• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ne bahtsız hatunum ben yaa..

ayşeciği yatırdım. ben de dalmak üzereyken eşim aradı. uykum uzaklara kaçtı mı?:25:
kalkıp az spor yapayım dedim. 20 dk olmamıştıki, eşim geldi o da yarım kaldı, üstüne kapı sesine ayşecik uyandı.:5:
ki öğle uykusunun sadece yarısını almış ve mız mız şekilde ortalarda takılıyor şuan.
eşim işe gitti... acaba ayşeciği ayakta sallama moduyla yoğun uyku programına alsam uyur mu?:37:

ilginç bi ayrıntı.. babası ayşecik malum kazadan beri
''neren uf oldu?'' diye soruyor. bizimki de uf diyip ayağını gösteriyor, nazlanıyor, mızıldıyor.

şimdi durup durmadık yerde, babasına gidip ayağını gösteriyor uf ufff diye..
oysa bana hiç göstermiyor
:9:

Sabah evden çıkarken dedim kv ye bişi yemediğini. Neyse o da yedirememiş, çocuk öğlene kadar aç. Öğlen gidince yedirmeye girişecektim diyorki bence çocuk tok! Bişi yemeden nasıl tok oluyor anlamadım? Çorbasını yedirdim uyutmaya koyuldum zamanım kalmadığı için verdim kucağına uyur dedim. Ne uyutabiliyor ne yedirebiliyor. Uyuz oldum! Oyun arkadaşı getirdik sanki çocuğa.

Arya zaten bol oyunla yiyen bi minik kuş. Kv de uğraşmadıysa :/ uyutma konusu bizde de sorun ama teyzesi hamakta biberon vererekten işi hallediyor mecburen... Neyse canım benim artık bi süre sen de aryacık da idare edecek mecburen :/

Hahhaha bu iyiydi :)oyun arkadaşı:))
Gözü tok çocuğun ,onu demek istemiştir:) kendileri dursun bakalım o kadar saat aç

Gözü tok haaaa :)???

ayşeciği yatırdım. ben de dalmak üzereyken eşim aradı. uykum uzaklara kaçtı mı?:25:
kalkıp az spor yapayım dedim. 20 dk olmamıştıki, eşim geldi o da yarım kaldı, üstüne kapı sesine ayşecik uyandı.:5:
ki öğle uykusunun sadece yarısını almış ve mız mız şekilde ortalarda takılıyor şuan.
eşim işe gitti... acaba ayşeciği ayakta sallama moduyla yoğun uyku programına alsam uyur mu?:37:

Oyyy çok sinir olmuş bu ne yaaaa :/??!!! Hamak lazım mı bacımmmmmm :D????

''neren uf oldu?'' diye soruyor. bizimki de uf diyip ayağını gösteriyor, nazlanıyor, mızıldıyor.

Ayşe sen bi cadısın canımmmmm :)

Sabah evden çıkarken dedim kv ye bişi yemediğini. Neyse o da yedirememiş, çocuk öğlene kadar aç. Öğlen gidince yedirmeye girişecektim diyorki bence çocuk tok! Bişi yemeden nasıl tok oluyor anlamadım? Çorbasını yedirdim uyutmaya koyuldum zamanım kalmadığı için verdim kucağına uyur dedim. Ne uyutabiliyor ne yedirebiliyor. Uyuz oldum! Oyun arkadaşı getirdik sanki çocuğa.

haklısın. bebek ne kadar direnebilirki? uğraşsa yedirir de uyutur da..

11.12.13 günü saat 14.15 te ne yapıyordunuz:))) biz çorba içiyorduk:)

Nazlara bak sen :)
Kerem de sabah uyandı ağlıyordu eşim beni dürttü kalk diye.
fakat baktı ki "baba babaaa" diye ağlıyor maalesef:) babası kalktı ben uyumaya devam:)

fakat baktı ki "baba babaaa" diye ağlıyor maalesef:) babası kalktı ben uyumaya devam:)

sanırım biz de yemek yiyorduk
ayşecik de, ekmeğinden ufacık parçalar koparıp kapuska suyuna bandırıp yiyordu :1:

sen işi çözmüşsün bacım!!!:72: pirimizsiiiin!:42:

bizdede durum farksız . yatırdim 15 dk sonra altına yapmış. altını aldım bi dahada yatmadı:ssz:
kara cikartcaktim ama karda erimiş

Son düzenleme:

oyy nazina kurban:31:

bizdede durum farksız . yatırdim 15 dk sonra altına yapmış. altını aldım bi dahada yatmadı:ssz:
kara cikartcaktim ama karda erimiş

15 dk da çok azmış yaaa:26:
ben emzirdim, ayağımda salladım, kızdım yatağına bıraktım. ama ne yaptıysam uyumadı..

di mii? durup durup ayağını öptürüyor babasına.
sonra da şımarık şımarık bi şeyler istiyor ondan.. kadın işte :9:

Hahahahaha süperrrr.

Biz de arkadaşla çay içiyorduk :)

eşime, nazlanıp seni kullanıyor. bir daha sorma, o gelirse de dikkatini dağıt unutsuz dedim.
bırak nazlansın, kullansın. hoşuma gidiyor diyo
al işte bu da tipik erkek, ahahahahah :9:

Hahhahahahaahhahaha

eşime, nazlanıp seni kullanıyor. bir daha sorma, o gelirse de dikkatini dağıt unutsuz dedim.
bırak nazlansın, kullansın. hoşuma gidiyor diyo
al işte bu da tipik erkek, ahahahahah :9:

Bize gelince "fazla naz aşık usandırır" kızlarına gelince "bırak nazlansın" ooh işe bak :)

iyi akşamlar ahali

bugün oruçtum.yemekten sonra üzerime bi ağırlık çöktü.

arkidişlerim neler yapıyormuş ,kimler var?

pembe gezmeye gitmiş,iyi etmiş.bakıcı,kv,kp üçgeninde iyi gelmiştir:34:

nfk,nın nazlı kızı :70: kızlar babalarına ayrı bi nazlanıyor bu gerçek.

benim eşimde aynısı.biz oğluşuma artık sarılıp uyuyoruz.çok rahat oluyor.

bende dinleniyorum.ayakta sallarken ayağım uyuşuyordu:45:

Bize gelince "fazla naz aşık usandırır" kızlarına gelince "bırak nazlansın" ooh işe bak :)

busmai birde kızın oluyormuş.babasına düşkün kerem

babaya nazlana bir kız.kocanın hali :36::36::36:

(bizde durum aynen böyle) :1:

iyi akşamlar ahali
bugün oruçtum.yemekten sonra üzerime bi ağırlık çöktü.
arkidişlerim neler yapıyormuş ,kimler var?
pembe gezmeye gitmiş,iyi etmiş.bakıcı,kv,kp üçgeninde iyi gelmiştir:34:

nfk,nın nazlı kızı :70: kızlar babalarına ayrı bi nazlanıyor bu gerçek.
benim eşimde aynısı.biz oğluşuma artık sarılıp uyuyoruz.çok rahat oluyor.
bende dinleniyorum.ayakta sallarken ayağım uyuşuyordu:45:

Allah kabul etsin canım.. borç mu tutuyorsun?
benim 2 günüm var, hala tutmadım yaa:30:

nazlansın bakalım, ama busmainin söylediği çok doğru.
eşim nazdan tripten hiiiç hoşlanmaz, demek bu yapana bağlı bi durummuşşşşş:35:
bugün ben de ayşeciği bi sallayayım dedim, ayaklarım koptu yaa..:36:

busmai birde kızın oluyormuş.babasına düşkün kerem

babaya nazlana bir kız.kocanın hali :36::36::36:

(bizde durum aynen böyle) :1:

ahahahah, busmai bu duruma hiiiç itiraz etmez :9:

ben şeker pembe için böyle bi bebe istiyorum Allahtan..(inş birkaç sene sonra :1:)
babasına yapışsın böyle, baba babaaaa diye ağlasın.
onsuz yemesin, yatmasın :27::9:

babamız ne ne kadar düşünceli Allah'ım eve bir kucak karla gelmiş ya bu çocuk ondan ne anlar oğlum dışarı çıkamadı madem evde görsün diyo yese bişey olur mu diyo hepsine sabır çektim de yese deyince aldım birden sırtına ve agzına doğru attım napıyosun diyo bi sen dene sana bişey olmazsa ona da olmaz dedim delirtti beni ya ömrüm onunla imtihanla geçiyo ya bu çocuk önceden karı görmüş olsa bilse ayy canı kaldı dicem ne anladı şimdi hiçbişey ortadan kaybolunca kar agladı daha da huzursuz oldu hiç ortaya gelmeseydi daha iyiydi :19:

neyse benim şu anda bundan daha önemli bi sorunum var yoklama yapiicimm herkesten fikir bekliyorum please

şimdik benim yiğenim su çiçeği olmuştu söyledim mi hatırlamıyorum. ablam da hamile biliyosunuz ve haftasonu doğum günü...bizlerde doğum günü çook önemli şöyle ki doğuda görev yaptıgımda gecenin bi saati tüm aile sadece doğum günüm için günü birlik gelmişlerdi çok daha uçuk örnekleri var havai fişek bile patlatmışlardı zamanında sürpriz doğumgünleri falan tabii artık büyüdük de ben doğumgününde yanında olmak istiyorum lakin suçiçeği de oğluşa bulaşır mı bulaşırsa ne olur zor atlatır mı diye düşünmek de lazım doktorumuzu aradım 10 gün olmuş olucak dedim o da gidin bişey olmaz dedi ama benim içimde hala kurt var. size sorum ne yapayım siz hiç etrafınızdan kendinizden biliyomusunuz ne yapsam ne yapsaaamm :44:

Back
X