• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pembis, sanada kolaylıklar diliyorum. ne ara bitti bu dönem anlamadım. gerçi bize çabuk geçti. bide öğretmenlere sormak lazım:27:

Sağol canım. inşallah iyilesirler.
adidastan bende kıza eşofman aldım. en az 1 ay alışveriş yok bana:ssz:

Bir alışverişkoliğin maceraları :D

pembis, sanada kolaylıklar diliyorum. ne ara bitti bu dönem anlamadım. gerçi bize çabuk geçti. bide öğretmenlere sormak lazım:27:

Canım sağolasın :) valla bana da çabuk bitti gibi geldi ne yalan söyliyim :) ama işler bitmedi o ayrı :/

Bir alışverişkoliğin maceraları :D

Canım sağolasın :) valla bana da çabuk bitti gibi geldi ne yalan söyliyim :) ama işler bitmedi o ayrı :/

bir alışveriş koliginin hazin sonu diyelim. macera the end oldu. en son polodan cüzdan alarak çok göze battim. ilk defa cuzdana bukadar para verdim gözüm nasıl döndü bilmiyorum:27:

İndirimden almadin mi elifnaz? Ben de cok lazimmis gibi polodan bi cuzdan almistim 2 sene once:30: gaflet ani iste, bayildim canta parasini bi cuzdana :27:nerdeyse hic kullanmiyorum. Kotondan basit bisey aldim ondan sonra parcalandi hala onu kullaniyom

İndirimden almadin mi elifnaz? Ben de cok lazimmis gibi polodan bi cuzdan almistim 2 sene once:30: gaflet ani iste, bayildim canta parasini bi cuzdana :27:nerdeyse hic kullanmiyorum. Kotondan basit bisey aldim ondan sonra parcalandi hala onu kullaniyom

kız sorma bide indirim. aynen 70 tlye mis gibi çanta alırdım. halada siyah cantam yok üstelik:1: ben onu kullanmayip kenara koyarsam eşimin dilinden düşmem artık

Evet d vitamini dislerin daha saglam olup curumemesi icin fln dedi...cocuk alerjinuzmani ben de gidlm.diye dusundm ama 2 yastan once bisey anlasilmiyo dediginicin biraz daha beklesek mi diyorum ;/
Doktorun mazereti su randevusuz almiyor randevulular.giriyor randevusuzlar kapida bir lisyeye isimler yaziliyor surejli randevulular geldifi icin randevusuzlara artik sira ne zmn gelirse randevusuz 30 kusur kisi vardi birde randevululari dusun birde eskiden 9 6ydi simdi 11 5 yapti saatlerini yormuyo kendini eskisi gibi ondan da sıkısma oluyo...
Sen acil.bi durumda devlet hast mi saglik ocagina mi nereye gidiyosn bnde oralara hic isinamiyorum sanki xocuga.hep yanlis bisi olucak cok.sacma ama oyle geliyo

geçmiş olsun canım sizede. sen hangi dr gidiyorsun?

kız sorma bide indirim. aynen 70 tlye mis gibi çanta alırdım. halada siyah cantam yok üstelik:1: ben onu kullanmayip kenara koyarsam eşimin dilinden düşmem artık

he ben de 80 lira vermis idim.:30: amaaan arada olur boyle sacmaliklar :37: her zaman akilli alisveris yapamayiz ya, o kadar da kredimiz olsun artikin :ssz:

bir alışveriş koliginin hazin sonu diyelim. macera the end oldu. en son polodan cüzdan alarak çok göze battim. ilk defa cuzdana bukadar para verdim gözüm nasıl döndü bilmiyorum:27:

Hahahaha bu mesajın altında nfkcığımı da tebrik etmek istiyorum. Çılgınlar sizi :) poloyo girmeyin bari indirimde :D

Bugün kahvaltıya gitmiştik. Eşimle dönüşümlü kahvaltı yaptık mecburen. Efe ile ilgilendikten sonra bana diyoki "ya anne olmak ne kadar zor!! Fotolara bile bakıyorum hep ona hakim olmaya çalışman gerekiyo. Bi parkta oynatayım dedim cılkım çıktı :)" :) verdi coşkuyu ama hakkaten anlamış gibi bir hali vardı ;)

he ben de 80 lira vermis idim.:30: amaaan arada olur boyle sacmaliklar :37: her zaman akilli alisveris yapamayiz ya, o kadar da kredimiz olsun artikin :ssz:

sana bakaraktan ben uyguna bile almışım:89: iki yıl önce 80 kayme pahalı hacı. kendimide iyi hissettim yanlız degilmisim

Bugün kahvaltıya gitmiştik. Eşimle dönüşümlü kahvaltı yaptık mecburen. Efe ile ilgilendikten sonra bana diyoki "ya anne olmak ne kadar zor!! Fotolara bile bakıyorum hep ona hakim olmaya çalışman gerekiyo. Bi parkta oynatayım dedim cılkım çıktı :)" :) verdi coşkuyu ama hakkaten anlamış gibi bir hali vardı ;)
anliyoooor, anlamaz mi?
Anliyor da isine gelmiyor. :36:

Ama sana soyleyeyim; bu gaz seni bir donem daha goturur bacim ahahahaaah:9:

Son düzenleme:

anlaması bile iyi
. doğru düzgün bir şey yenmesede hava değişimi oluyor. hele semaverde çay daha ne olsun

kardeşim "12 yıllık esaret" filmini önerdi yarın fırsat olursa izlerim..

ben izledim. Hakikaten iyi yapim. Ama basroldeki adam baska biri olsaydi eminim film daha etkileyici olurdu. Sanki adamin mimikleri yok, bakislari da anlatamiyor. Hep ayni donuk yuz ifadesi.

Benim oğluşum hala yerden taş alıp yemeye çalışıyo. Nedennnnn??? :)

Bugün ona pepeli müzk seti aldık. Davullu mavullu. Belki artık tvyi davul niyetine kullanmayı bırakır :)???
oral donem devaaam :111:

Bizimki sokakta yerdeki seyleri almaya calistiginda "pis, cop"; elindeki yedigi seyi dusurunce de alip "pis oldu" diyordum.Artik eskisi gibi yeltenmiyor. Ama beni denedigi de oluyor, eliyle isaret edip piss pisss, ee' diyo:1:

ben izledim. Hakikaten iyi yapim. Ama basroldeki adam baska biri olsaydi eminim film daha etkileyici olurdu. Sanki adamin mimikleri yok, bakislari da anlatamiyor. Hep ayni donuk yuz ifadesi.

benim sister da senin gibi zor beğenir. bakalım izleyebiliriz bugün inşallah. merak ettim

Herkes bi cüzdan macerası yaşamış:)
Ben de Calvin Klein'den almıştım bi gazla.. 100 tl vermiştim. Nasılsa cüzdan önemli, sağlam olsun diyerek..
Sonra cüzdan yıprandı,delirdim. 1-2 ay gittim geldim ;söylendim, şikayet ettim,peşini bırakmayacağımı söyledim en sonunda başka bir modelle değiştirdiler:) Velhasıl, değmezmiş..

marka cuzdanzedeler :111:

bacim da benimle polo cuzdan almisti, kisa sure sonra fermuari bozuldu. Kendi gidip bi lostra salonunda tamir ettirdi.

Back
X