Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım. inşallah iyilesirler.
adidastan bende kıza eşofman aldım. en az 1 ay alışveriş yok bana![]()
pembis, sanada kolaylıklar diliyorum. ne ara bitti bu dönem anlamadım. gerçi bize çabuk geçti. bide öğretmenlere sormak lazım![]()
Bir alışverişkoliğin maceraları
Canım sağolasın :) valla bana da çabuk bitti gibi geldi ne yalan söyliyim :) ama işler bitmedi o ayrı :/
İndirimden almadin mi elifnaz? Ben de cok lazimmis gibi polodan bi cuzdan almistim 2 sene oncegaflet ani iste, bayildim canta parasini bi cuzdana
nerdeyse hic kullanmiyorum. Kotondan basit bisey aldim ondan sonra parcalandi hala onu kullaniyom
Evet d vitamini dislerin daha saglam olup curumemesi icin fln dedi...cocuk alerjinuzmani ben de gidlm.diye dusundm ama 2 yastan once bisey anlasilmiyo dediginicin biraz daha beklesek mi diyorum ;/
Doktorun mazereti su randevusuz almiyor randevulular.giriyor randevusuzlar kapida bir lisyeye isimler yaziliyor surejli randevulular geldifi icin randevusuzlara artik sira ne zmn gelirse randevusuz 30 kusur kisi vardi birde randevululari dusun birde eskiden 9 6ydi simdi 11 5 yapti saatlerini yormuyo kendini eskisi gibi ondan da sıkısma oluyo...
Sen acil.bi durumda devlet hast mi saglik ocagina mi nereye gidiyosn bnde oralara hic isinamiyorum sanki xocuga.hep yanlis bisi olucak cok.sacma ama oyle geliyo
kız sorma bide indirim. aynen 70 tlye mis gibi çanta alırdım. halada siyah cantam yok üstelikben onu kullanmayip kenara koyarsam eşimin dilinden düşmem artık
bir alışveriş koliginin hazin sonu diyelim. macera the end oldu. en son polodan cüzdan alarak çok göze battim. ilk defa cuzdana bukadar para verdim gözüm nasıl döndü bilmiyorum![]()
he ben de 80 lira vermis idim.amaaan arada olur boyle sacmaliklar
her zaman akilli alisveris yapamayiz ya, o kadar da kredimiz olsun artikin
![]()
sana bakaraktan ben uyguna bile almışım:89: iki yıl önce 80 kayme pahalı hacı. kendimide iyi hissettim yanlız degilmisim
anliyoooor, anlamaz mi?Bugün kahvaltıya gitmiştik. Eşimle dönüşümlü kahvaltı yaptık mecburen. Efe ile ilgilendikten sonra bana diyoki "ya anne olmak ne kadar zor!! Fotolara bile bakıyorum hep ona hakim olmaya çalışman gerekiyo. Bi parkta oynatayım dedim cılkım çıktı :)" :) verdi coşkuyu ama hakkaten anlamış gibi bir hali vardı![]()
Bugün kahvaltıya gitmiştik. Eşimle dönüşümlü kahvaltı yaptık mecburen. Efe ile ilgilendikten sonra bana diyoki "ya anne olmak ne kadar zor!! Fotolara bile bakıyorum hep ona hakim olmaya çalışman gerekiyo. Bi parkta oynatayım dedim cılkım çıktı :)" :) verdi coşkuyu ama hakkaten anlamış gibi bir hali vardı![]()
sor bakim; o gunden sonra polonun onunden gecmis miyim???Hahahaha bu mesajın altında nfkcığımı da tebrik etmek istiyorum. Çılgınlar sizi :) poloyo girmeyin bari indirimde![]()
kardeşim "12 yıllık esaret" filmini önerdi yarın fırsat olursa izlerim..
oral donem devaaam :111:Benim oğluşum hala yerden taş alıp yemeye çalışıyo. Nedennnnn??? :)
Bugün ona pepeli müzk seti aldık. Davullu mavullu. Belki artık tvyi davul niyetine kullanmayı bırakır :)???
ben izledim. Hakikaten iyi yapim. Ama basroldeki adam baska biri olsaydi eminim film daha etkileyici olurdu. Sanki adamin mimikleri yok, bakislari da anlatamiyor. Hep ayni donuk yuz ifadesi.
zor begenmek degil bacim. İzle bak, anlayacaksin.benim sister da senin gibi zor beğenir. bakalım izleyebiliriz bugün inşallah. merak ettim