• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bime gittim. Çataldan bir tane aldım, yanında saçma sapan şeyler aldım kalburabastı mı ararsın toblerone mi frambuazlı yaşpasta mı kek mi piliç burger köfte mi yani hiç gerekmeyen şeyler aldım :)) midem bulandığı için yeme ihtimalim olan tüm abur cuburları topladım. Bi de yoğurdunu seviyorum ,Dost yoğurt. Gitmişken aldım onu da. bir de Muratbey burgu peynir var felaket güzel bir peynir, şarküterilerde daha pahalı; mutlaka deneyin. Yaşpastayı beğenmedim.
Ordaaan Keremi doktora götürdüm. nezlesi biraz hırıltıya dönmüştü, bişeyi yokmuş çok şükür sadece geniz akıntısıymış tuzlu su sık dedi. Bu sefer hastalığı hiç ilaç kullanmadan atlattık galiba çok seviniyorum; neyneysenin tavsiyesi bal+limon karışımı çok işe yaradı. Ah neyneyse ahhh :)
Kilosu 13,5 ,boy 89 cm :nazar: doktor gene çok uzun olduğunu söyledi. Bakalım nereye kadar gidecek böyle..

Bime gittim. Çataldan bir tane aldım, yanında saçma sapan şeyler aldım kalburabastı mı ararsın toblerone mi frambuazlı yaşpasta mı kek mi piliç burger köfte mi yani hiç gerekmeyen şeyler aldım :)) midem bulandığı için yeme ihtimalim olan tüm abur cuburları topladım. Bi de yoğurdunu seviyorum ,Dost yoğurt. Gitmişken aldım onu da. bir de Muratbey burgu peynir var felaket güzel bir peynir, şarküterilerde daha pahalı; mutlaka deneyin. Yaşpastayı beğenmedim.
Ordaaan Keremi doktora götürdüm. nezlesi biraz hırıltıya dönmüştü, bişeyi yokmuş çok şükür sadece geniz akıntısıymış tuzlu su sık dedi. Bu sefer hastalığı hiç ilaç kullanmadan atlattık galiba çok seviniyorum; neyneysenin tavsiyesi bal+limon karışımı çok işe yaradı. Ah neyneyse ahhh :)
Kilosu 13,5 ,boy 89 cm :nazar: doktor gene çok uzun olduğunu söyledi. Bakalım nereye kadar gidecek böyle..

cozutmuşun ahahah :9:
afiyet olsun, sen istediğin kadar abur cubur yiyebilirsin cicimm:54:

kereme de maşallah subhanallah..:nazar:

tezahürat mı yapalım?

pamuk helva, neyneyse buraya burayaa!:24:

cozutmuşun ahahah :9:
afiyet olsun, sen istediğin kadar abur cubur yiyebilirsin cicimm:54:

kereme de maşallah subhanallah..:nazar:

Abur cubur iyi değil de ,napiyim bişey yemem lazım.. :))
Çatalları haber verdiğin için sağol canım

benimde öyle ufak bir şey için girip gereksiz bir sürü şeyle cikmisligim çoktur. e bayaniz neticede:13:
burgu peyniri ben beğenmedim. . hir daha deneyeyim görüntüsü güzel
bal+limon karışımı gercekten etkili ben hem büyük kıza hemde kerem'e kullandım. . neyneyseye selam olsun:42:

Son düzenleme:
born, kuzum niye öyle şeyleri izliyorsun yaa?
hadi ismi yazmıyordu, anlayınca kapatsana. anne olunca böyle şeylere dayanamıyor insan.
bak bi daha görmicem heea! uyarıyorum senii:20:
ya ben kasten izlemiyorum ki vicdansız yazıyodu sadece merak ettım ama etmez olaydım eşime gösterdim o başından hemen çevirdi kafasını ya sen neden izliyosun böyle şeyler diye bi ton saydı haklısın ama beni buluyo hep çok üzgünüm gözümün önünden gitmiyo çırpınışları :(
Busmai evet aynı kadından bahsediyoruz önceden de 2 çocugunu öldürmüş :53::43:
afiyet bal olsun yarasın küçük kuzuya ...
ben de aldım çatal bıçak kaşık hepsini farklı renk tekrar saol haber verdiğin için nfkcım...
Gelişimi de gayet iyi maşallah biz en son ne zmaan tartıldık ölçülüp biçildik diye düşünüyorum hatırlayamadım ben ölçiyim bu akşam dur :9:

Bu arada ben de oğluşu babasına bırakıp çarşı pazar dolaştım baya eğlendim tek başıma bakkala gitsem iyi geliyo geldiğimde de dursaydın ya çocukla oynuyoduk biz diyo başına bişey düşmüş olmalı :44:

ya ben kasten izlemiyorum ki vicdansız yazıyodu sadece merak ettım ama etmez olaydım eşime gösterdim o başından hemen çevirdi kafasını ya sen neden izliyosun böyle şeyler diye bi ton saydı haklısın ama beni buluyo hep çok üzgünüm gözümün önünden gitmiyo çırpınışları :(
Busmai evet aynı kadından bahsediyoruz önceden de 2 çocugunu öldürmüş :53::43:

afiyet bal olsun yarasın küçük kuzuya ...
ben de aldım çatal bıçak kaşık hepsini farklı renk tekrar saol haber verdiğin için nfkcım...
Gelişimi de gayet iyi maşallah biz en son ne zmaan tartıldık ölçülüp biçildik diye düşünüyorum hatırlayamadım ben ölçiyim bu akşam dur :9:

Bu arada ben de oğluşu babasına bırakıp çarşı pazar dolaştım baya eğlendim tek başıma bakkala gitsem iyi geliyo geldiğimde de dursaydın ya çocukla oynuyoduk biz diyo başına bişey düşmüş olmalı :44:

Üzülme canım o çocuğu kurtarmışlar Allahtan bir hemşire farketmiş.. Öncekiler gitti tabi :( yalnız eşi şikayetçi olmamış, inanmamış. Şimdi kadına naptılar bilmiyorum.
Yaa bak ne iyi olmuş işte sık sık bırak babasına madem memnun. Kv ile altlı üstlü olmanın avantajını kullan, alsın babası orda baksın. Mesela ben de şimdi keremi kv ye yolladım babasıyla, biraz ütü yapıcam:)

Üzülme canım o çocuğu kurtarmışlar Allahtan bir hemşire farketmiş.. Öncekiler gitti tabi :( yalnız eşi şikayetçi olmamış, inanmamış. Şimdi kadına naptılar bilmiyorum.
Yaa bak ne iyi olmuş işte sık sık bırak babasına madem memnun. Kv ile altlı üstlü olmanın avantajını kullan, alsın babası orda baksın. Mesela ben de şimdi keremi kv ye yolladım babasıyla, biraz ütü yapıcam:)

Ewt okudum bnde haberi :(
Kullaniyorum canim kullanmazmiyim bnmkilerde simdi yukarda ama kocamin kafasina kesin bisey dustu yogurdunu yemiyodu gel baba yedirsin anne de dinlensin deyip aldi gitti hic hayra alamet degil :)) bnmde cok utum var ama bu gece hic o modda degilim belki yarim belki yarindan da sonra :)) kolay gelsn simdiden cok yorma kendini

Kullaniyorum canim kullanmazmiyim bnmkilerde simdi yukarda ama kocamin kafasina kesin bisey dustu yogurdunu yemiyodu gel baba yedirsin anne de dinlensin deyip aldi gitti hic hayra alamet degil :)) bnmde cok utum var ama bu gece hic o modda degilim belki yarim belki yarindan da sonra :)) kolay gelsn simdiden cok yorma kendini

Vay vayyy :) çok güzel hareketler bunlar :nazar: :nazar: ütülerim bitti çok yoktu zaten, yarın temizlikçi gelicek o yüzden yaptım :) kara kara ne yemek yedireceğimi düşünüyorum kadına

he ya kıskan.
ondan 10 dk önce de totomdan şıp şıp ter damlıyordu. onu da kıskan ama :37:
Hah hah ha:) o kısımla ilgilenmiyorum şekerim:1:
Ohh, iyi yapmışsın alışverişle. Ben aryaya hamileyken öyle kasmıştım ki kendimi abur cubur ( yararlı olmayan) şeyler için. 2. Olsa hiç takılmam böyle şeylere.
Kereme de maşallah:nazar: bizimki 11 buçuk 12 kg anca. Boyumuz da 84. Kerem baya iyi gidiyor nazarım değmesin kuzuya.
Ben anladım msjı:) karıcım 2. Yi yapalım yasire ben bakarım diyor bence:9:
Vay vayyy :) çok güzel hareketler bunlar :nazar: :nazar: ütülerim bitti çok yoktu zaten, yarın temizlikçi gelicek o yüzden yaptım :) kara kara ne yemek yedireceğimi düşünüyorum kadına

Bende sinir oluyorum o kısma. Dışardan söylemişliğim çoktur. Onca temizlik arasında birde yemek yapmak sinir ediyor beni:/

Biz geldik kayseriye, arya yazık kudurdu sevinçten, keza evden çıktığı yok bu ara kuzumun.
Kuzenle konuştuk o çağırdı arya uyuyunca gel diye. Gidesim var ama kp den araba istemek ( ki verir hep) istemediğim için gitmeyeceğim sanırım. Eşim zaten arkadaşlarıyla. Uf puf çuff! İyice asosyal oldum insan yüzü gördüğüm yok valla.

Ohh, iyi yapmışsın alışverişle. Ben aryaya hamileyken öyle kasmıştım ki kendimi abur cubur ( yararlı olmayan) şeyler için. 2. Olsa hiç takılmam böyle şeylere.
Kereme de maşallah:nazar: bizimki 11 buçuk 12 kg anca. Boyumuz da 84. Kerem baya iyi gidiyor nazarım değmesin kuzuya.

Bende sinir oluyorum o kısma. Dışardan söylemişliğim çoktur. Onca temizlik arasında birde yemek yapmak sinir ediyor beni:/
Abur cuburları yedim ama akşam acısı fena çıktı mide bulantısından kıvranıyorum oyy
İlk 3 ay annenin ne yediği önemli değilmiş o yüzden kasmıyorum ben de ilki gibi :)
Seninkinin kilosu çok iyi yaa maşallah boyu da benimkinden kısa ve kız sonuçta!
Biz geldik kayseriye, arya yazık kudurdu sevinçten, keza evden çıktığı yok bu ara kuzumun.
Kuzenle konuştuk o çağırdı arya uyuyunca gel diye. Gidesim var ama kp den araba istemek ( ki verir hep) istemediğim için gitmeyeceğim sanırım. Eşim zaten arkadaşlarıyla. Uf puf çuff! İyice asosyal oldum insan yüzü gördüğüm yok valla.
İsteseydin keşke yaa eşin nasılsa çıkmış
bencede canım dışardan söyle. .

Bilmiyorum bakalım olabilir
Ama kereme bişeyler hazırlamam da lazım

Son düzenleme:
Tek çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk lafını duymadın çevrenden herhalde :)))

Ben de özlem gibi kocanı kınıyorum.. :D

Kolay gelsin canım. Bak şimdi ne düşündüm; ilerde bizim veletler ilkokulda olup da bişi dolayısı ile okul tatil olduğunda biz napıcaz?? Yani bize tatil değil ve çocuk tek kalamaz sonuçta evde... Hiç düşünmüyorlar böyle şeyleri...

Günaydınlar herkese. Dün babası ile bi ton kuduran oğlum banyoya rağmen gece en uzun bir saat uyudu!! Oysaki kp güzel uyur demişti bi de... İşin şaşırtıcı tarafı benim buna alışmış olmam.... Güzel bir gün olsun inşallah.

Benim tek cocukcok cocuk gibi suan. O yuzden bi tane daha olsun istiyorum hazir bu tempoyu tutturmusken :)

Abur cuburları yedim ama akşam acısı fena çıktı mide bulantısından kıvranıyorum oyy
İlk 3 ay annenin ne yediği önemli değilmiş o yüzden kasmıyorum ben de ilki gibi :)
Seninkinin kilosu çok iyi yaa maşallah boyu da benimkinden kısa ve kız sonuçta!

İsteseydin keşke yaa eşin nasılsa çıkmış

Bilmiyorum bakalım olabilir
Ama kereme bişeyler hazırlamam da lazım
Kaldım artık evde:( yarın gündüz aryayla bişiler yaparız artık. Akşama da arya uyuyunca eşimle yemek+sinema planımız var, bakalım....
Benim tek cocukcok cocuk gibi suan. O yuzden bi tane daha olsun istiyorum hazir bu tempoyu tutturmusken :)
İnsanın kanına giriyorsunuz yahu....

Sizden ses yok, yatıyorum bende napim. Sabah akşamki her dakikamı arıyorum malum.... İyi geceler....

Maşallah Keremciğime :)

Aryammm vardık canikom 8e doğru. Çokkkk maceralıydı yolculuk. Çocuğum herkese gidip durdu. Kızlarla müzik dinleyip oynadı, muavinlere musallat olup kucaklarından inmedi vsvs :)

Born, kesinlikle aryama katılıyorum; kocan ikincinin yerini yapıyo ;))

bizimki de bi üst kata bile çıksa havası değişiyo çocuklar çok bunalıyo evde bende üzülüyorum ama napalım haftasonu acısını çıkarırız artık ben de al arabayı dicektim ama zaten sen kararını vermişsin o zaman çok güzelce uyu da yarın güzel dinç bi gün olun inş...
ayy ben de o konuya çok sinir oluyorum yüz yılda bir geliyor ama ben panik oluyorum dediğin gibi dışardan söylesen bile çocuga mecbur bişeyler yapıcan olmadı bi çorba yap sadece gerisini dışardan hallet kolay gelsin şimdiden temizlik günlerini değil bittiğinde gece oturup keyfini seviyorum :32:

dıııt yanlış mesaj :9:
Canım en sonunda konuştuk anlaştık çok tartışıyoduk bu konudan ama artık göreve başlamadan istemediğimi net söyledim yani memeden kesicem göreve başlıcam eylülden sonra falan..he o zaman da çocuk niyeti değil direk ama korunmama konusuna daha sıcak bakabilirim o da bu kadar baskısından ötürü yoksa biraz daha ilerde isterim de siparişle değil zaten ki bizim ilkinde de 6 - 7 ay olmadı

Back
X