• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Dün Dr a gittik , ikisi de grip olduğundan alerji testlerini yapmadı Dr , haftaya ilaçları bitince kontrol edilecek, sonraki hafta da testler yapılır inşaallah , Selimde de grip kulaklarına vurmuş, ilaca başladık, iki gecedir ateşten uyumuyor, bu gece rahatlar inşaallah ,
Nfk çıkmıştır sanırım şu sıralar , ağrısız sızısız kalkıp evine gider inşaallah , benim de burnumdan ameliyat olmam lâzım ama çok korkuyorum :18:

canım bahsettiğin doktora mı gittin nasıl memnun kaldın mı ?
yavrucuklara da acil şifalar diliyorum inş bir an önce iyileşirler bakalım test sonuçları nasıl olucak..senin burnundaki sıkıntın ne

nfkcım sen nasılsın şimdik inş agrın sızın olmamıştır bitti gitti çok şükür..

pembiş bu arada yazamamıstım efecan ve maceraları hakkında :) parmaklarını sokmuş ya kuzum kıyamam ben ona ama ben bizimkileri çok benzetiyorum benim ki de hem deli kadir hem de çok oynak :32:

Dün Dr a gittik , ikisi de grip olduğundan alerji testlerini yapmadı Dr , haftaya ilaçları bitince kontrol edilecek, sonraki hafta da testler yapılır inşaallah , Selimde de grip kulaklarına vurmuş, ilaca başladık, iki gecedir ateşten uyumuyor, bu gece rahatlar inşaallah ,
Nfk çıkmıştır sanırım şu sıralar , ağrısız sızısız kalkıp evine gider inşaallah , benim de burnumdan ameliyat olmam lâzım ama çok korkuyorum :18:
ah caniim, kulaklari mi agriyor:5:
İns ilaclar tesir eder de bu gece rahat uyur oglusun..

Benim de burnumda et var, ailede genetik. İki kuzenim ve abim ameliyat oldu. Ben de erteliyorum ama. Cok tehlikeli. Kalp buyumesine sebep oluyormus:18:

slm kizlar.. Taburcu islemlerini yapiyoruz. Yarim saate cikarim. Anneme ugrayip aysecigi alicam. Esim annende kal diyor. Bakalim netcez....

Busmai, gozunuz aydin. Rabbim kabul etsin. Darisi artik sizin basiniza:16:

ohh ohh maşallah. . kal annende canım sende. iki elden iyi bakarlar size

Pembişim sağol, ya ben de güya kendimi yormayacaktım ama şunu da yapayim bunu da derken strese girdim :) annem duysa çok üzülür zaten bişey hazırlama demişti. Neyse ki yetiştirdim salata bile yaptım:) Sağ salim geldiler çok şükür o da heyecan yaptı bende biraz ; gidişim gidiş değil yeğen :)

Borncum sağol Allah razı olsun canım

Şekerportakalına da çok sevindim çok şükür

Bence de yeğennnn :)

slm kizlar.. Taburcu islemlerini yapiyoruz. Yarim saate cikarim. Anneme ugrayip aysecigi alicam. Esim annende kal diyor. Bakalim netcez....

Busmai, gozunuz aydin. Rabbim kabul etsin. Darisi artik sizin basiniza:16:

Ay hadi çok şükür. Sizinkilerin gelen gidemi olmayacak olsa en güzeli aslında....

canım bahsettiğin doktora mı gittin nasıl memnun kaldın mı ?
yavrucuklara da acil şifalar diliyorum inş bir an önce iyileşirler bakalım test sonuçları nasıl olucak..senin burnundaki sıkıntın ne

nfkcım sen nasılsın şimdik inş agrın sızın olmamıştır bitti gitti çok şükür..

pembiş bu arada yazamamıstım efecan ve maceraları hakkında :) parmaklarını sokmuş ya kuzum kıyamam ben ona ama ben bizimkileri çok benzetiyorum benim ki de hem deli kadir hem de çok oynak :32:

Ah bizim çılgın minnoşlar :))

ah caniim, kulaklari mi agriyor:5:
İns ilaclar tesir eder de bu gece rahat uyur oglusun..

Benim de burnumda et var, ailede genetik. İki kuzenim ve abim ameliyat oldu. Ben de erteliyorum ama. Cok tehlikeli. Kalp buyumesine sebep oluyormus:18:

Aaaa okadar etkisi var mı ya?????

Sağolun kızlar geçmiş Olsun dilekleriniz için,
Born; evet o Dr a gittik, ilgili iyi bi Dr , ilk görüşmeden memnun kaldık; testler yapılıp çıkana kadar daha çok görüşeceğiz kendisiyle sanırım (;
Elifnaz; evet ya okul açıldığından beri hastayız; önce kız, sonra oğlan, sonra ben , sırayı hiç bozmuyoruz, bizimkinin de burnu Çeşme gibi , hatta şu an üzerime, hem de siyah gömleğime sürüyor mümükcüklerini piss :9:
Busmai; gözün Aydın canım , Allah bütün isteyenlere nasib etsin inşallah ..
Pembiş , deviasyon varmış ben de , dış görüntü olarak beni fazla rahatsız etmese de , geceleri nefes almamı engelliyor o yüzden yaş çok ilerlemeden halletmem lâzım bu işi :5:
Nfk ; çok sevindim kolaylıkla atlatmana, inşaallah ağrı sızı hissetmezsin , gecen kolay geçer,.. Ayşecik nasıl özlemiştir seni şimdi :48:

geçmiş olsun umarım kolay toparlarsın.....

gunaydin canlar... Hastadeyim. Kurbanlik koyun gibi sirami bekliyom:27:

Dun busmainin misafiri varmis, yazamamis.
Seker portakalindan da haber var. Babasi taburcu olmus ve melisacik da iyilesmis.:31:

kızım da 3 kez oldu ve bu tedaviden sonra üroloji mesaneye bakacakmış mesane reflüsü gibi bişey olabilirmiş ama doktorum tedirgin olma kızlarda oluyor diyor.bakalım bekliyorum ben de

Bu ara zordayım dostlar, pek giremiyorum. Aryada antibiyotik işe yaramadı. Gerçi dr emin olmak için 3. Kez tahlil isteyip kendim inceleyeceğim dedi. Bugün bakalım ne olacak. Ama geçmedi tabi, kızın iştahsızlığı huysuzluğu devam ediyor, ben biliyorum. Çok üzgün süzgün devam ediyorum:(( dua edin olur mu??

günaydın canlar.. geçmiş olsun diyenlerim, sağolsun varolun..:54:

dün ayşeciği annemden aldık eve geldik. hamdolsun çok ağrım yok.
dr genellikle birkaç gün sonra yaralar iyileşmeye başlayınca ağrı oluyor. tabi bünye meselesi dedi.
bakalım, ama ilk tuvaleti korkarak bekliyorum :18: hala sıvı besleniyorum korkuma:27:
ayşeciği ilk kez böyle uzun bıraktım, huzursuz olmuş, mızıldamış. kucaktan inmemiş yavrum.
Allah bebelerini bırakanlara kolaylık versin.. :5:

ev temiz, yemeğim de var, bütün gün ayşecik müsade ettiği sürece yatışşşş! :ssz:
film tavsiye etmek isteyen var mı, elifnaaz?:1:

dr genellikle birkaç gün sonra yaralar iyileşmeye başlayınca ağrı oluyor. tabi bünye meselesi dedi.
bakalım, ama ilk tuvaleti korkarak bekliyorum :18: hala sıvı besleniyorum korkuma:27:
ayşeciği ilk kez böyle uzun bıraktım, huzursuz olmuş, mızıldamış. kucaktan inmemiş yavrum.

ev temiz, yemeğim de var, bütün gün ayşecik müsade ettiği sürece yatışşşş! :ssz:

Canım hep iyi haberler alalım senden :)

herkese merhaba uzun bir aradan sonra hepinizi inanın çooooookkk özledim:16:

sizde beni merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden:34:

babam hastaneye yatırmıştık sonra hastanede kalmayacağım diye inat etti imza atıp kendini
çıkarttırdı hastaneden neyseki şu anda iyi allaha şükür ilk kolon kanserinden şüphelenmişlerdi hepimiz çok korkuştuk
daha sonra bağırsak işi halloldu bu seferde zatürre teşhisi konuldu bir hastalığa bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
tedavi ile geçebilen bir hastalık olduğu için çok sevindik allaha şükür zatürreside geçti
şimdi kalp damarları ile ilgili sıkıntı var onunlailgili kontrolere götürüyoruz falan ama
genel olarak allaha şükür son 1 aya göre çok daha iyi en azından kalkıp yürüyebiliyor geçmiş olsun dilekleriniz
için çok teşekkür ederim

bizde ailecek o ara h2n3 denen virüse yakalandık baya uzun sürdü iyileşmemiz melisaya iğne falan verdiler 10 tane
allaha şükür şimdi iyileşti kızım ve kocam ama ben nedense yeniden tekrarlıyormuş gibi oldu
işyerindede çok yoğunum bir türlü dinelenemedim ondandır belki haftaya bir izine çıkmayı planlıyorum bakalım bir aksilik olmazsa
bizden haberler böyle işte hepinizi çok özledim
sağolsun nfk ile mesaj yolu ile görüştük sağolsun hep aradı sordu allah razı olsun sizden haberler aldım

nfk öncellikle tekrar geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin eşimdede aynı illet var sen hangi hastanede oldun ne kadara mal
oldu falan bunları müsait olduğundan mesaj atabilirmisin eşimde artık düşünüyor ameliyatı

pempiş allah razı olsun arkadaşım geçmiş olsun dileklerin için allaha şükür şimdilik geçti
efecana bak sen yaa yaramazlıklarına en çokda kapı gcırtısına oynamasına güldüm süpermiş:1:

busmai canım benim yaa cinsiyet erkekdi sonradan kız mı oldu onu tam anlayamadım yada tam kesin değilmi yinede?
fazlada yorma kendini artık ağırlaşmaya başlıyorsundur kendine çok dikkat et:34:

pamuk helva arkadaşım teşekkür ederim
bu arada çocukların hastaymış sizedeçok geçmiş olsun bir an evvel geçer inşallah

elifnaz canım yaa herkes hasta bu sene rabbim herkesi korusun acil şifalar versin ipek hanım nasıllar

born canım ablanın kayınvalıdesi vefat etmiş başınız sağolsun allah sabırlar versin:26:

aryam sen nasılsın canım kayseride mi olacaksınız sömestır tatilinde

unuttuğum arkadaşlar kusura bakmasın fazla geçmişi okuyamadım kaçırdıklarım olabilir hepinizi çok seviyorum :54:

Nfk cım iyi olmana sevindim bol bol dinlen

V for vendetta ;fenomendir izledin mi?
Veya aşk filmlerinden
50 ilk öpücük,
Notting hill,
P.S. I love you,

izlemiş miydin?

Son düzenleme:
Canımmm şekerportalımmm çok geçmiş olsun gelmesin bidaha hastalıklar
Evet cinsiyet kesin değil haftaya kesinleşicek; önce erkek dedi sonra kız. Bakalım hayırlısı :)

gunaydinlar..dun aksam nasil bi yagmur vardi..simdiyse gunluk guneslik..bugun bi arkadasa gidip gelme planimiz var bebisi soyluyecegim gerci onlar beklemedeydi cok surpriz olmuyacak ama..nfk cim ameliyatin iyi gecmis sukur en kisa zamanda toparlanirsin canim..busmai annenler gelmis Allah kabul etsin insallah darisi bize olsun.

• Beğen
Reactions: nfk
Nfk cım valla hiç akklımdan çıkmıyorsun, ama yazamadım kusura bakma. İyi olmana sevindim, inşallah böylelikle atlatmış oldun. Seni seviyoruzzzz!!!

Şeker portakalım babacığın toparlanmış gözün aydın. Sizde sor günler geçirdiniz, ama bitti sanırım. Şimdi biraz rahata ermişsindir inşallah.
İyiki geldin artık meraktaydık....

Evet canım sömestırda kayserideyiz. Aryanın bikaç hastane işi var. Sonrasında şuan için planımız yok, bakalım....

gùnaydn cnm.iyi olmana sevndim. Benim hamilelik zor geçyo biraz.iştahsızm ve halsiz.kanim düşùk. birde kızm sürekli oyun iştyo.bendn baska kimse uyutamyo.hep ben ilgleneyim istyo.çok yoruyo yani. onun dısnda iyiyz cok şükr.

Pembişim son zamanlarda performansın düştü baya, gözümden kaçmıyor:)

Nfk cım iyi olmana sevindim bol bol dinlen

V for vendetta ;fenomendir izledin mi?
Veya aşk filmlerinden
50 ilk öpücük,
Notting hill,
P.S. I love you,

izlemiş miydin?
v for vendetta yı izlemeye başlamıştım ya yarıda kalmıştı.
ama sanırım aşk fillerini sevmiyorum ben:17: ilk ikisini izlemiştim. ps ı love you nun yarısını izledim bugün, sarmadı :37:

Nfk cım valla hiç akklımdan çıkmıyorsun, ama yazamadım kusura bakma. İyi olmana sevindim, inşallah böylelikle atlatmış oldun. Seni seviyoruzzzz!!!
ben de sizi seviyorum bebeğemm!:54:
gùnaydn cnm.iyi olmana sevndim. Benim hamilelik zor geçyo biraz.iştahsızm ve halsiz.kanim düşùk. birde kızm sürekli oyun iştyo.bendn baska kimse uyutamyo.hep ben ilgleneyim istyo.çok yoruyo yani. onun dısnda iyiyz cok şükr.
Allah kolaylık versin ne diyeyim..
sanırım ilk hamilelikteki halimiz epey lükstü. istediğimiz saatte yatıp kalkıyorduk, iş ve yemek yapmasak göze de çarpmıyordu:27:
ama şimdiiiii???

demir haplarını alıyorsun di mi? pekmez de işe yarar.
enerji verecek kuru yemişler, özellikle ceviz ye. hem bebeğin beyin gelişimi için çok yararlı.
ve sanırım ikinci bebiş gelmeden uyku eğitimi vermek lazım, yoksa ikisi birden zorlarlar seni.

Pembişim son zamanlarda performansın düştü baya, gözümden kaçmıyor:)
Allah bozmasın, enişteyle arası iyi bu aralar, ondandır :1:

Back
X