• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ya kizlar hem kar yagiyo hem simsek var cok ilginc ilk kez boyle goruyorum...
Benim oglumda babasinin telefonu sabah sabah calinca uyandi ve simdi cok huysuz cok sinir oldm bnde

Peki o telefonu babasının kafasına geçirmek içinden geldi mi gelmedi mi doğru söyle hahhahaha

aynı fikirdeyim. sen malzemeyi tedarik et, bugün şu yemeği yap de yapsın.
kolay ve el oyalamayan şeyler olsun ama...

yavrum sen de genel olarak konuşma, bunda bi şey yokki. geç geleceğin zaman ara haber ver.
nerede olduğunu ne zaman geleceğini bileyim, hem merak ediyorum de.

Kız dün aradım ve söyledim, eve geldiğinde de yeniledim. Telefon et merak ediyorum diye. Daha ne diyim :)?

İşte savunması da hazır, aryayı bırakıp bişi yapamıyorum diyor. Ben nasıl yapıyorsam?

Dün yemeğin adını koydum ama diyorum ya, aryadan yapamamış. Dün kp de pazardan lahana almış( ki canının istediği şeyleri alır getirir ki bunu yapın demektir) valla saramayız da kapuska yaparız artık dedim kv ye. O da sen hazırla, arya uyuyunca ben sarayım diyor. Hazırladıktan sonra sarmada ne var.

Aaaa hatun çok hoş yani... Olmazsa o hazırlasın sen sar ;)
Şaka bi yana kızıyoruz vs de bence aryyı çok sevip titizlendiği için bırakıp bişi yapamıyo. Emanet ya...

araç, amaç olur diyon yani:30:
kv ler cıns cınnns!:9:

eşim izin yok, belki öğleden sonra erken çıkarım diyor.
ben de bismillah diyip ayşecikle bahçeye inmeye karar verdim :27:
inş bi zeval olmaz..

Bişi olmazzzzzz. İyi eğlenceler :)
:9: o da iyiymiş. Aslında kimsenin yapısı birbirine uymuyor, annemi bile eleştirdiğim noktalar oluyor çocuk konusunda. Biz titizlendikçe de sinir katsayımız artıyor. Ama en basiti, hayır olmazdan anlayan çocuğum artık ağlayarak istediğini yaptırıyor. İnatçı ve her istediğini elde ediyor. Yaptırmayın dedikçe de " torununa kıyamayan ebebeynler" çıkıyor ortaya. Sonuç: başbelası, yoktan, dur dan anlamayan ağlak bi sıpa!

Benim oğlum zaten hayırdan anlayıp takmıyordu hala öyle herkese karşı. Ama iyice şarlarsam duruyo :)

Dün eve gittim mutfakta hiçbir faaliyet yok, çünkü öğle paydosunda uyuttuğum çocuk yarım saat sonra uyanmış. Kv telefonda konuştuğu için sesine uyanmış! Ve yatana kadar öyle huysuzdu ki, sabır diledim sürekli. Sonrasında benden hemen sonra kp girdi eve, ben namaz kılıyordum, kvye acıktığını falan söyledi. Kv mutfağa gitti, namazı yarım bırakıp mercimek köfteyi tamamladım, çorbanın yağını mağını hallettim. Namazımı tamamlayıncada eşim geldi, iğneye gittik. Sonra tekrar mutfağa gir masa hazırla, mutfağı toparla vs. Ardından huysuzluğu geçermi diye kızı banyo yaptırdım ama yok, kar etmedi. Tekrar ortağı topladım. 9 gb zar zor uyuyan aryadn sonra da çamaşır katla, bulaşık mak yerleştir vs. Çok gerildim. Ayrıca da bugün yemekiçinn hiç hazırlık yapmadım, kar tatili olacak diye. Hem ne yapacağımı bilmiyorum, hemde yapasım yok, nolacak bilmiyorum!
Ayrıca aryanın annem geldiğinde ve kv ler geldiğinde düzeni bozuluyor, uyuz oluyorum! Çocuk hemen uyum sağlayamıyor!

Bugün geç yatan çocuğum geç uyandı, yetiştiremedik ve kahvaltı yaptıramadım! Kvnin becesine pek güvenemiyorum. Ve hala da huysuzdu! O huysuz olunca bende otomatikman çok geriliyorum:/

bizede kayinvalideler geldiğinde düzen çok bozulmuştu. televizyon sesi, telefon, kerem'in odasinin Karşısı banyo banyoya girip cikarken kapıyı sert kapatiyorlardi. her kapatilista la havle çekiyordum:19: yemek işine hiç girmeyeyim:47:

:9: o da iyiymiş. Aslında kimsenin yapısı birbirine uymuyor, annemi bile eleştirdiğim noktalar oluyor çocuk konusunda. Biz titizlendikçe de sinir katsayımız artıyor. Ama en basiti, hayır olmazdan anlayan çocuğum artık ağlayarak istediğini yaptırıyor. İnatçı ve her istediğini elde ediyor. Yaptırmayın dedikçe de " torununa kıyamayan ebebeynler" çıkıyor ortaya. Sonuç: başbelası, yoktan, dur dan anlamayan ağlak bi sıpa!
Allah kolaylık versin, ne diyim :26:
evde babaanne anneanne varsa, bu durum malesefki kaçınılmaz..

Bişi olmazzzzzz. İyi eğlenceler :)

hayal edilen gibi olmadı :37:

zira karlar erimeye başlamış ve sulu kar buz halini almaya başladığı için çok yerler tehlikeli.
ayşeciğin ayağı da hala topallıyor. o korkuyla yürüyemedik.

üstü 15 cm karla kaplı arabanın üstüne oturtup foto çekeyim dedim, kıyamet koptu, nasıl ağlıyor anlatamam :30:
kara dokundurdum, daha da çok ağlıyor. önyargıdan mı, soğuk geldi ondan mı bilmiyorum..

ama; eldiven çoraplar hakikaten işe yarıyor :72::9:

Sen ki köyün en gözde delikanlısı ile evlenmiş, kocadı tarafından iyi bakılan ve yerini sağlamlaştırmak için ikinciyi yapan bir hatunsun; instagram elinin kiri beeee!!! Hahhahaha çok alakasız oldu ama olsun.

Ha resmen doğuma kadar iki tarafı da idare edicen, doğum sonrası bize geri dönücen????!!!! Hanım hanımmmmmm noluyoo :)????

hahahahh :9: köyün en güzel delikanlısimi bilmem ama bizim kizinda gözleri yeter:nazar:
bende ara ara haziran topigine bakıyorum ama hiç yazmadım. toplamda 5 sefer anca girmisimdir..sarmadi

bugün özel bi gün mü?

11.12.(20)13 :1:

Aay Elifnazım utandırdın beni bugün :) beni de sarmadı topik, q lar w ler havada uçuşuyo en sinir olduğum şey çok manyaq wallaaa

zira karlar erimeye başlamış ve sulu kar buz halini almaya başladığı için çok yerler tehlikeli.

üstü 15 cm karla kaplı arabanın üstüne oturtup foto çekeyim dedim, kıyamet koptu, nasıl ağlıyor anlatamam :30:
kara dokundurdum, daha da çok ağlıyor. önyargıdan mı, soğuk geldi ondan mı bilmiyorum..

burdada öyle olmuştu. Şimdi kar yine başladı. şöyle pofidik pofidik olsa kızı uyutup keremi 5 dk çıkarmayı düşünüyorum. yoksa akşam babasıyla çıkarlar artık

Anlamamıştır korkmuştur kardan annesi :)

hahahahh :9: köyün en güzel delikanlısimi bilmem ama bizim kizinda gözleri yeter:nazar:
bende ara ara haziran topigine bakıyorum ama hiç yazmadım. toplamda 5 sefer anca girmisimdir..sarmadi

Bizim kızı bulmuşlar zaten öpüp başlarına koysunlar. Ama köydeki teyzeler öyle demiyooooo :P

Yok öyle başka topiklere takılmaca :))

bugün özel bi gün mü?

11.12.(20)13 :1:

Hahaha kimbilir :)

Aay Elifnazım utandırdın beni bugün :) beni de sarmadı topik, q lar w ler havada uçuşuyo en sinir olduğum şey çok manyaq wallaaa

Waowwwww nişantaşı akarrrr :P

ilgilenen arkidişler, TUĞBA mağazalarında (ve online satışta) 6 gün sürecek %50 indirim başladı :72::52:

bizede kayinvalideler geldiğinde düzen çok bozulmuştu. televizyon sesi, telefon, kerem'in odasinin Karşısı banyo banyoya girip cikarken kapıyı sert kapatiyorlardi. her kapatilista la havle çekiyordum:19: yemek işine hiç girmeyeyim:47:

Aynennn.... Gerçi bana batıyor herşey belli ki:) bi zararları yok, allah razı olsun yinede. Aryanın huysuzluğundan kime çatacağımı şaşırmış durumdayım:)

kimsecikler yok, herkes öğlen arasına çıktı belliki :9:
ben de ayşecikle bi şeyler atıştırıp kestiricem.. :ssz:

Sabah evden çıkarken dedim kv ye bişi yemediğini. Neyse o da yedirememiş, çocuk öğlene kadar aç. Öğlen gidince yedirmeye girişecektim diyorki bence çocuk tok! Bişi yemeden nasıl tok oluyor anlamadım? Çorbasını yedirdim uyutmaya koyuldum zamanım kalmadığı için verdim kucağına uyur dedim. Ne uyutabiliyor ne yedirebiliyor. Uyuz oldum! Oyun arkadaşı getirdik sanki çocuğa.

Sabah evden çıkarken dedim kv ye bişi yemediğini. Neyse o da yedirememiş, çocuk öğlene kadar aç. Öğlen gidince yedirmeye girişecektim diyorki bence çocuk tok! Bişi yemeden nasıl tok oluyor anlamadım? Çorbasını yedirdim uyutmaya koyuldum zamanım kalmadığı için verdim kucağına uyur dedim. Ne uyutabiliyor ne yedirebiliyor. Uyuz oldum! Oyun arkadaşı getirdik sanki çocuğa.

Hahhaha bu iyiydi :)oyun arkadaşı:))
Gözü tok çocuğun ,onu demek istemiştir:) kendileri dursun bakalım o kadar saat aç

Sabahtan beri ne şikayet ettim beaaa!
Evimde oturup çocuğuma bakaydım nolurduuuu:9:

bizimkiler uzak yedirip uyutmalari zor. cocugun huyunu bilmiyorlar. siz yazın hep beraber degilmiydiniz. alışık olmasi lazim aslında

Back
X