kerem dün ilk taklasını attı![]()
Hayırlı olsunnnnn :) Efe bi süredir takla öncesi pozisyona girip bize bakıyor. Demekki o da hazırlıklardaymış da haberim yok :)
Uçuğa limon mu!! Asit dök asit :) yaraya tuz basmakla aynı mantık galiba![]()
Hahhahahahaha
Allah acılarını göstermesin eğer yardımcın olacaksa evde seninle kalan kesinlikle çok güzel ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook yorucu...geçen ramazan sen hep gezerdin ya ben de seni çok kıskanırdım...ne güzel dışarı çıkıyor derdim...sonra bebişlerime döner siz alınmayın Allah acınızı göstermesin derdim...biz koloni olarak geziyoruz...daha 1 kez çıktık eşimle baş başa...3 kez de ben tek çıkmışımdır...yani anlayacağın yanlızlık yalan oluyor ama çoooooook güzeller...biri fındık lahmacun biri gevrek lahmacun...film gibi herşeyleri...birbirleri ile oynamaları kavga etmeleri herşeyleri çok güzel...Ama Allahımın verdiği bu güzelliğe isyan etmiyorum ama teker teker nasip etsin dileyene...ço rayana çifter çifter olsun![]()
Süper özet

Süper foto

vuhuu! süpper cvp
azmak ki ne azmak? son bir buçuk saatte iki bardak kırdı
Allah korudu bi yerini kesmedi..
antibiyotik dediğin gibi mecbur.
dr lar her ihtimali düşünüp bir sürü ilaç yazıyor, soğuk algınlığı için, öksürük için..
bence bunlar gereksiz. iyisini yapıyorsun..
valla bugün bu konudan sebep çok sinirliyim.
zaptedemiyorum, tutucam diye hamle yapınca ben, o da koşmaya başlıyor. düştü düşecek diye yüreğim ağzıma geliyor.
sonra da sinir krizlerine giriyorum
bizimki de geçen gün sırtüstü düştü. kafası şiddetle yere vurdu..
çok ağladı
hee evet, yukarda anlattığım durumlara rağmen sahilde uzanmış keyif yapıyorum.. köy yanar, deli taranır.
ya yemekte salata yiyemedim, limonluydu. değince çok sızlıyor
bir iki gün içinde dişçiye gidicem, onu bile düşünüyorum. çok çirkin bi görüntü
yok kızlar haklı. bi şey sürmeyeceğim.
zaten patladı, bundan sonra nemlendirmek bi şeye yaramaz..
ama senin dediğini de yapamam ben yaaaa:18:
sen ne kadar cesursun!
türk malı-büyüyünce giyer felsefesi
amiin![]()
Ayşecik kudur dediysem abartma kız!! Bardak kırmak da nerden çıktı?!?!
Dişçiye kötü görünmek istemeyen nfk!! Kızım kanal tedavisine gidiyon sanki doktoru nüfusuna mı almaya gidiosun?? Boşver :)