- 8 Ağustos 2011
- 11.841
- 9.670
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol borncum. Ben 5. Haftada keseyi gordum. Sanirim 6+4te de kalp atisini duymustuk..![]()
Aaa o zmn ins biz de goruruz cunku yasiri hayatimda ilk kez.kvye.birakip gidicez gorebilsek bari uyutup.birakcam ama yine aklim onda.kalicak.goturduk gecen swfer inanilmaa bekldik esim de bu defa perisan olmasin dedi
Nfkcim annene cok gecmis.olsun limon baldan baska bisi.aklima gelmedi su an aa bi de nette turp.oyup icinden bal gecirince.cok iyi geliyo yaziyodu hakkaten denemistik ise yaramisti...
Aryacim sen naptin doktorda ne dedi.doktor
Bn de miskin miskin oturuyorum evde.dun kan tahlili vermistim makina arizaliymis alamadiik.sonucu.sinir.oldm doktora gidicrz ama henuz 6 arti.4 keseyi gorebilirmiyiz sizce
Herkese günaydınnn...
Geçen hafta 1 hafta erken adet olmuştum ( ki adetim çok düzenlidir) başlarda az az ama gittikçe artan bi kanamam var. Karın ağrısı da baya çok, gece iyice arttı, dayanamadım dr a geldim sıra bekliyorum://
gunaydin canlar. Neneye geldik bugun. Annem fena grip olmus. agri kesici ve baska hangi ilac iyi gelir acaba? Oksuruyor da...
Nfkcim annene cok gecmis.olsun limon baldan baska bisi.aklima gelmedi su an aa bi de nette turp.oyup icinden bal gecirince.cok iyi geliyo yaziyodu hakkaten denemistik ise yaramisti...
Aryacim sen naptin doktorda ne dedi.doktor
Bn de miskin miskin oturuyorum evde.dun kan tahlili vermistim makina arizaliymis alamadiik.sonucu.sinir.oldm doktora gidicrz ama henuz 6 arti.4 keseyi gorebilirmiyiz sizce
Merhaba kızlar. Bir günlük şehir dışına çıkıyoruz . Yazamam.
Düşükten şüphelendi canım!!!! Kan verdim sonuç bekliyorum.
Sabah kan verdim 2 saat sonraya çıkacaktı sonuç. O arada gidip annemi aldım ona buzdolabı ve fırın aldık siemens ten. Onu bıraktım dr bekliyorum şuan.
Arya babasıyla, ne yaptı kimbilir?
Daha kahvaltı yapmadım, çok acıktımmm!
Düşükten şüphelendi canım!!!! Kan verdim sonuç bekliyorum.
tahlilde bişi çıkmadı, alttan baktı, düşük olabilir ama tam anlamadım dedi:44:Nitekim bende bilşi anlamadım. Stresten de olabilirmiş ayrıca! Birde rahimde bir parça var dedi, onun atılması için de 3 ay doğum kontrol hapı verdi."Bence hiçbişi çıkmayacakkkkk" yazmak için alıntılamıştım bu mesajı ama sonrakileri okuyunca merak ettim ben de....
Geçmiş olsun canım. Theraflu fort yazar bizim aile hekimi de hep :/
Ay ben zaten hamileliğimi öğrendiğimde 7. haftaya gelmiştim o yüzden kese görünmüştü çok şükür. İnşallah siz de görüp duyarsınız :)
Ne gezdin be ilbilge!!! :) iyi eğlencelerrrrr.
Çok şaşırdım yahu... Neyse tahlil sonucunu bekleyelim.
Güle güle kullansın iyi günlerde :)
Sana da kıyamam kız bi poğaça falan alsaydın yaaaaaaa.
Bizde anlamadıkki sonucu canım:)Kizlar ins dedigin gibi gorebiliriz yasir de uyumadi.gitti.keyfini.bekliyoruz
Aryacim cok merak ettim sonucu paylas hemen
??? Kocaman bi soru işareti....neeeedüşük mü:26::
O da olabilirmiş sebep. Çok kanamam ve ağrım var canım ya. Adetten 2-3 gün öncesinden başladı adet sancısı gibiydi. Ama geceden beri baya arttı, kıvrandırıyor. Dizlerim uyuştu. Ufak ufak parçalar geliyor. Neyse ben de anlamadım ama kanama bitince bi daha gidecekmişim.dusuk muuu? Dr abartmis diyicem.. Nasil bi kanamaki? Ben dusuk yasadim, omrumde gordugum en buyuk aci ve agriydi. Dahasi siz korunuyorsunuz.. Bu ara psikolojik olarak yiprandin, stres altindasin ondan gibi geliyor bana..
Sen de bilirsin o zaman düşük değildir mi diyorsun?dusuk muuu? Dr abartmis diyicem.. Nasil bi kanamaki? Ben dusuk yasadim, omrumde gordugum en buyuk aci ve agriydi. Dahasi siz korunuyorsunuz.. Bu ara psikolojik olarak yiprandin, stres altindasin ondan gibi geliyor bana..
Adet bittikten sonra gel bi daha inceleyelim dedi. Zaten dedim ya bende pek bişi anlamadım dediklerinden.8 haftalik hamileydim, 4-5 saat cok siddetli agrim oldu ama oyle boyle deil. Sonra kese dustu, tek parcaydi 6-7 cm kadardi buyuklugu. sonra az bi kanamam oldu. Gunler suren dusukler duymustum. Rahimde gordugu parca bir nev'i kist olabilir. Simdi iki kisiden birinde miyom var. adet bittikten sonra mi belli olacak ne old?:44:
Bende düşük gb hissetmiyorum zati. Düşük olsa üzülürdüm. Tek derdim ağrılarımın ve şu kanamamın bitmesi artık! Kadın da hiç tatmin etmedi zati söyledikleri. Dam diyor, kapı diyor.... Doğum kontrol hapına başlayım ben bi ...gecen ay adet olmustun. Bu at bir hafta once oldun yanlis hatirlamiyorsam. Son reglden sonra hamile kaldin desek, ne ara yumurta dollendi rahme tutundu kese olustu da simdi dusuk oluyor? :44: daha onceki aydan hamile kqydiysan da uzerine gorduysen bu daha mantikli oluyor. Ay ne bileyim ya , nedense bana dusuk olma ihtimali az gibi geliyor, daha dogrusu oyle hissetmiyorum.