Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

gununuz aydin, cumaniz mubarek olsun canlar.. :16:

Neneye geldik, kahvalti yapicaz birazdan.
pembisim, gecmis olsun canim. Sanirim biz de ailecek hasta olduk. Heralde grip:26:
Burnumuz akiyor, hem de tutuk. Hapsirip tiksiriyoruz.. :2:

Amanınnnn geçmişler olsun :(
Nene size baksınnnnnnn.
Pembiş, sen de daha okula gitmedin sanırım.

Yok canikom. 9:30da çıkmam lazım ama daha hazırlanamadım bile!!

pembisim, gecmis olsun canim. Sanirim biz de ailecek hasta olduk. Heralde grip:26:
Geçmiş olsun canım.

Amanınnnn geçmişler olsun :(
Nene size baksınnnnnnn.

Yok canikom. 9:30da çıkmam lazım ama daha hazırlanamadım bile!!
Ben de 9.40 gibi çıkacağım. Amaaaa ben hazırım.:ssz:

geçmiş olsun nfk
günaydın kızlar
biz ani bir kararla yarın ankaraya gitme kararı aldık inşallah..
tavsiye edeceğiniz mekan otel varsa önerileri değerlendiririm
zaten eş dost akraba ziyaretiyle geçicek çoğu ama biz otelde kalmak ve biraz kendimize de zaman ayırmak istiyoruz:16:
Şimdi iyi çok şükür. Sağol canım.

Bi de gece babasına dedim ki "çocuğun burnu tıkalı ve iki saattir uyuyamıyor yazık. Serum fizyolojik yapıcam. Beceremezsem gel". Tamam dedi. Ben karanlıkta cebelleşiyordum ve çocuğum bağırıp duruyordu veeeee babamız uyumaya devam etti :D erkek olmak vardııııııı.
çok geçmiş olsun canım
böyle babalık çok iyiymiş:) bizimki kesin dayanamaz koşardı ama onun da her işe atlama huyu var ondan
Bu arada oğlum artık beni tuvalete bile yollamıyor. Bir göz yaşları döküyor anlatamam. Özellikle teyzesi geldiyse film kopuyor. Ne kadar sürecek bu durum yaaaaa :(???

benimki de namaz kılarken beni görürse; gülerek koşa koşa geliyor sırtıma çıkıyor bacağıma yapışıyor elindekiyle arkama vuruyor. tamamen gıcık etme amaçlı ;çünkü gülmekten yerlere yatıyor. anlamadım bu kadar komik olan ne??? çocuktan gizli saklı namaz kılıyorum artık:9:

Son düzenleme:
geçmiş olsun nfk
günaydın kızlar
zaten eş dost akraba ziyaretiyle geçicek çoğu ama biz otelde kalmak ve biraz kendimize de zaman ayırmak istiyoruz:16:

çok geçmiş olsun canım
böyle babalık çok iyiymiş:) bizimki kesin dayanamaz koşardı ama onun da her işe atlama huyu var ondan

benimki de namaz kılarken beni görürse; gülerek koşa koşa geliyor sırtıma çıkıyor bacağıma yapışıyor elindekiyle arkama vuruyor. tamamen gıcık etme amaçlı ;çünkü gülmekten yerlere yatıyor. anlamadım bu kadar komik olan ne??? çocuktan gizli saklı namaz kılıyorum artık:9:
Oo, ne güzel. Yıllardır Ankara'ya gitmeyi istiyorum bir kısmet olmadı.

busmai, esim 3-4 ay once ankaraya gitmisti. Bilkent hotelde kaldi bir gece ve cok begenmis, ki cok titizdir, kolay begenmez. Cok temiz ve yemekleri guzel monusu cok zengin demisti. dolasiyla pahali da, sitesine bi bak arayip konus istersen

Aysecik biz namaz kilarken bizimle namaz kiliyor :16:
Ozellikle babasinin fesini alip kendi basina takiyor surekli rukuya gidip geliyo :1:

Günaydın güzel annişler, nasılsınız bugün?
Ben pıtırcığımı doyurdum o arabaları seyrederken ben dağ gibi yığılmış ütüme başlıyorum, kahvaltı ederken de geçmişe göz atarım öptük hepinizi :54::38: hayırlı haberler alacağımız, huzurlu güzel bir gün olsun :48:

pembis, sizin mama sandalyesinin modeli hangisi. emaile cevap gelmiş. polly modelinin yedek parca ve kılıf stokta yokmus. mart ayi sonunda tekrar donus yapın diyor.

geçmiş olsun nfk
günaydın kızlar

çok geçmiş olsun canım

kerem'de seccadeyi çekiyor. bir gün dusmem inşallah

Herkeze koccaman günaydın. Ben aranıza yeni katılmıyorum aslında. Beni tanıyorsunuz. önemli nedenlerden dolayı çok uzun süre foruma giremedim. Amaaa çok özledim hepinizi. Ayy inanmıyorum yine hamile olanlar var. çok sevindim. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Bir ara bende düşündüm çocuk ama gözüm yemiyor. Sanırım benim afacandan sonra ikinci çocuğa dayanamam gibi geliyor.:19:
Hepimizin bebişleri büyüdü. Geçmişe çok bakamadım ama herkez ve bebişler çok iyidir umarım.

busmai, esim 3-4 ay once ankaraya gitmisti. Bilkent hotelde kaldi bir gece ve cok begenmis, ki cok titizdir, kolay begenmez. Cok temiz ve yemekleri guzel monusu cok zengin demisti. dolasiyla pahali da, sitesine bi bak arayip konus istersen

Aysecik biz namaz kilarken bizimle namaz kiliyor :16:
Ozellikle babasinin fesini alip kendi basina takiyor surekli rukuya gidip geliyo :1:

oyy kurban olurum:16: onu bizimkide yapıyor. bi arada secdeye tam yatiyordu boylu boyuna:1:

Son düzenleme:
kerem'de seccadeyi çekiyor. bir gün dusmem inşallah
Çok tatlısın yaa. oda öğrenicek annesi. sanırım ikinci bebeğin oldu. umarım kolay atlatmışsındır. geçmişe hiç bakamadım çok zaman oldu. gözünaydın ve güle güle büyüt bebişlerini tatlım.

BUSMAİ : Ankarayamı geliyorsun? ne güzel. ben ankaralıyım. kalınacak güzel oteller var. internetten bakarsan daha çok içine siner. ne kadar süre kalacaksınız? işinizle ilgili ise gideceğiniz yere yakın yada ulaşımı kolay yerleri tercih edersiniz heralde. Ankara da heryere ulaşım kolaydır aslında. Tercih meselesi. kafaya takıldığın birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

herkese hayırlı günlerrrr:3:

duvar çizilmelerinden konuşulmuş banada bu denk geldi iyi oldu :1:
bugün şok marketlere şu yazı tahtasından gelecekmiş
Eki Görüntüle 1019073
eşimin işyerine yakın şok market var öğlen alırmısın dedim
alırız da şimdi melisa yazı tahtası ile başlayıp sonra duvarlara çizmeye devam etmesin dedi :1:
iyi o zaman alma dedim sonra kendi yok ya alalım sonuçta el becerisi gelişmesi lazım kızım için feda olsun boyarız ne olcek dedi:16:

almak isteyenlere duyrulur:34:
Kalmışmıdır acaba güzelmiş. Batuhanın ajandası var hep onu karalıyordu kalemlerle sonrada defterin sayfasını koparıp yemeye başlıyor. kalemin arkasını yiyor. tükenmez kalemse arkasının tıpasını çıkarıyor ağzıyla. yazı tahtası iyi olacak aslında ama kalemini kemirecek bu seferde. herşeyi ağzına alıyor.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :) haftanın son gününe de geldik çok şükür..

Oğluşumun dün gece burnu tıkalıydı ve ateşi vardı. Gecenin bir vakti serum fizyolojik savaşı verdim yani... Umarım bugün daha iyi olur...

Güzel bir gün olsun inşallah :)
Geçmiş olsun tatlım. hasta olunca çok zor oluyor hep yüzleri gülsün hiç hasta olmasın istiyoruz. hafta sonlarını bende hep sevmişimdir. cuma geldimmi tatil havasına giriyorum bende.

Bu arada oğlum artık beni tuvalete bile yollamıyor. Bir göz yaşları döküyor anlatamam. Özellikle teyzesi geldiyse film kopuyor. Ne kadar sürecek bu durum yaaaaa :(???
Tatlım ben doğduğundan beri hiç gidemezdim wc ye şimdi artık arkamdan geliyor beraber giriyoruz. yoksa kıyameti koparıyor. birde merdiven çıkmaya bayılıyor. ağladığında susturmanın en kolay yolu. merdiveeen.

Seninde ve herkezin cuması mübarek olsun. bizde ailecek atlattık. malum havalar çok etkiliyor. aman dikkat edin. önlem almayı unutmayın. hapşuruk hep var zaten nedense. alerjikmidir nedir.

Durup dururken bu düşkünlük nerden çıktı anlamadım :/
düşkünlük ne demek. benimki zamk gibi yapışıyor.Hep oyun istiyor.:emir_bebek:

Back
X