- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
İlerleyen yaslarda daha zor diye düşündüm. Bi kere yaslaniyoruz. Bebek için enerji lazim. Kaç sefer kalkiyosun gecede. Yasin zaten 30. O yüzden acele ettin. Hem tehlike oluyor yas geçince hem de bakmasi çok zor.
Ben de pompayla sagdim az az. Ama vermedim ben doktum.Bir haftada geri çekildi. Bir de sutyenin askilarini siktim.benim ki de sut içmiyor. Devam sutu veriyorum gece yatarken sadece.onu da almıyordu ama alisti o zaman. Ne zamana kadar vermeliyim onu da bilmiyorum.normal süte alismasi lazim. Siz nazil sut veriyosunuz ve ne ölçüde
Niye döktün ?içirseydin keşke bi zararı yok ki, ben de 29 yaşındayım dediğin gibi yaş geçmeden halletmek lazım bu işleri hayırlısıyla inşallah:)
Devam sütü verme artık inek sütü ver; bir kadın var inekleri olan ondan süt alıyorum çok güzel sütü. Yoğurt da mayalıyorum.
Günde 2 bardak vermeye çalışıyorum ya ayran ya süt ya da yoğurt olarak 2 bardağa tamamlamaya çalışıyorum. Pipetle içirmeyi dene, içine bal veya pekmez koymayı dene, Kerem çayı seviyordu ben de çayı sütle karıştırıp içirdim öyle alıştı süte.