herkese merhaba uzun bir aradan sonra hepinizi inanın çooooookkk özledim
sizde beni merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden
babam hastaneye yatırmıştık sonra hastanede kalmayacağım diye inat etti imza atıp kendini
çıkarttırdı hastaneden neyseki şu anda iyi allaha şükür ilk kolon kanserinden şüphelenmişlerdi hepimiz çok korkuştuk
daha sonra bağırsak işi halloldu bu seferde zatürre teşhisi konuldu bir hastalığa bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi
tedavi ile geçebilen bir hastalık olduğu için çok sevindik allaha şükür zatürreside geçti
şimdi kalp damarları ile ilgili sıkıntı var onunlailgili kontrolere götürüyoruz falan ama
genel olarak allaha şükür son 1 aya göre çok daha iyi en azından kalkıp yürüyebiliyor geçmiş olsun dilekleriniz
için çok teşekkür ederim
bizde ailecek o ara h2n3 denen virüse yakalandık baya uzun sürdü iyileşmemiz melisaya iğne falan verdiler 10 tane
allaha şükür şimdi iyileşti kızım ve kocam ama ben nedense yeniden tekrarlıyormuş gibi oldu
işyerindede çok yoğunum bir türlü dinelenemedim ondandır belki haftaya bir izine çıkmayı planlıyorum bakalım bir aksilik olmazsa
bizden haberler böyle işte hepinizi çok özledim
sağolsun nfk ile mesaj yolu ile görüştük sağolsun hep aradı sordu allah razı olsun sizden haberler aldım
nfk öncellikle tekrar geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin eşimdede aynı illet var sen hangi hastanede oldun ne kadara mal
oldu falan bunları müsait olduğundan mesaj atabilirmisin eşimde artık düşünüyor ameliyatı
pempiş allah razı olsun arkadaşım geçmiş olsun dileklerin için allaha şükür şimdilik geçti
efecana bak sen yaa yaramazlıklarına en çokda kapı gcırtısına oynamasına güldüm süpermiş
busmai canım benim yaa cinsiyet erkekdi sonradan kız mı oldu onu tam anlayamadım yada tam kesin değilmi yinede?
fazlada yorma kendini artık ağırlaşmaya başlıyorsundur kendine çok dikkat et
pamuk helva arkadaşım teşekkür ederim
bu arada çocukların hastaymış sizedeçok geçmiş olsun bir an evvel geçer inşallah
elifnaz canım yaa herkes hasta bu sene rabbim herkesi korusun acil şifalar versin ipek hanım nasıllar
born canım ablanın kayınvalıdesi vefat etmiş başınız sağolsun allah sabırlar versin:26:
aryam sen nasılsın canım kayseride mi olacaksınız sömestır tatilinde
unuttuğum arkadaşlar kusura bakmasın fazla geçmişi okuyamadım kaçırdıklarım olabilir hepinizi çok seviyorum