Günaydın güzel anneler, dün kahvaltıdan itibaren misafirim vardı giremedim , evdeki hastalıklar geçiyor biraz biraz çok şükür,
Busmai doğacak minik yavrun kerem eşin ve ailen tüm sevdiklerinde sağlıklı huzurlu mutlu yeni bir yaş olsun senin için inşaallah ,
Sınavların da iyiymiş , inşaallah ilerde tamamlarsın kuzucuklar azıcık büyüsün (;
Şekerportakalım iyi tatiller , yavrunla çok güzel vakit geçirin inşaallah , gezi planınız da süper, avm yerine dağda kırda bayırda gezmek en güzeli..
Elifnaz hayırlı olsun koltuğunuz cnm biz de 500 civarında almıştık e-bebekten bi indirim döneminde , kazasız güzel yolculuklarda kullansınlar kuzucuklar, emzirmeyi kesmiyorum da birkaç gündür sürekli istediğinden bi deneyeyim bakalım istemekten vazgeçecek mi dedim

ama vazgeçmeye niyeti yokmuş
Nfk Ayşeciğe yeni paticikler alınacakmış, hayırlı olsun şimdiden

bize de baharlık hafif birşey lâzım ..
Aryam , kuzunun pişiyi sevmesine sevindim , hiçbirşey yemiyor deyince üzülmüştüm kuzuya, bizimki de dün mantar sote yedi, neyi beğenecekleri belli olmuyor bazen

Pembişcim ellerine sağlık, hediyelerinizi de güle güle kullanın mamaları da sağlıkla yiyin , kv maşaallah

Hımm unuttuğum birşey var mı, bugün yemek derdim yok anacuğum çok sevdiğim kara lahana çorbasını pişiriverecek bize gelip

Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum