Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ,kv ameliyat oldu iyi geçti şükür.. Ağrıları da çok sürmez umarım
Bir de kaçtır soracağım kızım tuvaletini söylüyor
Eğitim de tuvalet alışkanlığı çok önemli olduğu için, ben iki yaşını beklemek istiyorum
Ama çevremde ki herkes illa alıştır diyor
Sizler nasıl yapıyorsunuz
Ameliyatın iyi geçmesine sevindim canım.
Çok yorucu bir gündüüüüüüüüüü. Evde dinlenmek de mümkün değil malum... Neyseki yemek derdim yok.
Efecim teyzesini çok özlemiş. Bugün baya iyi vakit geçirmişler.
çok geçmiş olsun canim. inşallah
sağol canımslm canlar..
hangi akla hizmet birden temizliğim geldi, başladım evi silip süpürmeye.
ama ayşecik bir salise izin vermedi. kovayı mı savunayıp, bezi mi tutayım.
canım çıktı yaa
neyse, yemeklerimi yaptım, banyoyu da temizledim. şimdi dötüm yer gördü.
kahve içesim var ama şimdi eşim de gelir yemek yeriz...
busmai, canım geçmiş olsun inş cabucak toparlanır kv.
bu arada torun haberini verdin mi, dr randevun yarın di miiii?
pembiş, bi nöbet gününü daha atlattın.. geçmiş ola
bakıcı teyzeniz başladı mı çalışmaya?
Bence çok sevinecektir.Bize yazmayı unutma.sağol canım
Efenin teyzesini özlemesi de çok tatlı
sağol canım
sen de güle güle kirlet
dr randevum yarın 12de, aslında 9daydı ama doktorun ameliyatı çıkmış şansa bak..
kv me yarın kalp atışını gördükten sonra söyleyeceğim inşallah![]()
Busmaiiiii çok heyecan verici!! Çok çok mutlu olun inşallah :)
Ben dğnden beri dipteyim sondayım depresyondayımmmmmm. Herşey artık çok sıkıcı. Aylardır bitmeyen bir uykusuzluk, herşeye yetişmeye çalışıp deliler gibi yorulmak ama buna rağmen yetişememek, çevrendeki kimsenin desteğini alamamak, kendine hiç ama hiç vakit ayıramamak((
Busmaiiiii çok heyecan verici!! Çok çok mutlu olun inşallah :)
Ben dğnden beri dipteyim sondayım depresyondayımmmmmm. Herşey artık çok sıkıcı. Aylardır bitmeyen bir uykusuzluk, herşeye yetişmeye çalışıp deliler gibi yorulmak ama buna rağmen yetişememek, çevrendeki kimsenin desteğini alamamak, kendine hiç ama hiç vakit ayıramamak((
Bence çok sevinecektir.Bize yazmayı unutma.
Hepimiz az çok aynıyız. Kov gitsin kötü düşünceleri.
amin canım inşallah..hepimiz çok mutlu olalım
biz sıyırmanın eşiğindeyken bu kız bu yorgunlukla nasıl bu kadar pozitif oluyor diye kendimize pay çıkarıyoruz ,sen biliyo musunnn???!!
şurda en fazla 1-2 sene sonra herşey rayına oturacak inşallah.. yeter ki yavrularımız sağlıklı olsun![]()
harbiden yaaAha da kovuyorummmm :)
Kızımmmmmmm senin kocan başemel soslu karnıbahar bile yapıyo beaaaaaaaaa. Hep sen beni bunalıma sokuyosun![]()
Evet herşeyin başı sağlık.. Şu 1-2 gündür çok baydım canikom ya. Yazılılarımı okuyamadım ya ondan oldu sanırım. Haftasonu da ankaraya gidiyorum inşallah; hiç okuyamam. Yarım kalan iş stresigeçeceğini ümid ediyorum :)
Efeciğim akşam üzeri yatacam diye tutturunca uyku saati iyice kaydı. 20 dakka oldu yatalı. Ben de kaçıyorum cancanlarım :)
harbiden yaa
ondandır ondandır, sen gelemezsin yarım kalan işlere:)
sen ankara tatilini güzelce geçir enerji depola; yazılıları okursun dönünce..
uleeeeeeeyn! kim black ten bahsetti?
gecenin bu vakti ağlamaktan helak oldum, gözlerim şişti..
bu nasıl film, bu nasıl hikaye beeeah!![]()
Aha da kovuyorummmm :)
Kızımmmmmmm senin kocan başemel soslu karnıbahar bile yapıyo beaaaaaaaaa. Hep sen beni bunalıma sokuyosun
Evet herşeyin başı sağlık.. Şu 1-2 gündür çok baydım canikom ya. Yazılılarımı okuyamadım ya ondan oldu sanırım. Haftasonu da ankaraya gidiyorum inşallah; hiç okuyamam. Yarım kalan iş stresigeçeceğini ümid ediyorum :)
Efeciğim akşam üzeri yatacam diye tutturunca uyku saati iyice kaydı. 20 dakka oldu yatalı. Ben de kaçıyorum cancanlarım :)
uleeeeeeeyn! kim black ten bahsetti?
gecenin bu vakti ağlamaktan helak oldum, gözlerim şişti..
bu nasıl film, bu nasıl hikaye beeeah!![]()
a canım beniiiiim!!!Ben dğnden beri dipteyim sondayım depresyondayımmmmmm. Herşey artık çok sıkıcı. Aylardır bitmeyen bir uykusuzluk, herşeye yetişmeye çalışıp deliler gibi yorulmak ama buna rağmen yetişememek, çevrendeki kimsenin desteğini alamamak, kendine hiç ama hiç vakit ayıramamak((
aden, yemekli sosyal toplantılardaBugün yemeğe gittik. Çocukla gelen tek kişiydim. Güzel geçti. Aden ortada dolandı. Çocuk parkı yapmışlar orada oynadı. Değişiklik oldu bizim için.
vuhuuuuu! görümcelik yapıcan mı, doğru söyle kııız?İnşallah canım. Müstakbel gelin adayı ile tanışmaya gidiyorumgörümce olcammmmmmm
Ay nfkkkkkkkkk! Oturdun bu saatte bunalım film mi izledin? Yatıp uyusaydın ya![]()
şimdi öğrendiklerimizi tekrar edelim.Herkese günaydın. Ayyuy bu telefon yüzünden yine geç kalacaktım ya. Yine alarmı çalmadı. Telefon sesli de olsa kapalıyken çalmıyormuş.
O saatlerde ben rüya bile görüyordum.![]()
canım cicim bebeğim sana ne diyorum "uçak modu"na al, o zaman da elektromanyetik dalgalar yayılmıyor.kapalı gibi oluyorHerkese günaydın. Ayyuy bu telefon yüzünden yine geç kalacaktım ya. Yine alarmı çalmadı. Telefon sesli de olsa kapalıyken çalmıyormuş.
Kız duyan da her gün yapıyor sanacak.benim eşim de bazen eve çok geç geliyor. Beni bir de o zaman düşün. Bir de boş günüme denk geliyor ki... Benim de okumam gereken performans ödevleri var. Daha dün topladım ama ne zaman okunacak bilmiyorum. Offff ne güzel Ankara'ya gidiyormuşsun işte. Alışveriş yap kendine gelirsin.
O saatlerde ben rüya bile görüyordum.![]()
İnşallah canım. Müstakbel gelin adayı ile tanışmaya gidiyorumgörümce olcammmmmmm
Ay nfkkkkkkkkk! Oturdun bu saatte bunalım film mi izledin? Yatıp uyusaydın ya
Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Çok güzel bir gün olsun inşallah.
Busmaicim pıtırcanın kalbi pıtı pıtı atıyor olsun inşallah.
inşallah kızlar inşallahşişmiş, küçülmüş gözler..
6 saatlik uykuyla birleşince kaçınılmaz baş ağrısı.. herkese günaydın diyorum..
kalkıp kendime bi kahve yapıcam. isteyen var mı?..
eşimi gönderdim, ayşecik de saat başına ücret alır gibi sabahın kör vakti zıpladı yatağından
bugün yemek ve temizlik derdim yok Allahtan
a canım beniiiiim!!!
sen böyle diyince kocanı bi silkelemek geliyor içimden, accık kendine gelsin, yardım etsin bi şeylere beaah!
aden, yemekli sosyal toplantılarda
vuhuuuuu! görümcelik yapıcan mı, doğru söyle kııız?
arkadaşları çağırdı, eşim çay içmeye gitti. ben de merak ediyordum.
2 saatlik film. ama son partta paso ağladım yaaaa
kızın ailesi, annesiyle olan ilişkisinden çok öğretmeninin fedakarlıklarına, insaniyetine ve merhametine ağladım.
şimdi öğrendiklerimizi tekrar edelim.
telefon alarmı ne zaman çalmıyormuş?
biiiiiiir; telefon sessizdeyken.
ikiiiiiiii; telefon kapalıyken.
uyuduğun yeter kızımm, kalk kahvaltı hazırla, okuluna git!
busmai; inş bugün dünyadaki en tatlı ritmi duyacaksın..
bize de yaz hemen