Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfkciğim, hoşgeldin. Nereye gittiniz?
hoşbulduk canım, yalovaya gittik.. :31:
pembiş elifnaz çok sağ olun kızlar.bu arada elifnaz benim kuzenimin kız diyorlardı 6 aylık oldu şimdi öğrendim erkekmiş. sanırım bebişin genital yapısıda bazen yanıltıyormuş doktorlar. sağlıklı olsun da yakında belliolur zaten ben de pembiş pembiş kıyafetler alırım inşallah.
nfk otel konusunda internete hiç güven olmuyor canım ama sizinkiler abartmış yani. biz de her tatilde il dışına çıkarız muhakkak.otellri gözümüzle görmeden tutmuyoruz o konuda bizim de ağzımız vaktiyle yanmıştı çünkü.saçlarını kızıla boyamıştın güle güle kullan canım.kızıl açık renklilerde çok güzel duruyor.ben de bi ara yapmıştıım ama çok akmıştı bi daha da yaptırmadım.ama yine de sevwerim kızıl tonunu...
biz de tecrübeyle öğrendik kuzum. artık kırk düşünür bir biçeriz.:ssz:

kızıl fikri eşimden çıktı.. açıkçası kendimi pek tahayyül edemiyordum, ama sonuç güzel.:12:
dediğin doğru acayip akıyor. üstüne bir iki kez daha boyattıktan sonra o kadar akmıyormuş..
bir süre böyle gitsin bakalım, eşimden güzel dönüş aldım.. :23::1:

herkese iyi akşamlar:3:

anca gelebiliyorum pazartesi trafiği :36:

nfk canım gitmişsiniz gezmeye ne güzel değişiklik olmuş otelden pek memnun kalmamışsınız ama :26:
neyse sende çekecekleri var gerçekten seni arayıp size tatil hediye ediyoruz diye ararlarsa şaşırma:34:

pempiş eee gelinler hep heyecanlı olur zaten aranız nasıl gelinle şimdiden görümcelik yapıyormusun :1:
alışverişlerde yapılmış ohhh sen eksik kalmışsın ama olsun bir dahakine acısını çıkartırsın:34:

busmai kerem ve göbüşündeki minikde gezmek için sana çekerse yaşadınız valla eşin evde 3 oya 1 kalacak hep o kaybedecek:1:

born valla süper gidiyor o zaman bak korktuğun gibi olmadı darısı başımıza:34:

elifnaz canım doktor ilaç mı verdi kızına :44:

diğer unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın aklımda kalanları yazıverdim:26:

bu arada çok heveslenerek aldığım seramik tencerelerim geldi hafta sonu bir hevesle açtım kutuyu bir tencerenin cam kapağı kırılmış kargoda iade ettim bugün eşimle konuştum yenisi al dedi bende hemen yenisinin siparişini verdim oda hatalı gelirse gene iade edersin dedi bu son şamsın şanşıma artık yani :1:

yaaa pempiş yaa herkese memeyi bırakacak bir biz kalacağız sanırım :18:
herkes bırakmış ve azaltmaya başlamış eee bizim melisa bu aralar daha bir düştü yaa memeye
ne yapcaz bilmiyorum normalde işten gelince emerdi sonrada yatarken emzirir sonra uyandıkça emerdi
şimdi işten gelince emiyor yemek yiyor üstüne gene emiyor sonra gene sonra gene
uykudan da 1 kere daha fazla kalkıyor
yok kızım meme bitmiş diyorum omaşşş diyor devam edersem yok demeye atıyor kendini yere ağlamaya başlıyor allah kolaylık verisn herkese valla:26:

kızıl fikri eşimden çıktı.. açıkçası kendimi pek tahayyül edemiyordum, ama sonuç güzel.:12:
dediğin doğru acayip akıyor. üstüne bir iki kez daha boyattıktan sonra o kadar akmıyormuş..

ayyy ne güzel bende bir zayıflama olayına girişsem ve devamını getirsem eşimden acayip dönüşler alacağım ama yemek yemeyi seviyorum ben yaa:17:

ayyy ne güzel bende bir zayıflama olayına girişsem ve devamını getirsem eşimden acayip dönüşler alacağım ama yemek yemeyi seviyorum ben yaa:17:
ben de seviyorum, ben deeee:111:

Bi suredir salmistim. Bu degisiklik iyi oldu.
Diyette biraz zorlaniyorum ama 1-2 aya istedigim kiloya inicem ins:31:

bu arada çok heveslenerek aldığım seramik tencerelerim geldi hafta sonu bir hevesle açtım kutuyu bir tencerenin cam kapağı kırılmış kargoda iade ettim bugün eşimle konuştum yenisi al dedi bende hemen yenisinin siparişini verdim oda hatalı gelirse gene iade edersin dedi bu son şamsın şanşıma artık yani :1:

bizim gozumuze mi geldi kiiiz :30:
Hadi bakalim, bu sefer sag salim gelir ins :1:

Son düzenleme:
bu ara memeye duskunluk bizimkinde de var. Zaten emerken zedeliyor, aciyor gogsum.
Bi de gece tatmin olmuyor. Meme agzinda bi cekiyor iki bekliyor. Artik sabrim da kalmadi demek. Ben agzindan alinca da basliyor aglamaya. Yoktan falan anlamiyor. Esim yok bitti diye sert bi ses tonuyla soyleyince susup sakinliyor. Bu tifilin nazi cakasi bana
:37:

düşünmedim değil.. :77:

bizde akşama balık var. ezogelin yaptım, bir de barbunya var.
:68:

Canım düşünmen yeter...

Balıkkkkkk ❤️❤️
herkese iyi akşamlar:3:

anca gelebiliyorum pazartesi trafiği :36:

nfk canım gitmişsiniz gezmeye ne güzel değişiklik olmuş otelden pek memnun kalmamışsınız ama :26:
neyse sende çekecekleri var gerçekten seni arayıp size tatil hediye ediyoruz diye ararlarsa şaşırma:34:

pempiş eee gelinler hep heyecanlı olur zaten aranız nasıl gelinle şimdiden görümcelik yapıyormusun :1:
alışverişlerde yapılmış ohhh sen eksik kalmışsın ama olsun bir dahakine acısını çıkartırsın:34:

busmai kerem ve göbüşündeki minikde gezmek için sana çekerse yaşadınız valla eşin evde 3 oya 1 kalacak hep o kaybedecek:1:

born valla süper gidiyor o zaman bak korktuğun gibi olmadı darısı başımıza:34:

elifnaz canım doktor ilaç mı verdi kızına :44:

diğer unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın aklımda kalanları yazıverdim:26:

Valla ben onu kız kardeş gibi bağrıma bastım :) ayrıca kardeşim evlenip mutlu olacak inşallah ya çok mesudummmmm :)

yaaa pempiş yaa herkese memeyi bırakacak bir biz kalacağız sanırım :18:
herkes bırakmış ve azaltmaya başlamış eee bizim melisa bu aralar daha bir düştü yaa memeye
ne yapcaz bilmiyorum normalde işten gelince emerdi sonrada yatarken emzirir sonra uyandıkça emerdi
şimdi işten gelince emiyor yemek yiyor üstüne gene emiyor sonra gene sonra gene
uykudan da 1 kere daha fazla kalkıyor
yok kızım meme bitmiş diyorum omaşşş diyor devam edersem yok demeye atıyor kendini yere ağlamaya başlıyor allah kolaylık verisn herkese valla:26:

Yazık kız emsinler :) bak eve bi geldim oğluşum beni hemen odaya götürdü. Demekki anne özlemini meme ile gideriyo kuzuşum. Zamanı gelince düşünür yaparız bişiler :)))

şeker portakalı, canım alintiladim ama olmadı. internet te sıkıntı var sanırım yorumlarim herzaman çıkmıyor. biz dr gitmeden havaya ve bricanly şuruba başlamıştık. dr gittigimizde hırıltı azdı balgam vardı. hala atamadi balgami. ağır gelir diye korkuyorum aslinda şu turp bal karisimindan veresim var.

iyi yaptın. onun ne dediği belli değildi zaten..
bakalım bu dr ne diyecek?..

yalova çok güzel bi şehir.. yemmmyeşil.. havası da güzel. istanbula da çok yakın..
ama sakın sakın bizim gittiğimiz oteli tercih etmeyin. eşim internetten buldu kötü oldu :19:

güya 5 yıldızlı ama 3 yıldız standardında bi yer.
telefonda kadın erkek ayrı havuzumuz var dediler. gittikki, bir karma bir de kadın havuzu varmış.
etrafı şezlonglarla dolu o havuzun ortasından geçip kadın havuzuna gidiliyor.
eşim iki kez gitti yemek saatinde sakin olur diye, kapıdan döndü ortamdan sebep.
bahçede açık havuz var. ona gitti, 2 dk sonra kadınlar geldi ordan da çıktım dedi. hamama gitmiş sadece.
ben hiçbirine girmedim. bi de katlardan havuza inen ayrı bi asansör yok. o yüzden lobi dahil
her yerde bornuzlu şıp şıp ıslak terlikleriyle yürüyen insanlar var.. dahasıııı; akşam yemeğinde fasıl diye başlan müzik
yemek bittikten sonra, fatih üreğin canlı performansıyla devam etti.. geceyarısı ben çocuk uyutmaya çalışıyorum bi de..
az saymadım içimden. ücretini ödememiş olsak o gece de kalmazdık ya, neyse. çıkarken hepsini söyledik.
kaplıcaya geldik giremedik diye. görevli, eleman yanlış anlamıştır özür dileriz falan diyo.. pöfff!:19:
şimdi netten otel değerlendirme sitelerine girip bunları ve daha fazlasını yazıyorum. daha çoook çekecekler benden:kkk:

Nfkcım biz de yalova da yaşıyoruz
Termale geldiniz sanırım. Haftasonu biz de termale uğradık
Bilseydim birlikte bir kahve içelim derdim

Nfkcım biz de yalova da yaşıyoruz
Termale geldiniz sanırım. Haftasonu biz de termale uğradık
Bilseydim birlikte bir kahve içelim derdim
aa, evet termaldeydik. Bundan sonra program yapinca topikten duyurucam. Bulusma firsatlarini degerlendirelim yaaa:52:

Aryammmmm ne dedi kız dr insan bi gelir paylaşır!!!! :) valla merak ettim ondan atarlı gülistana bağlandım :)

kiz arya, yaticam seni bekliyorum. Bi ses ver daaaa!!

Son düzenleme:
Cadı arkadaşımız ses vermemiş malesef. Umarım önemli bişi yoktur :/

Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir gün diliyorum :)

gece de kalktim baktim yok.
Onemli bi sey olsa yazardi yaa...

Gunaydin gunaydin gunaydiiiin uykucu hatunlar:3:

siz yatin bakalim, ben kahvaltiya girisiyorum.:6:
Kahvaltida ozel bi sey isteyen varsa yazsin, yaparik. Ama sonra biz yirikk :33: :9:

Son düzenleme:

Günaydın. Ne güzel değişiklik olmuş.
Kahvaltıda patates kızartması alayım canım.

Back
X