- 8 Ağustos 2011
- 12.253
- 12.501
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız o börek açmak kadar da zor değilmiş onu anladım.C.tsi pazar resmen temizlik gunu oldu ama pek de iyi oldu heryer mis dun evi resmen indirip kaldirmistk.bgn de.camlari sildm ferah ferah oturuyorz oglus uyaninca bi parka goturelim diyoruz ama havadan emin olamiyorum
Ellerine saglik canim acma borek bana hep cok zor gelmistr
Ilac icirmek zor bi o kdr da istah da skntiya giriyor sonrasinda ama bende nedense hep hirpalaniyo diye dusundugumden goturuyorm doktora belkide doktor daha cok hirpaliyo ama ne bilim korkagim ben biraz...
Kandiliniz mübarek olsun kızlarrrrr. Allah ım hep güzel günler göstersin bize bebişlerimizle....
Oğluşum kv ve kpi, sonrasında da dayısını arar diye düşünmüştüm. Ama maşallah hiçbişi yok :) kudurmaya aynen devam... Yalnız ben henüz mutfak işlerine alışamadım o ayrı!!
Babamız arkadaşları işe pikniğe gitti. 3-4 gibi gelir sanırım. Oğlumla evi süpürdük. O uyusun sileceğim inşallah. Bir ara da kapı önüne ineydik iyiydi kuzuma ama bilemiyorum yemek vs yetişir miyiz....?
Selam kızlar bugün keremi hayvanat bahçesine götürdük, sonra da güzel bi AliNazik kebabı yedik hava soğuktu ama uzun zaman sonra bu gezinti iyi geldi; hepinize hayırlı kandiller..
hayırlı kandiller
annemlerdeydik akşam geldik, geçmiş oldun dileklrtiniz için hepinize teşekkür ederim.
cmt hastanede 2 saatimiz geçti. kan tahlili, ciğer filmi sonuç ikiside bronşitküçük kıza hava verildi 3 günde iğne her ikisinede. bir ignemiz kaldı oda bitseydi. özellikle büyük zorladı iğne yaptırırken.
kızı ilk oksurmeye başladığında babası götürmüştü burdaki bi tıp merkezine. iyiki şimdi farklı bi dr götürmüşum. verdiği ilaçlar bi işe yaramadı. gerci dr erken gotursenizde, ilaç kullansada bu hastalığın sonucu yine aynı dedi.
Ay canımm kıyamam yavrularına. Sana da kıyamam valla zor hasta çocukla uğraşmak. Allah ım şifa versin...
Cook gecmis olsun cnmm tekrardan igneler havalar durumlar baya ciddihayırlı kandiller
annemlerdeydik akşam geldik, geçmiş oldun dileklrtiniz için hepinize teşekkür ederim.
cmt hastanede 2 saatimiz geçti. kan tahlili, ciğer filmi sonuç ikiside bronşitküçük kıza hava verildi 3 günde iğne her ikisinede. bir ignemiz kaldı oda bitseydi. özellikle büyük zorladı iğne yaptırırken.
kızı ilk oksurmeye başladığında babası götürmüştü burdaki bi tıp merkezine. iyiki şimdi farklı bi dr götürmüşum. verdiği ilaçlar bi işe yaramadı. gerci dr erken gotursenizde, ilaç kullansada bu hastalığın sonucu yine aynı dedi.
Selam kızlar bugün keremi hayvanat bahçesine götürdük, sonra da güzel bi AliNazik kebabı yedik hava soğuktu ama uzun zaman sonra bu gezinti iyi geldi; hepinize hayırlı kandiller..
o his çok fena yaaaYarın akşam bi arkadaşa gidecektik ama yattı maalesefoğluşumla gezmeliyiZzzzzzz bugün de çıkamadık ya....
hayırlı kandiller
birkaç gündür sitedeki sorunun sebebi belli oldu.
beğen butonlarına cok gerekli olan ''bürokratik unsurlar'' eklenmiş :120:
Selam kızlar hasta bebişlere Allah şifa versin..
1 haftadır baş ağrım var, tansiyon hafif yükselmeyle genelde normal..
Ama cumartesi gecesi dilimin sol yarısında uyuşma oldu. Önemli bişey olabilirmiş.. Ben de bugün doktoruma gittim, hemen nörolojiye görünmemi söyledi. Öğleden sonra gideceğim. inşallah birşey çıkmaz.
Bu arada bebeğime baktı veeee
"kıza benziyor "
dedi!!
Hala kesin cevap veremedi yine 2 hafta sonra gideceğim.
Kadının sazanlığı ;taa 12.haftada biz sormadan söylemesi.. Eşim çok kızdı benim de Şimdi iyice kafam karıştı. Muhtemelen kız ,çünkü bu sefer mide bulantım daha uzun sürdü.. Çin takvimi de kız çıktı zaten, hayırlısı olsun ama meraktan çatliycam:))
Ama cumartesi gecesi dilimin sol yarısında uyuşma oldu. Önemli bişey olabilirmiş.. Ben de bugün doktoruma gittim, hemen nörolojiye görünmemi söyledi. Öğleden sonra gideceğim. inşallah birşey çıkmaz.
"kıza benziyor "
dedi!!
Kadının sazanlığı ;taa 12.haftada biz sormadan söylemesi.. Eşim çok kızdı benim de Şimdi iyice kafam karıştı. Muhtemelen kız ,çünkü bu sefer mide bulantım daha uzun sürdü.. Çin takvimi de kız çıktı zaten, hayırlısı olsun ama meraktan çatliycam:))
"kıza benziyor "
dedi!!
sizede geçmiş olsun canim. büyük kız evde kardeşim geldi bugün için. son igneler var malum keremi ona birakicaz.günaydın canlarımm..
hastalıktan sürekli terleyip kokan ayşeciği, buna şiddetle karşı çıkan babası ve kv nin ardını bulunca yıkadım
neyi var neyi yoksa hepisini makineye tıktım, yıkanıyor. biz de şimdi kahvaltı ettik hasta pasta kızımla
pamuk helvacım, saol bacım. sanırım şu ara sağlam bebek yok. herkes hasta. inş çabucak iyileşirler.
bizimkinin bronşları dolmuş, hırıltılı nefes alıyor, öksürünce rahatlıyor. bal limon ve ıhlamura devam.
iki gündür bayağı etkisini gördük..
o his çok fena yaaa
ah canım benim, geçmiş olsun.
Rabbim, bebelerine acil şifalar versin, sana da kolaylık diliyorum.
büyük kız okula gidiyor mu, evde mi?