- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Bime gittim. Çataldan bir tane aldım, yanında saçma sapan şeyler aldım kalburabastı mı ararsın toblerone mi frambuazlı yaşpasta mı kek mi piliç burger köfte mi yani hiç gerekmeyen şeyler aldım :)) midem bulandığı için yeme ihtimalim olan tüm abur cuburları topladım. Bi de yoğurdunu seviyorum ,Dost yoğurt. Gitmişken aldım onu da. bir de Muratbey burgu peynir var felaket güzel bir peynir, şarküterilerde daha pahalı; mutlaka deneyin. Yaşpastayı beğenmedim.
Ordaaan Keremi doktora götürdüm. nezlesi biraz hırıltıya dönmüştü, bişeyi yokmuş çok şükür sadece geniz akıntısıymış tuzlu su sık dedi. Bu sefer hastalığı hiç ilaç kullanmadan atlattık galiba çok seviniyorum; neyneysenin tavsiyesi bal+limon karışımı çok işe yaradı. Ah neyneyse ahhh :)
Kilosu 13,5 ,boy 89 cm
doktor gene çok uzun olduğunu söyledi. Bakalım nereye kadar gidecek böyle..
Ordaaan Keremi doktora götürdüm. nezlesi biraz hırıltıya dönmüştü, bişeyi yokmuş çok şükür sadece geniz akıntısıymış tuzlu su sık dedi. Bu sefer hastalığı hiç ilaç kullanmadan atlattık galiba çok seviniyorum; neyneysenin tavsiyesi bal+limon karışımı çok işe yaradı. Ah neyneyse ahhh :)
Kilosu 13,5 ,boy 89 cm