Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Haaaaa bi de cadı ilbilgeye yorum yapmayı unutmuştum aryaya gaz vermesi ile ilgili :) ilbilgeeeeeeeeee kız sanki tuvalet eğitimi verince ve emzirmeden kesince bitiyo mu bu çılgınların sorunu :))?? Sana gaz verilsin diye mi başkalarına gaz veriyorsun yoksa :D
he yaa, bu mantikla ortalama 2-3 senede bir dogum yapilabilir :9:

eaglee, gulsum nasil oldu?.. Geciyordur artik lekeler, oksuruk var mi?

born, annenlere soyledin mi hamile old?.

Son düzenleme:
aysecik cozuttu. Her zamanki saatinde yatirdim. Yarim saat sonra aglayarak kalkti.
Saniyorum, bugunku toplantida nazar oldu. 2 saattir ugrasiyoruz. Ben, babasi ve kv okuduk. Oynattik, pepee actik ama hala aglamakli, mizildiyor.:36: bi yeri agriyor deseeem; oyle bi hali de yok. bu saatte evin icinde takiliyoruz. Pilim bitti, uyumak istiyorum yaaa!..:2:

2 yas cocugunun genel ozelligi bu ama. Arkadasiyla birlikte deil de paralel oynar. Bugunku arkadasi eger biraz agresifse, ne bileyim oyuncagini paylasmiyor guzel yaklasmiyorsa yildizlari uymamis olabilir. Kuzenin kizi da aysecikten 3 ay kucuk, inan birlikte oynamiyorlar. 4 yasinda bi kiz vardi, on:33:un pesine kostu durdu bizimki. Yegenim 27 aylik ama goruntusu 3-4 yasinda bildigin cocuk gibi, sanirim bu yuzden onunla oynamayi seviyor. O nereye aysecik pesine, rahat birakmiyor cocugu :1:

Bir de bugun orada bi akraba vardi. Oglu 28 aylik. Bebe resmen annesine yapisik yasiyor. Kucagina oturacak, eteginden tutacak.. Kadina bi saniye rahat vermedi. Bi de annesinden bir metre ayrilinca agliyor:53: orasi da hep gittigi ev, tanidigi insanlar. Annesine arkadasi yok mu dedim. Var ama hep beni ister, anneci bi cocuk bensiz duramiyor diyo:100:
demek herkeste var aynı sorun iyi bari.. :)
kendinden büyüklerle çok güzel eğleniyor ama yaşıtları sanki düşmanı :)
Valla diyecek bişi bulamıyorum, boğazımda kalıyor herşey. Önceki günlerde hastalığını öğrenmiştik ama bakınca iyiydi, herzamanki aryaydı. Bugün ilaç yüzünden, çiş verme yüzünden, herşeyden, ama herşeyden ağladı... Bir ara başını kaldıracak hali kalmadı. Böyle görünce, hastalığın etkisini, ben yıkıldım. Allahım bütün hasta bebeklere ve annelerine sabır versin yarabbim!!
tatlım, belki başka birşeydendir huysuzluğu.. bugün kerem de zırladı durdu, hasta falan da değil artık kafayı neye taktıysa..
ne bileyim, ben artık bu ağlamaları duygusal yengeçler olmalarına bağlıyorum.
ayrıca senden uzaklaştığını falan düşünme sen ne yaparsan yap onun en güvendiği varlıksın. herşeyi birkaç gün içinde unutacak.
benim arkadaşımın karaciğer yetmezliği olan 1 yaşındaki bebeği; hastane odasına hemşire girince, yatağın kenarına sokulup deli gibi ağlıyordu. en ufak bir gripte 2-3 hafta hastanede kalıyorlar, bünyesi çok zayıf olduğu için. kolunda sürekli serum, ilaçlar iğneler..
seninki evinde yuvasında çok şükür, çabucak unutur gider üzülme lütfen..önemli olan şu taştan kurtulması.
senin iyi olmana sevindim herkesin dediği gibi herşey sana bakıyor ama sen kendine dikkat et...

her bebenin bu banyo aşkı nedir yahuu benimki de kedi gibi bekliyo kapısında nfknın dediği gibi bi kaç gün aklından çıkmıcak ama yıkamışsın artık napıcan...
ayrıca benimki de kızınca dudak büzüp aglayıp bana sarılıyo ya eriyorummmm

busmaicim eskiden beri gece emzirmiyorum demişssin ya uyandıgında tekrar nasıl uykuya döndürüyordun peki ?

hoşgeldin ilgi alanıma giriyorssun ne kadarlık hamilesin süpriz değil pek sanırım duygu ve düşüncelerini alalım :)

yaa bu gece de kvlere 5 yaşında bi çocuk geldi anası da çocuk da beni delirtti cocuğa bişey demiyorum hep kaçtı oğlumdan hadi neyse de anası herşeye karışıyo yok neden kendi kaşıgınla cocuga yedirmiyosun cok sacma dedim bana da senin yaptıkların saçma geliyo ben bişey diyomuyum herkesin kendi anneliği kendine yaa böyle tersliyorum hala daha konusuyolar deli oluyorum zaten bu ara asırı gerginim kime olsa patlıyorum

canım benim etmezmiyyiiim bak hem hamilelerin duaları kabul olur derler ( yavaştan moda giriyorum :)
geçici bir süreç inş sen onun iyiliği için ugrasıyosun bu da geçicek zamanla sen içini ferah tut...
canım her gece uyanmıyordu, uyanınca emziriyordum veya su içiriyordum. ben baştan beri mama takviyesiyle büyüttüğüm için gece emmek için uyanmıyordu kerem tok oluyordu.
tabi küçükken gece acıkıp emmeye alışınca, şimdi aç olmasalar da memeyi arıyorlar. tamamen alışkanlıktan. geçecektir.
Bugün avmde Efecim yine kendinden büyük biablaya göz koydu sanırım 4-5 yaşlarındaydı. Gitti sarıldı. Kız da ona sarıldı ve oğlum bu nedenle şiddet uygulamadı :) ama kendi yaşıtları sarılmayı nerden bilsin :)) yani yaşıtları ile şuanda anlaşamamaları normal bence ;)

Aramıza katıl istiyorum ama bi yandan da bunca hamilelik hormonunu napıcaz bilmiyorum :D hoş geldin :) kendinden ve yavruşundan bahsetsene bize.

Söyle de ilerde polodan çanta veya cüzdan almasın :p ;)

Canım benimmmm. Ateş düştüğü yeri yakar. O yüzden biz bi yere kadar yardım edebiliyoruz. Sana anca düşünebileceğin bikaç olumlu düşünce önerebilirim: bi süre başkası yemek yedirirse yedirsin sonuçta kuşum bişiler yesin de gerisi boş, elalem çocuğuna ne eziyetler ediyo ama o yavrular yine annelerinden vaz geçemiyorlar; yani aryaya ilaç içiriyosun diye aranızdaki bağlar kopmadı, öyle hastalıklarla boğuşan minikler var ki ilaç yutsalar da geçmeyecek; Allah ım dermansız dert vermesin.

Banyo yaptırdım. Kendi kesesi ile 2-3 kez keseledim. Lanet kapı kilitlenmiyoki..! Hangi akla hizmet böyle bi kapı yapılıyo bilmiyorum....

Amin canım amin.

Oyyyyyyyyy. Çocuğun yapışık olması da fena. Efe şu ara bana çok düştü yaaaa. Duruyo bi anda beni arıyo vs. Evden kaçarak çıkmamaya çalışıyorum ama bazen mecbur kalıyorum çünkü teyzesi zaptedemiyomuş sonra. Sanırım çok eğlenceli günler bizi bekliyor ;)
bunca hamilelik hormonu:1::1: bence de iş kötü.

evet heralde hepimizinki yaşıtlarıyla oynayamıyor.. bekleyeceğiz.

her kapının bi kilidi vardır yahu; şu çocuk emniyet kilitlerinden falan bulun bi çare nereye kadar kollayabilirsin ki?
Ona ne ya??? Ne uyuz insanlar var.

Ben de bugün kaç bıyığa gittim akşam. Benden önceki mülterinin işi btmemişti. Benim ufaklığı sordu kaşımı alacak bayan. Yaramazlığından bahsettim. Konuşuyo mu dedi. Henüz değil dedim. Müşteri hatun diyoki "birşey istediğinde yapmayın ve konuşturmaya zorlayın". Ben de dedim ki "ne gerek var?? Zaten eninde sonunda konuşmayacak mı??" O da dediki "hayır hemen konuşması daha iyi. Bakıcı bakıyorda onunla ilgili derdini anlatır, kreşe giderse ordaki derdini anlatır". Ben de "o zaten derdini gayet güzel anlatıyo da kendi dilinde. 3-4 yaş civarı kreşe yollayacağım inşallah ozamana da anlatır artık bişiler" dedim. Şimdi ben pimpirikli bi tip olsam ve böyle bişi duysam ve dert etsem ne olacaktı???? Her çocuk farklı gelişir ve sana ne benim çocuğumdan dimi??? Zaten ben fikri sorulmadıkça fikir veren, akıl verme modu hep on olan insanlara kılımdır. Gece gece kızdım zannımca :)))
yaaa bana da 2 ay önce bir kadın hastanede beklerken "bu çocuğun adını sorunca söylemesi lazım" demişti. ben de alaycı bi şekilde gözlerimi devirdim. bişey demedim.

ballı pekmezli süt içmezmi acaba yemek yemesede:( bizimkiler babası gelince benden yemezler baba derler..hatta tabağı bile tutmama izin vermiyorlar...belki evdeki diğer bir kişi bişeyler yedirebilir senin de...
"bizimkiler" diyorsun ya ben burda kopuyorum :9: Allah yardımcın olsun canım yaa
Ah evet kesin öyle diyordur :) ben ilk girdiğimde de birinden dert yanıyordu ama kim olduğunu anlayamadım ve diyordu ki "benim kızım duvara bi çizgi çizmeden büyüdü. Ben öyle eğittim". Ben de içimden "ah ah bacımmmm inşallah ikinci çocuğun da öyle olur ama bu tamamen fıtrat işi" dedim. Burdaki önemli ayrıntı içimden demiş olmam :) bu arada kadının kocası çocuk doktoru imiş. Bu doktor eşlerinin bi kısmı kocaları ile aynı kariyere sahiplermiş gibi davranıyorlar ya çok hoşş!!

zaten her anne çocuk doktoru moduna girmeyi sever, hele kocası da çocuk doktoruysa değmeyin keyfine:9:

bugün orda bi arkadaşın 1,5 yaş arayla 2 kızı vardı.. her yer oyuncak dolu olsa da, birinin elinde gördüğü saçma bir iplik parçasını öbürü ondan almak için kavga ediyormuş. kabusss

yogun uyku programina eslik eden huzzam ud taksimlerine dayanamadi, uyudu aysecik :1: hadi ben de yatanzii, hayirli geceler hatunlar..

Günaydın.
pembis anılarımi deprestirdin. elini ağzına goturmediyse sorun yok. bizim kapılar da öyle sadece icerden kapanıyor. ben artık oturma odasının kapısını kilitliyorum ama evde abla olunca bi yere çıkıyor peşinde bizimki ben odada zannederken dalıyor banyoya. klozete elini sokmuslugu da var hemen yikadim ama ağzına goturmusmudur elini içimde hep kuşku.

busmai, kerem'de yasitlariyla oynamaz yegenler var bizim daha çok oyuncak kavgası. ablasiyla iyiydi ama elanur onun elinden oyuncak aldikca artık oda onun elinden alıyor. hemde cebren:22: saçlarını çekiyor, vuruyor fitrati böyle diyoruz. bizde dayak yok çünkü. sadece eline vurmuslugumuz vardır oda uyarmak için. umarım düzelir yoksa çok ceza alır

tam iyilesme 4-5 hafta suruyormus. Ameliyat yeri malum. Ustunu kapatip iyilesmesini bekleyemiyorsunki. Yaralar acikta. Durdugum yerde oyle agrim falan yok ama tuvalete gidince canimdan can gidiyor. Sonrasinda saatler suren agri oluyor. Agrikesici aliyorum. Kimisinde kivranip agliyorum, o derece yani. Yavas yavas hafifliyor. Ama sonra yine tuvalete gidiyorum ve film basa sariliyor.. Hamdolsun sikayet etmiyorum. İns bunlar son. Ayni ameliyati olmustu kuzen. Bugun diyorki keske olmasaydin, sabretseydin. Gazini tuvaletini tutumama oluyormus onda da. Dedimki bana nfk 1 ay daha sabret desen inan duramam. Tuvalete rahat cikayim, su illetten kurtulayim da varsin su yasimda istemsiz gaz kacirayim..

Canım benimmmmmmm. Demekki normalde ne acılar çekiyordun ki bu ameliyata rağmen razısın. Kıyamam sana. Allah'ım tez zamanda iyileştirsşn seniiiii.

aysecik cozuttu. Her zamanki saatinde yatirdim. Yarim saat sonra aglayarak kalkti.
Saniyorum, bugunku toplantida nazar oldu. 2 saattir ugrasiyoruz. Ben, babasi ve kv okuduk. Oynattik, pepee actik ama hala aglamakli, mizildiyor.:36: bi yeri agriyor deseeem; oyle bi hali de yok. bu saatte evin icinde takiliyoruz. Pilim bitti, uyumak istiyorum yaaa!..:2:

Çok zor bu veletler çokkkkk. Allah kolaylık versin.

demek herkeste var aynı sorun iyi bari.. :)
kendinden büyüklerle çok güzel eğleniyor ama yaşıtları sanki düşmanı :)

tatlım, belki başka birşeydendir huysuzluğu.. bugün kerem de zırladı durdu, hasta falan da değil artık kafayı neye taktıysa..
ne bileyim, ben artık bu ağlamaları duygusal yengeçler olmalarına bağlıyorum.
ayrıca senden uzaklaştığını falan düşünme sen ne yaparsan yap onun en güvendiği varlıksın. herşeyi birkaç gün içinde unutacak.
benim arkadaşımın karaciğer yetmezliği olan 1 yaşındaki bebeği; hastane odasına hemşire girince, yatağın kenarına sokulup deli gibi ağlıyordu. en ufak bir gripte 2-3 hafta hastanede kalıyorlar, bünyesi çok zayıf olduğu için. kolunda sürekli serum, ilaçlar iğneler..
seninki evinde yuvasında çok şükür, çabucak unutur gider üzülme lütfen..önemli olan şu taştan kurtulması.

canım her gece uyanmıyordu, uyanınca emziriyordum veya su içiriyordum. ben baştan beri mama takviyesiyle büyüttüğüm için gece emmek için uyanmıyordu kerem tok oluyordu.
tabi küçükken gece acıkıp emmeye alışınca, şimdi aç olmasalar da memeyi arıyorlar. tamamen alışkanlıktan. geçecektir.

bunca hamilelik hormonu:1::1: bence de iş kötü.

evet heralde hepimizinki yaşıtlarıyla oynayamıyor.. bekleyeceğiz.

her kapının bi kilidi vardır yahu; şu çocuk emniyet kilitlerinden falan bulun bi çare nereye kadar kollayabilirsin ki?

yaaa bana da 2 ay önce bir kadın hastanede beklerken "bu çocuğun adını sorunca söylemesi lazım" demişti. ben de alaycı bi şekilde gözlerimi devirdim. bişey demedim.

"bizimkiler" diyorsun ya ben burda kopuyorum :9: Allah yardımcın olsun canım yaa

zaten her anne çocuk doktoru moduna girmeyi sever, hele kocası da çocuk doktoruysa değmeyin keyfine:9:

bugün orda bi arkadaşın 1,5 yaş arayla 2 kızı vardı.. her yer oyuncak dolu olsa da, birinin elinde gördüğü saçma bir iplik parçasını öbürü ondan almak için kavga ediyormuş. kabusss

Sen de deseydin aslında "adını söylüyor bi de felsefi konuşmalar da yapıyoruz arada" diye hahahhaha.

Geçen telde Efeye kendi videolarını izletirken karşıma 5-6 aylıkken çektiğimiz bir videosu çıktı. Eşim ona sesleniyo farklı erkek isimleri ile o osırada karşıya bakıyo. Hiçbirine tepki vermiyo ama kendi adını söyleyince gülmeye başlıyor şapşal :) iyiki devir teknoloji devri yaaaaaa :)

Günaydın.
pembis anılarımi deprestirdin. elini ağzına goturmediyse sorun yok. bizim kapılar da öyle sadece icerden kapanıyor. ben artık oturma odasının kapısını kilitliyorum ama evde abla olunca bi yere çıkıyor peşinde bizimki ben odada zannederken dalıyor banyoya. klozete elini sokmuslugu da var hemen yikadim ama ağzına goturmusmudur elini içimde hep kuşku.

Ağzına götürmedi çünkü elini çıkarıp kapağı kapattığı anda yanında bittim ;) anam su sever yengecim bir lağım faresi oldu beeeeee :D

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Resmen şubat tatilinin ilk haftası bitti!! Güzel bir gün diliyorum :)

eaglee, gulsum nasil oldu?.. Geciyordur artik lekeler, oksuruk var mi?

born, annenlere soyledin mi hamile old?.

Sali keseyi gorene kdr henuz kimseye soylemeyelim dedik emzirmeyi kesmeye de.salidan sonra daha cok yogunluk vericem simdilik gunde 3e dusurebildim ki 7 24 emiyordu normalde yabas yavas azaltiyorum ama gece full tabi her kalkmaya...babam bizde ona da soylemem zaten haftaya yavas yavas yayilir...
Ya bu arada benim bazen uzun sureli kucagimda tutmam gerekiyo oglusu acaba bi zarari olur mu elimden geldigince.dikkat ediyorum ama zaruri anlar olabiliyo...?
Bide.hamileligi ogrendigimden beri esimi oglusun oldugu tarafa gecirdim emmek istedikce o bana veriyo sonra yerine yatiriyo onceden diyoduki ne var kalkmakta emzirip yatiriyosun simdi diyoki insanin boyle uykusu boluk porcuk oluyomus yaa ;)))
Herkese gunaydin hayirli cumalar..

Sali keseyi gorene kdr henuz kimseye soylemeyelim dedik emzirmeyi kesmeye de.salidan sonra daha cok yogunluk vericem simdilik gunde 3e dusurebildim ki 7 24 emiyordu normalde yabas yavas azaltiyorum ama gece full tabi her kalkmaya...babam bizde ona da soylemem zaten haftaya yavas yavas yayilir...
Ya bu arada benim bazen uzun sureli kucagimda tutmam gerekiyo oglusu acaba bi zarari olur mu elimden geldigince.dikkat ediyorum ama zaruri anlar olabiliyo...?
Bide.hamileligi ogrendigimden beri esimi oglusun oldugu tarafa gecirdim emmek istedikce o bana veriyo sonra yerine yatiriyo onceden diyoduki ne var kalkmakta emzirip yatiriyosun simdi diyoki insanin boyle uykusu boluk porcuk oluyomus yaa ;)))
bence kalp atışını duyana kadar söylemeyin.. çünkü ben ilk hamile olduğumda hemen herkese yaymıştık; sonra kalp atışı duyulmayınca kürtaj oldum, o yüzden kalp atışı fobim var benim. zaten kalp atışı duyulunca %80 sağlıklı bir gebelik oluyormuş. kalp atışına kadar tuttum kendimi ikincide.
ben şimdi dört aylığım, kucağıma almam gereken anlar çok oldu hala oluyor. mecbur kalınca başka çare yok.
eşin daha çooook görecek:45: sen şimdi "hamileyim" diye bol bol naz yap; hepsi hakkın. benim eşim şimdi kerem konusunda daha yardımcı mecburen.
emzirmeyi düşürmene sevindim başaracağına inanıyorum yavaş yavaş.

busmai, kerem'de yasitlariyla oynamaz yegenler var bizim daha çok oyuncak kavgası. ablasiyla iyiydi ama elanur onun elinden oyuncak aldikca artık oda onun elinden alıyor. hemde cebren:22: saçlarını çekiyor, vuruyor fitrati böyle diyoruz. bizde dayak yok çünkü. sadece eline vurmuslugumuz vardır oda uyarmak için. umarım düzelir yoksa çok ceza alır
sözlerinle beni rahatlattın canım valla sağol:31:
bugün nasıl oldu sizin ev ahalisi? içinde de sen

bence kalp atışını duyana kadar söylemeyin.. çünkü ben ilk hamile olduğumda hemen herkese yaymıştık; sonra kalp atışı duyulmayınca kürtaj oldum, o yüzden kalp atışı fobim var benim. zaten kalp atışı duyulunca %80 sağlıklı bir gebelik oluyormuş. kalp atışına kadar tuttum kendimi ikincide.
ben şimdi dört aylığım, kucağıma almam gereken anlar çok oldu hala oluyor. mecbur kalınca başka çare yok.
eşin daha çooook görecek:45: sen şimdi "hamileyim" diye bol bol naz yap; hepsi hakkın. benim eşim şimdi kerem konusunda daha yardımcı mecburen.
emzirmeyi düşürmene sevindim başaracağına inanıyorum yavaş yavaş.

sözlerinle beni rahatlattın canım valla sağol:31:
bugün nasıl oldu sizin ev ahalisi? içinde de sen

Sağol canım çok şükür daha iyiler. eşim kerem'i aşıya götürdü. ipegin kontrolü var. Eğer trafik yoksa karşıya gecicez hastaneye.iyilesmisse onunda aşısı var yoksa tahlil yapacaktı dr. evi toparliyorum bende.

evet bencede keseyi gördükten sonra söyleyin. canım sen nekadar çok emziriyorsun. gece kaç sefer emziriyorsunda bukadar çok kalkiyorsun. valla senin emzirmeyi birakman sartmis zaten.

slm canlar. cumanız mübarek olsun. bütün hastala şifa diliyorum.. :16:
iyi düşünmüşsün, en iyisi kalp atışını gördükten sonra söylemek zaten.
dr özellikle bi tehlike görüp söylemediyse ani hareketler yapmadığın sürece sanırım yasiri kucağına almanda bi sakınca yoktur.
ama dikkat etmek gerekiyor işte.
eşinin sorumluluk almasına çok sevindim. ikinciyi çok istiyordu. şimdi biraz çalışsın bakalımmm. sen de keyfini çıkar :34:

aynennn :23:
Canım benimmmmmmm. Demekki normalde ne acılar çekiyordun ki bu ameliyata rağmen razısın. Kıyamam sana. Allah'ım tez zamanda iyileştirsşn seniiiii.

Sen de deseydin aslında "adını söylüyor bi de felsefi konuşmalar da yapıyoruz arada" diye hahahhaha.
amiiin, amiiiin!:5:

valla güldürdün beni ya, Allah iyiliğini versin. felsefi konuşmalar ha?!:9::9::9:

cumaya mı gittiniz? kimse yok :9:

$1780844_609765859097302_318209364_n.webp

Günaydın canlarım.dün gece bir sürü alıntı yapmıştım ama internet gitti. Kısmet değîlmiş. Bugün eşim evde. Pek giremem.öpüldünüz.

Haaaaa bi de cadı ilbilgeye yorum yapmayı unutmuştum aryaya gaz vermesi ile ilgili :) ilbilgeeeeeeeeee kız sanki tuvalet eğitimi verince ve emzirmeden kesince bitiyo mu bu çılgınların sorunu :))?? Sana gaz verilsin diye mi başkalarına gaz veriyorsun yoksa :D
Ilahi kız, yok ya çevremdeki herkesin çok çocuğu olsun istiyorum. En çok da sana gaz vereceğim.

hayırlı cumalar tünaydınn:3:

aryam hiç kendini üzme güzelim yaa sana tavır yapıyor olabilir ama sonuçta sen onun annesinin geçici bir durum yani hastalığı iyileşsin herşey eskisi gibi olacak inşallah bu konuda eşinden destek almalısın inşallah bu konularda anlayışlıysa çabucak atlatın bu dönemi:34:

nfk canım yaa bu ameliyattan sonra çabucak iyileşme olmuyorya yaa hani birde lazerli operasyon yapılıp hemen geçer falan diyorlar hikayemi yoksa derecesine göre değişiyor sanırım neyse bu ağrılarından inşallah bir an evvel son bulur bundan sonra rahat edersin:26:
hani eskiler derlerya yıldızı çok düşük bu çocuğun diye sanırım ayşecikde öyle çok çabuk nazara geliyor kimse :nazar: demiyormu allah aşkına:26: eskiden kurşun döktürürdü annem bize aslında günah ama sanırım psikolojik olarak kendimizi kandırdığımız için bir rahatlama hissederdik sonuçta nazar duası okumakta yeterli :34:

pempiş ayyy bu çocuklar hep aynı yaa ne var o banyoda illa girecek klozet kapağı için emminet kilidi var canım ondan tak rahat et :34:
izin bir haftası bitti bile ne çabuk geçti demi ne güzel sen kuaföre gitmişsin benimde bugün gitmem lazım yoksa beni kimse tanımayacak:1:

busmai şimdi benim annem yeni nesil gibi çok sosyal olmasada gezmeyi sever ama senin kadar değil :1:
şaka bir yana annem çalışmadığı için hep evdeydik bir yere gidilecekse beraber giderdik tabi hatırlatığım zamana kadar aaaa dur bunu yazarken hatırladım yaa annem ben küçükken 4-5 yaşlarında beni babama bırakıp komşular yada arkadaşlarıyla lunaparka gitmişler falan sonra benim o gün ateşim çıkmış aksilik eee o zamanlar cep telefonuda yok annemde eve geç gelmiş yolda da ayağını burkmuş eve gelmiş bir tonda babamdan fırça ondan sonrabir daha gitmedi zaten :1:
demekki kova kadınlarında varbu:1:

born bencede kalp atışını duy ondan sonra söylemeniz mantıklı yasiri kucağına alma konusunda benim ortanca eltim doğum yapalı 4 ay oldu 5 yaşındaki kızı kucağına gelmek istediğinde onu taşıyordu yani o yüzden problem olacağını sanmıyorum ama tabi çok uzun süreli olursa senin belin ağrın bırak kocan yüklensin nasıl olsa çok istiyordu:34:

elifnazsenin hasta olmamana sevindim eşinde çabuk geçirir inşallah ilaçlarla size bulaştırmaz kızım hem evi topluyorsun hem 3 çocuk 1 adam evde hem bize nasıl yazabiliyon böyle yaa :nazar: sana:34:

Günaydın canlarım.dün gece bir sürü alıntı yapmıştım ama internet gitti. Kısmet değîlmiş. Bugün eşim evde. Pek giremem.öpüldünüz.

yaaa ben senin yeni rumuzuna alışamadım o yüzden alıntılarda bir türlü aklıma gelmiyor eskisini yazacak oluyorum :1:
eşin evdeymiş bugünde ohhh biraz da sen keyif yap o evdeyken:34:

yaaa aynı biz yaa kızım çıkma ordan in aşağı
melisa yok olmasss
sonra ben indiriyorum anlatıyorum bak kızım oraya çıkma düşebilirsin bak kafan acır tamam mı?
melisa taamam diyor yüzüme gülüyor gidiyor gene çıkıyor ona böyle anlatmam hoşuna gidiyor herhal:1:

Mrb arkadaşlar dün iş çıkışıydım cevap veremedim kusura bakmayın.9 temmuz 2011 de evlendim.oğlum hüseyin 14 temmuz 2012de doğdu.sizin bebişlerle hemen hemen aynı psikolojide büyüyor.bu ara çok yaramaz.çekmece dolap eli nereye yetiştiyse dağıtıyorve eline ne geçtiyse kırıyor. Ama çok şükür sağlıklı bir çocuk.çalıştığım için bakıcısı var. 12 saat göremiyorum.:43: Born yeni bebiş inan çok sürpriz oldu çok ağladım. Işim hiç müsait değildi ikincisi için. Ama alıştım hatta şimdi mutlu olmaya bile başladım.yani yazan arkadaşlar çok haklı:34:bi de sen çalışmıyorsun. O da avantaj. Arada yaş farkı az olunca kardeşler için daha iyi oluyormuş.başkalarının alancısıyım ben de:44: Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Olmayanlara da nasip etsin diyorum şimdi:16:

Back
X