Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sahinnparadise born mu gitmişti.? simdiden rezervasyon yaptırmak istiyoruz daha uyguna geliyor. memnun kalmismiydi:44:
Ewt canim ben gittim tum alternatifler icinde en begendigim cok genis guzel otel degil tatil koyu sonucta cocuklar icin alan da cok cimler falan tek sorun denizinin dalgali olmasi bu arada cocuklar son ignesinden sonra da.cok daha iyi.olurlar ins...
Busmaicim sana da cok.gecmis olsn ins temiz.cikar hersey bebisin de.hayirlisiyla kizdir ins gilrs foreverrrrr :)))
Sağol canım iyi rezervasyon yaptiracagiz bakalım allah nasip eder gideriz inşallah
Biz caprice te olacagiz oraya beklerdik :)) iyi yapiyosunuz erken davranarak cnm simdiden hayirli olsn diyelim
Bizim de arabamiz geldi simdi ama babamizise gitti oglumla camdan bakiyoriluz hannnn hann biip diyo :)
Kizlar II geceler
Oğlumun yumurtaliklari için konusmustuk bu aksam doktora goturduk çok şükür sorun
Yok geriden sikti yunurtaliklari gogösterdi bize sorun yok simdilik ama sunu söyledi pipisinde ki deriyi ara ara çekin dedi sizinde aklinizda bulunsun çok sagolun ii geceler .
haydin bismillah!!! Topigi ben aciyorun bugun. Gunaydiiiin, kalkin bakalim uykucular..:92:
Temizlenecek evimiz, doyurulacak bogazlarimiz ve yapilacak bir suru islerimiz var; sukurler olsun
Bugun asimiz var, Allah yardimcimiz olsun..
Oğluşum bakıcısını görür görmez bana yapışıyor artık. Allah sonumuzu hayr etsin....
haydin bismillah!!! Topigi ben aciyorun bugun. Gunaydiiiin, kalkin bakalim uykucular..:92:
Temizlenecek evimiz, doyurulacak bogazlarimiz ve yapilacak bir suru islerimiz var; sukurler olsun
Kizlar II geceler
Oğlumun yumurtaliklari için konusmustuk bu aksam doktora goturduk çok şükür sorun
Yok geriden sikti yunurtaliklari gogösterdi bize sorun yok simdilik ama sunu söyledi pipisinde ki deriyi ara ara çekin dedi sizinde aklinizda bulunsun çok sagolun ii geceler .
Ya o durum bizde de var neden sünnetli olduğu halde böyle? Sinir oluyorum zaten izin de vermiyor hassasiyet var sanırımÇok sevindim canım :) biz sünnetli olmamıza rağmen o çekme işini Efe izin verdiği ölçüde yapıyoruz. Mutlaka sabun vb kalıntılar oluyor...
Günaydın canımcım. Kolay gelsinnnnn.
Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün diliyorum. :))
Oğluşum bakıcısını görür görmez bana yapışıyor artık. Allah sonumuzu hayr etsin....
Günaydın ben de hemşire arayana kadar kaçmayı düşünüyorum gidince gebeliğimi de söylemem lazımhaydin bismillah!!! Topigi ben aciyorun bugun. Gunaydiiiin, kalkin bakalim uykucular..:92:
Kizlar II geceler
muhtemelen o gelince senin gideceğini anlıyordur
Ya o durum bizde de var neden sünnetli olduğu halde böyle? Sinir oluyorum zaten izin de vermiyor hassasiyet var sanırım
Günaydın ben de hemşire arayana kadar kaçmayı düşünüyorum gidince gebeliğimi de söylemem lazım
Çok sevindim canım :)
Evet :/
Canımcım accık tombul kuş oldukları için böyle... Ben artık banyoda temizlyorum hazır suyun içindeyken. Ama ona bile karşı çıkıyor...