Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kizlar inşallah pazartesi 10 gibi sezeryana giriyorum. Dualarinizi eksik etmeyin. Hakkinizi helal edin. Minikleri optum. Toparlaninca yazarim inş. Allah isteyene istediği zaman da istediği kadar nasip etsin.

Canım dualarımız seninle. Allah bir nefeste kurtarsın. Sağlıkla gelsin minik kuzu :) tüm dualarına da aminnnnnnn :)

iyi geceler kızlar,yine boşladım bu aralar.ceylini emzikten kestim 15 gun oldu.ilk günler zordu.göğüs ucuma sakızla beraber saç yapıştırdım,baktı baktı ınceledı agzına almaya calıstı alamadı:)geceler tam bir rezaletti,bastı yaygarayı meme diye,bir iki ayagımda salladım,bıberonla sut verdım.sonra bi de bıberona alışmasın gece gece dıye onu da kestim.şu anda yanı 15 gunun sonunda gecede bır kez uyanıyor.yanına yattıgımda tekrar güç de olsa uykuya dalıyor artık ağlamıyor eskısı gıbı.bi de lazımlık aldım ama soğuk oldugundan mı nedır çıplak oturmak ıstemedı ben de zorlamadım,tuvalet eğitimine de başlayayım dıyorum ama nasıl ya off nasıl zor bu işler.
nfk ıyı gezmeler:)
busmai nasıl alıştırcan çişe bana da akıl ver

umarım tum bebişler iyidir.

Kizlar inşallah pazartesi 10 gibi sezeryana giriyorum. Dualarinizi eksik etmeyin. Hakkinizi helal edin. Minikleri optum. Toparlaninca yazarim inş. Allah isteyene istediği zaman da istediği kadar nasip etsin.

canım allah kurtarsın,dularımız senınle

iyi geceler kızlar,yine boşladım bu aralar.ceylini emzikten kestim 15 gun oldu.ilk günler zordu.göğüs ucuma sakızla beraber saç yapıştırdım,baktı baktı ınceledı agzına almaya calıstı alamadı:)geceler tam bir rezaletti,bastı yaygarayı meme diye,bir iki ayagımda salladım,bıberonla sut verdım.sonra bi de bıberona alışmasın gece gece dıye onu da kestim.şu anda yanı 15 gunun sonunda gecede bır kez uyanıyor.yanına yattıgımda tekrar güç de olsa uykuya dalıyor artık ağlamıyor eskısı gıbı.bi de lazımlık aldım ama soğuk oldugundan mı nedır çıplak oturmak ıstemedı ben de zorlamadım,tuvalet eğitimine de başlayayım dıyorum ama nasıl ya off nasıl zor bu işler.

Amin canim sagolasin.

Kızımmmmm coşmuşun sennnn :) yani hem memeden kesme hem tuvalet eğitimine giriş :) niye acele ediyosun anlamadım...?

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) güzel, pzt sendromsuz bir pazar diliyorum :)

yemin ederim gözlerim doldu,kendimi senin yerine koydum bir an.. Allah sağlıkla kucağına almanı ve çook güzel güler geçirmenizi nasip etsin canım:5: darısı başıma

yemin ederim gözlerim doldu,kendimi senin yerine koydum bir an.. Allah sağlıkla kucağına almanı ve çook güzel güler geçirmenizi nasip etsin canım:5: darısı başıma

Okurken de benim aklıma direkt sen geldin ve heyecanlandım desem :) ???

Yegane avmmize gittik. Oğluşuma kırmızı pantolon aldımmmmm :) kot gömleğin de kırmızı çapası vardı; çok uyumlu oldu nişan için ;) dedemize ve babaanemize de bişiler aldık. Kocacım da attığım kemerin yerine kemer aldı :)) bi tek bana bişi almadık düşününce ama olsun :D şimdi Efeyi uyutuyorum ev ahalisi de yemek yiyo.

Dualarımız seninle canım.

Ooooooo, uğramadığın kadar varmış. Neler yapmışsın sen! Emzikten mi memeden mi kestin?

Yegane avmmize gittik. Oğluşuma kırmızı pantolon aldımmmmm :) kot gömleğin de kırmızı çapası vardı; çok uyumlu oldu nişan için ;) dedemize ve babaanemize de bişiler aldık. Kocacım da attığım kemerin yerine kemer aldı :)) bi tek bana bişi almadık düşününce ama olsun :D şimdi Efeyi uyutuyorum ev ahalisi de yemek yiyo.
Nişanın en şıkı Efe olacak sanırım.

Çalışıyoruz, çalışıyoruz kendimize bir şey alamıyoruz.

slm kızlar.kapalı ve yagmurlu bi havada var dışarda biz evde takılıyoz kızmla.bizm cinsiyetmiz erkek .rabbim saglikla kucagmiza almayi nasip etsin inşallah.

Kızımmmmm coşmuşun sennnn :) yani hem memeden kesme hem tuvalet eğitimine giriş :) niye acele ediyosun anlamadım...?

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :) güzel, pzt sendromsuz bir pazar diliyorum :)
günaydın canım
yahu ne bıleyım sanki aklı erdikçe daha zor olacakmış gibi bi hisse kapıldım.bir de benım sadece sol göğsumu emıyodu ceylin sağda sut yoktu.gece sol tarafımda yatmaktan sabaha dövmüşler gibi uyanıyodum,bide gece en az 5 kere uyanırdı.şimdi rahat ettim,solumdan sagıma dönerek uyuyorum en azından,hatta bazı geceler delıksız uyuyoruz.cok özlemişim valla.

bir de yazın kreşe vereceğimden memeden ayrılsın çişini söylesin istedim.eltim oğlunu 2,5 yasında alıstırmaya basladı çişe cocuk 4 yasında ama hala kakasını söylemıyor.sızdırmaz külot kullanıyor,geç kalındığı ıcın boyle oldugunu dusunuyorum.

Ooooooo, uğramadığın kadar varmış. Neler yapmışsın sen! Emzikten mi memeden mi kestin?

emzik değil hayatım memeden kestim,emziği hiç almadı zaten,ama biberonumuz var,önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planımda biberondan kesmek ve tuvalete alıstırmak da var:)

anneler hep garibandır yav,hatırlarım bız kucukken bayramlarda annem hepimizi giyindirip kuşandırırdı,kendıne bı sey almazdı.

Görcez bakalım teyzesi :D

Çalışıyoruz, çalışıyoruz kendimize bir şey alamıyoruz.

Batsın bu dünya bence :)

slm kızlar.kapalı ve yagmurlu bi havada var dışarda biz evde takılıyoz kızmla.bizm cinsiyetmiz erkek .rabbim saglikla kucagmiza almayi nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun :)

günaydın canım
yahu ne bıleyım sanki aklı erdikçe daha zor olacakmış gibi bi hisse kapıldım.bir de benım sadece sol göğsumu emıyodu ceylin sağda sut yoktu.gece sol tarafımda yatmaktan sabaha dövmüşler gibi uyanıyodum,bide gece en az 5 kere uyanırdı.şimdi rahat ettim,solumdan sagıma dönerek uyuyorum en azından,hatta bazı geceler delıksız uyuyoruz.cok özlemişim valla.

bir de yazın kreşe vereceğimden memeden ayrılsın çişini söylesin istedim.eltim oğlunu 2,5 yasında alıstırmaya basladı çişe cocuk 4 yasında ama hala kakasını söylemıyor.sızdırmaz külot kullanıyor,geç kalındığı ıcın boyle oldugunu dusunuyorum.

emzik değil hayatım memeden kestim,emziği hiç almadı zaten,ama biberonumuz var,önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planımda biberondan kesmek ve tuvalete alıstırmak da var:)

anneler hep garibandır yav,hatırlarım bız kucukken bayramlarda annem hepimizi giyindirip kuşandırırdı,kendıne bı sey almazdı.

Bence o çocuğun her türlü durumu öyle olacakmış. Gıcık eltilik yapma :)

Zor olan kısmı atlattın valla tebrikler ;)
Özel kreşler bezli de alıyorlar diye biliyorum. Çocuğu kasma boş yereeeee.

Son yazdıklarınla kulağımda ibodan "anammmm anammmm garip anammmm" çınladı :) ama hakkaten anne olunca insan anlıyor özverinin ne demek olduğunu...

Selammm bugün eşimi ikna edip dolaşmaya çıktık, çok güzeldi hava.
kendisi de "iyi ki geldik" dedi günün sonunda,üfleye püfleye götürsem de.
önce binicilik tesislerine gidip "inek" demekte ısrar ettiği atları gösterdik kereme.
sonra sahilde biraz yürüdük,deniz dalgalıydı baya ilgisini çekti..
sonra da akçaabat köftesi yemeye gittik. çok güzel bir ortamdı, keremin oynayabileceği alan vardı .yerler de halıfleks. biz yemek yerken o dibimizde oynadı..
mama sandalyesinde otururken de köftelerini böldük, kendisi çatalla yedi!
yani herşey harikaydı ;bizi hiç üzmedi,yormadı.. bu çocuk gezmeyi çok seviyor maşallah.. evde canımıza okuyor ama dışarda çok mutlu.
bu yönden çok şanslıyız da, babamız gezenti değil işte sorun orda:)

canım valla hiç bir fikrim yok klozet adaptörünü alıcam ondan sonra hadi kaka yapalım falan oturtup bekliycem. 5 dk dan fazla oturtmamak gerekiyormuş Tracy Hogg un kitabına göre. bakalım.. doğuma kadar 4 ayım var ,öğrenir umarım.

ayy canım ya ben de heyecanlandım.. :)
artık onlara birşey alınca mutlu oluyoruz zaten yeter ki dostlar alışverişte görsün:))

Bence o çocuğun her türlü durumu öyle olacakmış. Gıcık eltilik yapma :)
hahhaa

Dünden bahsetmedim size..
Keremi anneme bırakıp arkadaşıma gittim.
Güya uyutup çıktım , 1.5 saat uyuması gerekiyordu. 40 dk sonra uyanmış. Bir sürü huysuzluk yapmış.
Teyzem de annemdeydi. Biraz dışarı çıkaralım demişler. İkisi zor zaptetmiş. "sen buna tek başına nasıl bakıyorsun dışarda" dediler. Baya yorulmuşlar. Kerem kendini ordan oraya atıyormuş yerlere yatıyormuş, kaldıramıyorlarmış
Beni aramadılar Allahtan ,onlar keremle cebelleşirken ben olaydan habersiz rahat rahat oturdum.bol bol arkadaşımla muhabbet ettim. Eve gelince öğrendim durumu.
Eee hergün uyuzluk yapacak değil ya, bugün de çok akıllı usluydu oğlum:)

dün annemlerdeydik kızı hastaneye götürdük. kısa bir avm turu yaptım yanlız. bugün de temizlikten önce kerem'le büyük kızı psrka götürdüm. yavrum çok eğlendi malum hafta ici pek cikamiyiruz. zor cikarttim parktan. temizlik bitti yemek hazırlığı var.

Dünden bahsetmedim size..
Keremi anneme bırakıp arkadaşıma gittim.
Güya uyutup çıktım , 1.5 saat uyuması gerekiyordu. 40 dk sonra uyanmış. Bir sürü huysuzluk yapmış.
Teyzem de annemdeydi. Biraz dışarı çıkaralım demişler. İkisi zor zaptetmiş. "sen buna tek başına nasıl bakıyorsun dışarda" dediler. Baya yorulmuşlar. Kerem kendini ordan oraya atıyormuş yerlere yatıyormuş, kaldıramıyorlarmış
Beni aramadılar Allahtan ,onlar keremle cebelleşirken ben olaydan habersiz rahat rahat oturdum.bol bol arkadaşımla muhabbet ettim. Eve gelince öğrendim durumu.
Eee hergün uyuzluk yapacak değil ya, bugün de çok akıllı usluydu oğlum:)

tozuttugu gün onlara denk gelmiş:1:
keremide zaptetmek zor. kıza bakarak söylüyorum erkek çocuklarında ayrı bir kuvvet oluyor.

Selammm bugün eşimi ikna edip dolaşmaya çıktık, çok güzeldi hava.
kendisi de "iyi ki geldik" dedi günün sonunda,üfleye püfleye götürsem de.
önce binicilik tesislerine gidip "inek" demekte ısrar ettiği atları gösterdik kereme.
sonra sahilde biraz yürüdük,deniz dalgalıydı baya ilgisini çekti..
sonra da akçaabat köftesi yemeye gittik. çok güzel bir ortamdı, keremin oynayabileceği alan vardı .yerler de halıfleks. biz yemek yerken o dibimizde oynadı..
mama sandalyesinde otururken de köftelerini böldük, kendisi çatalla yedi!
yani herşey harikaydı ;bizi hiç üzmedi,yormadı.. bu çocuk gezmeyi çok seviyor maşallah.. evde canımıza okuyor ama dışarda çok mutlu.
bu yönden çok şanslıyız da, babamız gezenti değil işte sorun orda:)

canım valla hiç bir fikrim yok klozet adaptörünü alıcam ondan sonra hadi kaka yapalım falan oturtup bekliycem. 5 dk dan fazla oturtmamak gerekiyormuş Tracy Hogg un kitabına göre. bakalım.. doğuma kadar 4 ayım var ,öğrenir umarım.

ayy canım ya ben de heyecanlandım.. :)
artık onlara birşey alınca mutlu oluyoruz zaten yeter ki dostlar alışverişte görsün:))

hahhaa
pazar günü havada Güzelse en güzeli Bayır bahçe dolaşmak. ne güzel bir aile gezintisi yapmışsınız. :13:

Merhabalar kızlar , ufaklık uykuda, babamızı yolcu ettik ablamız tv seyrediyor, yalnızız perşembeye kadar,
Loneliness ; kolay bir doğum olsun sağlıkla kucakla kuzunu inşallah, iki kuzunu da alıp çıkacaksın hastaneden, çok güzel bi duygu , Allah yardımcın olsun ,
Deli ; kuzucuğun cinsiyetini öğrenmişsin; sağlıkla doğsun minik paşa inşaallah,
Destiny ; en mühim kısmı sütten kesme kısmını halletmişsin, darısı başımıza, tuvalete de yaza doğru alıştırmaya başlayın bence, bu soğuklarda sürekli çişli kıyafet yıka kurut çok zor olur , halıya rast gelse onu silip kurutmak zor , sıcak havalarda halıları da toplayıp bi şort giydirip halletmek en rahatı.. Ben de kızıma 2,5 yaşında öğrettim bir iki park firesi dışında kolayca öğrendi (Parkta oyuna dalıp çişini unutmuştu (; ).. 2,5 da iyidir , çok geç değil bence.. Eltinin oğluna da üzüldüm , inşallah alışır tez zamanda, çok zor olur koca çocuktan kaka temizlemek
Pembiş Efe'nin nişanlıkları hayırlı olsun sağlıkla giyinsin inşaallah, onun nişanını da gör annesi :69:
Elifnaz çocuklar Park'ta oynamış ne güzel , hava da güzeldi eğlenmişlerdir, biz de babamız çıkmadan kızımla dolaştık biraz onları baba oğul evde bırakıp ,
Busmai; Keremcik anneannesini teyzesini yormuş biraz , dışarıda baş etmek zor hakikatten bu afacanlarla..Allah sağlık sıhhat versin annelerimize .. başımızdan eksik olmasınlar, onlar olmasa napardık,
Görüşmek üzere, iyi akşamlar hepinize :54:

Kizlar hic okuyamadim ama net bulmusken bilgi vereyim dedim bgn 3.gun memeden kesildi diyebilirim artik cok az.soruyo ve hemen kapat diyo dua edenlerden Allah razi olsn ins onunuzdeki gunler de daha rahat gecer dualarinizi eksik etmeyin donunce ayrintili anlaticam ins cok cok opuyorm hepinizi ve kuzucuklari

Back
X