• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

balgamdan dolayi kusmuştur canım iyide olmuş rahatlamistir biraz.. için rahatlasin istiyorsan nane limon ver mideye iyi gelir
Bende öyle düşündüm aslında da yinede iyice hastandıysa kayseriye gitmeyelim diye aklımda soru işareti kaldı. Saol canım.

günaydın canlar.. cumanız mübarek olsun :16:
bugün edilen dualar hürmetine, başta şeker portakalımın babası sonra tüm hastalar şifa bulsun..
sağlığmızı yerinde olsun..

dr söylemişti, 2 gün ağrı olabilir diye. dün akşam dişim çok ağırdı. evde parol da kalmamış.
minoset içtim. hoş ikisi de bende pek işe yaramıyor. neyseki bugün ağırmıyor.. diş ağrısı fena beeah:25:
sağolsun eşim de kaldırmamış beni kendi hazırlanıp gitmiş, ayşecikle 1 saat fazladan uyuduk, şimdi de kahvaltımızı yaptık.

ayşecik çantaya çok meraklı.. benim çantamı getirip veriyor, atta diyor.
kendi bi şey bulamazsa bi kağıt torba var oyuncakların arasında, onu alıyor, atta diyip el sallıyor. güya gidiyormuş :9:
kız işte. ben de dün vaktim varken uğradım lcw den bi çanta aldım kızıma, sırtından çıkarmıyor, onunla geziyor yaaa
bi de pepee bebeği aldım, orjinal diye güççük şeye bayıldım 25 taleee:35:

öğleye doğru ayşeciği yürüyüşe götürücem, gelince banyo yaptırıp yatırırım.
akşama da ezogelin çorba ve tavuklu pilav var. :56:
benden haberler böyle gelelim yorumlara :ssz:

Nfkcım ne kazandın anlamadım ama hayırlı olsun canım :)
afedersin yaa.. kap, pardesünün kısasına deniyor.
diz altından biraz aşağıda boyu. dün de adres istediler, verdim. kargoya vereceklermiş hemen.
busmainin dediği gibi hediyeler belirli olduğu için değiştiremeyiz dediler.. gelsin bakalım, nasıl bi şey:ssz:

Tembel topik tembel topik
Şurda 3-5 kişi yaşatmaya çalışıyoruz topiğimizi halbuki ne kalabalık başlamıştık
kızıııım, o 3-5 kişi 50 kişiye bedel beah!:51:
az olsun öz olsun, ben topiğimden de müdavimlerden de çok memnunum, iyiki varsınız..:16:

Kv ve kp ayın 27sinde gideceklerdi ya yılbaşında da burdalar. Bi de okadar kalmışkrn 1 hafta sonrası eşimin doğum günü var ona da kalacaklar. Aman sabahlar olmasınnnnnn :D
gelinin sevindiği şeye bakın, ahahahah :9:
şaka bi yana, senin adına ben de memnun oldum. :34:

Nfk ' m üzüldüm mü zor olacak diye, sevindim mi kurtulacaksın diye bilemedim valla. Ama eşim de oldu o ameliyattan, 2 haftada toparladı merak etme bacım.
biraz geriliyorum, ameliyat görüntülerini izledim çünkü nette :30:
ama sevinç daha çok, inş kurtulucam. eşin şimdi rahat di mi sonrasında bi şey olmadı

Diğer topiklere göre yine de iyiyiz sanırım .gelen bir süre yazıyor sonra kayıp.
kalan sağlar bizimdir :72:
diğer topiklerde can yok beah!

Ben benim Kv ile aynı evde kalmaya tahammül edemem.Allah'ım sen koru.
ahahahah :9: işte genel teamüllere uygun bi gelin
12 haftalık olmuş başlatsın artık. Ilk tahmin benden. Kız olmasını isterim ama hislerim erkek diyor.
ben de kız istiyorum ama içime erkek gibi doğuyor.. :31:
Evet 1 ay oldu onlar geleli. İstanbula görümcemlere geçeceklerdi. Fakat görümcemin kp katarakt ameliyatı olup onlarda kalacağı için daha geç gitmeleri gerekti. E yılbaşına kalmışlarken eşimin doğum gününe kalmaların da ben akıllarına soktum eşim sevinir diye... Öyle işte :) neyse ya ilerde de Efe beni misafir eder evinde bu kadar :P
geniş aile :1: gittikçe büyüyorsunuz kız
Neeeee bir ay mı!!!!!!bence senin Kv de alıngann olmadığı için geçinip gidiyorsunuz. Biz bir ay birlikte kalsak kesin küseriz ya da eşimle saç başa gireriz. Ben maksimum 7-8 saat dayanabilirim o da bayramlarda.ayyyy iyi ki kızım var.:9:
ben de ayşecik olmasa kv yi çok takarım, takıntı olurum diye düşünüyorum.
acı ama gerçek :37:

Bugün yeni ders programımı alacağım. Iki gün boşu olanlardan bazılarının boş gün sayısı teke inmiş diye duyum aldım. Umarım bunlardan biri de ben değilimdir.gerçi annem burada, eşimin tatili3 Ocak'ta başlıyor ama olsun.iki boş olsa....:36:
ballı özlem seniiiii, bi şeycik olmaz :34:
Efenin yatağının yerini değiştirmemiz gerkiyor. Gece normal kalkmalarına ek olarak bu gece burnunu mıncıklayarak da kalktı. Kalorifere yakın olduğu için sanırım kuruyor ve akıntı yapıyor. Kalorifer suluğu da bi işe yaramıyor :/
ayşecik hep kaloriferin yanında yatıyor.
hem odada su da bulundurmuyorum, buna rağmen pek etkilediğini söyleyemem.
havalar malum, belki burnu dolmuştur..

kızlar ;kanserli eşini kaybeden adamın 3 yaşındaki kızıyla fotoğraflarını gördünüz mü?:5::5::5:
busmaiii, seni ikinci kez uyarıyorum.
bi daha böyle şeyler okursan şaplağı yiyicen heea!!:20:

kaloriferden uzaklaşınca değişir mi ki sence, sonuçta aynı odadaki hava

kızlar ;kanserli eşini kaybeden adamın 3 yaşındaki kızıyla fotoğraflarını gördünüz mü?:5::5::5:

bu sefer bakmiycam. geçenlerde born ile sen şu bebeğini boğmaya çalışan kadını soylemistiniz.. tutamadim kendimi izledim. hala aklımdan çıkmıyor. . :50:

Kızlar, bu sabah arya arka arkaya öksürdü öksürdü ( geçen hafta başlayan gribimiz bol bol burun akıntılı ve ara ara öksürüklü devam etmekte idi) hatta annem iyice üşütmüş bu gece çocuk dedi. Sonrasında öksürükle balgamı yuttu, midesi bulanıp önce balgamı sonrasında da bütün yediklerini çıkardı. Çıkardıktan sonra öksürüğü kalmadı pek. Acaba midesini üşüttüğü için mi kustu yoksa balgamın yüzünden mi anlamadım. İlk kez böyle bişi gördüm açıkçası:/

Bence balgam dolayısı ile öyle olmuş. Mide üşütüklüğü de geçer bir günde inşallah.

Bu hafta yine kayseri yolcusuyuz. Aylar sonra sosyalleşeceğim günüm var yarın:) insan yüzü gördüğüm yok.

Ne mutlu sana :))

Efenin yatağının yerini değiştirmemiz gerkiyor. Gece normal kalkmalarına ek olarak bu gece burnunu mıncıklayarak da kalktı. Kalorifere yakın olduğu için sanırım kuruyor ve akıntı yapıyor. Kalorifer suluğu da bi işe yaramıyor :/

kerem'in yatagida kaloriferin yanında kaldiramiyorum da üstünü örtmuyor.. bende buhar makinalarindan aldim, odayı nemlendirsin diye

bugün edilen dualar hürmetine, başta şeker portakalımın babası sonra tüm hastalar şifa bulsun..

dr söylemişti, 2 gün ağrı olabilir diye. dün akşam dişim çok ağırdı. evde parol da kalmamış.
minoset içtim. hoş ikisi de bende pek işe yaramıyor. neyseki bugün ağırmıyor.. diş ağrısı fena beeah:25:
sağolsun eşim de kaldırmamış beni kendi hazırlanıp gitmiş, ayşecikle 1 saat fazladan uyuduk, şimdi de kahvaltımızı yaptık.

kendi bi şey bulamazsa bi kağıt torba var oyuncakların arasında, onu alıyor, atta diyip el sallıyor. güya gidiyormuş :9:
kız işte. ben de dün vaktim varken uğradım lcw den bi çanta aldım kızıma, sırtından çıkarmıyor, onunla geziyor yaaa

diz altından biraz aşağıda boyu. dün de adres istediler, verdim. kargoya vereceklermiş hemen.
busmainin dediği gibi hediyeler belirli olduğu için değiştiremeyiz dediler.. gelsin bakalım, nasıl bi şey:ssz:

az olsun öz olsun, ben topiğimden de müdavimlerden de çok memnunum, iyiki varsınız..:16:

ama sevinç daha çok, inş kurtulucam. eşin şimdi rahat di mi sonrasında bi şey olmadı

Canım ilk bir kaç gün sıkıntılıydı ama ilk haftadan sonra baya toparladı. Hatta 2. Haftadan sonra kapatokya tatiline gitti:) ama bol oturma banyolu zamanlardı. Şimdi bi sıkıntısı yok. Bazen gazını tutamadığını söylüyor o kadar:9:

bu sefer bakmiycam. geçenlerde born ile sen şu bebeğini boğmaya çalışan kadını soylemistiniz.. tutamadim kendimi izledim. hala aklımdan çıkmıyor. . :50:
öyle kötü birşey değil ya bu seferki duygusal birşey.. düğün fotoğraflarında eşiyle olan pozlarından;kızıyla çektirmiş adam..çok hüzünlü

face te direk karşıma çıktı ya 3 ayrı kişi paylaşmış tesadüf eseri gördüm ;ama her gördüğümde ağladım.
benim de bi kızım olsun istedim birden:5: sanki kendini yeniden yaşatmak gibi birşey..
Busmaicim senin yolun yol değilllll. Ben de baktım biraz ve çok üzüldüm. Ama bi şekilde onlar da hayatlarına devam edecekler.. Takdiri İlahi...
cidden yolum yol değil, olsun ya ağlamak da güzel:)
mutlaka tabi bi süre sonra hafifleyecek acıları..ama babası kızına prenses gibi davranıyor bayıldım tek kelimeyle
Allah sei kahretmesin sabah sabah içimi kaldırdın ya. Hamile hamile iş mi bu senin yaptığın? Bakma böyle şeylere. Bizde neleri dert ediyoz buları görünce utanıyorum kendimden.

işte hayatın kıymetini anlamamız sevdiklerimizle her dakikayı dolu dolu yaşamamız için bir ders aslında
ben saçma sapan reklamlarda bile ağlamaya başladım, boşversene sennn:5::5::5:

Ben de diyorum ki kapkacak ile pardesü değişimi ne alakaaaaa :)))) güle güle kullan canım.

Efe evdekilerden çok memnun. Oyun arkadaşı oluyorlar bi yerde. E eşim desen anne babası ile çok az doğum günü kutlayabilmiş... Onların mutluluğu benim mutluluğum ;)

Ameliyat videosu niye izliyosun kuşummmm??? Sonuöta dr değilsinki miden kaldırsın..! Bana da doğumdan önce sezeryan ve normal doğum videosu izle demişlerdi de "manyağ mıyım?!?!" Demiştim :))

kerem'in yatagida kaloriferin yanında kaldiramiyorum da üstünü örtmuyor.. bende buhar makinalarindan aldim, odayı nemlendirsin diye

O makinaların bakımını düzgün yapmak kazımmış yoksa bakteri vsvsvs diye soğuğum :/

öyle kötü birşey değil ya bu seferki duygusal birşey.. düğün fotoğraflarında eşiyle olan pozlarından;kızıyla çektirmiş adam..çok hüzünlü

face te direk karşıma çıktı ya 3 ayrı kişi paylaşmış tesadüf eseri gördüm ;ama her gördüğümde ağladım.
benim de bi kızım olsun istedim birden:5: sanki kendini yeniden yaşatmak gibi birşey..

mutlaka tabi bi süre sonra hafifleyecek acıları..ama babası kızına prenses gibi davranıyor bayıldım tek kelimeyle

işte hayatın kıymetini anlamamız sevdiklerimizle her dakikayı dolu dolu yaşamamız için bir ders aslında

Ben senin hamile duygusallığını yerimm :) sen yine de bakma ve kendini durdur.

hayırlı cumalar.

nasılsınız ?

sabah seanslarına katılamıyorum.:50:

oğlum biraz mızmız bu aralar burnu hala akıyor.

kendini ev dağıtmaya verdi.az önce patlamış mısır kasesini yere döktü

sonra galeta unu çekmiştim robotta buzdolabı poşetine koydum poşet elimden düştü.

oda yere döküldü:36:elektirikli süpürge reklamı çekilir o derece yani:47:

pembe mutluluğunuz daim olsun şekerim.kap kacak benzetmesinede bayıldım:52:

biz buhar makinası kulanıyoruz.hastalık dönemlerinde daha çok işe yarıyor.

bakımı eşim tarafından yapılıyor....

nfk ameliyatı şimdiden düşünme canım.dediğin gibi kurtulacaksın o dertten

pembeye katılıyorum video niye izleyesin.

busmai duygusallaşmıssın canım iyice.sende video izleme atta face hiç girme.

sadece buraya takıl.

Canım ilk bir kaç gün sıkıntılıydı ama ilk haftadan sonra baya toparladı. Hatta 2. Haftadan sonra kapatokya tatiline gitti:) ama bol oturma banyolu zamanlardı. Şimdi bi sıkıntısı yok. Bazen gazını tutamadığını söylüyor o kadar:9:
hmm, o zaman biz de tedaviyi aksatmayalım.
eşime söyleyeyim de ikinci hafta bi tatil ayarlasın :ssz::9:

o gaz tutamama kısmını ben de duydum, kuzenim hemoroitten ameliyat olmuştu, arada tutamıyorum diyor.. :26:

Ben de diyorum ki kapkacak ile pardesü değişimi ne alakaaaaa :)))) güle güle kullan canım.

Efe evdekilerden çok memnun. Oyun arkadaşı oluyorlar bi yerde. E eşim desen anne babası ile çok az doğum günü kutlayabilmiş... Onların mutluluğu benim mutluluğum ;)

Ameliyat videosu niye izliyosun kuşummmm??? Sonuöta dr değilsinki miden kaldırsın..! Bana da doğumdan önce sezeryan ve normal doğum videosu izle demişlerdi de "manyağ mıyım?!?!" Demiştim :))
kapkacak mıı?:9:

tabi, bu misafirler en çok efeye yaradı valla, sonra da eşine :31:

uzun zaman önce izlemiştim, tabi bilmemek daha iyidir. o kesin.

hayırlı cumalar.
nasılsınız ?
sonra galeta unu çekmiştim robotta buzdolabı poşetine koydum poşet elimden düştü.
sadece buraya takıl.
gelince üstüste geliyor, sinirler tavan yapıyor zaten :30:
demek ablası da olmasa, zaptedilemeyecek bu folik asit bebesi :9:

ayşecikle koruya gittik. güneş de vardı.
koca parkta trambolinden inmiyor.. bütün gün üstünde dursa durur yani..
tam anlamıyla zıplayamıyor da, yaylanıyor trambolin sallanınca da hoşuna gidiyor..
parktakiler de onun zıplıyorum sanışına gülüyorlar :1:

eve geldik, banyo yaptırdım yatırdım. çamaşırları da yıkanıyor.
ben de spor yapıcam, sonra yemeğe girişirim.. :6:

deme beeah!:100: bakalım n'olcek..

o dolgu koldu evet, ama ben şarkıya uysun diye bade diyom:1:
şu diş delen alet var ya, hani ince tiz bi sesi var matkap gibi, beyninin içinde zonkluyor ses. ondan nefret ediyooooom :25:

sonrasında birkaç gün şiddetli ağrılar oluyormuş diye okumuştum, dr da olabiliyor dedi.
ama umrum değil, yeterki çare olsun, bitsin bu eziyet :104:

bi folik asit kullandım ilk üç ay. vitamine gerek yok, iyi besleniyorsan demişti.
ayşeciğin gelişimi de iyiydi, kiloluydu. benim de işime geldi yani..
Geçmiş olsun canım ilk bir iki gün ağrır evet kurcalandığı için, inşallah bugün daha iyisindir..
Ben bir kere 20lik diş ameliyatı olmuştum o gece nasıl zonklamıştı çenem , mübarek diş hekimi kazı yapmış çenemde :14:
Ameliyat için de inşallah ameliyat sonrası rahatlarsın tekrarlamaz da inşaallah Allah şifa ve kolaylık versin :48:
Kv ve kp ayın 27sinde gideceklerdi ya yılbaşında da burdalar. Bi de okadar kalmışkrn 1 hafta sonrası eşimin doğum günü var ona da kalacaklar. Aman sabahlar olmasınnnnnn :D
İnşaalah evlatlarından da bööyle güzel muamele görürsün, çevremde kv evine sokmayan gelinleri gördükçe geleceğim için üzülüyorum şimdiden :14:
Neeeee bir ay mı!!!!!!bence senin Kv de alıngann olmadığı için geçinip gidiyorsunuz. Biz bir ay birlikte kalsak kesin küseriz ya da eşimle saç başa gireriz. Ben maksimum 7-8 saat dayanabilirim o da bayramlarda.ayyyy iyi ki kızım var.:9:
Aynı şehirdesiniz di mi. Ayrı şehirler oldu mu mecbuuuur :30:
Bugün yeni ders programımı alacağım. Iki gün boşu olanlardan bazılarının boş gün sayısı teke inmiş diye duyum aldım. Umarım bunlardan biri de ben değilimdir.gerçi annem burada, eşimin tatili3 Ocak'ta başlıyor ama olsun.iki boş olsa....:36:
İnşaallah gönlüne göre düzenlerler programınızı..:54:
Bizde buhar makinesi var da çok ses yapıyor o yüzden çalıştırmıyorum , kapıları hafif Aralık olursa ve uyumadan az evvel havalandırırsam pek kuruma olmuyor.yerlerde laminant mı var o da ve kapılar, halilar. Mobilyalar hepsi çok fark ettiriyor havanın durumunu
Kızlar, bu sabah arya arka arkaya öksürdü öksürdü ( geçen hafta başlayan gribimiz bol bol burun akıntılı ve ara ara öksürüklü devam etmekte idi) hatta annem iyice üşütmüş bu gece çocuk dedi. Sonrasında öksürükle balgamı yuttu, midesi bulanıp önce balgamı sonrasında da bütün yediklerini çıkardı. Çıkardıktan sonra öksürüğü kalmadı pek. Acaba midesini üşüttüğü için mi kustu yoksa balgamın yüzünden mi anlamadım. İlk kez böyle bişi gördüm açıkçası:/
Geçmiş olsun Allah şifalar versin kustuğu iyi olmuş açılmıştır kuzucuk .
Bu hafta yine kayseri yolcusuyuz. Aylar sonra sosyalleşeceğim günüm var yarın:) insan yüzü gördüğüm yok.
Hayırlı yolculuklar şimdiden .
çalıştığın için vakit kısıtlı sizde
bende suparnaturali bıraktım.. korku filmi gibi bide gece yatmadan izledim.. sonradan daha korkunç oluyormuş:18:. . benim düzgün bi kitap bulmam şart
"Senden önce ben " kitabı hakkında çok olumlu yorumlar okudum , alayım ona başlıycam ben de:32:

O duygusal anlar çok güzel oluyor (; doğum sonrası eşimin anneannesi telefon etmişti kadın hayır dua ediyor, ağlamaktan konuşamamıştım , evdekiler hemen başıma üşüşmüştü neyin var neye üzüldün söyle diye :9:
hayırlı cumalar.

nasılsınız ?

sadece buraya takıl.
Iyiyiz çok şükür canım bizim oğlan da mızmız sağdaki küçük azısı da patlamış bir köşesinden , kaç gün ve gecedir ağlamalar uyumamalar, Allah şifa versin kuzucuklara .
Sizin evde kırıp dökme vukuatları hiç bitmiyor :9: masalara falan boyu tam yetiyor bizimki de her şeyi çekme derdinde, Allah kaza belalardan korusun hepsini :49:
Hepinize hayırlı huzurlu günler diliyorum :48:

O makinaların bakımını düzgün yapmak kazımmış yoksa bakteri vsvsvs diye soğuğum :/

Ben senin hamile duygusallığını yerimm :) sen yine de bakma ve kendini durdur.
Hahha kap kacak süperdiiii :)) ben de senin bakış açılarını, o bakan gözlerini severimmm <3
Efenin mutlu olması herşeyden önemli değil mi ,bence de iyi bi karar almışsın.. Ben de keremi sık sık halalarına yolluyorum veya götürüyorum çok hoşuna gidiyor onlarla oynamak. Gerçekten seven birileriyle olması, dedeleri ananesi babaannesi çok önemli.doya doya yaşasınlar ,gelmez bu günler..

hayırlı cumalar.

nasılsınız ?

sadece buraya takıl.
Haklısın ne işim var oralarda dimi :))
Aklıma geldi de;
kereme hamileyken eşim yorganın altında uyukluyormuş, ben de yatak odasına girdim karanlıkta üstümü değiştiriyorum. Ama eşimin orda olduğunu bilmiyorum. Kafasını yorgandan uzatıp o uykulu boru sesiyle "aşkım?" deyince ;bi bağırdım çığlık çığlığa ,sonra yere çöktüm bağıra bağıra ağlamaya başladım..
korkudan düşük yapıcam zannettim, eşim de çok korkmuştu:))
ayşecikle koruya gittik. güneş de vardı.
koca parkta trambolinden inmiyor.. bütün gün üstünde dursa durur yani..
tam anlamıyla zıplayamıyor da, yaylanıyor trambolin sallanınca da hoşuna gidiyor..
parktakiler de onun zıplıyorum sanışına gülüyorlar :1:

eve geldik, banyo yaptırdım yatırdım. çamaşırları da yıkanıyor.
ben de spor yapıcam, sonra yemeğe girişirim.. :6:
Hahha jimnastikçi mi olacak yoksa , o trambolinlerde oğlum atlayabilir mi diye düşünüyordum ben de. Denemeye değer :)

Aryam kızına geçmiş olsun bence de balgam kusturmuştur bal+limon karışımını bol bol ver
Geçmiş olsun canım ilk bir iki gün ağrır evet kurcalandığı için, inşallah bugün daha iyisindir..
Ben bir kere 20lik diş ameliyatı olmuştum o gece nasıl zonklamıştı çenem , mübarek diş hekimi kazı yapmış çenemde :14:
Ameliyat için de inşallah ameliyat sonrası rahatlarsın tekrarlamaz da inşaallah Allah şifa ve kolaylık versin :48:

İnşaalah evlatlarından da bööyle güzel muamele görürsün, çevremde kv evine sokmayan gelinleri gördükçe geleceğim için üzülüyorum şimdiden :14:

Aynı şehirdesiniz di mi. Ayrı şehirler oldu mu mecbuuuur :30:

İnşaallah gönlüne göre düzenlerler programınızı..:54:

Bizde buhar makinesi var da çok ses yapıyor o yüzden çalıştırmıyorum , kapıları hafif Aralık olursa ve uyumadan az evvel havalandırırsam pek kuruma olmuyor.yerlerde laminant mı var o da ve kapılar, halilar. Mobilyalar hepsi çok fark ettiriyor havanın durumunu

Geçmiş olsun Allah şifalar versin kustuğu iyi olmuş açılmıştır kuzucuk .

Hayırlı yolculuklar şimdiden .

"Senden önce ben " kitabı hakkında çok olumlu yorumlar okudum , alayım ona başlıycam ben de:32:

O duygusal anlar çok güzel oluyor (; doğum sonrası eşimin anneannesi telefon etmişti kadın hayır dua ediyor, ağlamaktan konuşamamıştım , evdekiler hemen başıma üşüşmüştü neyin var neye üzüldün söyle diye :9:

Iyiyiz çok şükür canım bizim oğlan da mızmız sağdaki küçük azısı da patlamış bir köşesinden , kaç gün ve gecedir ağlamalar uyumamalar, Allah şifa versin kuzucuklara .
Sizin evde kırıp dökme vukuatları hiç bitmiyor :9: masalara falan boyu tam yetiyor bizimki de her şeyi çekme derdinde, Allah kaza belalardan korusun hepsini :49:
Hepinize hayırlı huzurlu günler diliyorum :48:
Ayy :) ben de eşimin dedesi "torunumuza çok güzel bakıyorsun gelin hanım, Allah senden razı olsun" deyince çok duygulanmıştım:"(
Kerem 1 yaşına gelmeden dedecik vefat etti; Allah rahmet etsin hiç unutmiycam onu ve o cümlesini.. eşimle hep sevgiyle ,gözlerimiz dolarak anıyoruz

Hahha jimnastikçi mi olacak yoksa , o trambolinlerde oğlum atlayabilir mi diye düşünüyordum ben de. Denemeye değer :)
zaten çocuklar için yapılmış. kenardaki yükselti malzemesi de özel, yumuşak bi madde.
ayşeciği rahatlıkla bırakıyorum içine. ben de yanındayım tabi.. :8:

$rsz_img_20131220_113227.webp

zaten çocuklar için yapılmış. kenardaki yükselti malzemesi de özel, yumuşak bi madde.
ayşeciği rahatlıkla bırakıyorum içine. ben de yanındayım tabi.. :8:

Eki Görüntüle 902363

Haa bundan değil benim gördüklerim bildiğin büyük ve yüksek..:) tabi özel yerlerde var
Bu ara farkediyorum ki Kerem beni parkta daha az yoruyor; bir işle uzun süre oyalanabiliyor..önceden sürekli çılgın gibi ordan oraya koşardı:) şimdi daha az

Dünden beri gülüyorum şu Baattin esprisini duydunuz mu:
"İç çamaşırlarının etiketi bazen öyle uzun oluyor ki ;totomdan faks geliyor zannediyorum"
:)))

bizim buhar makinası iyonizerli kendi kendinemi temizliyor acaba. . :44: bu kış aldım bende yeni olduğundan mi temizliğe ihtiyacı yok

Back
X