Emzirme olayı son bir aydır beni de germeye başladı. Neyseki emzik var. Yoksa beni emzik niyetine kullanıyor.
Ban yok da beni gitmem gereken bir tane var.çocuk Nisan'da doğdu hala gidemedim. Aden'in öğle uykusu her şeyi bozuyor.yaz tatilimde gidecektim o yoktu. Okul açıldı ben gidemedim.
Bazen ben de aynı şeyleri hissediyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum.![]()
İşte hep böğre oturan öküzden o :)
Aptamil de değil ki :) hero baby
Ben anlamadım ya hadi kolayına geliyo desem; organik tavuk suyuna yayla çorbası yapmıştım mis gibi ,hazır şeyi bile içirmedi çocuğa doğru dürüst.
Çorbadaki pirinçleri bile yutmaz diye çırptık. Pütürlülerde sorun çıkarıyormuş bazen. Ee sürekli devam sütü içince ne beklenir ki çocuktan. Çocuk zaten hasta özenli bakım gerektiriyor. En basit mızıldanmasına "ah yavrum ne oldu" modunda. Görsen çok şefkatli ama bu yemek işini Ve Normal yemek karaciğerine mi zararlı onu anlamadım. Yağsız tuzsuz şekersiz bi şekilde yedirebilir.
Ben de kerem uyusun diye yatağına bırakmıştım ağlayınca biraz bekleyip sonra yanına gidiyordum. "Çocuğu niye ağlatıyorsun ne gaddarsın " diyorlar. Halbuki ben oğluşa her öğün taze yemekler hazırlıyorum kim daha gaddar şimdi :)
Owww çalış özlem çalış :)
Ben de çamaşır yıkadım ,evi süpürdüm ,elmalı ıslak kek yaptım şimdi kv lere köye geldik
Aslında gaddar kelimesi çok yanlış. Hiçbir anneye söylememeli. Tabiki uyku sırasında veya sonrasında hemen koşturmamalı. Hatta bazen saçmaladığında bile ağlamasına izin veriyorum ve o da sallamadığımı görünce susuyor. Yoksa valla tepemize çıkarlar!!
Çocuğu hasta olduğu için ne yapacağını şaşırmış yada neyneysenin dediği gibi yorulmuş olabilir. Sonuçta çocuğa yemek yedirmek zor iş (çocuk yemeğe düşkün değilse). Ama o minik kuş da büyüyecek inşallah ve kendi belki başka bîşiler yemek isteyecek. Hiç arkadaşınla konuşup onu da kendini de yorma bence. Annelik zor beaaaaaaaa :)