- 29 Aralık 2007
- 3.405
- 1.124
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım sağolAllah şifalar versin bir an evvel inşaAllah ..
keyfimbilir ne tarz seviyorsun blmyrm ama aklima gelen favorilerimden soyleyeyim sana. En birinci sirada inception. Ada, prestij, benjamin button, zindan adasi, akil oyunlari, savas tanrisi, slumdog millionare..
amin canım sağol
hayatımda izlediğim en berbat filmdi benjamin button!!!!
diğerlerinin çoğuna katılıyorum..
Kızlar bu sabah elifnaz ın tavsiyesi üzerine yumurtalı ekmek yaptım kereme verdim çok güzel 2 tane yedi. çok sağol Elifnazzz
internette fırında ve tavada yapılışı vardı ben tavada yaptım acelem olduğu için.sadece süt ve yumurta koydum az sıvıyağda kızarttım. birdahakine fırında yapacağım,o zaman peynir de ekleniyor.
afiyet olsun yarasın pasaya. firinda biraz sert olabilir. . bende tavada tereyaginda yapiyorumhatta bugün bende yumurtali ekmek yaptim
![]()
aa evet iyi fikir tereyağda da olur sağol canım seninkilere de yarasın
bir de şeyi soracaktım sen bebeklerini nasıl uyutuyorsun?
canım kerem alıştı çok şükür bazen zorlasada kendisi uyuyor (maşallah diyelim please)
kız sallanmaya alisti maalesef, önce kucakta salladim ama dalma süreleri uzayinca kolum, belim çok agriyordu. ayakta sallatmadi cadı. battaniyeyle sallayıp uyuyunca bizde hamak aldık şimdi onda uyutuyorum. ama belliki uyku konusunda küçükten cekecegimiz var![]()
oo maşallah 41 kere
benimki emerek uyuyor genelde,bazen kendisi de uyuyor ama memeyle daha çok. o yüzden kara kara düşünmeye başladım..
bak sen şu ipeğe yaa kızım az acı annene
sen alistirabilirsin ozaman kerem'i. ben hamileligimde kerem'in park yataginin yanına bi sandalye koyuyordum. ninni açıyordum, kalkmak istediginde elimi sırtına koyuyordum. doğuma gidene kadar böyle sürdü. kiz dogduktan sonra. kerem'i sütünü verip yatağına koyuyordum, ilk zamanlar çok zor oldu. bi bebege koş, bi keremin yanına gel. bu kosturmada bi baktım kerem kendisi uyumuş. ondan sonrada öyle devam ettirdik. Şu sıralar akşam uykusunda biraz sıkıntı çıkarıyor. gündüzleri iyi şükür. umarım değişmez bu durum.
güzel haberlerini bekliyoruz canım. .nfk cım sen sherlock holmes'i de seversin.. ben bayıldım. her anında zeka fışkırıyor, espriler falan, kalite on numara.. gelecek bölüm 2014 te demişlerdi ama bakalım; eşimle heyecanla bekliyoruz.
ben şimdi doktora gidiyorum keremi bırakacak kimseyi bulamadım eşim de bir cenazeye gitmek zorunda kaldı. keremle gidicem mecbur Allahtan evimin karşısı; görüşmek üzeree![]()
Saydığınız filmler hep çok güzel valla. Ah ah film izleyebildiğim zamanlar geldi aklıma... :)
Bugün öğrencilerim beni çok mutlu ettiler. Pasta almışlar, yanına da bişiler bişiler. Geçmiş öğretmenler günü kutladık :)
Okuldan sonra kv ile çarşıya gidip anneme birşeyler alacağız.
güzel haberlerini bekliyoruz canım. .
annenler sana uzak mı?
ben geldimm
pıtpıtları duydum çok şükürkafası vücudu da belli oluyordu 9.haftadaymışım.
temmuz 8 beklenen doğum tarihi ama haziran sonunda sezeryan olacağım.
yeniden içimde bir bebeğin büyüme macerasına şahit olmak çok güzel bir duygu
2.doğum günü fotoğrafında oğlum kardeşiyle olur inşallah
öğleden sonra kv ye haberi vericez,zaten hala hastanede.
annemin de bugün işi vardı canım; o yüzden kendim gittim.
doktor da yarım saat kadar bekletti bizi o yüzden kerem biraz mızıldandı, ben karanlık odaya girince de ağladı neyse ki çabucak görüp çıktık.
ben geldimm
doktor da yarım saat kadar bekletti bizi o yüzden kerem biraz mızıldandı, ben karanlık odaya girince de ağladı neyse ki çabucak görüp çıktık.
çok çok sevindim canım Allah'ım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ilk doğumunla aynı doktora mı gidiyosun ;?
gerçekten ben bile okurken çok heyecanlandım seni düşünemiyorum bile...
ben geldimm