ben kamu yönetimi 4 sınıfım canım. ilk dönemden benim de tek dersim kaldı bu dönemden bırakmak istemiyorum tek ders sınavvında yararlanıp mevzun olmak istiyorum.
aslında bazen diyorum sadece amcasının ismi olsun diye ama emri vakiler oldumu canım sıkılıyo. habip eymen olabilir ama ben tek siim söylensin istemiyorum mesala kızımn ismi ayşe sena çogunlukla ikisini bir kullanıyoruz. ben baştan beri özen gösterdim eşime bile tek söyletmedim.
sağlıklı doğmaları en büyük lütüf bize aslında böyle şeylere takmak istemiyorumda iştee...
İnşaalah bitirirsin bu yıl cnm ben de örgün iki yıldan sonra iktisata geçiş yapmıştım ama o bölümü sevemedim hiç, şimdi edebiyat 1. Sınıftayım,
Isim konusunda madem iki isim söylemek istiyorsunuz ikincisi kesinlikle içinin ısındığı bi isim olsun, dede ve amca ikisi aynı çocukta olmasın mümkünse

Ayşe sena , habip Arda güzel uydu meselâ, çok haklısın sağlıkla doğsunlar hayırlı birer evlat olsunlar da gerisi için üzülmeye değmiyor hiç... Hayırla sağlıkla kucakla inşaallah minik habip kuzucuğunu
birde bizim kavaltı sorunumuz var kavaltıda kızım bir şey yemiyo desem yeri bazen biraz patates kızartaması bazen petibört bisküvi yada sedece kuru ekmek ve biberonuna çok açık çay yapıp veriyorum onu içiyo ne yumurta çeşitleri ,peynir falan yemiyo hegün sabah ne yedircem diye düşünüyorum.
sizler neler yediriyosunuz kavaltıda ?
Değişik peynir çeşitlerini denediniz mi, mesela bizimkiler , hellim ve Antep peynirini seviyorlar , ben kokularına tahammül edemem mesela onların , ama babamız seviyor onlar da babadan alıştı, değişik çeşitler deneyin bir de bakalım siz de,
Biz de kahvaltı şöyle oluyor , bir gün ; bir dilim hellim yanında Haşlanmış yumurta ( bazen tavuk, bazen bıldrıcın) ya da sade omlet,
Bir gün ; lor peynirli omlet,
Bazı günler ; az tuzlu beyaz peynirli tava böreği, bazen sadece kek ya da kendi yaptığımız patateslisi ekmek ..
Bazen de , siyah ve yeşil zeytin yanında taze kaşar , minik minik yapınca hepsini , kendi yiyor

bu menülerin yanında da ballı veya pekmezli süt...iki turda yiyor genelde , birazını erken saatte yer , sonra devamını yer ; uykudan sonra veya biraz oynadıktan sonra.. Ama oğlum kızıma göre daha iştahlı maşallah..
kızım çok iştahsızdı, ona yesin diye sabahları , peynirini anlamasın diye iyice eritip , tavuk suyunda veya sebzeler ile birlikte başladığım makarna yedirmişliğim bile oluyordu , süt ile ıslatılmış kek yerdi bazen ya da bebe bisküvili , haftada üç dört gün zorla da olsa bıldrıcın yumurtası yerdi , evde yaptığımız poğaça kek gibi şeyler yerdi az da olsa, ki bunları bütün çocuklar seviyor genelde.. yemeyen çocuk çok zor, Allah annelere sabır ve kuzucuklara da
aysecik lazimligiyla siftahi yaptiiii
Ama altinda bezi vardi
Bu kadar cabuk adapte olacagini tahmin etmezdim.
Belki de rastgeldi ama yine de becermis gibi sevindirik oldum 
Oo hayırlı olsun
okul çağına kadar anlayış bekliyorum valla bugün öğretmenler odasında bir sohbette "sen biraz depresyonda gibisin...ne dersen haklısın.." yorumu aldım

ayağınızı denk alın okula gidene kadar dedim valla
pembiş ben yemek konusunda kafadan hastayım..protein düşünmekten kafayı yedim..oğlum kolay yer ama kızımı önceleri çok yazmıştım huysuzdur...dişler çok canını yakıyormuş meğer...diş çıkarma seyrekleşinde düzen kurulmaya başladı şimdi iyiler...geçmişime gülüyorm 5 kaşık yiyince sevinirdim...son köpekler de çıksın huzursuzlukları da azalır diye umuyorum zira bu ara gece çok sık uyanıyolar. tabi bunu sana söylemeyelim senin sık çok sık çooook sık uyanma tecrübelerin fazla

aslında bebeler büyüdükçe ben de büyüyorum sanırım...ama bişeyi doğumdan beri anlayamadım...3 ay geçsin rahatlarsın, 1 yıl geçsin rahatlarsın , 2 yaşında rahatlarsın diyenler şimdi 3 yaş diyorlar...benimkiler büyüdükçe rahatlama yaşı da büüyor birtürlü yakalayamadık

sonra anamı düşünüp "kızım kadın kızını 36 yaşına getirdi hala rahat yok" diyorum
Annelerimiz bunun en guzel örneği hakikatten, bizden ve dertlerimizden kurtulamıyorlar bir türlü

demek ki annelik buymuş, anne olunca anlıyor insan sahiden de...
Çevremdekileri de latteci yaptım. Sıra sizde...
Ben evde olunca yumurta ve çok az diğer kahvaltılıklardan. Kv bakarken çoğunlukla helva ve süt.bizimki helvaya bayılıyor. Tek başına bir kutu helvayı bitirdi. İkinciyi açtık.
Devamı da gelir inşallah annesi.
Tatlıcı kuzucuk demek ki, afiyet şifa olsun
Yarın 12 mart programı yapacağım. Dua edin kızlar, alnımın akıyla çıkayım.
Kolaylıklar diliyorum inşaallah güzel geçmiştir

çok gurur verici bir program olacaktır
kimi görsem "kerem kardeşini kıskanacak" lafı ağızlarına pelesenk olmuş; valla taktım bu lafa birden sinirim zıplıyor
kıskanmak da doğal bir süreç, zarar verici olmadıkça.
hatta ben kardeşimi hiç kıskanmamışım; ya da belli etmemişim.
ben oğlumun kardeşi olacak diye sevinirken millet felaket tellallığında,Allahım bize güzel günler göstersin inşallah..
herşey yolunda gider inşallah
ben zaten latteyi çok severim

helva yemesi iyiymiş kızının ama çok yerse bıkabilir belki?
gerçi ben de helvayı çok severim yıllardır bıkmadım
kilo yapmasa 3 öğün yiyeceğim, o derece.
ya evet sürekli rahatlama yaşı ilerliyo, bence bu rahatlama kelimesini çıkaralım lügatimizden o zaman rahatlarız:)
Âmin canım sen tabii ki en doğrusunu düşünüyorsun , kardeş hayatta onlara verebileceğimiz en güzel şey; biliyor musun kıskançlık bizde hat safhalarda yaşanmasına rağmen, birlikte oynadıklarını veya sarıldıklarını görmek , ikisini aynı anda uyurken seyretmek , hissettiğim en güzel duygu.. Tabii ki zorlukları da olacaktır elbet ama bunlara göğüs geremeyecek olsak zaten anne olma sorumluluğunu hiç almazdık, Allah'ım önce sağlık sonra huzur versin , herşey çok güzel olacak eminim ben