Geçmiş olsun canım ilk bir iki gün ağrır evet kurcalandığı için, inşallah bugün daha iyisindir..
Ben bir kere 20lik diş ameliyatı olmuştum o gece nasıl zonklamıştı çenem , mübarek diş hekimi kazı yapmış çenemde

Ameliyat için de inşallah ameliyat sonrası rahatlarsın tekrarlamaz da inşaallah Allah şifa ve kolaylık versin
İnşaalah evlatlarından da bööyle güzel muamele görürsün, çevremde kv evine sokmayan gelinleri gördükçe geleceğim için üzülüyorum şimdiden
Aynı şehirdesiniz di mi. Ayrı şehirler oldu mu mecbuuuur
İnşaallah gönlüne göre düzenlerler programınızı..
Bizde buhar makinesi var da çok ses yapıyor o yüzden çalıştırmıyorum , kapıları hafif Aralık olursa ve uyumadan az evvel havalandırırsam pek kuruma olmuyor.yerlerde laminant mı var o da ve kapılar, halilar. Mobilyalar hepsi çok fark ettiriyor havanın durumunu
Geçmiş olsun Allah şifalar versin kustuğu iyi olmuş açılmıştır kuzucuk .
Hayırlı yolculuklar şimdiden .
"Senden önce ben " kitabı hakkında çok olumlu yorumlar okudum , alayım ona başlıycam ben de
O duygusal anlar çok güzel oluyor (; doğum sonrası eşimin anneannesi telefon etmişti kadın hayır dua ediyor, ağlamaktan konuşamamıştım , evdekiler hemen başıma üşüşmüştü neyin var neye üzüldün söyle diye
Iyiyiz çok şükür canım bizim oğlan da mızmız sağdaki küçük azısı da patlamış bir köşesinden , kaç gün ve gecedir ağlamalar uyumamalar, Allah şifa versin kuzucuklara .
Sizin evde kırıp dökme vukuatları hiç bitmiyor

masalara falan boyu tam yetiyor bizimki de her şeyi çekme derdinde, Allah kaza belalardan korusun hepsini

Hepinize hayırlı huzurlu günler diliyorum