• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

$1395889_436778139777995_68260024_n.webp$1452390_10200867271544571_1609453944_n.webp

öğretmenler günü dilekleri için teşekkür ediyor tüm çalışan annelere kısa zamanda emeklilik diliyorum;)
kupass kızına çok geçmiş olsun elma kabuğunun iç tarafı yara izine iyi gelirmiş yaranız geçtikten sonra denenebilir bence elmayı siz yeyin kabuğunu sürün yazıyordu okuduğum yerde...

bu arada benim kusmam hiç olmamıştı ama 12 hafta kokulardan rahatsız olmuştum...beyaz işyalar bile kokmuştu bana...bi doktor yorumuna göre kusma bulantı sebebi bebeğin genetiğinin anneden farklı olmasıymış yani babaya benzermiş..bilmem artık doğrumu?

benim için misafir ağırlamanin en zor yani temizlik onuda dün yaptırdım kurtuldum:21:
bugün de bir iki çeşit kendim gerisi hazır olmak üzere menü de olusturdum mu, gerisi takdiri ilahi:1:. çocuklarda durur inşallah:18:. . kiz dogdugundan beri gelmek istiyorlar artık daha fazla erteleyemezdim:23:

E tabi 5-6 aydır gelmek isteyen insanlara artık gelmeyin denmez :) kolay gelsin canımcım.

günaydın canlar..
topikteki öğretmenlerimizin ve tüüüm öğretmenlerin günü kutlu olsun..:16:
Allah size güç kuvvet versin, çocuklarla uğraşmak ve öğretmek çok zoooooor
kahvaltımızı yaptık ama kahvaltı sofrası hala masada :37:
eşim balığa gitti. ben de evi toparlayayım, makineye çamaşır atayım avm ye gidicem.
pazar günü iyice kalabalıklaşmadan girip çıkmak istiyorum.
ayşeciği de babaanneye bırakıcam..

ben de yaptıııım, ama hazır yufkadan :9:

haftasonu bi plan varsa erkenden çıkacaksın, püf noktası bu canım.
inan sabah 8de 9da hiiç trafik olmuyor. ama öğleye kaldıysan işin yaş:25:
bebeler de duran trafikte iyice azıyor zaten. siz yine ara ara çıkarsınız:34:

dünkü toplantımızda 10 kişiydik, 3 tane bebe vardı..
bebeler resmen çıldırdı. hiçbiri uyumadı, sonuç pek verimli değil :27:

hakikaten sen yazmadan ben çıkmışım :1:
bazen ünlü sirkler istanbula da geliyor. çocuklar için güzel bi aktivite.
bizimkiler de az büyüsün, inş biz de giderikk:31:
o zamana kadar hayvanat bahçesi in!:34:

bebelerine elleriyle gözleme de yaparmış, helal bacımm:72:
tarifini yazarsan, ben de denemek isterimm :17:

benim bulantılarım çok yoğun geçmişti.
hatta bulantı demeyeyim kusmalar.. günde 6-7 kez kustuğumu biliyorum :25:
artık boğazım tahriş olmuştu, kan geliyordu. kilo vermeye başlamıştım.
sadece peynir ekmek yiyebiliyordum.
ama 12. haftanın sonunda bıçak gibi kesildi..
inş senin de öyle olur. kimi hamileliklerde dediğin gibi doğuma kadar devam edebiliyor

güzel alışverişler yapmışsın.. indirimden bi şeyler almak nasıl mutlu ediyor insanı di mi? :1:
nasıl bi mont arıyorsun bilmiyorum ama c'a da kaliteli güzel modeller var, 50-60 lira
ben boynerden almıştım.

Gözleme dediğin hazır yufkadan olmalı zaten :p

Kız on kişi üç bebişle baş edemedi bi de yeni evlileri çocuktan mı soğuttunuz :)))?????

önce öğretmenlere sonra hepinize..
bahar yaz gelsin de adalara gidekk inşşş:16:

[video=youtube;wCDuCt_ZwMQ]http://www.youtube.com/watch?v=wCDuCt_ZwMQ[/video]

Kızımmmmmm daha kış bile tam anlamı ile gelmedi beeeeee :)

Eki Görüntüle 870993

bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

öğretmenlere daha çok değer verilip kıymetlerinin bilineceği günler diliyorum.

Ispanaklı Gözleme Tarifi | Günlük Yemek Tarifleri

nfk bu hamurla yapıyorum canım.azıcık süt ve sıvıyağda ekliyorum.

hamur ne kadar dinlenirse o kadar güzel açılıyor.

oğlum geldi.sonra devam ederim....

Amin canım aminnnn
Tarifi kaydedeceğim. Belkim bigün gaza gelirim :p

Günaydın günaydın arkadaslar ,
Öncelikle çok değerli öğretmenlerimiz gününüz kutlu olsun, akıllı iyi ahlaklı bireyler yetiştirebilmek için , Allah sağlıklı uzun ömürler versin sizlere:72:
Kupaas inşaAllah kızında iz kalmaz canım, benim kızım fıtık ameliyatı oldu açık yöntemle, dört beş parmak büyüklüğünde çizgi vardı , o iz bile kalmadı, sizinki de tamamen geçer inşaAllah , Allah beterinden sakınsın kuzucukları..
Elifnaz çok iyiymiş truffların fiyatı , ağız tadıyla yesinler inşaAllah , çok beğenirler bence :56:
Busmaicim bir an önce biter bulantılar inşaAllah , Allah sağlık versin ..
Pembişcim evet ben de çay verilmesine kızıyorum ama büyükler sağ olsun , canı istedi yazık diyerek illâ ki içiriyorlar , kendi annem de dahil buna Sağolsun :30: her gün Bayram çikolatası getiriyor çocuklara , anne selime yedirmiyorum diyorum , ayy bak ablasından özendi diyip ağzına tıkıştırıyo:1:

Hayırlı huzurlu bir pazar diliyorum hepinize (:

Ben özellikle vermiyorum ama arada görüp isterse çikolata veriyorum...

Kızım kardeşinden iyice bıkmış galiba; bana gelip; bunu hastaneye geri götürüp kız bebekle değiştirelim, ben kız bebek seviyorum diyip, karedeşini evden atma teklifinde bulundu :9::1:

Çok tatlı yaaaaaaa :)

Eki Görüntüle 871022 Eki Görüntüle 871023

öğretmenler günü dilekleri için teşekkür ediyor tüm çalışan annelere kısa zamanda emeklilik diliyorum;)
kupass kızına çok geçmiş olsun elma kabuğunun iç tarafı yara izine iyi gelirmiş yaranız geçtikten sonra denenebilir bence elmayı siz yeyin kabuğunu sürün yazıyordu okuduğum yerde...

bu arada benim kusmam hiç olmamıştı ama 12 hafta kokulardan rahatsız olmuştum...beyaz işyalar bile kokmuştu bana...bi doktor yorumuna göre kusma bulantı sebebi bebeğin genetiğinin anneden farklı olmasıymış yani babaya benzermiş..bilmem artık doğrumu?

İkinci resim süper ;)

günaydın canlar..
topikteki öğretmenlerimizin ve tüüüm öğretmenlerin günü kutlu olsun..:16:
Allah size güç kuvvet versin, çocuklarla uğraşmak ve öğretmek çok zoooooor
kahvaltımızı yaptık ama kahvaltı sofrası hala masada :37:
eşim balığa gitti. ben de evi toparlayayım, makineye çamaşır atayım avm ye gidicem.
pazar günü iyice kalabalıklaşmadan girip çıkmak istiyorum.
ayşeciği de babaanneye bırakıcam..

ben de yaptıııım, ama hazır yufkadan :9:

haftasonu bi plan varsa erkenden çıkacaksın, püf noktası bu canım.
inan sabah 8de 9da hiiç trafik olmuyor. ama öğleye kaldıysan işin yaş:25:
bebeler de duran trafikte iyice azıyor zaten. siz yine ara ara çıkarsınız:34:

dünkü toplantımızda 10 kişiydik, 3 tane bebe vardı..
bebeler resmen çıldırdı. hiçbiri uyumadı, sonuç pek verimli değil :27:

hakikaten sen yazmadan ben çıkmışım :1:
bazen ünlü sirkler istanbula da geliyor. çocuklar için güzel bi aktivite.
bizimkiler de az büyüsün, inş biz de giderikk:31:
o zamana kadar hayvanat bahçesi in!:34:

bebelerine elleriyle gözleme de yaparmış, helal bacımm:72:
tarifini yazarsan, ben de denemek isterimm :17:

benim bulantılarım çok yoğun geçmişti.
hatta bulantı demeyeyim kusmalar.. günde 6-7 kez kustuğumu biliyorum :25:
artık boğazım tahriş olmuştu, kan geliyordu. kilo vermeye başlamıştım.
sadece peynir ekmek yiyebiliyordum.
ama 12. haftanın sonunda bıçak gibi kesildi..
inş senin de öyle olur. kimi hamileliklerde dediğin gibi doğuma kadar devam edebiliyor

güzel alışverişler yapmışsın.. indirimden bi şeyler almak nasıl mutlu ediyor insanı di mi? :1:
nasıl bi mont arıyorsun bilmiyorum ama c'a da kaliteli güzel modeller var, 50-60 lira
ben boynerden almıştım.

Eki Görüntüle 870993

bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

öğretmenlere daha çok değer verilip kıymetlerinin bilineceği günler diliyorum.

Ispanaklı Gözleme Tarifi | Günlük Yemek Tarifleri

nfk bu hamurla yapıyorum canım.azıcık süt ve sıvıyağda ekliyorum.

hamur ne kadar dinlenirse o kadar güzel açılıyor.

oğlum geldi.sonra devam ederim....

Günaydın günaydın arkadaslar ,
Öncelikle çok değerli öğretmenlerimiz gününüz kutlu olsun, akıllı iyi ahlaklı bireyler yetiştirebilmek için , Allah sağlıklı uzun ömürler versin sizlere:72:
Kupaas inşaAllah kızında iz kalmaz canım, benim kızım fıtık ameliyatı oldu açık yöntemle, dört beş parmak büyüklüğünde çizgi vardı , o iz bile kalmadı, sizinki de tamamen geçer inşaAllah , Allah beterinden sakınsın kuzucukları..
Elifnaz çok iyiymiş truffların fiyatı , ağız tadıyla yesinler inşaAllah , çok beğenirler bence :56:
Busmaicim bir an önce biter bulantılar inşaAllah , Allah sağlık versin ..
Pembişcim evet ben de çay verilmesine kızıyorum ama büyükler sağ olsun , canı istedi yazık diyerek illâ ki içiriyorlar , kendi annem de dahil buna Sağolsun :30: her gün Bayram çikolatası getiriyor çocuklara , anne selime yedirmiyorum diyorum , ayy bak ablasından özendi diyip ağzına tıkıştırıyo:1:

Hayırlı huzurlu bir pazar diliyorum hepinize (:
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.

ayşecikten önce bazen konsere gidiyorduk eşimle.
geçenlerde eşim konser bul gidelim dedi.
ama ayşeciği keyif için akşam bırakma fikri nedense kendimi suçlu hissettiriyor.
sanki uykusu gelecek, beni arayacak mahsun olacak gibi.. :26:
Aynen ben de bırakmaya kıyamıyorum . Okula giderken zor bırakıyorum zaten.

bugün kendime alışveriş yaptım. epey dolaşmışımki, ayaklarım zonkluyor :37:
ayşeciğe de lego aldım. çok hoşlandı. sürekli kule yapıyor :31:

Güle güle kullan aldıklarını canım. Efe kuleleri bozmayı daha çok seviyor :)

Çok yoruldum bugün. Efe yarısı memede olmak üzere 45 dk uyudu sadece çünkü tuvaletigeldiği için ağlayarak kalktı ve bi daha da toparlayamadı. Tüm günü burnumdan getirdi. Bi yandan da kocam hasta. Yarın nöbet günüm ve ben çooook mutsuzum :(

Muhabbete de bekleriz ;)

Baban ve kardeşin zorlanmayacak mı bu durumda?? Ya bakıcı yada ücretsiz izin düşünsen daha iyi olacak sanki :/

.

nazik davetin için çok teşekkür ederim:54:
herkese merhabaa:3:
ben geçmişinizi devamlı okuyordum hepiniz 2012 temmuz annesi olduğunuz için ortak noktamız yok muhabbete hiç girmiyim sorularım olursa sorarım diye düşünmüştüm sonra başlığa bakınca e ben de önce hamileydim sonra anne oldum dedim :28: :1::1:

hatta aranızda bi de 5 aylık bebeği olan bir arkadaş var Elifnaz dı sanırım... eğer topiğinizde kabul görürse ben de yazarım bundan sonra buraya :kkk:

nazik davetin için çok teşekkür ederim:54:
herkese merhabaa:3:
ben geçmişinizi devamlı okuyordum hepiniz 2012 temmuz annesi olduğunuz için ortak noktamız yok muhabbete hiç girmiyim sorularım olursa sorarım diye düşünmüştüm sonra başlığa bakınca e ben de önce hamileydim sonra anne oldum dedim :28: :1::1:

hatta aranızda bi de 5 aylık bebeği olan bir arkadaş var Elifnaz dı sanırım... eğer topiğinizde kabul görürse ben de yazarım bundan sonra buraya :kkk:

Aaa ne demek kabul etmek; yaz tabiki :)

Nfk cım dediğin yerlere bakıcam biraz belini örten ve robot gibi kısıtlamayan bir mont istiyorum. Bu arada Kerem de Efe gibi sadece legoları yıkıyor:)

Borntobemother film çok sürükleyiciydi 2,5 saat nasıl geçti anlamadık çok heyecanlıydı wuuuuu :)
sorma 9 ay surenleri bende duydum:50: benimde üç ay sürmüştü. hamileliğin bence en zor dönemi ayva geçiriyor diyorlar ama ben denemedim.
keremin montu var ama ince daha burda soğuklar tam başlamadı. bakacagim bende ama kizdan gözüm korktu. esime birakip kendim cikabilirsem alirim anca.
kokularda rahatsız ediyormu seni. ben kokudan hatta deterjan kokusundan bile rahatsız oluyordum:25:
Aynen canım. Ayva keremde de yemiştim şimdi de yiyorum zaten :) ayva mevsimine denk geliyor hep :)
Az önce acaip sallandık...

Hayırdır inşallah.. :(

ayşecikten önce bazen konsere gidiyorduk eşimle.
geçenlerde eşim konser bul gidelim dedi.
ama ayşeciği keyif için akşam bırakma fikri nedense kendimi suçlu hissettiriyor.
sanki uykusu gelecek, beni arayacak mahsun olacak gibi.. :26:

Çok parçalı oyuncaklara bayılıyorum. Epey oyalıyor. Bizim de lego, küçük kovalarımız bir de Yıldız bebeğimiz favori oyuncaklarımız.

Az önce acaip sallandık...
Geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun umarım tatsız bişey yoktur

Nfk cım dediğin yerlere bakıcam biraz belini örten ve robot gibi kısıtlamayan bir mont istiyorum. Bu arada Kerem de Efe gibi sadece legoları yıkıyor:)

Borntobemother film çok sürükleyiciydi 2,5 saat nasıl geçti anlamadık çok heyecanlıydı wuuuuu :)

Aynen canım. Ayva keremde de yemiştim şimdi de yiyorum zaten :) ayva mevsimine denk geliyor hep :)

Hayırdır inşallah.. :(

Geçmiş olsun canım.

Sağolun kızlar. 28km ötede olmuş. Allah ım daha büyük depremlerden korusun.

Efe yine ağlayarak kalktı. Emzirip yatıracaktım ki uyumadı. Bi baktım ki kaka yapmış. Bugünün trendi bu sanırım :/

Back
X