Selamunaleyküm canlar...
Gün bitti ben daha yeni yazıyorum ama ancak fırsat bulabildim..Birkaç gündür yasir sürekli üzerini çıkarmak istiyodu biz de sıcakladı sanıyoduk en sonunda soyup tüm vucuduna baktım ki sırtı inanılmaz kızarık ama anlam veremedik bu sabah randevu alabilmişken doktorumuza gittik..Çok büyük ihtimalle kullandığım sıvı deterjanın alerjı yaptıgını granüllerden kullanmam gerektiğini söyledi ve yumurtanın beyazı veya süt fln da olabilir yediklerinden sonraki durumuna dikkat edin dedi ya bunun bi testi falan yok mu o an sormak aklıma gelmedi ama neyse bir de bazen öksürürken çok tıkanıyo ama o da önemsiz sanmıştık alerjık astımdan daha önce de şüphelenmişti işimizi riske atmayalım dedi 3 hafta kullanacağımız şurup burun spreyi ve sırtı için krem verdi durduk yere ilaclar doldu yine hiç gitmesemiydik diye düşünmedim değil hee bu arada yürüttü ve bunun ayagı cok bariz dışa basıyo ortopedist nasıl anlamadı dedi kesinlikle 2 yaşında tekrar gösterin dedi ayy yazarken içime daral geldi inş hepsi geçer bu arada
elifnazım ipek nasıl oldu?
Bugün gelince de oğlusu uyutup yoğurt çorbası yaptım şaşırtıcı bi şekilde iyi oldu sevindirik oldum ben de...
Başşkaaa haftasonuna memleketten en yakın arkım geliyo sonra da annemler ablamlar vee ben de onlarla dönüyorum arabamız yokken memleketten gelen her arabayı değerlendiricem :)
Yani haftasonu c.tesi kahvaltıdan pazar akşam yemeğine kadar full misafirim var nasıl birşeyler yapsam acep temizlik de var baya da birikmiş ütüm pöff ama canım hiçbirley yapmak istemiyo bu ara çok başım dönüyo ne çok yazdım bee

Çok Geçmiş olsun Yasir'e,
Biz de dalan roxy kullanıyoruz çocukların çamaşırına , çok memnunum.
Kolay gelsin şimdiden o hâlde

bu aralar benim de canım hiçbir şey yapmak istemiyor , şöyle yorganın altında sıcacık yatmak istiyorum
Uyuzcanım yeni uyudu. Ben de hemen yatacağım inşallahhhhhhhh.
Pamuk helvacım işte ben de bizimkilerdeki bu sevgiyi kullanacak veletlerden çekiniyor hatta kıl oluyorum :) fıtratı mı öyle o çocukların yoksa arsızlık mı bilemedim :)
Bornum kaç kız memlekete ;en güzeli :)
Yaradılış meselesi sanırım gözlemlediğim kadarıyla, tabii biraz da aileden örnek alınan davranışlar...
Meselâ 5 yaşında bir çocuk hırs ve arkadaşının başarısına kıskançlık duygularını barındırabilir mi? Oluyormuş , ilk duyduğumda şoka girmiştim,
Okuldayken hocanın kapısına astığı notlarımıza bakmaya giderdik; bazı arkadaslar önce "en yüksek kim almış " diye bakardı , bense bana yetecek notu almışmıyım diye kendi notuma, diğerleri beni niye ilgilendirsin ? Inşaallah çocuklarımız da kötü mânâda hırs sahibi olmaz
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+
sabah tayfası online 
günaydın kızlar.. sabah kalktım, ayşecik gece terlemiş kokmuş..
ay ben onun ter kokusunu seveyim yaaaaaa:116:
arada bi başını yıkıyorum ama, banyo yaptırmayalı neredeyse on gün olmuştur.
babası duştan çıkmıştı, hazır banyo hamam gibi olmuşken ayşeciği soktum yıkadım..
çocuğum rahatladı ya, hahahahah 
bugün yemek derdim yok, rahatım.
valla her harfine yansımış enerjin..
kim tutar seni, bal dök yala olacak evin, pırıl pırıl oooh miis!
ah canım beniiiiim!!!
arkadaşın getirdiği hediyeleri değiştirmek için mont bakıyorum.
genelde lcw den alışveriş yapıyorum ama montu dışardan almayı tercih ederim, pek iyi bi şey yok sanki..
olmazsa bana ya da eşime bi şey alıp değiştiricem. 2-3 yaş montu almak için biraz daha beklemek lazım 
ama söylediğin fiyat da makul. sezon sonuna doğru ben bi uğrayayım aziz bebeyeeee
geçmiş olsun canım. tevekkeli çocuk rahatsız.
Allahtan anladın da, daha sıkıntı çekmedi çocuğum.. kaşınıyormuş di mi?:26:
peki yeni mi değiştirdin deterjanını? ayşeciğe dalan roxy granül sabun kullanıyordum ben.
paket bitince omo sıvı alayım dedim, eşim fiyatı gördü vazgeçti 
yine gitmiş 2 paket dalan almış, makine bozulacak diyorum, olsuuuun diyo 
alerji testi var ama 3 yaşından önce doğru sonuç vermiyor. çok sık alerji olursa o zaman test yapıyorlar.
ama o durumda da çocuk alerji uzmanının söylediği %70e yakın sonuç bulamadıkları..
inş alerjik astımı yoktur. o sıkıntılı bi şey, ilaçlarını kullan bakalım, merhem inş rahatlatır yasiri.
bu haftasonu senin için hareketli ve züpper olacağa benziyor, hadi bakalımmm
sen yoruldun ama eminim aden koştukça açılmıştır, enerjisi tavan yapmıştır..
Günaydın

Bizde de bir hafta on günü buluyor yıkama süresi; çünkü ortalığı yıkıyor yıkanırken

küvetten üzerime tırmanmaya çalışıyor veled
Evet sezon sonunda kesin uğranmalı, çok güzel indirimler oluyor fakat indirim başlar başlamaz gitmek lâzım talan ediliyor yoksa
dünde ben browni chescace ten yaptim. gerci peynirli kısmın yumurtalarını unutmuşum bide kabartma tozu 1 çay kasigiymis ben hepsini boca ettim

kızı uyutayim da bi deneyeyim
Afiyet şeker olsun

olur o kadar unutkanlık
geçmiş olsun canım umarım geçici bir şeydir:26:
ipek daha tam iyileşmedi. kerem'ede geçti ne yazikki
Kıyamam kuzucuklara , Allah şifalar versin ikisine de ..
gecen hafta çıkamadım .. bu hafta sonu cikarsam bakayım bende havalar soğudu hala mont alamadık. motharecare, aziz bebe bide h&m bakacağım.
Çoğu mağazada %30 indirim başladı tam vakti mont almanın , havalar yeni soğudu indirimler başladı
Sağol canım.. çok çocuklu olmanın dezavantajları. abla okuldan getiriyor. evdede birbirlerine geçiyor
Ne yazık ki okula giden çocuğun, küçük kardeşi olmanın ; kötü yanı ..
hava soğuk diye eve tıkılıp kaldık.
ayşecik bunaldı yavrum. atta diyince ben çıldırdı resmen. iyi giydirdim üstünü, dün çıktık yürüdük.
yavrum nasıl mutlu oldu, koşturdu sağa sola 
burada güneş açtı, öğleye doğru az daha ısınsın yine çıkarıcam kızımı
Oh ne güzel, bıcırıklar dışarıya bayılıyor . Kışlık şapkamız yoktu ; yani geçen yılki küçülmüştü, o yüzden kulağı üşür diye çıkartamıyordum birkaç gündür. dün Aziz bebe ye uğrayınca aldım bi tane şapka, montumuza uygun bulunca

onu poşetten çıkarttım denedik çıkardık , tekrar kafasına geçirip , beni elimden tutup dış kapıya doğru götürüyor miniş

bugün götüreyim de hava alsın kuzum
şeker pembemm, frambuazı çözüp iyice suyunu salmasını beklicem.
sonra dolgusuna yerleştirip cheesecake i öyle fırına vericem di mi?
Çok şükür ki büyük insan gibi değil terlemeleri. Yoksa düşünsene on gün yıkanmayınca ne iğrenç olacaklarını hahahhah
Ahududu ve frambuaz tatlı diye kodla gerisini salla zaten :)

çok albenili bir tarif , şurada bahsederken bile canım istedi, ben de reçeli kurabiye yapıciim bugün :82::103:
Evet canikom. Yani peynirli harcı döktükten sonra kalıba süzülmüş frambuazları güzelce dağıtarak batıracaksın harcın içine. Üstte kalan kısımları kararabilir çünkü.
Çok iştah açıcı bir tarif, bahsedilirken bile canım istedi
Ben de bugün reçeli kurabiye yapmayı düşünüyorum