Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bugün yine bi arkadaşa gidiyorum ev görmeye, Keremi anneme bırakıyorum bu sefer. nasılsa hamileyim diye paso millete bırakıyorum valla ,hiç uğraşamam.
Bu arada Tracy Hogg'un kitabına bakıyordum dün, tuvalet eğitimine başlamak için 2 yaşını beklemeyin en zor dönemdir diyor. 1,5 idealmiş. Ben de klozet adaptörü alıp başlamayı düşünüyorum.

panik yok biz iki garip memur borç boğazda ev ödüyoruz ama temmuz annesiyiz;)

emin evi çoooooook araştır faizden kaçayım derken iki kuruşu kaptırmayın...devlet güvencesi olmayan çok finans kurumları can yaktı memlekette hemde birsürü belirsizlik seçim ortamı varken ekonomiye güven olmaz...

ya burası ne kadar elit bir topikmiş meğersem :9::9:
almayı düşündüğünüz ev fiyatlarınızı okudum da ağzım açık kaldı :1:
300 milyardan bahsediyorsunuz doğru okudum hepsini değil mi :1:
valla biz eşimle iki garip memur nasıl ev sahibi olucaz diye kara kara düşünürken eminevim diye birşey duyduk.. duyan yakınlarında buraya başvuran birileri olan var mı etrafınızda? güvenilir birşey midir?
bizi cezbeden tek yönü faizsiz olması ama devlet güvencesi yokmuş sanırım..

canımı sıkmayın gezip durmayın bir bağırıcam kulaklarınız patlayacak;)

gezenti topikte top3un 1 numarasi

Busmaiiii:51::9:

guzel bi mecburiyetten..
Sehir disina kucuk bi kacamak icin canta falan haziladim.
Simdi ciktik yola. Gidiyoruz:10:
O zaman sabahın kör vaktinde bile kalkılır.
Gezenti sıralamasında yine bir numaradasınız.:72:

Bugün yine bi arkadaşa gidiyorum ev görmeye, Keremi anneme bırakıyorum bu sefer. nasılsa hamileyim diye paso millete bırakıyorum valla ,hiç uğraşamam.
Bu arada Tracy Hogg'un kitabına bakıyordum dün, tuvalet eğitimine başlamak için 2 yaşını beklemeyin en zor dönemdir diyor. 1,5 idealmiş. Ben de klozet adaptörü alıp başlamayı düşünüyorum.
Kim tutar seni Busmai, gez.:10:

Günaydın herkese...
Bence kendini yorma. Zaten seni tanımışlardır, her zaman en iyisini yapmaya çalışırsın. Bu kez de dışarıdan söyle.senin kv böyle şeylere takılacak biri değil sanki.

Evet takılacak tip değildir de ben rahat eder miyim??? :) tepside içli köfte yaptım; şimdi fırında. Yarım saate gelirler sanırım. Efe uyusun salata ve cacık yapacağım inşallahhhh.

guzel bi mecburiyetten..
Sehir disina kucuk bi kacamak icin canta falan haziladim.
Simdi ciktik yola. Gidiyoruz:10:

Wuhuuuu süpersiniz; iyi eğlenceler :)

Ozaman 2 değil 2,5ta öğretmeyi tercih ediyorum :D kızımmmm benim oğluşum kaka yapınca daha altını temizlemeyeyim diye kaçıyo :)

gezenti topikte top3un 1 numarasi

Busmaiiii:51::9:

Bunu sen diyemezsin şekerim :))) ikiniz bence birinciliği paylaşın ;)

panik yok biz iki garip memur borç boğazda ev ödüyoruz ama temmuz annesiyiz;)

emin evi çoooooook araştır faizden kaçayım derken iki kuruşu kaptırmayın...devlet güvencesi olmayan çok finans kurumları can yaktı memlekette hemde birsürü belirsizlik seçim ortamı varken ekonomiye güven olmaz...

canımı sıkmayın gezip durmayın bir bağırıcam kulaklarınız patlayacak;)

Bağır kız ben de eşlik edicem sana :)

Sizin de emzirirken canınız acıyo mu?? Dişine mi sürtüyo nedir çok acıyo artık göğüs uçlarım :(

Evet takılacak tip değildir de ben rahat eder miyim??? :) tepside içli köfte yaptım; şimdi fırında. Yarım saate gelirler sanırım. Efe uyusun salata ve cacık yapacağım inşallahhhh.

Wuhuuuu süpersiniz; iyi eğlenceler :)

Ozaman 2 değil 2,5ta öğretmeyi tercih ediyorum :D kızımmmm benim oğluşum kaka yapınca daha altını temizlemeyeyim diye kaçıyo :)

Bunu sen diyemezsin şekerim :))) ikiniz bence birinciliği paylaşın ;)
Hamarat hatun sıralamasının bir numarası da sensin.:72:

Bu velet ömrümü yedi. Göğsümde uyuya kaldı. Ben de hamağa koydum ama ağlayarak uyandı. Süt vereyim dedim biberonla daha kolay uyur diye. Şimdi de biberonla hamak keyfi yapıyor ve hiç uyuyası yok!! Sanırım misafirleri karşılayacak :)

birak uyumasin pembis..
Babasi, dedesi, babaannesi onun hayaliyle geliyorlar..:16:
Yemekten sonra uyur..

Sizin de emzirirken canınız acıyo mu?? Dişine mi sürtüyo nedir çok acıyo artık göğüs uçlarım :(
benimki de aciyo ya..
Bu aralar sebepsiz isiriyor, bazen de damagiyla eziyor.
Hissediyorum. Tahris olunca zaten, normal emmesi bile can yakiyor.
:50:

ben 1,5-2 aydir gunduz 2 kez emziriyorum.
Bi oglen uykusundan bi de gece yatmadan once.
Bunlari da zamanla birakicam. Soft bi gecis olacak ins.

Gecen esime 2 yasinda memeden kesicem.
O zaman aksam sen yatiracaksin, gece uyandiginda da sen kalkacaksin dedim. Yapma yaaa diyor :111:

birak uyumasin pembis..
Babasi, dedesi, babaannesi onun hayaliyle geliyorlar..:16:
Yemekten sonra uyur..

Evet uyumadı zaten ve çok sevindiler :)

benimki de aciyo ya..
Bu aralar sebepsiz isiriyor, bazen de damagiyla eziyor.
Hissediyorum. Tahris olunca zaten, normal emmesi bile can yakiyor.
:50:

Bizimki damağı ile eziyo sanırım :(

O zaman aksam sen yatiracaksin, gece uyandiginda da sen kalkacaksin dedim. Yapma yaaa diyor :111:

Ben de eşime demiştim de "yok daha neler" demişti.

Ben de iyice azalttım. Bazen gündüzleri hiç emmiyor. En fazla2-3 kez veriyorum.

Ben bebek olsam bir uyurum ki...

Dimi ya :))???

Ben sabah çıkmadan emziriyorum, öğlen ve akşam eve geldiğimde de emiyor. Bi de gece yatmadan emziriyorum. Gece zaten durumumuzu biliyorsunuz ;) içimden bir ses meme bıraktırırken en çok benim zorlanacağımı söylüyor topikte ama ben o sesi susturuyorum :)

Dimi ya :))???

Ben sabah çıkmadan emziriyorum, öğlen ve akşam eve geldiğimde de emiyor. Bi de gece yatmadan emziriyorum. Gece zaten durumumuzu biliyorsunuz ;) içimden bir ses meme bıraktırırken en çok benim zorlanacağımı söylüyor topikte ama ben o sesi susturuyorum :)
Benimki de az emiyor ama emince çooook emiyor.bıraksam yarım saat emecek.

Kizlar inşallah pazartesi 10 gibi sezeryana giriyorum. Dualarinizi eksik etmeyin. Hakkinizi helal edin. Minikleri optum. Toparlaninca yazarim inş. Allah isteyene istediği zaman da istediği kadar nasip etsin.

Kizlar inşallah pazartesi 10 gibi sezeryana giriyorum. Dualarinizi eksik etmeyin. Hakkinizi helal edin. Minikleri optum. Toparlaninca yazarim inş. Allah isteyene istediği zaman da istediği kadar nasip etsin.
Allah yardimcin olsun bacim.
İns saglikla ve kolaylikla oglunu kucagina alirsin..:16:

Back
X