geçmiş olsun astım olmamasina sevindim.Sağolun kızlar , kızımda baktığı 24 alerjen maddeye alerji çıkmadı ve astım da çıkmadı , lakin bu inatçı öksürüğe geniZ eti sebep olabilir dedi, bir de kbb uzmanı baksın diyor..
Selim'in de kulağın birinde sıvı birikmesi olmuş, antibiyotik 10 güne tamamlanıp 3 hafta sonra yeniden kbb uzmanı görecek, eğer burun tıkanıklığı ve kulak sıvısı düzelmezse o zamana kadR, kulağa tüp takılmasıı gerekebilir dedi Dr , bakalım hayırlısı , inşaAllah düzelir , doğduğundan beri burnu hırıltılı zaten ,nefes alırken kaba bi ses çıkıyor burnundan; bunun sebebi geniz etinin normalden büyük olması olabilirmiş , belki onu da almaları gerekebilirmiş, Allah dermansız dert vermesin hiçbir kuzuya, haftaya da selime alerji testi yapılacak , hala alnı ve poposu kabarıyor çikolata içeren bir şeyler yediğinde , bakalım neden oluyormuş, görelim inşaAllah
Elifnaz güle Güle kirletin, ben de ilk baharda vermeyi bekliyorum halıları , bu mevsimde iyice kurumuş oluyor mu geldiğinde halılar
Eşler yardımcı olamıyor ne yazık ki memeden keserken de, annesi meme istiyor dedikleri gibi o zaman da; al çocuk seni istiyor diyiveriyorlar (; ama garip yavrular da zaten memeden kopmuş bi de anneden teması kopmasın; bıraktırırken koynumda yatırmıştım ben kızımı; en azından o memeee diye diye ağlama krizlerine iyi geliyor anne kokusu );
Meme deyince bugün kbb Dr u tam problemle alakalı konuşacak , bizimki başladı meme meme, utandırdı velet (;
bizimki de istemediği birşey olurken bitti bitti diyor Ayşecik gibi , bir an evvel bitsin diye (;
Bi de dayıya dadı diyo kerem gibi (;
Ben De daldan dala konarak yaZmışım bu saatte bu kadar anca (;
Hayırlı geceler Allah rahatlık vrsin kuzulara ve sizlere (;
halılar inşallah kuru gelir. mutfak ve salon halısı çok kirlenmisti bekleyemedim. aslinda kadın her geldiginde de siliyor.