Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kız sakın öyle bilmişlik falan tasladığımı düşünme haa
yani sonuçta herşeyin başı sağlık öyle düşünmek lazım ve zaten ben sana bu konudada inanmıyorum çünküm sen aryanın resimlerini koymuştun
o zamanda bu çocuk çok zayıf diyordun ama resimler hiçte öyle demiyordu yani sen takıntı yapma bunu :34:
bu arada eğer zayıf biri varsa oda sensin asıl senin bakıma ihtiyacın var :1: (kilolu kadın psikolojisi benimki)

alırım tabi ne demek canım yeterki sen iste:16:
Vallaha sustum!!!

Aryacım boy kilo genetik şeyler
Maşallah Aryanın persentili gayet iyi
Benim kızım 90 cm 15 kilo
Ama dedeğim gibi geNetik
Eşim de ben de 3-4 ysşımıza kadar tombişmişiz
Sonra boya vermişiz
Sıkma o güzel canını
Okuduğum kadar arya rahatsızlık geçirmişti
İdrar yollarından
Amaan büyüyünce hepsinin hayali 36 beden:1:

15 mii:53: hayy maşallah benim büyük kiz 6 yaşına girecek 17 kilo. gerci bizimki yaşına göre zayıf.

allah iyiliğini versin kız :1:
aslında almak istememin altında biraz şu nedenler yatıyor
şimdi bizim bakıcımızın eşi polismiş gölcükte yaşıyorlarmış 3 çocuğu varmış ve gölcük depreminde eşini ve en küçük 3-4 yaşlarında kız çocuğunu kaybetmiş :43: evi falan herşeyleri gitmiş tabi ordan bizim buraya gelmişler durumları o kadar da iyi değil kocasından bağlanan maaşı var sadece
işte oğluda yok iki kızı var o yüzden birazda yardım amaçlı olacak aslında sanırım bu yüzden alma taraftarıyım ama dediğin gibi başka birisi olsaydı nfk cım bende sadece bu hediye yada düğünde altın takardım yani:34:
basi saolsun, ne imtihan..:50:

Sen guzel olani yapiyorsun canim, yetime yardim buyuk sevap.

yine basladik taze anneyken yaptigimiz gibi boy-kilo kiyaslamaya.
Annelik icguduleri iste:27:
:1:

Son düzenleme:
[MENTION][/MENTION]
15 mii:53: hayy maşallah benim büyük kiz 6 yaşına girecek 17 kilo. gerci bizimki yaşına göre zayıf.

Canım benim kızım ilk altı ayda çok hızlı kilo aldı.
1 yaşındayken 13.5 kiloydu
Ben bir anne olarak hızlı kilo almasından çok korktım
Gerekli bütün tahliller yapıldı.
Çok şükür bir sorun çıkmadı
Dediğin gibi genetik bazı seyler ben altı aylık bebekken on kiloymusum
Şimdi 55 kiloyum
Sağlıklı olsunlarda gerisi boş

[MENTION][/MENTION]

Şimdi 55 kiloyum

genetik sizde demekki. yok canım ben kiloya takmiyorum. saglikli olsunlarda. büyük yemek yemiyor bazen o biraz kizdirir beni çabuk hastalaniyor. ona rağmen yiyemiycem dedi mi zorlamam üç kaşık daha ye kalk derim.

bende büyük kızın dogum gunu hazirliklarina start verdim. menü olusturuyorum yavas yavas. degisik salata tarifleriniz varsa alabilitim.
pembis, gecen demistin instagramda da gordum başkasında. tepside içli kofte nasıl oluyor. onuda yapayim diyorum. doyurucu olur.

güneşli güzel bir istanbul öğlesinden selamlar :3: bugün ablamız okula gitmedi, garibim babasının yokluğundan iyice bunaldı sanırım; bugün gitmesem olur mu dedi, izin verdim ben de, birazdan üçümüz parka çıkacağız inşallah
Busmai minik paşa ile randevu varmış bugün, sağlıklı hayırlı haberlerini al inşaallah ,
Şekerportakalım bayıldım hediyene çok güzel çok fonksiyonlu birşeymiş, ütü masası olarak kullanamazsa dahi sepeti dolap kısmı çok işini görür, sağlıkla kullansın , mutlu huzurlu yuvası olsun inşaallah , ailenin yaşadıklarına çok üzüldüm , hepimizin imtihanı farklı farklı
Dilanaz çok geçmiş olsun size de, iyileşmişsiniz çok şükür.. sağolasın bizler de iyiyz :38:
İlbilge,aryam,Nfk.Kupaas,bahar,pembiş ve hepiniz , hayırlı huzurlu günler :55:

genetik sizde demekki. yok canım ben kiloya takmiyorum. saglikli olsunlarda. büyük yemek yemiyor bazen o biraz kizdirir beni çabuk hastalaniyor. ona rağmen yiyemiycem dedi mi zorlamam üç kaşık daha ye kalk derim.
Bizde de 5 kaşık o :1:
[MENTION][/MENTION]

Şimdi 55 kiloyum

Maşa'Allah , bizde de küçükken abimle bayağı tosunmuşuz, annem de çok zayıf ve bize göre esmermiş , herkes evlat mı edindiniz bu çocukları dermiş :1:
Şimdi de ben minyonum, kuzuları gören (ilk doğduklarından 1 yaşına kadar) " ay ne kadar toplu kime çekmiş bunlar. Babaya mı :1: " diyor, ben de yok diyorum , ben küçükken böyle tıfıl değilmişim toramanmışım:9: ama gel gör ki bir yaşında iken 12-13 kilo olan kızım, şimdi 6 yaşında 18 kilo var yok
Bizimkilerin yaşı hayat boyunca olacakları tipi kiloyu belirliyormuş esasında , tombik olurlarsa Hayat boyu kilo problemleri olur, o yüzden ben kızımın zayıf olmasından gayet memnunum, oğlan daha iştahlı ablasına göre, inşaallah o da tombik olmaz şimdilik normal

Nfk, teyzemin ellerinden öpüyorum, başkasının yanında soyup giydirme diyor ha :1: çok yaşasın sağlıklı uzun ömrü olsun, esprili bi anniş :54:
Sen de Alemsin , çocuğunun kilolu olması beklenen sen misin :1: daha neler

Son düzenleme:
bende büyük kızın dogum gunu hazirliklarina start verdim. menü olusturuyorum yavas yavas. degisik salata tarifleriniz varsa alabilitim.
pembis, gecen demistin instagramda da gordum başkasında. tepside içli kofte nasıl oluyor. onuda yapayim diyorum. doyurucu olur.

Ayy en heyecanlı kısmı işin, detaylı süslemeler olacak mı, karakter ne olacak ( meraklı melahat modu (; )
Tepside içli köfteyi ben de merak ediyorum ,çok pratik yazmıştı deneyenler , d.günü menüsü için de ideal olur,
Ig de mutlu_muna yı takip ediyor musun? Çok özgün tarifler var salata için bakabilirsin

Son düzenleme:
Ayy en heyecanlı kısmı işin, detaylı süslemeler olacak mı, karakter ne olacak ( meraklı melahat modu (; )
Tepside içli köfteyi ben de merak ediyorum ,çok pratik yazmıştı deneyenler , d.günü menüsü için de ideal olur,
Ig de mutlu_muna yı takip ediyor musun? Çok özgün tarifler var salata için bakabilirsin

gecen hafta euro floraya gittik. kelebekli istiyormuş. aldık tabak, bardak, masa örtüsü, balonları puanyiye aldı. ona bıraktım. instagramda birinde görmüştüm. ışık aşmış kablo yani (nasıl anlatacagimida bilemedim) ona bebeklikten buyana fotoğraflarını aşmış. bende aldım. becerebilirsek onu yapacağım.
mutlu munayi takip ediyorum. oralardan çok kopya cektim zaten. Şu siralar ig de magnolia tatlısı meşhur ondan yapacağım. pembis bardak aldım sırf onun için:1:

günaydın canlarıııııım :16:

aryam; sen kızçeye zayıf diyorsun da, boyu da maşallah uzunmuş.
ben ayşeciği en son 1,5 yaş aşısında ölçtürmüştüm, 81 yada 82 cm di.
şimdi de aşağı yukarı aynı gibi. persentilden baktım, arya 2 yaşındaki kız çocuklarının %70inden
daha uzun. bizim ayşecik hep diyorum 4 kilo doğdu, bugün hala 10 kg:37:
inan soyunca, tek tek kaburgalarını sayarsın, çırpı bacaklı kızım diyorum, hiç anasına çekmemiş, ahahahahah:9:
koca bi kafa, incecik bi vücut. annem, aman başkasının yanında çocuğu soyundurup giydirme, gülerler sana diyo :30:

pembişim; seninkilere diyecek söz bulamıyorum :19:
yani efeyi gözümle görmemiş, kucağıma almamış olsam belki diyeceğim ama çocuk meydanda.
her tarafı tontiş tontiş, hala kilo muhabbeti yapıyorlar..
haluk yavuzer diyorki, benim çok milletten hastalarım, danışanlarım oldu.
türk annelerdeki en büyük takıntı başta çocuğun kilosu, sonra okuldaki başarısıdır.
hakikaten çok doğru..

Çok doğru bir tespit...!

atarli gulistan mode on:1:
Nasil sinirlendirmisler seniki, "tukurmek" fiilini bu sekilde kullandin. Tebrik ediyorum onlari!!

Ben aryaya söylenenlere kızdım daha çok :) yani insanlar sağlıklı ve mutlu bir çocuk görünce niye yorum yapma ihtiyacı hissediyorlar saçma sapan anlamıyorum... Bak yine tüküresim geldi :D

:35::35::35:

Ya sorma ya kv değil ama kp her gördüğünde çok zayıflamış bu diye başlıyor. İnsanın sinirleri bozuluyor. Hastayım senin bu etrafa kulak tıkayışına:36:
boyun da etkisi çok sanırım. Zayıf durmasında. Hamileyken aryaya fl 2 hafta geriden geliyordu ( fl: üst bacak boyu) dr kısa boylu olur demişti. Bizim gözümüzde cüce gb bişi canlandı, çok şükür öyle olmadı. Aynı kaygıları bende yaşıyorum, az daha bol giydirmeye çalışıyorum napıyım.:51:

Yazın valla kurtul milletin çenesinden kurtulabilirsen. Yedirmeye zorlasan bırak çocuğu zorlama derler, bünyesine bakınca çok zayıf bişi yedirmiyormusun derler. Gündüz 4-5 saat uyku nerdeee??? Sende idolümsün canım bu arada kulak tıkamalarınla:34:

Herkese günaydınn bu arada. Günümüz güzel geçsin inşallahhh...

Kızımmmm şalteri indireceksin ve tınmayacaksın yoksa yolun sonu yol değil yeğennnnnn :)

herkese günaydınnnnn :3:

hayırlı sabahlar olsun inşallah tencerelerim sağ salim geldi allaha şükür :16:
bu arada bir soru bakıcımızın kızı var bu yaz evlenecek çeyiz yapıyorlar bende yardımım olsun diye almadığınız eksik birşey varsa alayım demiştim
çoğu şeyi almışlar annesi ben taksitle alıyorum yavaş yavaş demişti taksitim bitsin bir ütü masası beğenmiş kız onu alacağım demişti
bende söylemedim onlara ben alayım dedim bari süpriz yaptım bu ütü masasından aldım dolaplı çok şık birazcık pahalı ama olsun en azından istediği
brşey olmuş oldu birde bu tencere takımını aldım kapak kırık gelince iade ederken eşim bakıcıya bu tencereler çok uygunmuş bak eğer almadıysanız kızına al dedi kadına şimdi ona aldırmak olurmu yoksa onuda mı ben alsam bilemedim yaa
Eki Görüntüle 1010677

nfk canım gözlüklerini güle güle kullan çok iyi fiyata almışsın benimde almaya niyetim var
bakalım eşime söyleyeyimde bir bakalım bizde:34:
merhamet dün akşam baya bir izledim ama kaçırdığım yerler oldu çamaşır astım bir ara onları netten izleyeceğim
zaten haftaya son bölüm :43:

dilanaz tencerelerim geldi canım teşekkürler
sizinde oyuncağınız hayırlı olsun :34:

pempiş bakıcınız gelmedimi bugün anlayamadım orayı kayınvalıdenler ne zaman gidecek
evet yaa biz kayınvalidelere alıyoruz çocukları hiç düşünmez onları kıymetimizi bilsinler valla:19:

busmai aaa ayrıntılı ultrasonmu var ne güzel heyecanda varmış :16:

aryamm ayy kızz sen neden bu kadar kilo konusunda takıntılısın bırak yaa çocuğumuz sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil valla
yaa kilolu ve hastalıklı bir çocuk olsaydı allah korusun
bu arada kızında hiç zayıf değil yani 88 cm diyorsun ama bizimki 85 bile değil
kilo olarakda 11 kilo falan yani kızlar içinde senin kızın en uzun ve en kilolusu yani takma kafana ama bu bir kriter değil yani
sağlık en önemlisi unutma:34:

elifnaz kızının iyi olmasına sevindim bizimde melisa bu sabah hapşurmaya başladı burnuda akıyor offf:26:

ilbilgehatun karar vermişsin en güzel karar bencede :34:

Bakıcımız öğleye doğru geldi şekerim.

Çok güzel bir hediye almışsın. Kesene bereket. Bence tencere setini boşver ve takacağın takıya bak. Yani gelen takılarla gönğllerine göre başka bişi alırlar. Ben olsam öyle yapardım. Bakıcınız çok zor şeyler yaşamış. Allah'ım sabır versin... Ama ne kadar şanslıki karşısına sen çıkmışsın. Duyarlı arkadaşım benim ....

evet canım kayınvalideyede alacağım planım var ama böylede bize maliyetli olacak gibime geldi bakacağım mali duruma göre artık olmadı öbür aya olur :44:
evet yaa bende beğendim çok güzel ama aslına bakarsan evi henüz tutmadılar ev küçük olursa koyucak yer sıkıntısı olacak birde kız uzun boylu hani yükseltme ayarı yok kıza sıkıntı olacak ama hevesinide kırmak istemedim çok istiyormuş o yüzden dezavantajlarından hiç bahsetmedim aldım olmadı süs diye girişe koyar isterse kendine yeni ütü masası alır :34:

Çok iyi yapmışsın canım.
dilanaz sen eşim gelirken oyuncak almış demiştin ya o zaman aklıma geldi de benim eşim melisaya birşey alıp gelmedi
bir kez o zamanlar melisa küçüktü civile göndermiştim ıslak mendil alsın diye orda bir tulum görmüş kırmızı hoşuna gitmiş almıştı bende çok küçük bu keşke biraz daha büyük alsaydın çok az giyecek bunu demiştim o gün bugün adam birşey almadı birde düşünüyorumda ben adama hiç fırsat vermedim evden çıkmaya başladıktan sonra hep aldım hep aldım :1:
dur bir hatırlatayım kendisine bu akşam hani ben hamileyken çocuğum doğsun her akşam elim kolum dolu gelirim derdin nerde o günler diyeyim :34:

Sen adamı önce soğut sonra niye almıyo de :)??? Hadi bakalım sen diyince ne olacak??? :)))

valla arya'nin kilosu çok iyi sanırım boyu uzun ondan zayıf gibi duruyor. benim büyük kizda bu aylarda 11 kiloydu ben ona iyi diyordum. başkaları laf ederse 'vereyimde sen bak de' :27:

Cevap süper valla çaldım.

kız sakın öyle bilmişlik falan tasladığımı düşünme haa
yani sonuçta herşeyin başı sağlık öyle düşünmek lazım ve zaten ben sana bu konudada inanmıyorum çünküm sen aryanın resimlerini koymuştun
o zamanda bu çocuk çok zayıf diyordun ama resimler hiçte öyle demiyordu yani sen takıntı yapma bunu :34:
bu arada eğer zayıf biri varsa oda sensin asıl senin bakıma ihtiyacın var :1: (kilolu kadın psikolojisi benimki)

alırım tabi ne demek canım yeterki sen iste:16:

Bence de aryaya bakım lazım ve bi on kilo :)

Cahidenin sitesinden aldım canım tarifi. Herkes de çok beğendi.

Bizde de 5 kaşık o :1:

Maşa'Allah , bizde de küçükken abimle bayağı tosunmuşuz, annem de çok zayıf ve bize göre esmermiş , herkes evlat mı edindiniz bu çocukları dermiş :1:
Şimdi de ben minyonum, kuzuları gören (ilk doğduklarından 1 yaşına kadar) " ay ne kadar toplu kime çekmiş bunlar. Babaya mı :1: " diyor, ben de yok diyorum , ben küçükken böyle tıfıl değilmişim toramanmışım:9: ama gel gör ki bir yaşında iken 12-13 kilo olan kızım, şimdi 6 yaşında 18 kilo var yok
Bizimkilerin yaşı hayat boyunca olacakları tipi kiloyu belirliyormuş esasında , tombik olurlarsa Hayat boyu kilo problemleri olur, o yüzden ben kızımın zayıf olmasından gayet memnunum, oğlan daha iştahlı ablasına göre, inşaallah o da tombik olmaz şimdilik normal

Nfk, teyzemin ellerinden öpüyorum, başkasının yanında soyup giydirme diyor ha :1: çok yaşasın sağlıklı uzun ömrü olsun, esprili bi anniş :54:
Sen de Alemsin , çocuğunun kilolu olması beklenen sen misin :1: daha neler

kucuklukten beri Allah'ın hakkı üç tür denir ya. o bir türlü çıkmıyor akıldan:1:
ilerde rejimle ugrasma dertleri olmayacak inşallah

http://oktayusta.samanyoluhaber.com/oktay-ustadan-fincanda-cikolatali-sufle-tarifi/
Bugün şunu denemek istiyorum , biraz kalori bombası olacak ama napalım bi saatcik yürür gelirim artık :56:

Kızımmm kaç bi saat yürümek gerekir bilmem :)

gecen hafta euro floraya gittik. kelebekli istiyormuş. aldık tabak, bardak, masa örtüsü, balonları puanyiye aldı. ona bıraktım. instagramda birinde görmüştüm. ışık aşmış kablo yani (nasıl anlatacagimida bilemedim) ona bebeklikten buyana fotoğraflarını aşmış. bende aldım. becerebilirsek onu yapacağım.
mutlu munayi takip ediyorum. oralardan çok kopya cektim zaten. Şu siralar ig de magnolia tatlısı meşhur ondan yapacağım. pembis bardak aldım sırf onun için:1:

Çok güzel olacak eminim :) o tatlı ne bak merak ettim.

dilanaz sen eşim gelirken oyuncak almış demiştin ya o zaman aklıma geldi de benim eşim melisaya birşey alıp gelmedi
bir kez o zamanlar melisa küçüktü civile göndermiştim ıslak mendil alsın diye orda bir tulum görmüş kırmızı hoşuna gitmiş almıştı bende çok küçük bu keşke biraz daha büyük alsaydın çok az giyecek bunu demiştim o gün bugün adam birşey almadı birde düşünüyorumda ben adama hiç fırsat vermedim evden çıkmaya başladıktan sonra hep aldım hep aldım :1:
dur bir hatırlatayım kendisine bu akşam hani ben hamileyken çocuğum doğsun her akşam elim kolum dolu gelirim derdin nerde o günler diyeyim :34:

biz genelde beraber yaparız alışverişi.çok bekletmezsem sever benimle alışverişi.:34:

dün yeni açılan bir oyuncak mağasızından almış.ben tek başına birşey alması taraftarı değilim.

beğendiği zaman fiyatına bakmaz alır.ben öyle değilim:20:.gerçi biraz, kendime benzetmeye başladım.:1:

bu konuda dayımızın üstüne yoktur.canım kardeşim nereye gitse dönerken yeğenlerine mutlaka küçükde

olsa bir oyuncak alır.bende hala olsam artık.:emir_bebek:kilo olayına gelince benim oğlumda bebekliğinde tombul

bir bebekti.şuan 12 kilo hastalık ,diş çıkarma biraz zayıfladı.yürümeye başladıktan sonra bebeklikteki tombişlik kalmıyor.

çevremiz obez çocuklarla dolu birakın zayıf kalsınlar.kuzenimin 3 çocuğuda obez :50:bebeklikleri zayıf olan çocuklar annelerinin

gayretiyle kilolu hantal birer çocuk oldular.şimdide zayıflayamıyorlar maalesef.:50:

ayyy ne güzel kolay gelsin hazırlıklarda canım instagramda bir sürü şey bulursun sen maşallah sen ve pempiş aktifsiniz :34:

güneşli güzel bir istanbul öğlesinden selamlar :3: bugün ablamız okula gitmedi, garibim babasının yokluğundan iyice bunaldı sanırım; bugün gitmesem olur mu dedi, izin verdim ben de, birazdan üçümüz parka çıkacağız inşallah
Busmai minik paşa ile randevu varmış bugün, sağlıklı hayırlı haberlerini al inşaallah ,
Şekerportakalım bayıldım hediyene çok güzel çok fonksiyonlu birşeymiş, ütü masası olarak kullanamazsa dahi sepeti dolap kısmı çok işini görür, sağlıkla kullansın , mutlu huzurlu yuvası olsun inşaallah , ailenin yaşadıklarına çok üzüldüm , hepimizin imtihanı farklı farklı
Dilanaz çok geçmiş olsun size de, iyileşmişsiniz çok şükür.. sağolasın bizler de iyiyz :38:
İlbilge,aryam,Nfk.Kupaas,bahar,pembiş ve hepiniz , hayırlı huzurlu günler :55:

iyi yapmışsın valla birazda tatil yapsın çocuk :16:
sağol canım beğenmene sevindim:34:

ayy birde bu durum var büyüdükçe kendileri herşeyleri beğenip seçecekler ne güzel :16:
tabi çok şımarmadan her şeyi istmesinler sonra :18:

Çok doğru bir tespit...!

Ben aryaya söylenenlere kızdım daha çok :) yani insanlar sağlıklı ve mutlu bir çocuk görünce niye yorum yapma ihtiyacı hissediyorlar saçma sapan anlamıyorum... Bak yine tüküresim geldi :D

Kızımmmm şalteri indireceksin ve tınmayacaksın yoksa yolun sonu yol değil yeğennnnnn :)

Bakıcımız öğleye doğru geldi şekerim.

Çok güzel bir hediye almışsın. Kesene bereket. Bence tencere setini boşver ve takacağın takıya bak. Yani gelen takılarla gönğllerine göre başka bişi alırlar. Ben olsam öyle yapardım. Bakıcınız çok zor şeyler yaşamış. Allah'ım sabır versin... Ama ne kadar şanslıki karşısına sen çıkmışsın. Duyarlı arkadaşım benim ....

Çok iyi yapmışsın canım.

Sen adamı önce soğut sonra niye almıyo de :)??? Hadi bakalım sen diyince ne olacak??? :)))

Cevap süper valla çaldım.

Bence de aryaya bakım lazım ve bi on kilo :)

Cahidenin sitesinden aldım canım tarifi. Herkes de çok beğendi.

canım teşekkür ederim evet akşam bir sorayım bakalım ne diyecek :34:
bu arada tepside içli köfte için cahidenin sitesindekini mi öneriyorsun
bizde içli köfte kızartılmaz haşlanır o yüzden bilemedim yaa eşim kızartma olanıda severse bende yapmak isterim:34:

biz genelde beraber yaparız alışverişi.çok bekletmezsem sever benimle alışverişi.:34:

dün yeni açılan bir oyuncak mağasızından almış.ben tek başına birşey alması taraftarı değilim.

beğendiği zaman fiyatına bakmaz alır.ben öyle değilim:20:.gerçi biraz, kendime benzetmeye başladım.:1:

bu konuda dayımızın üstüne yoktur.canım kardeşim nereye gitse dönerken yeğenlerine mutlaka küçükde

olsa bir oyuncak alır.bende hala olsam artık.:emir_bebek:kilo olayına gelince benim oğlumda bebekliğinde tombul

bir bebekti.şuan 12 kilo hastalık ,diş çıkarma biraz zayıfladı.yürümeye başladıktan sonra bebeklikteki tombişlik kalmıyor.

çevremiz obez çocuklarla dolu birakın zayıf kalsınlar.kuzenimin 3 çocuğuda obez :50:bebeklikleri zayıf olan çocuklar annelerinin

gayretiyle kilolu hantal birer çocuk oldular.şimdide zayıflayamıyorlar maalesef.:50:

ne güzel canım beraber çıkıyormusunuz alışverişe bizde beraber çıkıyoruz ama sonra benimki uzun sürünce ben o zaman sen teknosaya falan gir dyorum :1:
bizimkindede fiyata bakmadan alma vardı ama bende evlendiğmizden beri işledim onu eskiye nazaran biraz daha iyi ama daha çooook yolu var:34:

Selam kızlar bebeğimizi gördük bu sefer çok netti ayrıntılı olduğu için:) Parmağını emiyordu, çook duygulandım.. Allahıma şükürler olsun ki bir sorun gözükmüyor. Kereme benzettik burnunu ağzını.. Bakalım, inşallah:) Akşam da bir arkadaşa yemeğe gidiyoruz..
Sekerportakalım bence tencereye gerek yok artık, hediyen gayet iyi:))

Pamukhelva bu sefer daha bilinçli olduğum için bebeğimi görmek daha da heyecanlı geliyor; ikinciler daha rahat mı büyüyor söyle bakalım :) Keremle bu aralar sürekli öpüşüyoruz inşallah kardeşinin varlığından rahatsız olmaz

Aryam özellikle kız çocuklarına kilo için ısrar etmemek lazım ,malum.. Bir de sen çok ince yapılısın, kızın sana çekecek büyük ihtimal. Bir sürü de hastalık geçirdi, buna göre çok iyi. Mısır unundan kuymak biliyo musun, hem tok tutuyor hem kilo yapıyor istersen bi dene :)

Pembiş ya ;listerine lerin hep koca koca boyları vardı, küçüğünü ararken peeling i buldum deneyeyim dedim. Öyle işte.

Back
X