Selamünaleykümmm...uzunca bi aradan sonra biz geldikkkk...
Aslında giderken bir hafta on gün gibi düşünmüştük ama 1 hafta kadar önce baya agır bir gribe yakalandım öyle olunca buralarda tek basıma napıcam diye kalıyım dedim biraz daha anne evi gibisi var mı yediğim onumde yemediğim arkamda valla 5 yıldızlı otelde bu kdr rahat olamazdım sanıyorum...neyse ben tam iyi olacakken sanıyorum yasire de bulaştırdım

doktora götürdük kulaklarında ve boğazında da iltihap varmıs antibiyotik verdi sonra da onla uğraş derken eşimin de bu haftasonu cok yogundu işleri dedim en iyisi sen hafta arası gel al oldu bu kadar zamaaan :)
şimdik gelelim emzirmeyi bırakma etkinliğimize :) herkes sabır taşını çok söylemişti tedbiren almıştım gitmeden aktardan ama nerdeyse hiç gerek kalmadı...gece doya doya emzirdim oğluşu sabah isteyince annem dedi artık tamam sen sür salça sürüp geldim görür görmez ıyyy eee demeye başladı ama bi yandan da bakıyo ben hiçbişi demedim sonra koşarak gitti mutfaga dedik napıcak almış bi peçete annne sil diyo

kurban oldugum ilk gün cok sık aralıklarla sordu ama hiç kendini yerlere atmadı sadece akşama doğru sigara krizi gelenler gibi böyle garip hallere girdi o aralarda hep bişiler verdim eline ilk gece de kalkınca söyledi ama ikna olmayınca aç falan dedi ben de yine sürdüm ilk 3 günden sonra da yavas yavas sormayı azalttı bazen aklına geliyo kendi kendine memeee diyo sonra bakıyo eee ıyyy diyo ben bişi demeden duygusal olarak zor bi süreç olsa da hep busmai geldi aklıma memeler hakkaten dinlenmeye girdi sanıyorum

darısı diğer bebişe inş onda da sütüm olur da doyasıya emziririm...
oradayken endokrine de gittim ilaç dozum arttırıldı ay sonu kadın doğum kontrolümde tekrar yapılacak olan testle de tam karar verilecek...
ben de haberler böyle inş sizler de iyisinizdir bebek cinsiyetlerinden belli olan görmüştüm kızzz gözünüz aydınn inşşş darısı başımaaa demiş nfkcım inşş saglıklaaa...sabırsızlıkla bekliyorum öğrenmeyi...