Onlar aradılar canım. Bu arada elifnazcım sen daha iyi bilirsin diğer topikcanlarımda cevaplasın. Bu köpek dişleri var bizim sırada. Onlar yarılamış ama daha var çıkmalarına. Ama bizimki 1 haftadır baya huzursuz ve iştahsız. Şimdiden böyle yapar mı ki? Genelde azılarda falan patladığı sırada böyle oluyordu. Yoksa bi idrar tahlili yaptırayım mı???
Bizimki de bir rahatsızlığı varsa huysuz ve iştahsız oluyor , bayağı da bi zayıflıyor öyle dönemlerde
Ohoo siz menü önerene kadar ben kumpirimin tavuğunu haşladım; incirli pastamın kekini, brokolili salatamın brokolilerini pişirdim; kıymalı böreğimin kıymasını kavurdum :)))
Oo ellerine sağlık kumpirden canım istedi denerim inşaallah
teşekkür ettim

siz kendinizmi goturdunuz. Sağlık ocagindan habermi verdiler?
Sağlık ocağı bizi hiç aramıyor. Selim için ,
Bi tek kızımın boy/kilosunu sormak için arıyorlar , ilçe bazında okul öncesi çocukların boy kilo grafiğini tutmaları istenmiş ..
sinirim hopladi ya. Az disari ciktik.
Aysecigi parkta kaydiriyorum. 20 yaslarinda bi cocuk buldog kopegini gezdiriyor.
Bir dk sonra farkettimki kopek ayaklarimin altinda. Aysecigin yaninda bi de tasmasiz.
Bi bagirdim al sunu diye. Aheste aheste geldi niye bagiriyosun, bi sey yapmazki diyo
Senin garantini istemiyorum, al kopegini uzaklas dedim
Bisey yapmaz diyo hala. Sanki bi şey yapar mi diye sordum.
Burasi cocuk parki, kopek deil diye bagirdim da kalin kafasi aldi
Yanimda 3 anne var hepsi cocugunu kucaklamis kacisiyor ama tek kelime soylemiyor!! Herkes bi hos.
Herkes sahibiyle laf dalaşına girmek istemediğinden susuyor ben de genelde sevmem o tarz insanlarla muhattap olmayı ,
O saldırgan köpeği kendini ısırasıcalar

köpeği seviyorsun aldın besliyorsun bunu anlıyorum da ; çocuk parkında veya caddede , tasmasını açıp insanların üzerine salmak ne demek bunu anlayamıyorum , kime güç gösterisi ise artık ??
Kardeşim gelmeyecekti. Ama son anda yine gelmeye karar verdi. Neyse yani ben hiçbişi hazırlamadım. Dünden kalanlar var zten evde.
Gözün Aydın, güzel vakit geçirin inşaallah
Nasıl oluyor salatalıklı yoğurtlu patates, tarif lütfeeeen
Kizlar benim kızımda 1 haftadir öfke nobetleri başladı. Deli gibi agliyo sinirleniyo isiriyo tirnakliyo. Hic böyle huylari yoktu birden degisti. Oncesinde bikac gun atesi sürdü. Herseye sinirleniyo. Ayni durumu yasayan var mi?
Evet cnm bi sıkıntısı olduğunda, bir yerleri ağrıdığında anlatamadıkları için garibanlar , asabi oluyorlar, benim 5 yaşındaki kızımda da oluyor hastayken öfkeli davranışlar ,bizler gibi hastayım deyip yatıp dinlenmeyi bilmediklerinden sağa sola çatıyorlar :2:
Kızlar yaaaa:// bugünki şüphelerim doğru çıktı ne yazıkki. İdrarını göndermiştim tahlile, ve yine intihaplanma çıktı. Bıktım yaa! Üstelik koruyucu şurup kullanmamıza rağmen! Aklım ermedi bu işe. Canım çok sıkıldı. Ne yapıcam ben bu çocuğu://
Allah şifalar versin bol bol su ile atacak vücudu iltihabı inşallah
Kizlarrr..esime sonra size soyluyorumm

az once test aldi geldi esim..ve sonuccc..iki cizgi..nebilimm yine heyecanlandim..bizimkilere kan testinden sonra soyleyelim dedik..am a birilerine soylemem gerek..vesselam valla korkuyorum ama..hakkmizda hayirlisi..Allah yardimcimiz olsun.
Hayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasib eyler inşaallah , Allah yardım ediyor inşaAllah sağlıkla doğsun minik mercimek
Kizlaar gunaydinn..
Dun tum gun disardaydik eski arklarla gorustk akraba ziyareti yaptk veee en onemlisi araba aldiikk

)
Gecmisi cok okuyamadim ama gorduklerim ecrincim hayirli olsun aryaciga da cok gecmis olsun tum aileyi saran bu durum bi an once gecr gider ins yaa ;((
Hayırlı olsun , güzel günlerde kullanın inşaallah cnm çok sevindim adınıza, ne zamandır istiyordunuz.
gunaydiin!
Cekirdek aile ayni yataktayiz. Aysecik emiyor, esim uyuyor. Gece adet oldum, karnim agriyor. Bakalim bugun napicaz. Herkese 3Gli bi haftasonu diliyorum
Ecrin gozunuz aydin, Rabbim yine sevindirdi seni
kizlara katiliyorum kalp atisini gorene kadar soylemeyin.
Geçmiş olsun canım ilk gün ağrısı zor oluyor ..
güzel bi gün olsun sizin için de...
öğleden sonra temizlikci gelecek evi toparliyorum. bizde karşıya gecicez. büyük kiz ateslenmedi dedim dilimi isirsaymisim. 39 geçti dün ateşi. kerem'e gecmez inşallah. ama zor görünüyor. Bugün hastanede iş uzun
İnşaalh kereme bulaşmaz cnm Allah şifalar versin kuzucuğuna,
Bugün için de kolaylıklar , haber et bize de...
Uzun zamandir esim cumartesi calismiyordu bigun calistigi icin hafta sonu gibi gelmiyor bana..toz aldim oglusu yikadim pertim sanki..pazartesi gunu olan doktor randevumu bugune cekmek istedim ama olmadi malesef..oglum uyursa kuafore kas biyiga gideyim diyorum..
Hamileligimi tebrik eden herkese cokkk tesekkurler rabbim isteyen herkese nasip etsinn...sirada kim var bakalim..:)
Aryamm cok gecmis olsyn canim evet kizlarda idrar yolu enfeksiyonu coj fazla tekrarliyor kendimdeb biliyorum..temizlikle cok ilgili degil bakteri bi yerlestimi kokten cozum olmuyor bazi bunyelerde..bol su icmek belki bi cozum ama su icmeyi sevenler icin t ab iki..benim gibiler icin degil..
Borncum..arabaniz hayirli ugurlu olsun insallah..kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin rabbim..
Elifnaz gecmisler oksun sanada daha iyidir insallah kuzucuklar..
Kesinlikle katılıyorum , ben de çok çektim 17-18 yaşlarında bu iye den ve tek kurtuluş yolu bol bol su içmek , ben günde 5 lt su içerek atabildim bakteriyi , onca yıl kullandığım antibiyotiklerden yadigar da ; Demir anemisi kaldı bana maalesef..