• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

gü-nay-dııııııın canlarımmm:3:
bugün salıya gidicem inş:52: hepiniz için tezgahları alt üst etmek istiyoruuuuuuum!!!:1:

geçmiş olsun canım. alerji kalıtsal.
ayşeciğe de babasından geçtiğini sanıyoruz.. sağlık olsun. daha dikkatli olmak gerekiyor. Allah başka dert vermesin..:31:

bıdı bıdı mı ediyon kız? aramızda kilo almaya en çok hakkı olan sensin bi kerem:1: al aldığın kilolar mübahtır, sonra hepsi uçup gidecek. 19 kilodan iki kilo kalmıştı bende.

geçen gün hamile reyonlarının önünden geçerken ne düşündüm biliyor musunuz?
ne zaman hangi mevsim hamile kalacağımı bilseydim, indirimden hamile kıyafetleri alabilirdim :9::9::9:

videoyu izledim, deli bi cardio:52:
acayip ter atılır bununla.. benim belim yine kötü oldu. ama sanıyorum gece ayşeciği yataktan al, yerine koy o sırada
sakatlıyorum belimi. park yatak olduğu için ta aşağı eğilip kalkmanın sakıncası..:100:

doğru söze ne denir!:72:
ama kimi heriflerin anlaması pek güç. evinde 3 küçük bebe olduğu halde hanımına aman ev dağınık, düzen yok
her yer, her yerde diye sataşan adamlar biliyorum:kkk:

shame on us!:30::9:

senin geçerli mazeretin varmış, tam gün izinlisin bacım, ahahahahah!:9:

evet, bugünler kar.. fırsat buldukça çık bacım :34:
tek başına mı çıktın? hadi bebeyle gezmek neyse de kabine girince falan :26:

o zaman fazla yapıyordun, şimdi daha az yapıyorsun. dengelendi işte:9:

sanırım annenin özellikleri alıyor kızlar. anne temizliğe düşkünse, sürekli yapıyorsa, her gün yapıyorsa armut da dibine düşüyor..:1:
annemin temizlik günü pazartesidir. ev silinir süpürülür, eskiden halılar da çırpılırdı. hava güzel olunca bazen camlar silinir
perdeler yıkanır. sonra bir hafta sadece süpür toz al. benim de huyum öyle..

ee, maddi manevi annenin yardımına ve rahatlığına alışmıştın.
şimdi reele dönüyorsun, hayatın gerçekleri :1:
pazarda çocuklara aldigim kalın taytlar 5 liraymis bulursan al aysecige çok sıcak tutuyor. hafta sonu olsa gidecem şu kadıköy pazarına:10:

Borncum teşekkür ederim alışveriş çok iyi geldi :)
Elifnaz ben de istiyorum oralara gitmeyi yaa :)
bir de umre hayalimiz var ;eğer eşim istediği parayı kazanırsa martta gidecek şekilde..
Keremden önce gitmiştik 1 yıllık evliydik; çok güzeldi başbaşa.Şimdi 2.doğmadan gidelim istiyoruz ben martta 6 aylık hamile bir de Keremle nasıl olursa artık :)) tabi inşallah maddi durum düzelirse..

Herkese günaydın. Annem haftasonuı gitti. Kv gelecek. Neyseki bugün, Perşembe öğleden sonra ve gelecek salı bakacak sadece. Akşamdan evi topla, Aden'in çorbasını hazırla, yiyeceklerini tezgahın üzerine çıkar ve gelince tezgah topla maratonu başladı.
Allah kolaylık versin canım :48:
tek çok zor tabi neyseki bir günün kaldı. . Yarın geliyordu değilmi esin.
Evet inşallah yarın dönüyor ama sık sık gittiği için yalnızlık benim kaderim diyorum artık );

laminatlar bide açık renk olunca süper toz kaldırıyor:86:
zaman çok değerlendi. önceden vakit çok yapacak is yok insan sıkılıyor. Şimdi çocuk uyusun şunu yapayım bunu yapayım. bi sinema bile dubai'ye gitmiş gibi sevindiriyor insanı
Geçen sınav çıkışı sinemaya kaçmıştım ya nasıl heyecanlıydım böyle kalbim pırpır etti, yıllardır sinema yüzü görmemiş masumun hali:9:
ne babası yaa? bu, annenin bir günü :19:

Eki Görüntüle 922282
Ilk kare gerçekleşiyo bizde bi tek, yalnız son resme bayıldım anne&baba yığılmış bebe hala ayakta :9:

he kız okadar uc benim için . . bu arada gitmek istediğim üç yer malezya, dubai, newyork
Malezya ilginç bi yer , ben de en çok uzak doğuya gitmek istemişimdir yıllardır nedendir bilmiyorum , uzakdoğululara ayrı bi sempatim var, hatta o kadar çok istemişim ki uzak doğulu bi arkadaş çıkardı karşıma Rabbim (; ikincisi yerlilerin de yaşadığı bi Afrika ülkesi. Üçüncüsü en romantiği Paris :69: nasib olur inşaallah gidip görmek istediğimiz yerleri
bir de umre hayalimiz var ;eğer eşim istediği parayı kazanırsa martta gidecek şekilde..
Keremden önce gitmiştik 1 yıllık evliydik; çok güzeldi başbaşa.Şimdi 2.doğmadan gidelim istiyoruz ben martta 6 aylık hamile bir de Keremle nasıl olursa artık :)) tabi inşallah maddi durum düzelirse..

İnşaallah gönlünüzden geçen gerçekleşir, ne güzel çocuksuzken gidebilmişsiniz, darısı kuzucuklarınla olsun..
Bize de yılbaşını orada geçirecek şekilde bi umre teklifi geldi ama aynı sebeplerden gidemedik iki çocukla çok masraflı olacaktı, bakalım şimdi yeni yıl ikramiyesi aldılar inşaallah kısmet olur, hayatta en çok istediğim çocuklarımla oraları görebilmek, çünkü benim annem babam gittiğinde ben henüz 9 yaşındayım ve pek çok sevgili !! Teyzemin evinde kalmıştım, ve çok üzülmüştüm o bir ay geçmek bilmemişti .. Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın );
kendi çocuğumu asla bırakmak istemiyorum oralara giderken, ben sevinirken onlar üzülmesin :49::49:
kızlar bu arada bildiğiniz ig hesabımı kapattım , şimdi yeni bi hesaptan istek yolluyorum sizlere , kullanıcı ismini hatırlayamadıklarım olursa özelden yazarım :54:

Son düzenleme:
pazardan donus yolundayim. Aysecige ve kendime birkac parca bi sey aldim. Bir de +3 yas lego seti.

Busmai, aldiklarini guzel gunlerde kullan. Bebeyle tek basina alisveris zor..

umreyi bizde istiyoruz mecbur 3-4 yıl bekliyecegiz her gidisimizde birini götürürüz inşallah üçü birden çok zor.. 6. ay benim en rahat olduğum donemdi. bence iki çocuklu olmadan gittin gittin yoksa bir kaç yıl daha ertelemek zorunda kalırsın

Evet inşallah yarın dönüyor ama sık sık gittiği için yalnızlık benim kaderim diyorum artık );

Geçen sınav çıkışı sinemaya kaçmıştım ya nasıl heyecanlıydım böyle kalbim pırpır etti, yıllardır sinema yüzü görmemiş masumun hali:9:

Ilk kare gerçekleşiyo bizde bi tek, yalnız son resme bayıldım anne&baba yığılmış bebe hala ayakta :9:

Malezya ilginç bi yer , ben de en çok uzak doğuya gitmek istemişimdir yıllardır nedendir bilmiyorum , uzakdoğululara ayrı bi sempatim var, hatta o kadar çok istemişim ki uzak doğulu bi arkadaş çıkardı karşıma Rabbim (; ikincisi yerlilerin de yaşadığı bi Afrika ülkesi. Üçüncüsü en romantiği Paris :69: nasib olur inşaallah gidip görmek istediğimiz yerleri

İnşaallah gönlünüzden geçen gerçekleşir, ne güzel çocuksuzken gidebilmişsiniz, darısı kuzucuklarınla olsun..
Bize de yılbaşını orada geçirecek şekilde bi umre teklifi geldi ama aynı sebeplerden gidemedik iki çocukla çok masraflı olacaktı, bakalım şimdi yeni yıl ikramiyesi aldılar inşaallah kısmet olur, hayatta en çok istediğim çocuklarımla oraları görebilmek, çünkü benim annem babam gittiğinde ben henüz 9 yaşındayım ve pek çok sevgili !! Teyzemin evinde kalmıştım, ve çok üzülmüştüm o bir ay geçmek bilmemişti .. Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın );
kendi çocuğumu asla bırakmak istemiyorum oralara giderken, ben sevinirken onlar üzülmesin :49::49:
kızlar bu arada bildiğiniz ig hesabımı kapattım , şimdi yeni bi hesaptan istek yolluyorum sizlere , kullanıcı ismini hatırlayamadıklarım olursa özelden yazarım :54:

Evet canım o zaman eşimin işleri durmuştu çok üzgündü ama karşımıza öyle bir fırsat çıktı ve umreye gittik.. Her işte bir hayır varmış işte ,işleri durmasa asla gidemezdik :) Ben de çocuklarımı bırakmak istemem ;çocuklu giden çok insan tanıyorum zaten şimdi eskisi gibi değil 5 yıldızlı oteller konforlu herşey çok kolay.. Eşimin ailesi her zamanki gibi "çocukla olmaz "vs felaket tellallığı yapıyor ama ben cesaretli olduğum için eşim de cesaretli çok şükür :) zaten gittik oraları biliyoruz. onlara kalsa çocuk hasta olur diye yerimizden kımıldamayalım..Bu çocuk evde de hasta oluyor gezelim bari de yanımıza kar kalsın :)
Bu arada ben de afrika hastasıyım. önceden çok gitmek istiyordum ama şimdi korkuyorum ,güvenlik sıfırmış:)) yine güney afrika capetown en iyisi sanırım.
Ailemle italya turu yapmıştık onun dışında başka yurtdışı maceram yok maalesef ,eşimle amerika hayalimiz var ama çocuklar büyümeden o yol da çekilmez alışverişe gidecektik disneyland a gideriz artık :))) aah hayaller :)) hayal kurmak da güzel şükür bugünümüze..

Kızlarrrrrrrrr napıyosunuzzzzzzz?? :) burda muhabbet olunca seviniyorum sanırsın muhabbetin içinde varım :D

Ne gezesi olan bi topikmişizzzzzz :) ben amerika turu istiyorum :D

1 ay uzunmus o sürede çocukları bırakmak zor belki kisa umre olur bizim için. . Allah nasip ederde gitmek isteyen herkes gider oranın maneviyatini alır inşallah. .
niye kapattın canım ig hesabını:44:

pazardan donus yolundayim. Aysecige ve kendime birkac parca bi sey aldim. Bir de +3 yas lego seti.

Busmai, aldiklarini guzel gunlerde kullan. Bebeyle tek basina alisveris zor..
Ohh gezdin geri bile dönüyorsun ne güzel , erken kalkan çok yol alırmış,
Hayırlı olsun aldıkların (;
Bn de annem gelsin bi kapalı çarşı turu yapıcam inşaallah , selime sünnet kıyafeti almak istiyorum çocuk sünnet oldu kendini bilmeden , bari bi anısı olsun fotograflardan diyorum :1: kendime de siyah şal bakıcam, dışarı çıkmak için bahane üretmece işte :1:
umreyi bizde istiyoruz mecbur 3-4 yıl bekliyecegiz her gidisimizde birini götürürüz inşallah üçü birden çok zor.. 6. ay benim en rahat olduğum donemdi. bence iki çocuklu olmadan gittin gittin yoksa bir kaç yıl daha ertelemek zorunda kalırsın
Anneanne babane olursa başlarında bırakırsın cnm kendi evi kendi düzeninde olur çocuklar en azından ...
Hacc ziyaretinde zaten çocuklarla birlikte gitmek olmaz herhalde, çünkü aşırı izdiham oluyormuş artık hacc da :5:
Evet canım o zaman eşimin işleri durmuştu çok üzgündü ama karşımıza öyle bir fırsat çıktı ve umreye gittik.. Her işte bir hayır varmış işte ,işleri durmasa asla gidemezdik :) Ben de çocuklarımı bırakmak istemem ;çocuklu giden çok insan tanıyorum zaten şimdi eskisi gibi değil 5 yıldızlı oteller konforlu herşey çok kolay.. Eşimin ailesi her zamanki gibi "çocukla olmaz "vs felaket tellallığı yapıyor ama ben cesaretli olduğum için eşim de cesaretli çok şükür :) zaten gittik oraları biliyoruz. onlara kalsa çocuk hasta olur diye yerimizden kımıldamayalım..Bu çocuk evde de hasta oluyor gezelim bari de yanımıza kar kalsın :)
Bu arada ben de afrika hastasıyım. önceden çok gitmek istiyordum ama şimdi korkuyorum ,güvenlik sıfırmış:)) yine güney afrika capetown en iyisi sanırım.
Ailemle italya turu yapmıştık onun dışında başka yurtdışı maceram yok maalesef ,eşimle amerika hayalimiz var ama çocuklar büyümeden o yol da çekilmez alışverişe gidecektik disneyland a gideriz artık :))) aah hayaller :)) hayal kurmak da güzel şükür bugünümüze..
Ayy ne güzel İtalya turu ailenle , ne mutlu ... Amerika'ya , eşim ; kızım 6-7 aylıkken 2-3 aylığına gitmiş, bana da gel diye ısrar etmişti ama aynı sebepten çocukla onca yolu çekemem diyerek gitmedim , hem sürekli meme isteyen ve de kovayla kusan bi Bebekti kızım , hem de iş için gittiğimizden ben yine otel Odasında oturursam ne anladım amerikaya gitmekten :1: di mi ama
Âmin çok şükür bin şükür
Kızlarrrrrrrrr napıyosunuzzzzzzz?? :) burda muhabbet olunca seviniyorum sanırsın muhabbetin içinde varım :D

İnşaalah o da olur canım :10:
1 ay uzunmus o sürede çocukları bırakmak zor belki kisa umre olur bizim için. . Allah nasip ederde gitmek isteyen herkes gider oranın maneviyatini alır inşallah. .

1993 de gitmişlerdi diyanetle, en uzun hacc dönemiydi sanırım , babam zaten din görevlisi olarak gidecekti, annem son anda gördüğü bir rüya ile gitmeye karar verdi bileziklerini satıp, şimdiki gibi sıra falan your tabii o zamanlar , babaanne anneannem de hayatta olmadıkları için başkasının evinde kalmak zor oldu bize , Allah hacca kısmet ederse inşallah anneanneleri çocukların başlarında olur, ben de gönlüm ferah bi şekilde gitmeyi isterim :14:

Bilmiyorum ki cnm ya o vefaat eden arkadaştan sonra çok garip oldum, onca kişi kızın fotografını alıp ölüm haberi yayıyor, saçma sapan yorumlar yapılıyor, takip etmeye başlıyor vs vs... Benim profilde de onca insan var , sohbet edip tanıdığım 3-5 kişi, gerisi boş kalabalık sanki biri bizi gözetliyor gibi bir his (; o yüzden az olsun ama öz olsun, yalnızca tanıdıklarımın olacağı bi hesabım olsun istedim

Son düzenleme:
pamukhelva, afrika benide korkutur. macera dolu bir gezi olur. fransa'ya gitsem alışveriş için giderim onada bol para lazım. . amerika çok ucuzmus giyim, teknoloji yönünden
ayrıca evrensel arkadaşların var ne güzel:31:

busmai, italya'ya kardeşim gitti geçen yıl. çok pahaliymis her şey para diyordu.mesela bir yerde yemek yiyorsun orda çalan canlı müziğin bile parası hesapta isteniyormus.

Nfk çok hızlısın :) Şu legolar beni sinir ediyor, hepsi yerlerde.. Ama onlarsız da olmuyor mecburrrr :))
busmai, italya'ya kardeşim gitti geçen yıl. çok pahaliymis her şey para diyordu.mesela bir yerde yemek yiyorsun orda çalan canlı müziğin bile parası hesapta isteniyormus.
Canlı müzik olan restorana gitmedik valla bilemiyorum :) pahalı olan kıyafetler Alışveriş falan. İtalya yurtdışı turlar içinde en ucuzu yakın olduğu için ama istanbul italyaya bin basar onu diyeyim.. Sadece Roma yı çok beğendim; venedik bile abartıldığı kadar değilmiş. Üstelik sokaklar çok ıssız her yer 7 de kapanıyo market bile bulamıyorsun.. Bizde heryer gece bile cıvıl cıvıl.
Canım artık hac da kısa; eskisi gibi 10 kişi aynı odada kalmak zorunda değilsin tabi bu otel tipi daha pahalı oluyor ama 1 hafta veya 15 günlük hac turları var.
Bu arada annem ve babam cuma 10 günlük umreye gidiyor ordan aklıma düştü inşallah sağlıkla gidip gelirler

Haydin hep beraber amerikayaaaa
Bn de annem gelsin bi kapalı çarşı turu yapıcam inşaallah , selime sünnet kıyafeti almak istiyorum çocuk sünnet oldu kendini bilmeden , bari bi anısı olsun fotograflardan diyorum :1: kendime de siyah şal bakıcam, dışarı çıkmak için bahane üretmece işte :1:

Anneanne babane olursa başlarında bırakırsın cnm kendi evi kendi düzeninde olur çocuklar en azından ...
Hacc ziyaretinde zaten çocuklarla birlikte gitmek olmaz herhalde, çünkü aşırı izdiham oluyormuş artık hacc da :5:

Ayy ne güzel İtalya turu ailenle , ne mutlu ... Amerika'ya , eşim ; kızım 6-7 aylıkken 2-3 aylığına gitmiş, bana da gel diye ısrar etmişti ama aynı sebepten çocukla onca yolu çekemem diyerek gitmedim , hem sürekli meme isteyen ve de kovayla kusan bi Bebekti kızım , hem de iş için gittiğimizden ben yine otel Odasında oturursam ne anladım amerikaya gitmekten :1: di mi ama
Âmin çok şükür bin şükür

İnşaalah o da olur canım :10:

1993 de gitmişlerdi diyanetle, en uzun hacc dönemiydi sanırım , babam zaten din görevlisi olarak gidecekti, annem son anda gördüğü bir rüya ile gitmeye karar verdi bileziklerini satıp, şimdiki gibi sıra falan your tabii o zamanlar , babaanne anneannem de hayatta olmadıkları için başkasının evinde kalmak zor oldu bize , Allah hacca kısmet ederse inşallah anneanneleri çocukların başlarında olur, ben de gönlüm ferah bi şekilde gitmeyi isterim :14:

Bilmiyorum ki cnm ya o vefaat eden arkadaştan sonra çok garip oldum, onca kişi kızın fotografını alıp ölüm haberi yayıyor, saçma sapan yorumlar yapılıyor, takip etmeye başlıyor vs vs... Benim profilde de onca insan var , sohbet edip tanıdığım 3-5 kişi, gerisi boş kalabalık sanki biri bizi gözetliyor gibi bir his (; o yüzden az olsun ama öz olsun, yalnızca tanıdıklarımın olacağı bi hesabım olsun istedim

İnternet ile ilgili bu yönden haklısın ben de güvenmiyorum sevmiyorum fazla açılmayı.
Sünnet kıyafeti işine acele et bari iyice büyümeden Selimcik :)

Slmmm.... Biz kadınların ruhunda var sanırım gezmekk:)) hiç ben evimde otururum diyen yok. Bende dünya turu istiyorum arkadaş! Hayal bu değil mi:)

Aman beaa ben yine dr dayım:/ öğleden sonra gitmedim okula. Akıntım yine arttı ve biraz sancı var kasıklarımda. İdrar yollarıma bi baktıracağım. Sonuç bekliyorum. Neymiş bu bizim ailenin idrar yolları kabusu anlamadım gitti. İstemediğin ot gözünün dibinde bitermiş hesabı....

Slmmm.... Biz kadınların ruhunda var sanırım gezmekk:)) hiç ben evimde otururum diyen yok. Bende dünya turu istiyorum arkadaş! Hayal bu değil mi:)

biz hayattan zevk almayı seviyoruz bacım. erkeklerin zevk alanları çok kısıtlı.
ver ellerine playstation, bi de son model araba daha başka bi şey istemezler..:35:
kadınlar öyle mi??? yeni ne çıkmış, illa o da denemeli, keşfetmeli..
moda, alışveriş hayatı güzelleştirir. gezmek; ruhu besler..:16:

evet hayallere sınır, pasaport veya maddiyat engeli yok nasılsa..
ama ben türkiyeyi gezmek istiyorum 4-5 şehir gezdim. daha aklımda bir sürü vaaaar!:52:

kaz dağlarına çıkmak istiyorum, hatayda portakal bahçelerinde gezmek, izmiri görmek,
antep ve urfayı tatlarıyla benimsemek istiyorummmm!!!

Aman beaa ben yine dr dayım:/ öğleden sonra gitmedim okula. Akıntım yine arttı ve biraz sancı var kasıklarımda. İdrar yollarıma bi baktıracağım. Sonuç bekliyorum. Neymiş bu bizim ailenin idrar yolları kabusu anlamadım gitti. İstemediğin ot gözünün dibinde bitermiş hesabı....

tevekkeli ben de nerde bu kız, günaydın demedi diyorum.
geçmiş olsun. kimi kadınlar çok hassas, kolay idrar yolları enfeksiyonuna kapılıyorlar.
ben ortaokulda lisede çok çektim.. bünye kadar giyinmek korunmak da önemli.
uzun zamandır pek yaşamıyorum. ayakları özellikle sıcak tutmak lazım. alttan üşüdün mü, hortluyor :100:

Son düzenleme:
pazarda çocuklara aldigim kalın taytlar 5 liraymis bulursan al aysecige çok sıcak tutuyor. hafta sonu olsa gidecem şu kadıköy pazarına:10:
bakındım ama göremedim. büyükler için vardı.

salı pazarına saat 10da gireceksin 12de çıkacaksın bacımm:31:
hem kalabalığa kalmazsın, hem de seçmece tezgahlardaki iyi malları ve bedenleri bulmak kolay ve hızlı oluyor

eşimin ark ve hanımı gezmeyi çok seviyor.
belki 10 ülkeye gitmişlerdir. ama italyadan çok yakındıklarını hatırlıyorum.
yemek çok pahalı, mc donalds ta bile epey para bayılmışlar..
bi de taharet musluğu olmayan klozetler.. sanırım avrupa geneli böyledir..

Nfk çok hızlısın :) Şu legolar beni sinir ediyor, hepsi yerlerde.. Ama onlarsız da olmuyor mecburrrr :))

Bu arada annem ve babam cuma 10 günlük umreye gidiyor ordan aklıma düştü inşallah sağlıkla gidip gelirler
evet, legolar heryerdeee:27:
kaçtığı an koltuğun dolabın altından alıyorum ama yine temizlik yapmak için koltuğu çektiğimde altından parçalar çıkıyor

hadi bakalım, sağlıkla gidip gelsinler inş. sonra da siz gidersiniz. iyi düşünmüşsünüz.
inş Rabbim nasip eder gidersiniz. ikinci trimester hamileliğin en rahat dönemi.

aman kadınlık zor zanaat azizim:ssz: geçmiş olsun

Selamlarr..kurstan geldim ve oglumuda uyutum az once..istanbuldan annem gelecek gozum yolda zile basarsa bizimki direkt ayakta..gexmis olsun aryam bende ayni dertten muzdaripim bugun kurs cikisin randsvum vardi ama regl oldugumu sandigim icin iptal ettirdim..vesselam hala bisey yok..beklemedeyim normalde bi kac gun onceye cekilir benim zamanim.bugun gecen ay regl oldu gu m gun:(bikac gune kad ar gerceklesmezse hamilelik icin giderim saniyorum..hakkimda h ay irlisi artik

Back
X