• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kerem dün ilk taklasını attı :27:

Hayırlı olsunnnnn :) Efe bi süredir takla öncesi pozisyona girip bize bakıyor. Demekki o da hazırlıklardaymış da haberim yok :)

Uçuğa limon mu!! Asit dök asit :) yaraya tuz basmakla aynı mantık galiba:D

Hahhahahahaha

Allah acılarını göstermesin eğer yardımcın olacaksa evde seninle kalan kesinlikle çok güzel ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook yorucu...geçen ramazan sen hep gezerdin ya ben de seni çok kıskanırdım...ne güzel dışarı çıkıyor derdim...sonra bebişlerime döner siz alınmayın Allah acınızı göstermesin derdim...biz koloni olarak geziyoruz...daha 1 kez çıktık eşimle baş başa...3 kez de ben tek çıkmışımdır...yani anlayacağın yanlızlık yalan oluyor ama çoooooook güzeller...biri fındık lahmacun biri gevrek lahmacun...film gibi herşeyleri...birbirleri ile oynamaları kavga etmeleri herşeyleri çok güzel...Ama Allahımın verdiği bu güzelliğe isyan etmiyorum ama teker teker nasip etsin dileyene...ço rayana çifter çifter olsun;)

Süper özet ;)

ben yararlandım isteyen herkese nasip olsun;)

Eki Görüntüle 882683

Süper foto ;)

vuhuu! süpper cvp :42:

azmak ki ne azmak? son bir buçuk saatte iki bardak kırdı :36:
Allah korudu bi yerini kesmedi..

antibiyotik dediğin gibi mecbur.
dr lar her ihtimali düşünüp bir sürü ilaç yazıyor, soğuk algınlığı için, öksürük için..
bence bunlar gereksiz. iyisini yapıyorsun..

valla bugün bu konudan sebep çok sinirliyim.
zaptedemiyorum, tutucam diye hamle yapınca ben, o da koşmaya başlıyor. düştü düşecek diye yüreğim ağzıma geliyor.
sonra da sinir krizlerine giriyorum :25:

bizimki de geçen gün sırtüstü düştü. kafası şiddetle yere vurdu..
çok ağladı :14:

hee evet, yukarda anlattığım durumlara rağmen sahilde uzanmış keyif yapıyorum.. köy yanar, deli taranır.:27::9:

ya yemekte salata yiyemedim, limonluydu. değince çok sızlıyor :25:
bir iki gün içinde dişçiye gidicem, onu bile düşünüyorum. çok çirkin bi görüntü

yok kızlar haklı. bi şey sürmeyeceğim.
zaten patladı, bundan sonra nemlendirmek bi şeye yaramaz..
ama senin dediğini de yapamam ben yaaaa:18:
sen ne kadar cesursun!

türk malı-büyüyünce giyer felsefesi :9:

amiin :1:

Ayşecik kudur dediysem abartma kız!! Bardak kırmak da nerden çıktı?!?!

Dişçiye kötü görünmek istemeyen nfk!! Kızım kanal tedavisine gidiyon sanki doktoru nüfusuna mı almaya gidiosun?? Boşver :)

Ayşecik kudur dediysem abartma kız!! Bardak kırmak da nerden çıktı?!?!

Dişçiye kötü görünmek istemeyen nfk!! Kızım kanal tedavisine gidiyon sanki doktoru nüfusuna mı almaya gidiosun?? Boşver :)

cozuttu cozuttuuuu:36:

orası öyle tabi. ama bu uçuk garip bi yara. insan kendisinden bile iğrenebilir..
eşimle konuşurken belli bi açıda duruyorum bu akşam.. :30:

cozuttu cozuttuuuu:36:

orası öyle tabi. ama bu uçuk garip bi yara. insan kendisinden bile iğrenebilir..
eşimle konuşurken belli bi açıda duruyorum bu akşam.. :30:

Takıntılı gördüm seni :)

Kv ve kpe tavuklu maklube yapıyım diyorum. Ama etrafını öyle salata ile falan süslemicem. Bi de yoğurt çorbası yapayım. Salata da olunca yeter dimi?? Abartıp elmalı ıslak kek de mi yapsam???

Uçuğa limon mu!! Asit dök asit :) yaraya tuz basmakla aynı mantık galiba:D

yılar önce ben bi yerde okumuştum.uçuğum olduğu zamanda uygularım hemen geçiyor.

doğum yaptınızda bi limonun acısındanmı korkuyorsunuz ayol :1:

Kv ve kpe tavuklu maklube yapıyım diyorum. Ama etrafını öyle salata ile falan süslemicem. Bi de yoğurt çorbası yapayım. Salata da olunca yeter dimi?? Abartıp elmalı ıslak kek de mi yapsam???

yap bacım tatlı yiyin tatlı konuşun:34: sonra efeyi sallamak için enerjide lazım dimi:52:

ödünç aldık canım sonra vericez.zaten bunların peşinde zaafiyet geçirmediğimize şükür...

yıkılmadık ayaktayız....

çocuk emzirip ,sallamaktayız....

Evet sizin kuzucuk da Solak olabilir; örneğin iki tane aynı nesneyi, aynı anda uzatıp ; bebeğin önce hangi eli ile o nesneyi almaya yeltendiğine bakmıştıı kızımı götürdüğüm deneyimli bi Dr ; bizimki hiç tereddütsüz sol elini uzatıp aldı; o zaman bu kız solak demişti ilk olarak o Dr, şimdi oğluma dikkat ediyorum aynı şeyler, bir solak daha yetişiyor :9: ama sizin kuzunun kaşığı sağla tutması çok rahatlık olacak , çünkü kendim solla çatal kaşık tutamadığım için , çocuğa solla kaşık çatal kullanmayı öğretmek biraz zor oluyor ..
Gözünüz Aydın, anneannesi geliyormuş kuzucuğun , ne güzel ...

Günaydın ve hayırlı huzurlu günler hepinize ...

Bu arada günaydınn...
Özlemccim gözün aydın bu arada;)
Akşama ne yemek yapsam yaa?? Dondurucuda yeşil fasülye ve patlıcan var onları yaıcam galiba. Eşim patlıcam yemiyorda:/
Teşekkür ederim kızlar. Nfk bu arada ben Adanalıyım .

Menü gayet güzel, keki de eğer halin kalırsa yaparsın..

Bu arada ben de takıntılı gördüm Nfk seni:9:
ben olsam "bak ne kötü olmuşş çok acıyooo" diye gözünün içine sokardım heralde:1: bi de öpmeye çalışırdım gıcıklığına:23:
yılar önce ben bi yerde okumuştum.uçuğum olduğu zamanda uygularım hemen geçiyor.

doğum yaptınızda bi limonun acısındanmı korkuyorsunuz ayol :1:
benimki de Sezercik, üzgünüm:)
Doğum yapmadan önce her acı ile karşılaştığımda "nasıl doğum yapıcan" derlerdi. Bi an dejavu oldummmmm :)
hahhahaha aynı

$1452273_10152036815225280_380829642_n.webp

örgü falan bilmem ama çok tatlı bir model di mi

ödünç aldık canım sonra vericez.zaten bunların peşinde zaafiyet geçirmediğimize şükür...

yıkılmadık ayaktayız....

çocuk emzirip ,sallamaktayız....

Evet ya daha 1,5 yıldır bu durumdayız ama sanki yıllardır Efeyi sallıyormuş gibi hissediyorum :D

Menü gayet güzel, keki de eğer halin kalırsa yaparsın..

Bu arada ben de takıntılı gördüm Nfk seni:9:
ben olsam "bak ne kötü olmuşş çok acıyooo" diye gözünün içine sokardım heralde:1: bi de öpmeye çalışırdım gıcıklığına:23:

benimki de Sezercik, üzgünüm:)

hahhahaha aynı

Hahhahaa bi de öpmeye çalışırmış!! Senden öğreneceğimiz çok şey var busmaican :)

Eki Görüntüle 882953

örgü falan bilmem ama çok tatlı bir model di mi

Çok tatlııııııııı :) örgü ile ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum. Kocama atkı örmek îstemiştim. Bi arkadaşım neler alacağımı söyledi ve bana öğretmek için geldi. Yarım saatlik bir uğraş sonrasında yorumu "sen en iyisi hazır al yada başkasına ördür" oldu. Hahahhahaha

Herkese günaydınnnnnn. Güzel bir gün olsun inşallah.

Evet ya daha 1,5 yıldır bu durumdayız ama sanki yıllardır Efeyi sallıyormuş gibi hissediyorum :D

Hahhahaa bi de öpmeye çalışırmış!! Senden öğreneceğimiz çok şey var busmaican :)

Çok tatlııııııııı :) örgü ile ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum. Kocama atkı örmek îstemiştim. Bi arkadaşım neler alacağımı söyledi ve bana öğretmek için geldi. Yarım saatlik bir uğraş sonrasında yorumu "sen en iyisi hazır al yada başkasına ördür" oldu. Hahahhahaha

Herkese günaydınnnnnn. Güzel bir gün olsun inşallah.

hahha herkesin bi atkı anısı var galiba:D

günaydın :nazar::nazar:

günaydınnn herkese uzun bir aradan sonra:34:

sorup geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim allah razı olsun:34:
babam yaşlı hastalandı bünyede zayıf olunca hastalık ağır geçiyor işin aksi doktoru sevmez hastaneye gitmez
baya kötüydü yani hastalığınında ne olduğunu bilemiyoruz hastaneye gidelim falan yok zorla götürcez dedik yok
neyse doktor çağırdık eve ambulans falan geldi adamları kovdu:53: ahh babacım aah

neyseki şimdi daha iyi sağlık ocağındaki doktora gözüktü sonunda bir ilaç yazmış üşütme demiş kadın
ilaçlar bitince daha bir iyileşti allah şükür rabbim tüm hastalara şifa versin:26:
birde yemek yemedi hastalığı boyunca o yüzdende iyileşemedi bizde diyoruz babacım bak bir serum taktıralım sana
en azından halsizliğin gider böyle yemek yemeden olmaz yiyemiyorsan serum iğneden de çok korkuyor yok yok inat
en son artık annem beni aradı baban seni çağırıyor diye telefonda ağlıyor falan ne oldu dedim
baban ben artık öleceğim evin tapu işlemlerini falan yapalım çağır şeker portakalını notermı olacak ne olacak o bilir gelsin demiş
yani bu durumlara geldik sıkıntılı haftalar geçirdik ama allaha şükür iyiyiz şimdi
birazda ikna oldu konuştuk şimdi bir doktor gelecek muayene edecek 3 gün sonra falan bakalım hayırlısı:26:

bu arada yıl sonuda yaklaştı işlerimde çok yoğun fazla giremeyeceğim gene ama bir haberdar etmek istedim
sohbetlerinizi özledim :43:

melisayı soracak olursanız allaha şükür iyi 12. dişimiz patladı
artık söylediğimiz bütün kelimeleri çat pat söylüyor yani ben anlıyorum :1:
iyi akşamlara iassamlar diyo

günaydınnn herkese uzun bir aradan sonra:34:

sorup geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim allah razı olsun:34:
babam yaşlı hastalandı bünyede zayıf olunca hastalık ağır geçiyor işin aksi doktoru sevmez hastaneye gitmez
baya kötüydü yani hastalığınında ne olduğunu bilemiyoruz hastaneye gidelim falan yok zorla götürcez dedik yok
neyse doktor çağırdık eve ambulans falan geldi adamları kovdu:53: ahh babacım aah

neyseki şimdi daha iyi sağlık ocağındaki doktora gözüktü sonunda bir ilaç yazmış üşütme demiş kadın
ilaçlar bitince daha bir iyileşti allah şükür rabbim tüm hastalara şifa versin:26:
birde yemek yemedi hastalığı boyunca o yüzdende iyileşemedi bizde diyoruz babacım bak bir serum taktıralım sana
en azından halsizliğin gider böyle yemek yemeden olmaz yiyemiyorsan serum iğneden de çok korkuyor yok yok inat
en son artık annem beni aradı baban seni çağırıyor diye telefonda ağlıyor falan ne oldu dedim
baban ben artık öleceğim evin tapu işlemlerini falan yapalım çağır şeker portakalını notermı olacak ne olacak o bilir gelsin demiş
yani bu durumlara geldik sıkıntılı haftalar geçirdik ama allaha şükür iyiyiz şimdi
birazda ikna oldu konuştuk şimdi bir doktor gelecek muayene edecek 3 gün sonra falan bakalım hayırlısı:26:

Hey Allahım amca ne inatçıymış baya korku yaşatmış size; neyse ki geçti :)
İassamlar bile diyor öyle mi bak şuna yaa daha bizimki çok az kelime söylüyor kıskanıyorum bu kızları :)

Hey Allahım amca ne inatçıymış baya korku yaşatmış size; neyse ki geçti :)
İassamlar bile diyor öyle mi bak şuna yaa daha bizimki çok az kelime söylüyor kıskanıyorum bu kızları :)

günaydın uzun zamandır kk ya girmiyordum hayırlı olsun busmai yeniden hamılesın galiba allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) 2. side temmuz bebeği olacak galiba :)

herkese günaydın uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim :)

Back
X