Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Oğluşuma yine bir biberon süt hazırladım. 3/4ünü bitirince başladı mızırdanmaya. Oyaladım ama ille de meme sinyalleri artınca emzirmeye başladım. Yaniiiiiiii yatağında biberonla uyutma hayalleri yalan olduuuuuu.

tanışmıyoruz canım, arada sırada fırsat bulursam bakıyorum :1:
başlık altındaki yorumları okuyayum dedim, o kadar çok ki vaz geçtim, kuru bi selam bıraktım sadece :1::1::1:
ben zeynep istanbuldan yaş 21
19 aylık bir paşam var !!yorgunluktan agrıyan ellerımle cay içmeye calısıyorummm bi yandn da nete bakıyom sen kimsinnn :)

ben zeynep istanbuldan yaş 21
19 aylık bir paşam var !!yorgunluktan agrıyan ellerımle cay içmeye calısıyorummm bi yandn da nete bakıyom sen kimsinnn :)

Bende Sibel, 27 yaşındayım. benimde 18 aylık bir paşam var :) onu uyuttum ve şimdi dinleniyorum ;)
tanıştığıma memnun oldum Zeynep

Bende Sibel, 27 yaşındayım. benimde 18 aylık bir paşam var :) onu uyuttum ve şimdi dinleniyorum ;)
tanıştığıma memnun oldum Zeynep
bende memnun oldum sibelll :9: o kadar yorgunum kii klavyede tuşları bulamıyorum :9: ama uyumakta istemıuyorummm bi demlik cay var ınat ettım içececemmmmmm:38:

bende memnun oldum sibelll :9: o kadar yorgunum kii klavyede tuşları bulamıyorum :9: ama uyumakta istemıuyorummm bi demlik cay var ınat ettım içececemmmmmm:38:

afiyet olsun :)
çocuk uyuduktan sonra insan hemen uyumak istemiyor. biraz oturmak, insan kendisi ile baş başa kalmak istiyor :):)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun :) bu eğitim öğretim dönemi de çabucak bitsin :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun :) bu eğitim öğretim dönemi de çabucak bitsin :)
günaydıııııııııın!!! güzle bi hafta güzel bi gün olsun inş..
öğretmenlere ve öğrencilere de Allah kolaylık versin, inş su gibi geçer bu dönem.. sonra tatil başlasıııın!!!:52:

Merabalarrrr
bugün çok yoğundu benim için. Sabahtan evi toparla temizle, pasta börek yap... Öğlen misafir geldi oturduk. Şuan da çok yorgun hissediyorum kendimi valla. Arya da uyumadı sağolsun pert etti beni.
yavrum kaç gündür zaten yorgun ve halsizsin, misafiri daha sonra ağırlasaydın ya..
Beğenmedik portakallı tatlıyıı :(( çok tatlı oldu ve baydı. Sanırım limonla olsaydı daha iyi olurdu ;)
bir tatlı, şeker pembeyi tatlılığıyla baymış, ahahahahahhh:9:
Bu arada neyseneyse nerde yaaa???
bilemiyorumkiii.. bir süre önce girmişti, feyza hastaydı.
bi daha da gören yok .. :100:

Oğluşuma yine bir biberon süt hazırladım. 3/4ünü bitirince başladı mızırdanmaya. Oyaladım ama ille de meme sinyalleri artınca emzirmeye başladım. Yaniiiiiiii yatağında biberonla uyutma hayalleri yalan olduuuuuu.
ara ara denemeye devam et bence. olacak olacak:34:
anammm kullanıcı adımla şifremi bile unutmuşum girmeye girmeye herkese selam :):54:
hoşgeldin kaçak!! naber?

edirne kırkpınar köftecisinde köfte yedim ve ba-yıl-dımmmm!!!:56:
bir köfte bu kadar tombul, içi de bu kadar sulu ve de pişmiş olabilir mi? çok lezzetliydi hakikaten.
fiyatlar makul, mönü seçenekleri de var. salata altenatifleri bol, mekan temiz ve kaliteli. aklınızda bulunsun.
bi gün de tava ciğerini deneriz inş:ssz:

$Tesettür-Giyim-Kombinleri-2014-3.webp

ay bu elbiseye aşık oldumm, sabah sabah gözüm gönlüm açıldı:31:

günaydıııııııııın!!! güzle bi hafta güzel bi gün olsun inş..
öğretmenlere ve öğrencilere de Allah kolaylık versin, inş su gibi geçer bu dönem.. sonra tatil başlasıııın!!!:52:

yavrum kaç gündür zaten yorgun ve halsizsin, misafiri daha sonra ağırlasaydın ya..

bir tatlı, şeker pembeyi tatlılığıyla baymış, ahahahahahhh:9:

bilemiyorumkiii.. bir süre önce girmişti, feyza hastaydı.
bi daha da gören yok .. :100:

ara ara denemeye devam et bence. olacak olacak:34:

hoşgeldin kaçak!! naber?
birileri gelsin de havam değişsin istedim canımm.

Eki Görüntüle 970319

ay bu elbiseye aşık oldumm, sabah sabah gözüm gönlüm açıldı:31:
Ay güzelmiş hakkattenn

Herkese günaydınnn....
gece annemi acile götürdük, burun kanaması vardı baya, durduramadık. Tansiyondanmış. Orda tansiyonu düzenleyip kanamayı durdurup gönderdiler.
Sabah aryaya ilaca başladım, kabus gb ya. Bütün kozları denememe rağmen çok zorladı. Nasıl olacak anlamadım.

Herkese günaydınnn....
gece annemi acile götürdük, burun kanaması vardı baya, durduramadık. Tansiyondanmış. Orda tansiyonu düzenleyip kanamayı durdurup gönderdiler.
Sabah aryaya ilaca başladım, kabus gb ya. Bütün kozları denememe rağmen çok zorladı. Nasıl olacak anlamadım.

geçmiş olsun canım yaaa..
benim annemin de yüksek tansiyon sorunu var.. arada bi hastaneye taşınıyoruz..
çok tehlikeli bi şey, Allah korusun.

edirne kırkpınar köftecisinde köfte yedim ve ba-yıl-dımmmm!!!:56:
bir köfte bu kadar tombul, içi de bu kadar sulu ve de pişmiş olabilir mi? çok lezzetliydi hakikaten.
fiyatlar makul, mönü seçenekleri de var. salata altenatifleri bol, mekan temiz ve kaliteli. aklınızda bulunsun.
bi gün de tava ciğerini deneriz inş:ssz:

Gunaydin arkadaşlar.
Gezmeye mi geldin edirneli misin? Ben de lüleburgaz da oturuyorum.

Gunaydin arkadaşlar.
Gezmeye mi geldin edirneli misin? Ben de lüleburgaz da oturuyorum.

aa, sen lüleburgaz'da mısın?..
birkaç ay önce edirneye geldim, günübirlik gezdik döndük.
ciğer hiiiç yiyemem ben, edirnede bi yer tarif ettiler, enfes bi şeydi.. ayşecik bile löpür löpür löpürdetti..:1:

bu gittiğim istanbuldaki bi şube. ama çok beğendim köftesini.:56:

Back
X