Elifnaz dilanaz ve pamuk helva ikinci bebekte karın daha çabuk mu büyüyor? şu an nerdeyse 4-5 aylık varım yani! Karnımı nasıl gizleyeceğimi şaşırdım..
Zaten öncekinden kalan fazlalık vardı ama bu kadar da olur mu ya, bildiğin sert hamile karnı
Ikinci hamileliğin ilk aylarında ben de öyle sanmıştım; ama sonradan anladım ki; ilk ayların gazı şişkinliğiymiş o.. her ikisinde de 8.-9. Aylarda belli oldu, benim bebek beklediğim, bebeler iyice tombullaşınca

Ama ikinci bebek de kesinlikle daha daha erken hissettmiştim, ayy özlemişim o ânları

Hayırla sağlıkla kavuşun minik mercimekle inşaallah
Herkese günaydın. Hiç sorma bu mesajı yazıp yattım Adiş uyandı. Emzirdim uyudu. Sonra saat kaçtı bilmiyorum tekrar kalktı. Sonra sabah namazına kalmıştım ki aden tekrar uyandı. Bir saat uğraştın uyutmak için. Tabi namazı da kılamadım. İçimden aden aden hem uykusuz kaldım hem de cehennemde yanacağım diye bir söylenirler uyumuşum.
Ayyy bu bana da öyle çok oluyor ki, tam alarm çalıyor, kalkıcam ; tak Selim ağlıyor, hadi çocuğu ağlatmiiyim emziriyim derkeeeen uyuyakalıyorum

Allah affetsin ..
Selamlar,
Beni vefasızlardan yazmamışsınızdır umarım:)
Herkes iyidir umarım, bizler grip olduk, aile boyu. Şimdi çocukların ikisi de bu alakasız vakitte uyuyorlar.
Busmai, o ne mesajlarının altındaki :) gelmeyeli çok şey kaçırdım sanırım.
Hoşgeldiiiin

çok geçmiş olsun hepinize..
Yine gel hep gel
afiyet bal seker olsun 
Biz bugun karsidaydik. Suricinde gezdik. Gunes de olunca biraktik otomoblili bolca yuruduk. Alisveris yaptik yemek yedik. Ozlemisim oralari cok iyi geldi.
Aa bizim buralara gelmişsiniz ne güzel , bize de bekleriz bi gün
sağol bacımm, amiin
dündü doğumgünüm. ama tebrikleri bugün de alıyoz yanii
yay burcuyum, evet. dışarıdan hangi burç gösteriyom onu bilmiyom
Hayırlı , huzurlu , sağlıklı, mutlu, Ayşecikli ve ayşeciğin gelecekteki kardeşleri ile, sevdiceğinle, anne&baba&kardeşlerinle ve bizlerle tabii nice güzel yılların uzun ömürlerin olsun , yaş kaç oldu kardeş :82::103:
ben iki türlüsünü biliyorum sadece.
zeytinyağlı havuçlu yemeği (ki bence kıymalısı daha güzel oluyor)
bir de fırında beşamel soslu kıymalı karnabahar.. bu da güzel ama biraz ağır tadı.
kv karnabahar yapraklarını bir iki cm eninde ince ince dilimliyor.
azcık sıcak suda pişiriyor, ama diri kalacak şekilde. sonra az yağda arkalı önlü kızartıyor.
garnitur olarak yemeğin yanına olabilir.
Ben de brokoliyi senin kv metoduna yakın yaptım dün akşam, şimdiye kadar yediğim en güzel brokoli oldu,
Sarımsak ve az zeytin yağı ile soteledim brokolileri, kendi buharıyla iyice yumuşadılar, haşlanmadığı için de ; daha lezzetli oldular sarımsağın da tadıyla tabii

üzerine de yine sarımsaklı baharatlı yoğurt :125: nefis oldu.
teşekkür ederim canımcımmm!
sen koç musun?
Ben de koç olarak tahmin etmiştim. Ben de koçum da
3030. sayfamız kutlu olsuun!:119:
:124: :118::124:
Hastayım canım ya öksürüyorum boğazım acıyor. O yüzden bölük pörçük uyudum
Allah şifalar versin canım

Kendini yorma dinlen bugün