• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Anammmm sinemaya bile gidiyorsunuz. Biz okula giderken bırakınca zorunlu olmadıkça bırakmıyoruz. Sinema da ne acaba???????

ayşecikten önce bazen konsere gidiyorduk eşimle.
geçenlerde eşim konser bul gidelim dedi.
ama ayşeciği keyif için akşam bırakma fikri nedense kendimi suçlu hissettiriyor.
sanki uykusu gelecek, beni arayacak mahsun olacak gibi.. :26:

iyi geceler kimler var?

nfk ve ben varım.nfk nasılsın canım?

tabii ben msj yazana kadar gitmessen:34:

bugünü oğlum ve ben evde geçirdik kızımla eşimde

sirk gösterisine giittiler.Kızımın arkadaş grubuda eşlik etti onlara.

bence bu ziyaretçiler daha önce topiğe aktif olarak girenler diye düşünüyorum.

aklıma öyle geiyor nedense:44:

birazdan hamur yoğurucam.kızım kahvaltıya gözleme istedi.ömür biter iş bitmez....

içmemiştir yaaaa:26:
yoğun kokulu olduğu için sürünmüşse, ağzıyla parçalamaya çalışırken falan bulaşmıştır.
Allah korusun, gözünü ayırmaya gelmiyor bu veletler..

kurban Vereneeee:16:
konuşamıyor ama isteğini nasıl güzel ifade edebiliyor..
sorunun cevabı da ; hayır manyak değilsin, annesin :31:

:9: hee, bam teline dokaaanmış resmen :1:

kız gecenin 3ünde 5inde öyle ziyaretçi oluyor, şaşırıyom

anneanne ziyareti..
çoğumuz için en sosyal haftasonu programı :37:

ay sen üç çocukla misafir ağırlamıyon mu???:53:
bi de cheesecake yapıyor, en güzel ama en zahmetli ikramlardan:42:

çok beğendiler valla :51:
kuzenlerle muhabbet iyi güzel, ama üç bebe vardı, biraz gürültülü oldu.
bekar ve evli olup henüz çocuğu olmayanlar pek zevk almamış olabilir :27:

3 olsun,, 5 olsun :52:

özcan denizle ilgili hissiyatımız aynı :ssz:
ben de açlık oyunlarını tercih ederdim. merak ediyorum o filmi..

topiğe bağlayan sizsiniz bacımmmmm:16::54:

Bağımlıyım ve bundan çoook memnunum :D

iyi geceler kimler var?

birazdan hamur yoğurucam.kızım kahvaltıya gözleme istedi.ömür biter iş bitmez....

Dilanazzzzzzzzzz!! İki çocukla kahvaltıya gözleme yapılır mı kızzzz?? Kıskandım :))) ellerine sağlık şimdiden.

Günaydın kızlarrrrrrrrrr :) öğretmen arkadaşlarımın günü kutlu olsun. Allah'ım bize akıllı nesiller yetiştirmemiz için güç, kuvvet, sağlık versin. Herkese güzel bir gün diliyorum :)

dün karşıya gittik. bir daha anladik ki, Cumartesileri yola cikilmayacak. trafikte 2 saat kaldık. halamlar floryadalarmis önce oraya gittik. ipek tam çıkarken bi başladı eve gelene kadar susmadi. neyden olduğunu anlamadik. en son teorimiz. bu kız arabayi, kalabalığı sevmiyor:19: zaten kış geliyor. bahara kadar gezme işine ara verdik:ssz:

Günaydın kızlarrrrrrrrrr :) öğretmen arkadaşlarımın günü kutlu olsun. Allah'ım bize akıllı nesiller yetiştirmemiz için güç, kuvvet, sağlık versin. Herkese güzel bir gün diliyorum :)

oncelikle aminnn inşallah..
bütün topikteki öğretmen arkadaşlarım.. öğretmenler gününüz kutlu olsun.. :16:

iyi geceler kimler var?

sen gozlememi yapabiliyon:23: maşallah

Oh oh üç çocukla misafir ağırlamak!!! Kaç kızım evden deli misinnnn :)))

Eline koluna sağlıkkkkkkk. Bol bol kaynatın kuzenlerle :)

Kız sabahın 5inde çıktılar. İnsan gibi bir saat olaydı Efe ile gelirdik valla. İnşallah bir gün diyelim :)

Kesinlikle.

Pembiş'e katılıyorum, evden kaç.

benim için misafir ağırlamanin en zor yani temizlik onuda dün yaptırdım kurtuldum:21:
bugün de bir iki çeşit kendim gerisi hazır olmak üzere menü de olusturdum mu, gerisi takdiri ilahi:1:. çocuklarda durur inşallah:18:. . kiz dogdugundan beri gelmek istiyorlar artık daha fazla erteleyemezdim:23:

pembişim sağol canım inş film güzeldir
nfk aynı fikirde olmamıza sevindim
Anammmm sinemaya bile gidiyorsunuz. Biz okula giderken bırakınca zorunlu olmadıkça bırakmıyoruz. Sinema da ne acaba???????
ee sen bırakma hakkını okula giderek kullanıyorsun zaten. ben hiç kullanmadım hakkımı:19:
Çok teşekkürler canım.. Dikişleri plastik cerrah atmıştı, dikişler alındıktan on gün sonra contractubex e başlayın demişti
Bu çarşamba başlayacağız.
Keremciğime de geçmiş olsun
Rabbim kazadan , beladan korusun
amin canım çok sağol kızına da çok geçmiş olsun
Bir de kaçtır soracağım kızım tuvaletini söylüyor:nazar:
Eğitim de tuvalet alışkanlığı çok önemli olduğu için, ben iki yaşını beklemek istiyorum
Ama çevremde ki herkes illa alıştır diyor
Sizler nasıl yapıyorsunuz
ben yurtdışı kaynaklardan erken tuvalet eğitiminde hiçbir sorun olmadığını okudum ;onlar artık erkenden başlıyorlar. zaten neyneyse aylaaar öncesinden başlamıştı. doktorlar da en erken 18 ayda başlanabilir yazıyor. zaten sen başlamamışsın ki çocuk başlamış kendisi.
nasılsa eskiden köylerde hazır bez yoktu ve insanlar erkenden öğretmeye çalışıyorlardı.

başlama zamanı için bebek ne zaman hazırsa o zaman başlayın deniyor. bu yeni trend. söylediği zaman yaptırırsın söylemeyince yaptırmazsın yani çocuğunu zorlamadan tamamen onun isteğine göre. çok şanslısın bu arada:nazar::nazar::nazar:
Su ve atese git hatta plani degistiriyorum cocugu ark.ina birak esinle git ;)) benim dunyama da su ve atese de gitmis olarak soyluyorm kesinlikle su ve ates aclik oyunlari ne yaw ben sevmem oyle filmleri sen beni dinle ;)

eşime dedim o da dedi ki "ben sinemada ağlamak değil gülmek istiyorum":1:

harbiden başkası oynasa izlerdim evde de olsa..

Selam güzel anneler, sabah kuzuların kahvaltılarını yaptırıp, baba ile başbaşa bırakarak ; kızımın Veli toplantısına katıldım, eve geldim baktım bir vukuat yok çok şükür :30: hediye işini de aradan çıkartmış olarak kuş gibi hafifledim sanki..
Yemek bahsi geçmiş, iştahsız bebeler sulu yemekleri akılları erince yemeye başlıyor, sebzeler seni büyütür onlar çok vitaminli falan diyerek hapur hupur yedirebiliyor insan (: bizde kızım çok iştahsızdı hâlâ az yer, ama oğlum ablası gibi değil Allah'tan, çok şükür ki, sabahları Haşlanmış yumurtayı ısıra ısıra yiyor her zaman tamamını bitiremese de.. bıldırcın yumurtası ile tavuk yumurtasını dönüşümlü olarak veriyorum .. dil pyniri ve kaşar peyniri seviyor dilim dilim eline verince yiyor, çaya çok imreniyor onun yerine pekmeZli su içiriyorum ;aradaki farkı anlayana kadar böyle :1: kahvaltı işi yemeyen bebeğe çok zor, kızımdan biliyorum .. Tost omlet kek poğaça makarna gibi değişik şeyler üretmeye çalışırdık yumurta ya da peynir yiyebilsin diye..
Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir hafta sonu diliyorum (:

dun kahve dünyasından truff aldım. büyük kutu 59 tl gayet iyi geldi, special çikolatanın da fiati aynıydı. .inşallah beğenirler.
yemeyen cocuk zor. önceden yazmistim, yumurtalı ekmek veriyorum ben severek yiyorlar.

inşallah uzun sürmez mide bulantilarin:50: benim için zor bi dönemdi..

benim 3 ay sürmüştü keremde.. gün sayıyorum bakalım..
dışarı çıkınca iyi oluyorum, tabi dışarı çıkmak için hazırlanmak baya zorluyor. dün akşam outlete gittik. waikiki den 7 tl ye penyeler aldım kereme çok güzel. kendime de 30 tl ye yeşil bi elbise aldım. puma da güzel bi mont gördüm kereme, 84 tl ydi. ama dışı kumaş,silinmesi zor olur diye bir de mothercare ile chicco ya bakacağım;tabi onlar outlet olamayacak..
ondan önce kv ler pide yaptırmış ;oraya gittik kıymalı pide çok bulandırdı midemi:25: senin bulantılar kaç ay sürdü? bir arkadaşım doğuma giderken bile kusuyormuş

günaydın canlar..
topikteki öğretmenlerimizin ve tüüüm öğretmenlerin günü kutlu olsun..:16:
Allah size güç kuvvet versin, çocuklarla uğraşmak ve öğretmek çok zoooooor
kahvaltımızı yaptık ama kahvaltı sofrası hala masada :37:
eşim balığa gitti. ben de evi toparlayayım, makineye çamaşır atayım avm ye gidicem.
pazar günü iyice kalabalıklaşmadan girip çıkmak istiyorum.
ayşeciği de babaanneye bırakıcam..

Dilanazzzzzzzzzz!! İki çocukla kahvaltıya gözleme yapılır mı kızzzz?? Kıskandım :))) ellerine sağlık şimdiden.
ben de yaptıııım, ama hazır yufkadan :9:
dün karşıya gittik. bir daha anladik ki, Cumartesileri yola cikilmayacak. trafikte 2 saat kaldık. halamlar floryadalarmis önce oraya gittik. ipek tam çıkarken bi başladı eve gelene kadar susmadi. neyden olduğunu anlamadik. en son teorimiz. bu kız arabayi, kalabalığı sevmiyor:19: zaten kış geliyor. bahara kadar gezme işine ara verdik:ssz:
haftasonu bi plan varsa erkenden çıkacaksın, püf noktası bu canım.
inan sabah 8de 9da hiiç trafik olmuyor. ama öğleye kaldıysan işin yaş:25:
bebeler de duran trafikte iyice azıyor zaten. siz yine ara ara çıkarsınız:34:

dünkü toplantımızda 10 kişiydik, 3 tane bebe vardı..
bebeler resmen çıldırdı. hiçbiri uyumadı, sonuç pek verimli değil :27:

iyi geceler kimler var?
hakikaten sen yazmadan ben çıkmışım :1:
bazen ünlü sirkler istanbula da geliyor. çocuklar için güzel bi aktivite.
bizimkiler de az büyüsün, inş biz de giderikk:31:
o zamana kadar hayvanat bahçesi in!:34:

bebelerine elleriyle gözleme de yaparmış, helal bacımm:72:
tarifini yazarsan, ben de denemek isterimm :17:

dışarı çıkınca iyi oluyorum, tabi dışarı çıkmak için hazırlanmak baya zorluyor. dün akşam outlete gittik. waikiki den 7 tl ye penyeler aldım kereme çok güzel. kendime de 30 tl ye yeşil bi elbise aldım. puma da güzel bi mont gördüm kereme, 84 tl ydi. ama dışı kumaş,silinmesi zor olur diye bir de mothercare ile chicco ya bakacağım;tabi onlar outlet olamayacak..
ondan önce kv ler pide yaptırmış ;oraya gittik kıymalı pide çok bulandırdı midemi:25: senin bulantılar kaç ay sürdü? bir arkadaşım doğuma giderken bile kusuyormuş
benim bulantılarım çok yoğun geçmişti.
hatta bulantı demeyeyim kusmalar.. günde 6-7 kez kustuğumu biliyorum :25:
artık boğazım tahriş olmuştu, kan geliyordu. kilo vermeye başlamıştım.
sadece peynir ekmek yiyebiliyordum.
ama 12. haftanın sonunda bıçak gibi kesildi..
inş senin de öyle olur. kimi hamileliklerde dediğin gibi doğuma kadar devam edebiliyor

güzel alışverişler yapmışsın.. indirimden bi şeyler almak nasıl mutlu ediyor insanı di mi? :1:
nasıl bi mont arıyorsun bilmiyorum ama c'a da kaliteli güzel modeller var, 50-60 lira
ben boynerden almıştım.

önce öğretmenlere sonra hepinize..
bahar yaz gelsin de adalara gidekk inşşş:16:

[video=youtube;wCDuCt_ZwMQ]http://www.youtube.com/watch?v=wCDuCt_ZwMQ[/video]

İyi akşamlar arkadaşlar kaç gündür okuyamıyorym bile
Siz ne güzel aktifsiniz:nazar:
Kızımın dikişleri alındı, çok hafif bir iz var
Bu çarşamba contractubex e bsşlayacağız
Çok şükür Rabbime bununla atlattık
Bizim yaramaz yine yaramazlıklara aynen devam:1:
Canım kaçırdım galiba ya çook büyük geçmiş olsun ne oldu da dikiş atıldı sanırım ben memleketteyken oldu bu olay vallahi şok oldum ve çok üzüldüm Rabbim beterinden korusun

Canım benim burada birtane bile yardımcım olmadıgı için değil sinema tuvalete bile gidemiyorum amaaa memlekete gittiğimde annemden Allah bin kez razı olsun acısını çıkartıyorum sinemaya gidiyorum ark.larımla buluşuyorum yani biz normalde oğlumla çok dipdibe oldugumuzdan oraya gidince böyle kaçamaklar kaçınılma oluyo
ayşecikten önce bazen konsere gidiyorduk eşimle.
geçenlerde eşim konser bul gidelim dedi.
ama ayşeciği keyif için akşam bırakma fikri nedense kendimi suçlu hissettiriyor.
sanki uykusu gelecek, beni arayacak mahsun olacak gibi.. :26:
Canım uyku saatlerini ona göre ayarlayabilirsin veya uyutup gidebilecegın bişeyler düşünebılırsın..dediğim gb bende ist.dayken biryere gidemiyoruz kimseye bırakıp (!) ayşecığe bişeycik olmaz merak etme sizin başbaşa geçireceginiz yarım saat bile çok iyi geliyo insana hem döndüğünde kafa rahatladığı için çocukla da daha çok ilgileniyo insan bilmiyorum bana çok iyi geldi özellikle son sinema kaçamağı...bu arada özcan denizi ben de çok sevmem ama sinema çok iyiydi gerçekten..
iyi geceler kimler var?

Ellerine sağlık afiyet olsun şimdiden...
Senin de günün kutlu olsun canım :16:
Off çocuklarla trafik çok sinir biz de hep bu kararı alıyoruz sonra yine dayanamıyor çıkıyoruz ama 2 saat de az değil hani misafirlerin bugün geliyo sanırım Allah yardımcın olsun şimdiden canım
pembişim sağol canım inş film güzeldir
nfk aynı fikirde olmamıza sevindim

ee sen bırakma hakkını okula giderek kullanıyorsun zaten. ben hiç kullanmadım hakkımı:19:

amin canım çok sağol kızına da çok geçmiş olsun

ben yurtdışı kaynaklardan erken tuvalet eğitiminde hiçbir sorun olmadığını okudum ;onlar artık erkenden başlıyorlar. zaten neyneyse aylaaar öncesinden başlamıştı. doktorlar da en erken 18 ayda başlanabilir yazıyor. zaten sen başlamamışsın ki çocuk başlamış kendisi.
nasılsa eskiden köylerde hazır bez yoktu ve insanlar erkenden öğretmeye çalışıyorlardı.

başlama zamanı için bebek ne zaman hazırsa o zaman başlayın deniyor. bu yeni trend. söylediği zaman yaptırırsın söylemeyince yaptırmazsın yani çocuğunu zorlamadan tamamen onun isteğine göre. çok şanslısın bu arada:nazar::nazar::nazar:

eşime dedim o da dedi ki "ben sinemada ağlamak değil gülmek istiyorum":1:

harbiden başkası oynasa izlerdim evde de olsa..
kızz bu benim de eşimin cümlesi ben sinemaya gitceksem niye ağlıyım komediye gider gülerim diyor fix cümlesi bu hep der ama o bile begendi çünkü film vıcık vıcık aşk değil yani aksiyon da var aamann ben de filmi sanki kendim yaptım amma övdüm hee :9:

benim neredeyse hiç çok az bulantım olmuştu ablam da çok zorlanıyor o da ilk çocugunda son ana kadar çekmişti inş bunda öyle olmaz diyo Allah yardımcın olsun canım :18:

$554113_246072155551161_406664863_n.webp

bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

öğretmenlere daha çok değer verilip kıymetlerinin bilineceği günler diliyorum.

Ispanaklı Gözleme Tarifi | Günlük Yemek Tarifleri

nfk bu hamurla yapıyorum canım.azıcık süt ve sıvıyağda ekliyorum.

hamur ne kadar dinlenirse o kadar güzel açılıyor.

oğlum geldi.sonra devam ederim....

Son düzenleme:
Günaydın günaydın arkadaslar ,
Öncelikle çok değerli öğretmenlerimiz gününüz kutlu olsun, akıllı iyi ahlaklı bireyler yetiştirebilmek için , Allah sağlıklı uzun ömürler versin sizlere:72:
Kupaas inşaAllah kızında iz kalmaz canım, benim kızım fıtık ameliyatı oldu açık yöntemle, dört beş parmak büyüklüğünde çizgi vardı , o iz bile kalmadı, sizinki de tamamen geçer inşaAllah , Allah beterinden sakınsın kuzucukları..
Elifnaz çok iyiymiş truffların fiyatı , ağız tadıyla yesinler inşaAllah , çok beğenirler bence :56:
Busmaicim bir an önce biter bulantılar inşaAllah , Allah sağlık versin ..
Pembişcim evet ben de çay verilmesine kızıyorum ama büyükler sağ olsun , canı istedi yazık diyerek illâ ki içiriyorlar , kendi annem de dahil buna Sağolsun :30: her gün Bayram çikolatası getiriyor çocuklara , anne selime yedirmiyorum diyorum , ayy bak ablasından özendi diyip ağzına tıkıştırıyo:1:

Hayırlı huzurlu bir pazar diliyorum hepinize (:

Bir de kaçtır soracağım kızım tuvaletini söylüyor:nazar:
Eğitim de tuvalet alışkanlığı çok önemli olduğu için, ben iki yaşını beklemek istiyorum
Ama çevremde ki herkes illa alıştır diyor
Sizler nasıl yapıyorsunuz

Maşa'Allah yavruna canım çok güzel birşey bence, şimdiden ıslandığının farkında olması , benim kızım 2 yaş 7 aylıkken söyledi, onda da ben en kötü bezi bağlamaya başladım ki diğer kaliteli bezlerde çocuk kirlendiğinin farkına varamıyor rahatsız da olmuyordu ..
Ama senin minişin yapmadan evvel sinyal veriyorsa , götürebilirsin, neticede zorlama ve baskı olmadığı müddetçe erken öğrenmesinin bir zararı olacağını zannetmiyorum , her çocuğun gelişimi farklı , bana da 2 yaşa geldi hadi öğret diyordu herkes. E çocuk hazır değil neden ben kendimi ve çocuğu zora sokayım, bahsettiğim vakitte kendisi söyledi zaten.. Bu konuda en mühim şey kesinlikle kızmayıp zorlamamak..

Kızım kardeşinden iyice bıkmış galiba; bana gelip; bunu hastaneye geri götürüp kız bebekle değiştirelim, ben kız bebek seviyorum diyip, karedeşini evden atma teklifinde bulundu :9::1:

sorma 9 ay surenleri bende duydum:50: benimde üç ay sürmüştü. hamileliğin bence en zor dönemi ayva geçiriyor diyorlar ama ben denemedim.
keremin montu var ama ince daha burda soğuklar tam başlamadı. bakacagim bende ama kizdan gözüm korktu. esime birakip kendim cikabilirsem alirim anca.
kokularda rahatsız ediyormu seni. ben kokudan hatta deterjan kokusundan bile rahatsız oluyordum:25:

Back
X