Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın cnm ; Çocuklarla birlikte uyuyakalmıştım tam da o sıralarçocukları uyuttum,eşimde vadiyi izliyor.bir göz atayım dedim o da nehiç kimse yok
nerelerdesiniz?ebe hamak sallar,nfk avm gezdi yorgın düşmüştür,elifnaz hasta çocukları ile uğaraşıyordur.
bu arada geçmiş olsun canım.busmai ikinci bebek için örgü modelleri bakıyordur
(örgü kaldımı ki:44:)pamuk helva,neyneyse,özlem siz neler yapıyorsunuz?
Rüyân hayırlara vesile olsun inşallah , Allah kabul etsin ne güzel namaza başlamışsınAylardır gece girmem, bugün gireceğim tuttu. Sen yazıp kaçmışsın:)
Aryayla birlikte uyuyakalmışım. 23 gb uyanıp ( ki evdekiler uyumuştu) şöyle bir ortalığı topladım tekrar yatağa geldim. Tekrar uyuma potansiyelini görüyorum kendimde.
Busmaii, rüyan ilginçmiş baya, allah hayır etsin. Bende bu gece yatsı namazı kıldığımı gördüm rüyamda. Tabircilere göre de amelinin bitip ecelinin geldiğine işaretmiş. Eşime söyledim durumu, okulda ağlamış garibimbeni çok seviyor galiba
neyse ben rüyada baya tırstım ama. Tabirlere bakmadan da korkmuştum zaten niyeyse.
Molfix kullanın sızdırma sorunu olmuyo2 saattir ayaktayiz bez sizdirmis cis icinde kalktik ama bnm parmagim kalkmiyo coook uykuuum vaaar(hayirli cumalar
..
Rabbim sağlıklı , hayırlı , Ayşecikli ve doğacak diğer güzel kuzularınızla ; nice güzel yıllarınız olsun inşaAllah :123:günaydın canlar.. cumanız mübarek olsun..
bugün bizim evlilik yıldönümümüz.. 5. seneye giriyoruz. Rabbim sağlık ve huzurla nice yıllar nasip etsin cümlemize..
cheseecake yapıcam bugün, bir de eşim seviyor kıymalı börek. ama ne yemek yapıcam bilmiyorum.
amaaaaan, önemli olan tatlı de miii?
benim isteğim de yan bina.. bu kadarcık mesafe istiyorum işte
şimdi bizim binayı mütahite verme işi yine olgunlaştı. yakında ayrıntılar için bina sakinleri toplanacak.
bense şunu düşünüyorum. bu benim ilk ve belki de ayrılmak için son şansım.
o yüzden bu bir iki senelik süreçte hamile kalmamam lazım.
öyle olursa, ikinci bebek muhabbetine yine dip dibe oturmak zorunda oluruz.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
neyneyseeeeee
dün hazırlandım, kapıdan çıkarken kv ayşeciği getirdi.
giydirdim onunla gittim avmyedönüşte de eşim aldı bizi.
düşünüyorum, tek çocukla bu dediğim mümkün. istediğimde onu da alır çıkarım.
ama iki çocukla tek başına zor çıkılır.
hadi hayırlı olsun.. o kadın son zamanlarda şu zayıflık işini o kadar abartmışki,
yüzü avurtları göçmüş, bi garip olmuş, makyajsız görmek istemem yani..
bu vesileyle kilo alır da normale döner.
o uykusu olduğu halde uyuyamama ve mızıldamanın 1 milyon katına ulaşması var ya,
insanın hakikaten sinir katsayısını fena zorluyor
her rüyada tabire bakma canım. nasıl tabirlersen öyle çıkar..
bence namaza başlayacağına dalalettir
niye ayaktasın ?
anne olmak uykudan feragattir
benim de sorunlarım var, benim dee![]()
Internet'ten en rahat aldığım şey kitap ; hem normal mağazalardan daha uygun fiyatlı oluyor , bazı firmalarda kargo da ücretsiz belirli bir meblağ alışverişe , hem çocuklara kitapçılarda arayıp bulamadıklarımı da bulabiliyorum..adem güneş alacagim bende hangi kitapcida buldun?
bunuda mi internetten versem. bu sıralar taktım internetten alışverişe. . kremimi bile internetten aldım bugün![]()
Haşlamıyoruz canmkızlar, kv bu sefer karnabahar değil beyaz lahana almış bana pazardan
ama onu da bölüp verdi bana, yani dolma yapılacak kadar büyük yaprakları yok.
kapuska olur anca. zeytinyağlı kapuskayı nasıl yapıyorsunuz?
önceden lahanayı haşlıyor musunuz? sanki lahana yemeğin içinde diri kalacak, pişmeyecek gibi bi his var bende:44:
saolasın bacımm
yemeği dışarıdan istemem. eşim teklif ederse çıkarız, ama sanmıyorum etmez
cheesecake i fırına attım, birazdan jölesini hazırlıcam.
akşama da bi mercimek çorbası ve kıymalı börek yapıcam.
lahanayı da pişirmeyi düşünüyorum. özel bi şey yok, gördüğün üzere yemek hergünkü yemek![]()
Çocuklarla Demir kapı aralığından muhabbetini sevsinler Ayşeciknerdesiniz hatunlar?
ayşeciği parka götürdüm, oyalandı koşturdu biraz.
yakındaki ilkokulun yanından geçerken çıldırıyor, demir parmaklı kapıya yapışıp bağırıyor aaaaaç aaaaaç!
çocuklar koşup gelip kapıdan seviyorlar. bizimkini götüremiyorum.
neyse tenefüs zili çaldı, çocuklar sınıflara girdi de oradan uzaklaşabildik yanii
eve geldim, onu yatırdım. cheesecake i hazırladım. 2 posta çamaşır yıkandı astım.
bi posta daha açıcam makineyi, ayşeciğe menemen hazırladım.
o uyanmadan mutfağı toplarsam tam süpper olacak![]()
Hayırlı olsun yeni cicileri kuzuların ,hayırlı cumalar.
nfk cım evlilik yıldömümünüz kutu olsun canım.
nice senelere her şey gönlünce olsun.
born unutmuşum canım kusura bakma....
bende bu hafta çocuklara internetten kıyafet aldım.
uzun,uzun inceliyorsun vede o kutuyu açması çok keyifli.
eskiden mektup zarflarını açardık yaq![]()
Hepimizin sıkıntısı; parklardaki magandalar ; banka kurulup sigara içen ve çocukların yüzüne yüzüne üfleyen, benden büyük cüsseli korkunç köpeklerini üzerimize salanlar.. Çocuk parklarını üstü kapalı alanlara dönüştürseler ve çocuğu olmayanları, sigara içenleri, köpeklileri içeriye almasalar keşkeBiz de parktaydık, malum köpek vakası yaşadık. Koca köpek havlayıp duruyor hoplayıp zıplıyor ben keremi oynatıyorum resmen titriyorum aşırı gerildim. sahibi kadın da tasmasını takmıyor." O tasmayı takar mısınız tasmasız dolaştırmak yasaktır ben burda rahatsız oluyorum "dedim. "Bişey yapmaz gelmez yanınıza" diyor bana.
"Gelir veya gelmez ben burda gergin bi şekilde beklemek zorunda değilim!"dedim bu sefer taktı tasmasını bağladı. Biraz sonra da defoldu gitti. Köpek fobim var benim küçükken köpek ısırmıştı köpek havlayınca titriyorum hala. Bigün birine tazminat davası açmalık duruma gelmem umarımmm Bıktım ya ,her sefer ya köpekler ,ya ayı gibi çocuklar, yerlerde izmaritler bally ler, bir de güya şehrin en gelişmiş bölgelerinden birindeyiz çocuk parklarında güvenlikçi olsa keşke
günaydın canlar.. cumanız mübarek olsun..
bugün bizim evlilik yıldönümümüz.. 5. seneye giriyoruz. Rabbim sağlık ve huzurla nice yıllar nasip etsin cümlemize..
cheseecake yapıcam bugün, bir de eşim seviyor kıymalı börek. ama ne yemek yapıcam bilmiyorum.
amaaaaan, önemli olan tatlı de miii?
benim isteğim de yan bina.. bu kadarcık mesafe istiyorum işte
şimdi bizim binayı mütahite verme işi yine olgunlaştı. yakında ayrıntılar için bina sakinleri toplanacak.
bense şunu düşünüyorum. bu benim ilk ve belki de ayrılmak için son şansım.
o yüzden bu bir iki senelik süreçte hamile kalmamam lazım.
öyle olursa, ikinci bebek muhabbetine yine dip dibe oturmak zorunda oluruz.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
neyneyseeeeee
dün hazırlandım, kapıdan çıkarken kv ayşeciği getirdi.
giydirdim onunla gittim avmyedönüşte de eşim aldı bizi.
düşünüyorum, tek çocukla bu dediğim mümkün. istediğimde onu da alır çıkarım.
ama iki çocukla tek başına zor çıkılır.
hadi hayırlı olsun.. o kadın son zamanlarda şu zayıflık işini o kadar abartmışki,
yüzü avurtları göçmüş, bi garip olmuş, makyajsız görmek istemem yani..
bu vesileyle kilo alır da normale döner.
o uykusu olduğu halde uyuyamama ve mızıldamanın 1 milyon katına ulaşması var ya,
insanın hakikaten sinir katsayısını fena zorluyor
her rüyada tabire bakma canım. nasıl tabirlersen öyle çıkar..
bence namaza başlayacağına dalalettir
niye ayaktasın ?
anne olmak uykudan feragattir
benim de sorunlarım var, benim dee![]()
ayşecik şuan koltuğun arkasına geçmiş, çömelmiş.
hem elindeki yumurtalı ekmeği ısırıyor, hem kakasını yapıyor..
benim baktığımı da gördü, totosunu göstererek kaka yaptığını haber veriyor.
adem güneş alacagim bende hangi kitapcida buldun?
bunuda mi internetten versem. bu sıralar taktım internetten alışverişe. . kremimi bile internetten aldım bugün![]()
kızlar, kv bu sefer karnabahar değil beyaz lahana almış bana pazardan
ama onu da bölüp verdi bana, yani dolma yapılacak kadar büyük yaprakları yok.
kapuska olur anca. zeytinyağlı kapuskayı nasıl yapıyorsunuz?
önceden lahanayı haşlıyor musunuz? sanki lahana yemeğin içinde diri kalacak, pişmeyecek gibi bi his var bende:44:
nerdesiniz hatunlar?
ayşeciği parka götürdüm, oyalandı koşturdu biraz.
yakındaki ilkokulun yanından geçerken çıldırıyor, demir parmaklı kapıya yapışıp bağırıyor aaaaaç aaaaaç!
çocuklar koşup gelip kapıdan seviyorlar. bizimkini götüremiyorum.
neyse tenefüs zili çaldı, çocuklar sınıflara girdi de oradan uzaklaşabildik yanii
eve geldim, onu yatırdım. cheesecake i hazırladım. 2 posta çamaşır yıkandı astım.
bi posta daha açıcam makineyi, ayşeciğe menemen hazırladım.
o uyanmadan mutfağı toplarsam tam süpper olacak![]()
Biz de parktaydık, malum köpek vakası yaşadık. Koca köpek havlayıp duruyor hoplayıp zıplıyor ben keremi oynatıyorum resmen titriyorum aşırı gerildim. sahibi kadın da tasmasını takmıyor." O tasmayı takar mısınız tasmasız dolaştırmak yasaktır ben burda rahatsız oluyorum "dedim. "Bişey yapmaz gelmez yanınıza" diyor bana.
"Gelir veya gelmez ben burda gergin bi şekilde beklemek zorunda değilim!"dedim bu sefer taktı tasmasını bağladı. Biraz sonra da defoldu gitti. Köpek fobim var benim küçükken köpek ısırmıştı köpek havlayınca titriyorum hala. Bigün birine tazminat davası açmalık duruma gelmem umarımmm Bıktım ya ,her sefer ya köpekler ,ya ayı gibi çocuklar, yerlerde izmaritler bally ler, bir de güya şehrin en gelişmiş bölgelerinden birindeyiz çocuk parklarında güvenlikçi olsa keşke
Haşlamana gerek yok en kısık ateşte azcık suyla pişer havuç da koy. Bi de cole slaw diye salatasını yapıyorlardı internette görmüştüm
Bugğn okulda çok yoğundum. Dersler,derken iki toplantı ve arada soru çözümü ve yarınki toplantıya hazırlık derkennnn hiç giremedim. Eve gelince de yemek koşturması oldu. Çorbam maklubem ve salatam hazır olunca oğluşu da yıkadım tam oldu. Birazdan gelirler sanırım. Hemen haber vereyim dedim :)))
Nfk nasıl oldu kız cheesecake merak ediyorummmmmm.
Ooh amma verimli bi gün olmuş:)
Evet KFC salatasıymış ama ben yemedim hiç. Bi de keremin montunun kolunu kıvırmanın yolunu buldum şükür:) annemdeyim şuan öpüldünüzz
Ev yapımı nasıl olur bilmem ama kfcdeki lezzet güzel.
Ne verimli ne verimli hiç sorma
Maklube çok beğenildi. Elmalı ıslak keke "güzel" denildi. Oysaki elmalı ıslak kek candırrrrr :)
Yarın 10-13 arası veli toplantımız var. Sonrasında pazardan meyve sebze alma etkinliği yaparız kv ile. Akşama arkadaşlara davetliyiz ki giderken mercimek köftesi yapacağım inşallah.
Daha ne olsun, eşin seviyor diye börek yaptın . Pasta da var .saolasın bacımm
yemeği dışarıdan istemem. eşim teklif ederse çıkarız, ama sanmıyorum etmez
cheesecake i fırına attım, birazdan jölesini hazırlıcam.
akşama da bi mercimek çorbası ve kıymalı börek yapıcam.
lahanayı da pişirmeyi düşünüyorum. özel bi şey yok, gördüğün üzere yemek hergünkü yemek![]()
Pembiş, bir gün de hiçbir şey yapma kız. Okurken ben yoruluyorum.Ev yapımı nasıl olur bilmem ama kfcdeki lezzet güzel.
Ne verimli ne verimli hiç sorma
Maklube çok beğenildi. Elmalı ıslak keke "güzel" denildi. Oysaki elmalı ıslak kek candırrrrr :)
Yarın 10-13 arası veli toplantımız var. Sonrasında pazardan meyve sebze alma etkinliği yaparız kv ile. Akşama arkadaşlara davetliyiz ki giderken mercimek köftesi yapacağım inşallah.
Sen değil miydin bi yere giderken yiyecek götürülmesine kızannnn
Evet ya kekler candır<3
Daha ne olsun, eşin seviyor diye börek yaptın . Pasta da var .
Pembiş, bir gün de hiçbir şey yapma kız. Okurken ben yoruluyorum.![]()
Kızlar içinizde arısütü kullanan var mı ?
Bak,onu ben de hiç denemedim.Kesinlikle sinir olurum!! Ama bizi çağıran bu arkadaşım hamile!! :) o yüzden ona yük olmayalım diye bizler de bikaç bişi yapcaz
Olmazzzzzzzzzzz. Keşke büyük şehirde yaşıyor olsaydım. Ne etkinlikler be etkinlikler
Sosyal kelebek.ve de atom karınca.
Ben bi aslan sütünü biliyom onu da hiç denemedimzevzekliği bir yana bırakırsakkkkkk ne işe yarıyormuş??
Bak,onu ben de hiç denemedim.
Arısütü bağışıklığı güçlendiriyormuş, çocuklar için .
Toplam yedi kişiniz topikte. Biri ben, diğer altısı bilin bakalım kimler?
Neyneyse giiit ,giit ,giiit ,giiitme dur yalan söyledim :))
Arı sütünü bırakın UMCA diye bişey varmış çok methini duydum..
Evdeyim romanın biri fena oyaladı bitirmeden rahat edemiycem
Herkese iyi gecelerrr
Bazen misafirin gelmesi temizlik acisindan da iyi olmuyo degil hani
Ev cillop yemekler hazir sabah kalkip kahvalti da hazir oldu mu super olucaak keyifli birgun beni bekliyor insallah eski arkadas candir kandir...iyi geceler musmutlu haftasonlari..
Arkadaşlar sohbetleriniz çok güzel maşallah Allah bozmasın görüşseniz ancak bu kadar olurdu herhalde. Benim de kızım 8 Ekim doğumlu sizler daha tecrübelisiniz diye çorba yada yemek tarifleri var mıdır diye bakıyordum ara ara. Yalnız çoğunuzun cheese cake yaptığını okudum ben çok başarısız oldum yaptığım denememde. Rica etsem birinizden tarif alabilir miyim? Nfk resmini paylaşırmı diye epey bekledim ama....:)) teşekkür ederim şimdiden. Iyi muhabbetler:)