Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli bir şey değil ya sadece merakkkkk!
gununuz aydin, cumaniz mubarek olsun canlar..
Neneye geldik, kahvalti yapicaz birazdan.
pembisim, gecmis olsun canim. Sanirim biz de ailecek hasta olduk. Heralde grip:26:
Burnumuz akiyor, hem de tutuk. Hapsirip tiksiriyoruz.. :2:
Pembiş, sen de daha okula gitmedin sanırım.
Özür canlarım.Kız elifnaz onu bana yazmıştı :) mama sandlayesi için foto yollarken açıklama yapıcam mı yoksa arayacak mıyım diye sormuştum da :)
Mail attım bu arada bakalım nolcak.
Geçmiş olsun canım.gununuz aydin, cumaniz mubarek olsun canlar..
pembisim, gecmis olsun canim. Sanirim biz de ailecek hasta olduk. Heralde grip:26:
Ben de 9.40 gibi çıkacağım. Amaaaa ben hazırım.Amanınnnn geçmişler olsun
Nene size baksınnnnnnn.
Yok canikom. 9:30da çıkmam lazım ama daha hazırlanamadım bile!!
Geçmiş olsun canım.
Ben de 9.40 gibi çıkacağım. Amaaaa ben hazırım.![]()
çok geçmiş olsun canımŞimdi iyi çok şükür. Sağol canım.
Bi de gece babasına dedim ki "çocuğun burnu tıkalı ve iki saattir uyuyamıyor yazık. Serum fizyolojik yapıcam. Beceremezsem gel". Tamam dedi. Ben karanlıkta cebelleşiyordum ve çocuğum bağırıp duruyordu veeeee babamız uyumaya devam ettierkek olmak vardııııııı.
Bu arada oğlum artık beni tuvalete bile yollamıyor. Bir göz yaşları döküyor anlatamam. Özellikle teyzesi geldiyse film kopuyor. Ne kadar sürecek bu durum yaaaaa???
Oo, ne güzel. Yıllardır Ankara'ya gitmeyi istiyorum bir kısmet olmadı.geçmiş olsun nfk
günaydın kızlar
biz ani bir kararla yarın ankaraya gitme kararı aldık inşallah..
tavsiye edeceğiniz mekan otel varsa önerileri değerlendiririm
zaten eş dost akraba ziyaretiyle geçicek çoğu ama biz otelde kalmak ve biraz kendimize de zaman ayırmak istiyoruz
çok geçmiş olsun canım
böyle babalık çok iyiymiş:) bizimki kesin dayanamaz koşardı ama onun da her işe atlama huyu var ondan
benimki de namaz kılarken beni görürse; gülerek koşa koşa geliyor sırtıma çıkıyor bacağıma yapışıyor elindekiyle arkama vuruyor. tamamen gıcık etme amaçlı ;çünkü gülmekten yerlere yatıyor. anlamadım bu kadar komik olan ne??? çocuktan gizli saklı namaz kılıyorum artık![]()
Önemli bir şey değil ya sadece merakkkkk!
geçmiş olsun nfk
günaydın kızlar
biz ani bir kararla yarın ankaraya gitme kararı aldık inşallah..
tavsiye edeceğiniz mekan otel varsa önerileri değerlendiririm
zaten eş dost akraba ziyaretiyle geçicek çoğu ama biz otelde kalmak ve biraz kendimize de zaman ayırmak istiyoruz
çok geçmiş olsun canım
böyle babalık çok iyiymiş:) bizimki kesin dayanamaz koşardı ama onun da her işe atlama huyu var ondan
benimki de namaz kılarken beni görürse; gülerek koşa koşa geliyor sırtıma çıkıyor bacağıma yapışıyor elindekiyle arkama vuruyor. tamamen gıcık etme amaçlı ;çünkü gülmekten yerlere yatıyor. anlamadım bu kadar komik olan ne??? çocuktan gizli saklı namaz kılıyorum artık![]()
busmai, esim 3-4 ay once ankaraya gitmisti. Bilkent hotelde kaldi bir gece ve cok begenmis, ki cok titizdir, kolay begenmez. Cok temiz ve yemekleri guzel monusu cok zengin demisti. dolasiyla pahali da, sitesine bi bak arayip konus istersen
Aysecik biz namaz kilarken bizimle namaz kiliyor
Ozellikle babasinin fesini alip kendi basina takiyor surekli rukuya gidip geliyo![]()
Çok tatlısın yaa. oda öğrenicek annesi. sanırım ikinci bebeğin oldu. umarım kolay atlatmışsındır. geçmişe hiç bakamadım çok zaman oldu. gözünaydın ve güle güle büyüt bebişlerini tatlım.kerem'de seccadeyi çekiyor. bir gün dusmem inşallah
Kalmışmıdır acaba güzelmiş. Batuhanın ajandası var hep onu karalıyordu kalemlerle sonrada defterin sayfasını koparıp yemeye başlıyor. kalemin arkasını yiyor. tükenmez kalemse arkasının tıpasını çıkarıyor ağzıyla. yazı tahtası iyi olacak aslında ama kalemini kemirecek bu seferde. herşeyi ağzına alıyor.herkese hayırlı günlerrrr
duvar çizilmelerinden konuşulmuş banada bu denk geldi iyi oldu
bugün şok marketlere şu yazı tahtasından gelecekmiş
Eki Görüntüle 1019073
eşimin işyerine yakın şok market var öğlen alırmısın dedim
alırız da şimdi melisa yazı tahtası ile başlayıp sonra duvarlara çizmeye devam etmesin dedi
iyi o zaman alma dedim sonra kendi yok ya alalım sonuçta el becerisi gelişmesi lazım kızım için feda olsun boyarız ne olcek dedi
almak isteyenlere duyrulur![]()
Geçmiş olsun tatlım. hasta olunca çok zor oluyor hep yüzleri gülsün hiç hasta olmasın istiyoruz. hafta sonlarını bende hep sevmişimdir. cuma geldimmi tatil havasına giriyorum bende.Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :) haftanın son gününe de geldik çok şükür..
Oğluşumun dün gece burnu tıkalıydı ve ateşi vardı. Gecenin bir vakti serum fizyolojik savaşı verdim yani... Umarım bugün daha iyi olur...
Güzel bir gün olsun inşallah :)
Tatlım ben doğduğundan beri hiç gidemezdim wc ye şimdi artık arkamdan geliyor beraber giriyoruz. yoksa kıyameti koparıyor. birde merdiven çıkmaya bayılıyor. ağladığında susturmanın en kolay yolu. merdiveeen.Bu arada oğlum artık beni tuvalete bile yollamıyor. Bir göz yaşları döküyor anlatamam. Özellikle teyzesi geldiyse film kopuyor. Ne kadar sürecek bu durum yaaaaa???
Seninde ve herkezin cuması mübarek olsun. bizde ailecek atlattık. malum havalar çok etkiliyor. aman dikkat edin. önlem almayı unutmayın. hapşuruk hep var zaten nedense. alerjikmidir nedir.gununuz aydin, cumaniz mubarek olsun canlar..
düşkünlük ne demek. benimki zamk gibi yapışıyor.Hep oyun istiyor.Durup dururken bu düşkünlük nerden çıktı anlamadım :/