• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Doğru valla kız:/ neyse ki eve gidince gördüm ki annem süpriz yapıp aylardır doldurmaya üşendiğim biberleri doldurmuş:) öğle paydosunda da buğdaylı yoğurt çorbası yaptı. Ohh kurtuldum valla:1:
anne, candır :16:
Okulda çok yorulup gerildim bugün. Eve geldim ki Efe mutfaktaki süpürgeyi halletmiş, herkes çocuğumu biran önce bana satma modunda klasik... Daha fazla yazamicimmmmmmm :)
çalışan sen değil onlar zati:19:

annem söyler ''iyi çoban bezerse, kötü sahip bezmez''

Selamlarr nasılsınızz guzel annelerr ve yaramazzz temmuz bebeklerı..gercı bebeklıkten cıktı sankı bızımler yahuu..azmann oldularr.:)hersey yolundadır umarım..bılgısayradan acıp gıremesemde telden takıpteyım..;herseyden haberdarım..sımdı baslayalım haberlerden haberlımıymısım..;

busmai..hamıleymısın canım cok sevındım Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..bırılerı daha vardı hamıle ama unutmusum ya kusuruma bakmayın lutfenn aynı dılekelrım sızler ıcınde gecerlı
sekerportakalı..babana Allah sıfalar versın ınsallah en kısa zamanda saglıgına kavusur canım
nfk..aysecık buyuk bı kaza atlatmıs..Allah korumus gercekten..rabbım cumlemızın evlatlarını korusun kazadan beladan..veee yenı kap'ın hayırlı olsun..(bu arada bende pembıs gıbı kap kacakla nasıl pardesu degısımını onerıyor dıye dusunmustumm)
elifnaz botun hayırlı olsun canım gule guel gıy..artık bızım ayakkabı modellerı fıks..topuksuz..dun bende bambıden aldım kısa bot..bordo bıleklerı zımbalı..fıyatıda 40 tl..ve aynı soruun bendede var gecen bahsı gecen..:kendıme bısey alamama ozurlu oldum..bulmaıyorr buldugumuda amann bosver dıyorum..
bortonmother..memlekete gıdecektn sanırım ablanın dogumgunune donus yaptınmı kacırdımmı acaba dedım..yasırde bısey yoktur umarım
pembıss..kvlerle ıyı hasret gıderdınız valla..artık bayagı bı arar verırsınız gorusmek ıcın..gece kalkmalarımız bızım emzırmeyle bırlıkte son buldu belkı bahsetmısımdır..sen n ekadar emzırmeyı dusunuyorsun bılmıyorum ama o vakte kadar sanırım kokunu duymak ıcın gece kalkmaya devamedecek:)moralını bozmak gıbı olmasın ama canım...dost acı soylerr...banyo konusunda bız ıstıkarlı gıdıyoruz hala cıkmama konusunda savas verıyor bızımle..
aryamm gecmısler olsun kuzuya..kıs geldı hastalıklar malesef kı donup dolasıp buluyor bı sekılde bebıslerı..ıdrara yolları ıcın c vıtamını sık verırsen faydası oluyor dıye bılıyorum ben..
dılanaz ve pamukhelva bız tek cocukla tırlatma moduna gırerken bazen..sızlerın onunde saygıyla egılıyorum valla..
ve benden haberler..ahsap boyama konusunda bayagı bı mesafe katettım..cok zevklı gıdıyor..ıkı gun 3 er saat ev ve oglum dısında bıseyle mesgul olmakk terapı gıbı gelıyorr..hamılelık konusunda bılıyosunuzkı ıstegımız vardı..yanı daha cok esımın ıstegı vardı..bakalım beklemedeyızz..hayrlısı nasıp olsun hakkımızda..
unuttugum olduysa affola..destanımsı yazdım bılıyorumm..yazma yazma bırden yazınca boyle oluyor..
Allah iyiliğini versin kız..
böyle uzun bi yazı görünce, aman ya bi kaza oldu ya da hamile diyorum iyi mii?:37::9:

maşallah her şeyi kayıt altına almışın :1: ama arada yaz yahuuu:ssz:
demek ahşap boyamaya gidiyorsun, eyvallah ne güzel.. eminim çok keyiflidir..
boy boy ahşap tepsilerimi aynı kursa giden kuzenim yapmıştı. çok seviyorum.
söyle bakim, sen bana ne yapcan?:1:

Yaaa nedense telden yazmaya bı usenıyorum kı sormaaa..:)aslında usenenın cocugu olmaz derlerrrrr:))))
ne ıstersennn yaparızz canım..urunlerımı bı ara koyayaım forumda begenınıze..bugun kek fanusumu boyadımm..hoca cıkolata havası verecem dıyıp bana gore mahfetmeseydı ıyıydı ama..kıskandımı neee..?

Yaaa nedense telden yazmaya bı usenıyorum kı sormaaa..:)aslında usenenın cocugu olmaz derlerrrrr:))))
ne ıstersennn yaparızz canım..urunlerımı bı ara koyayaım forumda begenınıze..bugun kek fanusumu boyadımm..hoca cıkolata havası verecem dıyıp bana gore mahfetmeseydı ıyıydı ama..kıskandımı neee..?

hoca mı kıskandıııı?! :30:
seni yetenekli, özgüvenli kursiyer seniiiiii!!!:9:

ben de klavyeyle çok rahatım. telefondan zor oluyor ama arada birkaç cümle yazabilirsin yaniii:34:

üşenenin çocuğu olmaz, evet.. annem de ''siz bu tembellikle ha bu uşağı nasıl yaptınız, bilmirim'' diyo, ahahahahah :9:

Son düzenleme:
Okulda çok yorulup gerildim bugün. Eve geldim ki Efe mutfaktaki süpürgeyi halletmiş, herkes çocuğumu biran önce bana satma modunda klasik... Daha fazla yazamicimmmmmmm :)
ben de eşim işten yorgun argın geldiği halde ,oğluşu ona satma modundayım :)) evdekiler halden anlamıyorrr :)

Bence üşenenin daha çok çocuğu olur. Örnek ; ben. Herşeye üşeniyorum ama çocuk doğurmaya üşenmiyorum:)) Çalışkan becerikli ve planlı olan kadınlar tek çocukla kalıyor çünkü her ayrıntıyı düşünmek onları yoruyor. Benim bugüne kadar gördüklerim böyle..
Bu arada hocan muhtemelen seni kıskanmış çok rastladım bayan hocalarda bu var "ben daha iyiyim" havası.. Kaprisli kadın milletiyiz işte hepimiz

Busmaii aynenn oyleee..valla boyayı dokemeden once gayet ıyıydı..hadı bı ıkı yere dokulurr..ozlelıkle en guzel yerlere doktu sankıı:)neysee..elım alısma asamaları bunlarr..bılmeyınce ne yaacagını..
Nfk bu arada amelıyat olman gundemdeymıss..umarım tamamen kurtulursun..ılgınc ama ben genelde normal dogumda zorlanmadan dolayı olabılecegını dusunuyordum

kader, okuyorsun ama hiç yazmıyorsun arkadaşımm

oncelikle merhaba hepinize:3:...evet sessiz takipcilerdenim bu topigin genelde okumayi
tercih ediyorum :26:ama bundan sonra yazarim ins... ya ben bu topige yorum yazdigimda bise oluyo
ya net gidiyo ya sarji bitiyo anlamadim:50:bu mesaji bile ikinci kez yaziyorum digerini yazdim net gitti umarim bu olur..
bende diyorum ben en iyisi okuyayim :1:

oncelikle merhaba hepinize:3:...evet sessiz takipcilerdenim bu topigin genelde okumayi
tercih ediyorum :26:ama bundan sonra yazarim ins... ya ben bu topige yorum yazdigimda bise oluyo
ya net gidiyo ya sarji bitiyo anlamadim:50:bu mesaji bile ikinci kez yaziyorum digerini yazdim net gitti umarim bu olur..
bende diyorum ben en iyisi okuyayim :1:

Bence hırs yap yine yaz :D

Okula hiçbir işimi yetiştiremiyorum. Akşamları yarımşar saat düzgün ilgilenseler oğlumla birçok şeyi hallederim ama yok...! Mecbur okuldaki boş derslerimde işlere yükleneceğim. Ama şuanda bişi yapamıyorum ve işler duruyo ya resmen bana batıyo :/

canım sen böyle yaptıkça sırtına binen çok olur:19:
tek başına çocuk büyütmeye calisiyorsun.. oncesinde de dedim bebek değil artik çocuk bunlar oyundan anliyorlar.. sen gelene kadar idare edebilirler istedikten sonra..

gorumcem aksam gelmis. Tam uyku vaktinde kv ariyor, halasi geldi aysecigi gorsun diye. Ben de yatiriyordum simdi dedim. 5 dk falan dedi. Yok artik yarin gorur dedim. Esim de yanimdaydi. Sanki halasi yegenine meftun dedim..

Benim sinirim dun aksamdan kalma. Yine tam uyku vakti ariyor kv, amcasinin ark geldi alalim asecigi dedi. Ben de uyku vakti ama dedim. 5 dk 5 dk dedi. Cocugu verdim 1 saatten fazla oldu ses yok. Ben aradim. Getirdi. Aysecik de kucagima geldi basladi aglamaya. Bizde cizgi film izliyordu zorla kaldirip getirdim diye agliyor dedi. Ama bezini degistirirken gercek anlasildiki, uzun zamandir altinda olan kaka ozellikle kukusunun ustunu yakmis, kizartmis, kipkirmizi kabarmis:50: acmadi bacaklarini, uf uff diye agladi. Zor temizledim kremldim. Bugun kac kez alt actim kremledim hala gecmedi. Benim de sinirim gecmedi. :19: Aslinda kv bez isinde hassastir, sik kontrol eder ama dun tam tersi olmus. Yarin da artik butuuuuun gun beraber oluruz. Tum gelinlerin hayali!!!

Bence hırs yap yine yaz :D

Okula hiçbir işimi yetiştiremiyorum. Akşamları yarımşar saat düzgün ilgilenseler oğlumla birçok şeyi hallederim ama yok...! Mecbur okuldaki boş derslerimde işlere yükleneceğim. Ama şuanda bişi yapamıyorum ve işler duruyo ya resmen bana batıyo :/

oturup konuş sizinkilerle.. kocanın gece kalkmamasi da garip açıkçası. . bence dönüşümlü kalkabilirsiniz..

gorumcem aksam gelmis. Tam uyku vaktinde kv ariyor, halasi geldi aysecigi gorsun diye. Ben de yatiriyordum simdi dedim. 5 dk falan dedi. Yok artik yarin gorur dedim. Esim de yanimdaydi. Sanki halasi yegenine meftun dedim..

Benim sinirim dun aksamdan kalma. Yine tam uyku vakti ariyor kv, amcasinin ark geldi alalim asecigi dedi. Ben de uyku vakti ama dedim. 5 dk 5 dk dedi. Cocugu verdim 1 saatten fazla oldu ses yok. Ben aradim. Getirdi. Aysecik de kucagima geldi basladi aglamaya. Bizde cizgi film izliyordu zorla kaldirip getirdim diye agliyor dedi. Ama bezini degistirirken gercek anlasildiki, uzun zamandir altinda olan kaka ozellikle kukusunun ustunu yakmis, kizartmis, kipkirmizi kabarmis:50: acmadi bacaklarini, uf uff diye agladi. Zor temizledim kremldim. Bugun kac kez alt actim kremledim hala gecmedi. Benim de sinirim gecmedi. :19: Aslinda kv bez isinde hassastir, sik kontrol eder ama dun tam tersi olmus. Yarin da artik butuuuuun gun beraber oluruz. Tum gelinlerin hayali!!!

bezi kokmamis demekki.. bazen bizim kacirdigimizda oluyor olabilir tabi
asıl bomba en sevdigin insan gorumcen gelmiş:120:
yarın kolaylıklar sana

Sen de onlara satma moduna girseydin. Şaka bir yana boş günlerimde eşim eve gelince ben de Aden'i hemen babasına salıyorum.okula gittiğim günler bunu yaptığıma pişman oluyorum.

Yarın gelin, görümce günün desene. Beni topikten beklerler deyip kaç.

oturup konuş sizinkilerle.. kocanın gece kalkmamasi da garip açıkçası. . bence dönüşümlü kalkabilirsiniz..
adam gunduz bakmiyorki gece kalksin..:19: yani yarim saat bir saat neki? anne calismasa belki anlasilabilir ama anne de calisiyor, yoruluyor. Hic empati yok, hazir cocukla "benim" diye ovun, istedigin zaman istedigin kadar sev. Ooooo, hersey kadinin sirtinda beah! Gece gece dellendim. Nerde benim oklavam?! :95:

Sen de onlara satma moduna girseydin. Şaka bir yana boş günlerimde eşim eve gelince ben de Aden'i hemen babasına salıyorum.okula gittiğim günler bunu yaptığıma pişman oluyorum.

Yarın gelin, görümce günün desene. Beni topikten beklerler deyip kaç.

anne iste:31:

Ahahhaaah. Guzel fikir:9:
Onlarla takilmak kotu deil de; kv onu uyardigim halde tam aksi yonde aysecige abartili sevgi gosterileri yapip kendi kizini sekilden sekile sokuyor ya, ona dayanamiyorum.:19:

Kızlar size bir şey danışacağım. Dün kv'lere gitmiştik. Kv sıcak su içiyordu. Aden'i
yanına çağırdı, kendi bardağından su içirmek istedi. Aden de yanına gitmeyince sesimi çıkarmadım. Ben konuda çok hassasım. Kendisini en az 30 bu konuda tatlılıkla uyardım. Eşim de ben yokken söylemiş ama hala aynı şey.çok sinir oldum. Demek ki ben yokken kendi çatal kaşığıyla da veriyor. Bir daha olursa çok sert bir ses tonuyla lütfen benim çocuğuma kendi bardağınızla bir şey vermeyin demeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım?

bence söyleme alışsın bizim veletler sonları kreş ve anaokulu bağışıklıkları gelişir bide benimkilerede annemler bakıyor hem onlara baktırıp hemde talimatlar vermeyi doğru bulmuyorum çok şükür bakıcı stresi yaşamıyoruz onları da strese sokmayalım yediriyor içiriyorlar...hiçbişey hiçbir zaman dört dörtlük olmayacak biz de buna alışmalıyız bence...

anne iste:31:

Ahahhaaah. Guzel fikir:9:
Onlarla takilmak kotu deil de; kv onu uyardigim halde tam aksi yonde aysecige abartili sevgi gosterileri yapip kendi kizini sekilden sekile sokuyor ya, ona dayanamiyorum.:19:

Halası da alışsın artık.

bence söyleme alışsın bizim veletler sonları kreş ve anaokulu bağışıklıkları gelişir bide benimkilerede annemler bakıyor hem onlara baktırıp hemde talimatlar vermeyi doğru bulmuyorum çok şükür bakıcı stresi yaşamıyoruz onları da strese sokmayalım yediriyor içiriyorlar...hiçbişey hiçbir zaman dört dörtlük olmayacak biz de buna alışmalıyız bence...
Kendi annem bu konuda titiz zaten. Aksi de olsa rahatlıkla söylerdim.eşime tekrar söyleyeceğim, uyarsın annesini.

gunaydin canlar. Cekirdek ailemiz sabahin kor vaktinden beri ayakta. Bakin gunu ne kadaaaann verimli kullaniyoruz:37:

seker pembem, dun gece sinir yapip enisteye de saydirmisim biraz, kusuruma bakma yaa. Sana da dayanamiyorum n'apiim?:30:

Son düzenleme:
Back
X