• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selamunaleyküm canlar...
Gün bitti ben daha yeni yazıyorum ama ancak fırsat bulabildim..Birkaç gündür yasir sürekli üzerini çıkarmak istiyodu biz de sıcakladı sanıyoduk en sonunda soyup tüm vucuduna baktım ki sırtı inanılmaz kızarık ama anlam veremedik bu sabah randevu alabilmişken doktorumuza gittik..Çok büyük ihtimalle kullandığım sıvı deterjanın alerjı yaptıgını granüllerden kullanmam gerektiğini söyledi ve yumurtanın beyazı veya süt fln da olabilir yediklerinden sonraki durumuna dikkat edin dedi ya bunun bi testi falan yok mu o an sormak aklıma gelmedi ama neyse bir de bazen öksürürken çok tıkanıyo ama o da önemsiz sanmıştık alerjık astımdan daha önce de şüphelenmişti işimizi riske atmayalım dedi 3 hafta kullanacağımız şurup burun spreyi ve sırtı için krem verdi durduk yere ilaclar doldu yine hiç gitmesemiydik diye düşünmedim değil hee bu arada yürüttü ve bunun ayagı cok bariz dışa basıyo ortopedist nasıl anlamadı dedi kesinlikle 2 yaşında tekrar gösterin dedi ayy yazarken içime daral geldi inş hepsi geçer bu arada elifnazım ipek nasıl oldu?

Bugün gelince de oğlusu uyutup yoğurt çorbası yaptım şaşırtıcı bi şekilde iyi oldu sevindirik oldum ben de...
Başşkaaa haftasonuna memleketten en yakın arkım geliyo sonra da annemler ablamlar vee ben de onlarla dönüyorum arabamız yokken memleketten gelen her arabayı değerlendiricem :)

Yani haftasonu c.tesi kahvaltıdan pazar akşam yemeğine kadar full misafirim var nasıl birşeyler yapsam acep temizlik de var baya da birikmiş ütüm pöff ama canım hiçbirley yapmak istemiyo bu ara çok başım dönüyo ne çok yazdım bee :9::9:
geçmiş olsun canım umarım geçici bir şeydir:26:
ipek daha tam iyileşmedi. kerem'ede geçti ne yazikki:50:

Aziz bebe de çok tatlı kız bebek montları gördüm , % 30 indirim de var, 69 tl idi sanırım
Bugün pembiş şeker mi şeker montu elime alıp baktım; Ayşecik geldi aklıma :69:

gecen hafta çıkamadım .. bu hafta sonu cikarsam bakayım bende havalar soğudu hala mont alamadık. motharecare, aziz bebe bide h&m bakacağım.

dünde ben browni chescace ten yaptim. gerci peynirli kısmın yumurtalarını unutmuşum bide kabartma tozu 1 çay kasigiymis ben hepsini boca ettim:52: kızı uyutayim da bi deneyeyim:39:
Allah iyiliğini versin yaa:1:
hangi sitedeydi yaptığımız tarif?

yapma yaa:26:

tamam ya, ben de tarifi arıyorum klasörde.
linki kaydetmişim :17:

hava soğuk diye eve tıkılıp kaldık.
ayşecik bunaldı yavrum. atta diyince ben çıldırdı resmen. iyi giydirdim üstünü, dün çıktık yürüdük.
yavrum nasıl mutlu oldu, koşturdu sağa sola :16:

burada güneş açtı, öğleye doğru az daha ısınsın yine çıkarıcam kızımı :31:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+

sabah tayfası online :72:
günaydın kızlar.. sabah kalktım, ayşecik gece terlemiş kokmuş..:1:
ay ben onun ter kokusunu seveyim yaaaaaa:116:
arada bi başını yıkıyorum ama, banyo yaptırmayalı neredeyse on gün olmuştur.:30:
babası duştan çıkmıştı, hazır banyo hamam gibi olmuşken ayşeciği soktum yıkadım..
çocuğum rahatladı ya, hahahahah :9:

bugün yemek derdim yok, rahatım.:21:

valla her harfine yansımış enerjin..:16:
kim tutar seni, bal dök yala olacak evin, pırıl pırıl oooh miis!:31:

ah canım beniiiiim!!!:48:
arkadaşın getirdiği hediyeleri değiştirmek için mont bakıyorum.
genelde lcw den alışveriş yapıyorum ama montu dışardan almayı tercih ederim, pek iyi bi şey yok sanki..
olmazsa bana ya da eşime bi şey alıp değiştiricem. 2-3 yaş montu almak için biraz daha beklemek lazım :51:
ama söylediğin fiyat da makul. sezon sonuna doğru ben bi uğrayayım aziz bebeyeeee:52:

geçmiş olsun canım. tevekkeli çocuk rahatsız.
Allahtan anladın da, daha sıkıntı çekmedi çocuğum.. kaşınıyormuş di mi?:26:
peki yeni mi değiştirdin deterjanını? ayşeciğe dalan roxy granül sabun kullanıyordum ben.
paket bitince omo sıvı alayım dedim, eşim fiyatı gördü vazgeçti :1:
yine gitmiş 2 paket dalan almış, makine bozulacak diyorum, olsuuuun diyo :9:

alerji testi var ama 3 yaşından önce doğru sonuç vermiyor. çok sık alerji olursa o zaman test yapıyorlar.
ama o durumda da çocuk alerji uzmanının söylediği %70e yakın sonuç bulamadıkları..
inş alerjik astımı yoktur. o sıkıntılı bi şey, ilaçlarını kullan bakalım, merhem inş rahatlatır yasiri.
bu haftasonu senin için hareketli ve züpper olacağa benziyor, hadi bakalımmm:52:

sen yoruldun ama eminim aden koştukça açılmıştır, enerjisi tavan yapmıştır..:9:

Kız on gün yıkanmaz mı bi bebiş?!?! :) gerçi onların o kokusu bile ne güzel :D dün oğluşum banyoya girip şampuanını falan aldı ve küvete yöneldi. Mesaj açık :) Bugün yıkayacağım inşallah :)

şeker pembişimm, bizim cheesecake tarifi neredeydi yaa?
tarif klasörümde bulamadım. malzemeleri bi bakayım, yarın yapıcam inşşş:16:
bir avuçtan biraz fazla frambuaz var dondurucuda, onları da söylediğin gibi eklicem inş.
pelin şefin şu tarifini gördün mü bacım, o üst peltede geçen malzeme ne allahasen?:27:

PelinChef: MEYVE PELTELİ CHEESECAKE VE CHEESECAKE YAPMANIN PÜF NOKTALARI

Ben yazamadan sen bulmuşun zaten :)
Aman yaban mersini yaaaaaa; yaz türkçesini dimi?!? Ama o da yakışır cheesecake haaaa :)

dünde ben browni chescace ten yaptim. gerci peynirli kısmın yumurtalarını unutmuşum bide kabartma tozu 1 çay kasigiymis ben hepsini boca ettim:52: kızı uyutayim da bi deneyeyim:39:

Aman Allah ım :) yumurta ; ne de gereksiz bi malzemeyi unutmuşsun :D kız üç çocukla çok normalllll.

Browni cheesecake zaten bildiğimiz cheesecakeler gibi değil; normal kek gibi dimi??? Biz öteki türlü seviyozxzzz :)

Geçmiş olsun :(

Kız on gün yıkanmaz mı bi bebiş?!?! :) gerçi onların o kokusu bile ne güzel :D dün oğluşum banyoya girip şampuanını falan aldı ve küvete yöneldi. Mesaj açık :) Bugün yıkayacağım inşallah :)

Ben yazamadan sen bulmuşun zaten :)
Aman yaban mersini yaaaaaa; yaz türkçesini dimi?!? Ama o da yakışır cheesecakee haaa:)
çocuk terleyip kokmamış, sen on gün yıkamadın diye kokmuş diyosun yani :30::9:
haklısın da.. ama bebeler bizim gibi kötü kokmuyor. yetişkin insan terleyince ne kadar kötü kokar
vücudu da bizim gibi kirlenmiyor. poposunu zaten sürekli temizliyorum.
her gün boynunu gıdısını da siliyorum. hava soğuk olunca banyodan biraz çekiniyorum açıkçası.
geçen kış, haftada bir yıkıyordum. bu sene de öyle olacak..

açık söyleyeyim mi, ahududu, frambuaz, böğürtlen, yaban mersini.. ben bunların hepsini birbirine karıştırıyorum :30:
ahududu ve frambuaz aynı sanıyordum, o da yanlışmış bak :17:

şeker pembemm, frambuazı çözüp iyice suyunu salmasını beklicem.
sonra dolgusuna yerleştirip cheesecake i öyle fırına vericem di mi?

çocuk terleyip kokmamış, sen on gün yıkamadın diye kokmuş diyosun yani :30::9:
haklısın da.. ama bebeler bizim gibi kötü kokmuyor. yetişkin insan terleyince ne kadar kötü kokar
vücudu da bizim gibi kirlenmiyor. poposunu zaten sürekli temizliyorum.
her gün boynunu gıdısını da siliyorum. hava soğuk olunca banyodan biraz çekiniyorum açıkçası.
geçen kış, haftada bir yıkıyordum. bu sene de öyle olacak..

açık söyleyeyim mi, ahududu, frambuaz, böğürtlen, yaban mersini.. ben bunların hepsini birbirine karıştırıyorum :30:
ahududu ve frambuaz aynı sanıyordum, o da yanlışmış bak :17:

Çok şükür ki büyük insan gibi değil terlemeleri. Yoksa düşünsene on gün yıkanmayınca ne iğrenç olacaklarını hahahhah

Ahududu ve frambuaz tatlı diye kodla gerisini salla zaten :)

Evet canikom. Yani peynirli harcı döktükten sonra kalıba süzülmüş frambuazları güzelce dağıtarak batıracaksın harcın içine. Üstte kalan kısımları kararabilir çünkü.

Selamunaleyküm canlar...
Gün bitti ben daha yeni yazıyorum ama ancak fırsat bulabildim..Birkaç gündür yasir sürekli üzerini çıkarmak istiyodu biz de sıcakladı sanıyoduk en sonunda soyup tüm vucuduna baktım ki sırtı inanılmaz kızarık ama anlam veremedik bu sabah randevu alabilmişken doktorumuza gittik..Çok büyük ihtimalle kullandığım sıvı deterjanın alerjı yaptıgını granüllerden kullanmam gerektiğini söyledi ve yumurtanın beyazı veya süt fln da olabilir yediklerinden sonraki durumuna dikkat edin dedi ya bunun bi testi falan yok mu o an sormak aklıma gelmedi ama neyse bir de bazen öksürürken çok tıkanıyo ama o da önemsiz sanmıştık alerjık astımdan daha önce de şüphelenmişti işimizi riske atmayalım dedi 3 hafta kullanacağımız şurup burun spreyi ve sırtı için krem verdi durduk yere ilaclar doldu yine hiç gitmesemiydik diye düşünmedim değil hee bu arada yürüttü ve bunun ayagı cok bariz dışa basıyo ortopedist nasıl anlamadı dedi kesinlikle 2 yaşında tekrar gösterin dedi ayy yazarken içime daral geldi inş hepsi geçer bu arada elifnazım ipek nasıl oldu?

Bugün gelince de oğlusu uyutup yoğurt çorbası yaptım şaşırtıcı bi şekilde iyi oldu sevindirik oldum ben de...
Başşkaaa haftasonuna memleketten en yakın arkım geliyo sonra da annemler ablamlar vee ben de onlarla dönüyorum arabamız yokken memleketten gelen her arabayı değerlendiricem :)

Yani haftasonu c.tesi kahvaltıdan pazar akşam yemeğine kadar full misafirim var nasıl birşeyler yapsam acep temizlik de var baya da birikmiş ütüm pöff ama canım hiçbirley yapmak istemiyo bu ara çok başım dönüyo ne çok yazdım bee :9::9:
Çok Geçmiş olsun Yasir'e,
Biz de dalan roxy kullanıyoruz çocukların çamaşırına , çok memnunum.
Kolay gelsin şimdiden o hâlde (: bu aralar benim de canım hiçbir şey yapmak istemiyor , şöyle yorganın altında sıcacık yatmak istiyorum :49:

Uyuzcanım yeni uyudu. Ben de hemen yatacağım inşallahhhhhhhh.

Pamuk helvacım işte ben de bizimkilerdeki bu sevgiyi kullanacak veletlerden çekiniyor hatta kıl oluyorum :) fıtratı mı öyle o çocukların yoksa arsızlık mı bilemedim :)

Bornum kaç kız memlekete ;en güzeli :)
Yaradılış meselesi sanırım gözlemlediğim kadarıyla, tabii biraz da aileden örnek alınan davranışlar...
Meselâ 5 yaşında bir çocuk hırs ve arkadaşının başarısına kıskançlık duygularını barındırabilir mi? Oluyormuş , ilk duyduğumda şoka girmiştim,
Okuldayken hocanın kapısına astığı notlarımıza bakmaya giderdik; bazı arkadaslar önce "en yüksek kim almış " diye bakardı , bense bana yetecek notu almışmıyım diye kendi notuma, diğerleri beni niye ilgilendirsin ? Inşaallah çocuklarımız da kötü mânâda hırs sahibi olmaz :50:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+

sabah tayfası online :72:
günaydın kızlar.. sabah kalktım, ayşecik gece terlemiş kokmuş..:1:
ay ben onun ter kokusunu seveyim yaaaaaa:116:
arada bi başını yıkıyorum ama, banyo yaptırmayalı neredeyse on gün olmuştur.:30:
babası duştan çıkmıştı, hazır banyo hamam gibi olmuşken ayşeciği soktum yıkadım..
çocuğum rahatladı ya, hahahahah :9:

bugün yemek derdim yok, rahatım.:21:

valla her harfine yansımış enerjin..:16:
kim tutar seni, bal dök yala olacak evin, pırıl pırıl oooh miis!:31:

ah canım beniiiiim!!!:48:
arkadaşın getirdiği hediyeleri değiştirmek için mont bakıyorum.
genelde lcw den alışveriş yapıyorum ama montu dışardan almayı tercih ederim, pek iyi bi şey yok sanki..
olmazsa bana ya da eşime bi şey alıp değiştiricem. 2-3 yaş montu almak için biraz daha beklemek lazım :51:
ama söylediğin fiyat da makul. sezon sonuna doğru ben bi uğrayayım aziz bebeyeeee:52:

geçmiş olsun canım. tevekkeli çocuk rahatsız.
Allahtan anladın da, daha sıkıntı çekmedi çocuğum.. kaşınıyormuş di mi?:26:
peki yeni mi değiştirdin deterjanını? ayşeciğe dalan roxy granül sabun kullanıyordum ben.
paket bitince omo sıvı alayım dedim, eşim fiyatı gördü vazgeçti :1:
yine gitmiş 2 paket dalan almış, makine bozulacak diyorum, olsuuuun diyo :9:

alerji testi var ama 3 yaşından önce doğru sonuç vermiyor. çok sık alerji olursa o zaman test yapıyorlar.
ama o durumda da çocuk alerji uzmanının söylediği %70e yakın sonuç bulamadıkları..
inş alerjik astımı yoktur. o sıkıntılı bi şey, ilaçlarını kullan bakalım, merhem inş rahatlatır yasiri.
bu haftasonu senin için hareketli ve züpper olacağa benziyor, hadi bakalımmm:52:

sen yoruldun ama eminim aden koştukça açılmıştır, enerjisi tavan yapmıştır..:9:
Günaydın :48:
Bizde de bir hafta on günü buluyor yıkama süresi; çünkü ortalığı yıkıyor yıkanırken :5: küvetten üzerime tırmanmaya çalışıyor veled
Evet sezon sonunda kesin uğranmalı, çok güzel indirimler oluyor fakat indirim başlar başlamaz gitmek lâzım talan ediliyor yoksa
Afiyet şeker olsun :56: olur o kadar unutkanlık :9:
Kıyamam kuzucuklara , Allah şifalar versin ikisine de ..

gecen hafta çıkamadım .. bu hafta sonu cikarsam bakayım bende havalar soğudu hala mont alamadık. motharecare, aziz bebe bide h&m bakacağım.
Çoğu mağazada %30 indirim başladı tam vakti mont almanın , havalar yeni soğudu indirimler başladı (:
Sağol canım.. çok çocuklu olmanın dezavantajları. abla okuldan getiriyor. evdede birbirlerine geçiyor:50:
Ne yazık ki okula giden çocuğun, küçük kardeşi olmanın ; kötü yanı ..
ayşecik bunaldı yavrum. atta diyince ben çıldırdı resmen. iyi giydirdim üstünü, dün çıktık yürüdük.

Oh ne güzel, bıcırıklar dışarıya bayılıyor . Kışlık şapkamız yoktu ; yani geçen yılki küçülmüştü, o yüzden kulağı üşür diye çıkartamıyordum birkaç gündür. dün Aziz bebe ye uğrayınca aldım bi tane şapka, montumuza uygun bulunca (: onu poşetten çıkarttım denedik çıkardık , tekrar kafasına geçirip , beni elimden tutup dış kapıya doğru götürüyor miniş :9: bugün götüreyim de hava alsın kuzum

Çok şükür ki büyük insan gibi değil terlemeleri. Yoksa düşünsene on gün yıkanmayınca ne iğrenç olacaklarını hahahhah

Ahududu ve frambuaz tatlı diye kodla gerisini salla zaten :)

:56: çok albenili bir tarif , şurada bahsederken bile canım istedi, ben de reçeli kurabiye yapıciim bugün :82::103:

Evet canikom. Yani peynirli harcı döktükten sonra kalıba süzülmüş frambuazları güzelce dağıtarak batıracaksın harcın içine. Üstte kalan kısımları kararabilir çünkü.
Çok iştah açıcı bir tarif, bahsedilirken bile canım istedi
Ben de bugün reçeli kurabiye yapmayı düşünüyorum (:

Son düzenleme:
Belalarin 1. Kat semaya indigi safer ayindayiz.. Bu gece birinci gecesi. Efendimiz (sav)bugün ölüm hastaligina tutulmustur. Bu gece 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu ayda hergün 100 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir . Günde 100 defa okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir . Bilmeyen kardeslerimize iletelim insaallah 'Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir.

ayşecikle gezdik geldik.
küçük hanım her yarım metrede bir duruyor, öylece etrafı izliyor.
hadi diyorum, arkasından accık itiliyorum. yok, leyla gibi bakıyor etrafa :9:
bir de kedi varsa yollarda tamam, bi beş dk durup hasbihal ediyor kediyle..
mübarek semt de kedi yuvası, her köşeden çöp kutusundan bi tane çıkıyor yaaa:37:
10 dklık yolu bir saatte geldik vesselam!:35:

Belalarin 1. Kat semaya indigi safer ayindayiz.. Bu gece birinci gecesi. Efendimiz (sav)bugün ölüm hastaligina tutulmustur. Bu gece 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu ayda hergün 100 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir . Günde 100 defa okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir . Bilmeyen kardeslerimize iletelim insaallah 'Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir.
ağzına sağlık bacım.. :38:
Rabbim cümlemizi kazalardan belalardan hastalıklardan korusun.
bol sadaka vermek lazım, az sadaka çok belayı def eder :16:

ev dandini ama şimdi uğraşamicimm :ssz:

ayşeciği yatırdım. ben de egzersizlerimi yapıp az kestirmeyi düşünüyorum. yani inşş
pamuk helvacım, kolay gelsin. bi kere marmelatlı kurabiye yemiştim.
yapan da harika yapmış hani, çok lezzetliydi, şekeri kıvamı hepsi dengede:56:

Tünaydın kızlar
Dün öğlen kv geldi biraz oturduk, seneye yanyana apartmanlarda oturacağız büyük ihtimalle. İnşaat yapılıyor. "Biz sana keremde hiç yardımcı olamadık sana uzağız diye ama inşallah seneye çocuklarına yardımcı oluruz " falan dedi.. Bi yandan bu kadar yakınlaşmaktan çekiniyorum ama bir yandan evimiz 4 oda 1 salon çok güzel oldu ve sıkıştığımda bana yardımcı olacaklarını düşününce biraz seviniyorum. İnşallah iyi olur yaaa pöff

Bugün bi arkadaşım gelecek, hani şu eşiyle sorunları olan..Hayırdır inşallah bakalım.. Güzin abla modundayım bugün yine:)
Kaselere puding yaptım. Domatesli spaghetti ve tavuk pane yapıcam. Mide bulantım büyük ölçüde azaldı ama hala kıymalı yemeklere tahammülüm yok:S

Pamuk helvacım Benim annem marmelatlı kurabiyeyi çok güzel yapar. Kenarlarını da yumurta akına ve hindistancevizine batırıyor çıtır çıtır oluyor.
Nfk cım çocuklar yıkandıkça mikroplardan korunurlar ama tabi üşütmek de hepimizin korkusu. Ben de 4 günde falan yıkıyorum şimdi.
Borncum yasir paşaya Allah acil şifa versin ayağı da umarım ayakkabıyla düzelecek birşeydir.
Elifnaz seninkilere de acil şifalar dilerim canım hastalandıkça dirençleri de artar inşallah.
Pembişim bu akşam sinema planı var mı
Aryacım bilgilendirme için teşekkürler birbirimize dua edelim..

Günaydııınnn.... Akşam saat 10 a kadar mutfakla uğraştım, dolapları düzenledim, öldüüüümmm.. Sabah ta kadın geldi, bakalım inşallah içime siner.
Eline sağlık canım. Benim evin de iyi bir temizliğe ihtiyacı var ama kadın çağırmaya bile üşeniyorum.

Şimdi yine iyi de iyice soğuyunca ne yapacağız bakalım. Bizimki de neredeyse hergüm çıkıyor. Evde gitmek ve atta kelimeleri yasak.

Enerjine hayranım bacım.

Öğrendiğim iyi oldu. Annelere de söyleyeyim.

ayşecikle gezdik geldik.
küçük hanım her yarım metrede bir duruyor, öylece etrafı izliyor.
hadi diyorum, arkasından accık itiliyorum. yok, leyla gibi bakıyor etrafa :9:
bir de kedi varsa yollarda tamam, bi beş dk durup hasbihal ediyor kediyle..
mübarek semt de kedi yuvası, her köşeden çöp kutusundan bi tane çıkıyor yaaa:37:
10 dklık yolu bir saatte geldik vesselam!:35:
Aden de kedilere me diyor.miyav diyorum hala mee diyor.

Tünaydın kızlar
Dün öğlen kv geldi biraz oturduk, seneye yanyana apartmanlarda oturacağız büyük ihtimalle. İnşaat yapılıyor. "Biz sana keremde hiç yardımcı olamadık sana uzağız diye ama inşallah seneye çocuklarına yardımcı oluruz " falan dedi.. Bi yandan bu kadar yakınlaşmaktan çekiniyorum ama bir yandan evimiz 4 oda 1 salon çok güzel oldu ve sıkıştığımda bana yardımcı olacaklarını düşününce biraz seviniyorum. İnşallah iyi olur yaaa pöff

Bugün bi arkadaşım gelecek, hani şu eşiyle sorunları olan..Hayırdır inşallah bakalım.. Güzin abla modundayım bugün yine:)
Kaselere puding yaptım. Domatesli spaghetti ve tavuk pane yapıcam. Mide bulantım büyük ölçüde azaldı ama hala kıymalı yemeklere tahammülüm yok:S

Pamuk helvacım Benim annem marmelatlı kurabiyeyi çok güzel yapar. Kenarlarını da yumurta akına ve hindistancevizine batırıyor çıtır çıtır oluyor.
Nfk cım çocuklar yıkandıkça mikroplardan korunurlar ama tabi üşütmek de hepimizin korkusu. Ben de 4 günde falan yıkıyorum şimdi.
Borncum yasir paşaya Allah acil şifa versin ayağı da umarım ayakkabıyla düzelecek birşeydir.
Elifnaz seninkilere de acil şifalar dilerim canım hastalandıkça dirençleri de artar inşallah.
Pembişim bu akşam sinema planı var mı
Aryacım bilgilendirme için teşekkürler birbirimize dua edelim..
Biz de Kv ile yakın oturuyoruz. Yazın yeni eve taşınacağız o da safha yakın. Şimdi 5 dk o zaman 1 dk olacak. Ben yardımlarını da zararlarını da görmedim.

Back
X