Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu ara nedense herkese bir hediye alasım var yaa :1:
ama işte bu aralar biraz sıkışıklıkda var offf bilemedim alışveriş zamanım gelmiş herhalde benim:1:

dilanaz sen eşim gelirken oyuncak almış demiştin ya o zaman aklıma geldi de benim eşim melisaya birşey alıp gelmedi
bir kez o zamanlar melisa küçüktü civile göndermiştim ıslak mendil alsın diye orda bir tulum görmüş kırmızı hoşuna gitmiş almıştı bende çok küçük bu keşke biraz daha büyük alsaydın çok az giyecek bunu demiştim o gün bugün adam birşey almadı birde düşünüyorumda ben adama hiç fırsat vermedim evden çıkmaya başladıktan sonra hep aldım hep aldım :1:
dur bir hatırlatayım kendisine bu akşam hani ben hamileyken çocuğum doğsun her akşam elim kolum dolu gelirim derdin nerde o günler diyeyim :34:

herkese günaydınnnnn :3:

hayırlı sabahlar olsun inşallah tencerelerim sağ salim geldi allaha şükür :16:
bu arada bir soru bakıcımızın kızı var bu yaz evlenecek çeyiz yapıyorlar bende yardımım olsun diye almadığınız eksik birşey varsa alayım demiştim
çoğu şeyi almışlar annesi ben taksitle alıyorum yavaş yavaş demişti taksitim bitsin bir ütü masası beğenmiş kız onu alacağım demişti
bende söylemedim onlara ben alayım dedim bari süpriz yaptım bu ütü masasından aldım dolaplı çok şık birazcık pahalı ama olsun en azından istediği
brşey olmuş oldu birde bu tencere takımını aldım kapak kırık gelince iade ederken eşim bakıcıya bu tencereler çok uygunmuş bak eğer almadıysanız kızına al dedi kadına şimdi ona aldırmak olurmu yoksa onuda mı ben alsam bilemedim yaa
Eki Görüntüle 1010677

nfk canım gözlüklerini güle güle kullan çok iyi fiyata almışsın benimde almaya niyetim var
bakalım eşime söyleyeyimde bir bakalım bizde:34:
merhamet dün akşam baya bir izledim ama kaçırdığım yerler oldu çamaşır astım bir ara onları netten izleyeceğim
zaten haftaya son bölüm :43:

dilanaz tencerelerim geldi canım teşekkürler
sizinde oyuncağınız hayırlı olsun :34:

pempiş bakıcınız gelmedimi bugün anlayamadım orayı kayınvalıdenler ne zaman gidecek
evet yaa biz kayınvalidelere alıyoruz çocukları hiç düşünmez onları kıymetimizi bilsinler valla:19:

busmai aaa ayrıntılı ultrasonmu var ne güzel heyecanda varmış :16:

aryamm ayy kızz sen neden bu kadar kilo konusunda takıntılısın bırak yaa çocuğumuz sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil valla
yaa kilolu ve hastalıklı bir çocuk olsaydı allah korusun
bu arada kızında hiç zayıf değil yani 88 cm diyorsun ama bizimki 85 bile değil
kilo olarakda 11 kilo falan yani kızlar içinde senin kızın en uzun ve en kilolusu yani takma kafana ama bu bir kriter değil yani
sağlık en önemlisi unutma:34:

elifnaz kızının iyi olmasına sevindim bizimde melisa bu sabah hapşurmaya başladı burnuda akıyor offf:26:

ilbilgehatun karar vermişsin en güzel karar bencede :34:

Sus, sus döveceğim şimdi. Bizimkileri söyleyeyim de moralin düzelsin biraz. 9.9 kg ve 83 cm.
vallaha gıcık pimpirikli hatun oldum. Aldım ağzımın payını tamam, sustum.:30:

Kız valla öyle değil gb duruyo ya. Böyle nasıl anlatayım kaburgaları sayılıyor işte ya. ( sen böyle deyince laf olsun diye sınavlarda falan ful yapıp yapmadım diyen gıcıklar vardır ya onlardanmışım gb hissettim heee!)

valla arya'nin kilosu çok iyi sanırım boyu uzun ondan zayıf gibi duruyor. benim büyük kizda bu aylarda 11 kiloydu ben ona iyi diyordum. başkaları laf ederse 'vereyimde sen bak de' :27:

bu arada bir soru bakıcımızın kızı var bu yaz evlenecek çeyiz yapıyorlar bende yardımım olsun diye almadığınız eksik birşey varsa alayım demiştim
çoğu şeyi almışlar annesi ben taksitle alıyorum yavaş yavaş demişti taksitim bitsin bir ütü masası beğenmiş kız onu alacağım demişti
bende söylemedim onlara ben alayım dedim bari süpriz yaptım bu ütü masasından aldım dolaplı çok şık birazcık pahalı ama olsun en azından istediği
brşey olmuş oldu birde bu tencere takımını aldım kapak kırık gelince iade ederken eşim bakıcıya bu tencereler çok uygunmuş bak eğer almadıysanız kızına al dedi kadına şimdi ona aldırmak olurmu yoksa onuda mı ben alsam bilemedim yaa
Eki Görüntüle 1010677

nfk canım gözlüklerini güle güle kullan çok iyi fiyata almışsın benimde almaya niyetim var
merhamet dün akşam baya bir izledim ama kaçırdığım yerler oldu çamaşır astım bir ara onları netten izleyeceğim

pempiş bakıcınız gelmedimi bugün anlayamadım orayı kayınvalıdenler ne zaman gidecek
evet yaa biz kayınvalidelere alıyoruz çocukları hiç düşünmez onları kıymetimizi bilsinler valla:19:

aryamm ayy kızz sen neden bu kadar kilo konusunda takıntılısın bırak yaa çocuğumuz sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil valla
kilo olarakda 11 kilo falan yani kızlar içinde senin kızın en uzun ve en kilolusu yani takma kafana ama bu bir kriter değil yani

elifnaz kızının iyi olmasına sevindim bizimde melisa bu sabah hapşurmaya başladı burnuda akıyor offf:26:

ben bu ütü masasiji görmüştüm instagramda. çok güzel dusunmussun. pahali bir hediye bence tencere takimina gerek yok

dilanaz sen eşim gelirken oyuncak almış demiştin ya o zaman aklıma geldi de benim eşim melisaya birşey alıp gelmedi
bir kez o zamanlar melisa küçüktü civile göndermiştim ıslak mendil alsın diye orda bir tulum görmüş kırmızı hoşuna gitmiş almıştı bende çok küçük bu keşke biraz daha büyük alsaydın çok az giyecek bunu demiştim o gün bugün adam birşey almadı birde düşünüyorumda ben adama hiç fırsat vermedim evden çıkmaya başladıktan sonra hep aldım hep aldım :1:
dur bir hatırlatayım kendisine bu akşam hani ben hamileyken çocuğum doğsun her akşam elim kolum dolu gelirim derdin nerde o günler diyeyim :34:

Kimi erkek merakli oluyor, bizim gibi gidip gezip arayip almak hosuna gidiyor. Benim esim oyle deil. Aksam aysecige getirdigi tek sey bez ve islak mendil. :9:
Ha, bi de meyve ve cilolata.

Sunu al desem; ben bilemem sen daha iyisini bilir alirsin der:51:
Saka bi yana; ben sikayetci deilim. Aksine isime geliyor.
İncik cincik da olsa alisverisi yapmak, kizima bi seyler almak cok hosuma gidiyor. Allah esimden razi olsun.
O sponsor olsun yeter. Geri kalanla ben ilgilenirim..:23::1:

Son düzenleme:
vallaha gıcık pimpirikli hatun oldum. Aldım ağzımın payını tamam, sustum.:30:

kız sakın öyle bilmişlik falan tasladığımı düşünme haa
yani sonuçta herşeyin başı sağlık öyle düşünmek lazım ve zaten ben sana bu konudada inanmıyorum çünküm sen aryanın resimlerini koymuştun
o zamanda bu çocuk çok zayıf diyordun ama resimler hiçte öyle demiyordu yani sen takıntı yapma bunu :34:
bu arada eğer zayıf biri varsa oda sensin asıl senin bakıma ihtiyacın var :1: (kilolu kadın psikolojisi benimki)

ben tasinicam, yeni ev hediyesi olarak bana bi seyler alabilirsin :9::52:
alırım tabi ne demek canım yeterki sen iste:16:

Kimi erkek merakli oluyor, bizim gibi gidip gezip arayip almak hosuna gidiyor. Benim esim oyle deil. Aksam aysecige getirdigi tek sey bez ve islak mendil. :9:
Ha, bi de meyve ve cilolata.

Sunu al desem; ben bilemem sen daha iyisini bilir alirsin der:51:
Saka bi yana; ben sikayetci deilim. Aksine isime geliyor.
İncik cincik da olsa alisverisi yapmak, kizima bi seyler almak cok hosuma gidiyor. Allah esimden razi olsun.
O sponsor olsun yeter. Geri kalanla ben ilgilenirim..:23::1:

demi birde öyle bir durum var sponsor durumu kızımın sponsoruda benim
birazcıkda babası olsun ya sponsor fırsat vereyim ben ona biraz:1:

Aryacım boy kilo genetik şeyler
Maşallah Aryanın persentili gayet iyi
Benim kızım 90 cm 15 kilo
Ama dedeğim gibi geNetik
Eşim de ben de 3-4 ysşımıza kadar tombişmişiz
Sonra boya vermişiz
Sıkma o güzel canını
Okuduğum kadar arya rahatsızlık geçirmişti
İdrar yollarından
Amaan büyüyünce hepsinin hayali 36 beden:1:

valla arya'nin kilosu çok iyi sanırım boyu uzun ondan zayıf gibi duruyor. benim büyük kizda bu aylarda 11 kiloydu ben ona iyi diyordum. başkaları laf ederse 'vereyimde sen bak de' :27:
Benim etrafımda olan arya yaşıtları iri ve kilolu. onlarla kıyaslandığı için galiba kaybediyor. Birde ben bu konulara hakim değilim o yüzden gerçekten zayıf sanıp üzülüyorum salak gb:53:
pimpirikli bacim benimmmm :48:
:16:

seker portakalimm, simdi baktim da utu madasinin fiyati 350 civari yaa:53:
Hala tencere seti diyorsun, dugune gidip ceyrek taksaydin yeterdi yani. Fazla fazla almissin hediyeni aklina takilmasin.
Bak ben bilirkisi olarak soyluyorum, bu konuyu da burda kapatiyorum. :68:

Son düzenleme:
seker portakalimm, simdi baktim da utu madasinin fiyati 350 civari yaa:53:
Hala tencere seti diyorsun, dugune gidip ceyrek taksan yeter yani. Fazla fazla almissin hediyeni aklina takilmasin.
Bak ben bilirkisi olarak soyluyorum, bu konuyu da burda kapatiyorum. :68:

tamam sustum :1:

Kupaas maşallah kuzuna:nazar:

Seninki de iyi cevapmış, dur bundan sonra bende bunu kullanayım:9:

demi birde öyle bir durum var sponsor durumu kızımın sponsoruda benim
birazcıkda babası olsun ya sponsor fırsat vereyim ben ona biraz:1:
hah, iste bu guzel fikir:23:
Benim etrafımda olan arya yaşıtları iri ve kilolu. onlarla kıyaslandığı için galiba kaybediyor. Birde ben bu konulara hakim değilim o yüzden gerçekten zayıf sanıp üzülüyorum salak gb:53:

:16:
yavrum, burda aryanin muadili bebekler var, bizimkilerle kiyasla iste.
Baskasiyla kiyaslarsan bak dariliriz :9:

Bu arada seker portakali cok onemli bi sey soyledi.
Sen zaten dal gibisin, aryanin zayifligina takilman ilginc. Konuda bahsi gecen anne ben olsam; mantikli olurdu yaniii, ahahahaaah :9:

Eki Görüntüle 1010677

Şeker portakalım bizim de bakıcı teyzemizin kızı evleniyor bu sene
Aldığın hediye çok hoş bence bir de düğünde takını takarsın
Tencereye gerek yok bence

ben olsam, boyle pahali bi hediyeden sonra taki da takmam. Dugune giderim ama taki takmam:1:

canım senin kızınada maşallah çok uzun boyluymuş :nazar:
teşekkürler canım:34:

ben olsam, boyle pahali bi hediyeden sonra taki da takmam. Dugune giderim ama taki takmam:1:

allah iyiliğini versin kız :1:
aslında almak istememin altında biraz şu nedenler yatıyor
şimdi bizim bakıcımızın eşi polismiş gölcükte yaşıyorlarmış 3 çocuğu varmış ve gölcük depreminde eşini ve en küçük 3-4 yaşlarında kız çocuğunu kaybetmiş :43: evi falan herşeyleri gitmiş tabi ordan bizim buraya gelmişler durumları o kadar da iyi değil kocasından bağlanan maaşı var sadece
işte oğluda yok iki kızı var o yüzden birazda yardım amaçlı olacak aslında sanırım bu yüzden alma taraftarıyım ama dediğin gibi başka birisi olsaydı nfk cım bende sadece bu hediye yada düğünde altın takardım yani:34:

Back
X