- 8 Ağustos 2011
- 12.230
- 12.297
- 498
anne, candırDoğru valla kız:/ neyse ki eve gidince gördüm ki annem süpriz yapıp aylardır doldurmaya üşendiğim biberleri doldurmuş:) öğle paydosunda da buğdaylı yoğurt çorbası yaptı. Ohh kurtuldum valla![]()

çalışan sen değil onlar zatiOkulda çok yorulup gerildim bugün. Eve geldim ki Efe mutfaktaki süpürgeyi halletmiş, herkes çocuğumu biran önce bana satma modunda klasik... Daha fazla yazamicimmmmmmm :)

annem söyler ''iyi çoban bezerse, kötü sahip bezmez''
Allah iyiliğini versin kız..Selamlarr nasılsınızz guzel annelerr ve yaramazzz temmuz bebeklerı..gercı bebeklıkten cıktı sankı bızımler yahuu..azmann oldularr.:)hersey yolundadır umarım..bılgısayradan acıp gıremesemde telden takıpteyım..;herseyden haberdarım..sımdı baslayalım haberlerden haberlımıymısım..;
busmai..hamıleymısın canım cok sevındım Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..bırılerı daha vardı hamıle ama unutmusum ya kusuruma bakmayın lutfenn aynı dılekelrım sızler ıcınde gecerlı
sekerportakalı..babana Allah sıfalar versın ınsallah en kısa zamanda saglıgına kavusur canım
nfk..aysecık buyuk bı kaza atlatmıs..Allah korumus gercekten..rabbım cumlemızın evlatlarını korusun kazadan beladan..veee yenı kap'ın hayırlı olsun..(bu arada bende pembıs gıbı kap kacakla nasıl pardesu degısımını onerıyor dıye dusunmustumm)
elifnaz botun hayırlı olsun canım gule guel gıy..artık bızım ayakkabı modellerı fıks..topuksuz..dun bende bambıden aldım kısa bot..bordo bıleklerı zımbalı..fıyatıda 40 tl..ve aynı soruun bendede var gecen bahsı gecen..:kendıme bısey alamama ozurlu oldum..bulmaıyorr buldugumuda amann bosver dıyorum..
bortonmother..memlekete gıdecektn sanırım ablanın dogumgunune donus yaptınmı kacırdımmı acaba dedım..yasırde bısey yoktur umarım
pembıss..kvlerle ıyı hasret gıderdınız valla..artık bayagı bı arar verırsınız gorusmek ıcın..gece kalkmalarımız bızım emzırmeyle bırlıkte son buldu belkı bahsetmısımdır..sen n ekadar emzırmeyı dusunuyorsun bılmıyorum ama o vakte kadar sanırım kokunu duymak ıcın gece kalkmaya devamedecek:)moralını bozmak gıbı olmasın ama canım...dost acı soylerr...banyo konusunda bız ıstıkarlı gıdıyoruz hala cıkmama konusunda savas verıyor bızımle..
aryamm gecmısler olsun kuzuya..kıs geldı hastalıklar malesef kı donup dolasıp buluyor bı sekılde bebıslerı..ıdrara yolları ıcın c vıtamını sık verırsen faydası oluyor dıye bılıyorum ben..
dılanaz ve pamukhelva bız tek cocukla tırlatma moduna gırerken bazen..sızlerın onunde saygıyla egılıyorum valla..
ve benden haberler..ahsap boyama konusunda bayagı bı mesafe katettım..cok zevklı gıdıyor..ıkı gun 3 er saat ev ve oglum dısında bıseyle mesgul olmakk terapı gıbı gelıyorr..hamılelık konusunda bılıyosunuzkı ıstegımız vardı..yanı daha cok esımın ıstegı vardı..bakalım beklemedeyızz..hayrlısı nasıp olsun hakkımızda..
unuttugum olduysa affola..destanımsı yazdım bılıyorumm..yazma yazma bırden yazınca boyle oluyor..
böyle uzun bi yazı görünce, aman ya bi kaza oldu ya da hamile diyorum iyi mii?

maşallah her şeyi kayıt altına almışın

demek ahşap boyamaya gidiyorsun, eyvallah ne güzel.. eminim çok keyiflidir..
boy boy ahşap tepsilerimi aynı kursa giden kuzenim yapmıştı. çok seviyorum.
söyle bakim, sen bana ne yapcan?