Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar ya bugün bir buçuk ay önce verdiğimiz idrar sonucunu alıp dr a göstereceğiz. Taşı vücudu mu yapıyor yoksa beslenmesiyle mi ilgili onu öğreneceğiz. Bakalım ne olacak? Son mesai saatlerine ancak yetişiriz artık kAyseriye.

Yarın bizde kaplıcaya gitmeyi düşünüyoruz, 1 günlüğüne, inşallah güzel geçer. Bayadır bunaldım 1 gün bile olsa gideceğim artık.

aysecigi uyutup teyzesine biraktim ciktim.
Umraniyeye gidiyorum:10:

Kızlar ya bugün bir buçuk ay önce verdiğimiz idrar sonucunu alıp dr a göstereceğiz. Taşı vücudu mu yapıyor yoksa beslenmesiyle mi ilgili onu öğreneceğiz. Bakalım ne olacak? Son mesai saatlerine ancak yetişiriz artık kAyseriye.

Yarın bizde kaplıcaya gitmeyi düşünüyoruz, 1 günlüğüne, inşallah güzel geçer. Bayadır bunaldım 1 gün bile olsa gideceğim artık.
Geçmiş olsun canım. Taşmı düşürüyorsun! off çok zor olmalı ben kum dökmüştüm o bile çok zorlamıştı beni. tekneloji gelişti şimdi kolay yöntemler çıkmış ama çekene çok zor. Eşim de taş düşürdü. tiksine tiksine bira içmişti hiç sevmez birayı bayaa eritmişti taşı. tanıdık bir dr tavsiye etti. kaplıca herzaman iyidir. umarım güzel vakit geçirirsin.

Bende tanımıyorum galiba???
tanrsın tatlım. okadar çok gelen giden vardır ki normal olarak çıkaramazsınız tabi. kullanıcı ismi farklı ama daha önceki kullandığım isme yakın.

yok bu arkadas cadirin ustune sip diye damladi :27: batuhani da hatirlayamadim :9:
Ya fi tarihinden ya ben yaslaniyorum
:30:
Sen yaşlanmazsın tatlım. gelmeni bekliyordum. seninle konuşmayı özledim. nkolık desem. hatırladınmı:16:

nkolik miiiii???:52:
Ankara deyince acaba dedim, inanmiyorum yaaaaa!
Nerelerdesin?.. Unuttun bizi?.
Kp ne oldu? İyi mi?

nkolik miiiii???:52:
Ankara deyince acaba dedim, inanmiyorum yaaaaa!
Nerelerdesin?.. Unuttun bizi?.
Kp ne oldu? İyi mi?
Merhabaa tatlımm hiç unuturmuyum sizi yaa mümkünmü ama hayatımda okadar çok şey değiştiki nerden başlasam bilmiyorum. Ankaradan taşındım evimin kapısını kilitledim Bodruma yerleştim. burda yine tasarımcı olarak işe başladım. eşimde burda ayarladı işini yakın zamanda oda başlıcak. 1,5 aydır bodrumdayım alışmaya çalışıyorum. herşey çok ani ve plansız oldu. ama memnunum şimdilik. kayınpeder vefat etti malesef. beklenen bir durumdu, çok değerli bir insandı benim için hatıralarıyla yaşıyoruz işte.

demistim:9:
kız helal olsun sana
valla helal olsun

kiz siz hatirlamiyonuz mu?..
Kp epey rahatsizdi, hastanede yatiyordu. Hatta o ara ev vermisti nkoliklere.
zekana hayrn kaldım tatlım. zekii hatunsun zaten.

Resmi yapıştıramadım sanırım kakaolu süt dilimi yapımı kolay ve güzel bir tatlı. cahide jibekin sitesinde var çok güzel görünüyor. Benim obur sever böyle şeyleri. malum dişleri çıktıya sakız bile çiğniyor.

Merhabaa tatlımm hiç unuturmuyum sizi yaa mümkünmü ama hayatımda okadar çok şey değiştiki nerden başlasam bilmiyorum. Ankaradan taşındım evimin kapısını kilitledim Bodruma yerleştim. burda yine tasarımcı olarak işe başladım. eşimde burda ayarladı işini yakın zamanda oda başlıcak. 1,5 aydır bodrumdayım alışmaya çalışıyorum. herşey çok ani ve plansız oldu. ama memnunum şimdilik. kayınpeder vefat etti malesef. beklenen bir durumdu, çok değerli bir insandı benim için hatıralarıyla yaşıyoruz işte.

valla helal olsun

zekana hayrn kaldım tatlım. zekii hatunsun zaten.
Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun..
Sen birden yazmqyi biraktigin icin tahmin etmistik ama baska da bi iletisimimiz olmadigi icin haberlesemedik.
Arada verdigin tarifle pogaca apiyoruz aniyoruz seni.
Bodruma hic gitmedim ama tv den gordugum kadariyla yasanacak guzel bi belde.. Heralde ankara gibi merkezden sonra sana fazla sakin gelmistir :1: batuhan icin cok iyi tabi, calismaya da baslamissin. hayirli olsun.

Biz biraktigin gibiyiz bi farkla; yarimiz tekrar hamile :9:

cumanız mübarek olsun.

nfk geçmiş olsun.hasta halinlede geziyorsun bacım.:53:

kim tutar seni.

bizde annnemlere gidicez ,hafta sonu orada geçireceğiz inşaallah.

kayınvalidemler umrede öbür haftasonu gelecekler birde onlar gelince gideriz:1:

pembe efe sana iyice düşmeye başlamış.yaz tatili gelsede ana oğul başbaşa kalsanız.

busmai senin bebek anne karnında gezmeye alıştı ,doğunca da gezersiniz artık busmai ve oğulları.:34:

Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun..
Sen birden yazmqyi biraktigin icin tahmin etmistik ama baska da bi iletisimimiz olmadigi icin haberlesemedik.
Arada verdigin tarifle pogaca apiyoruz aniyoruz seni.
Bodruma hic gitmedim ama tv den gordugum kadariyla yasanacak guzel bi belde.. Heralde ankara gibi merkezden sonra sana fazla sakin gelmistir :1: batuhan icin cok iyi tabi, calismaya da baslamissin. hayirli olsun.

Biz biraktigin gibiyiz bi farkla; yarimiz tekrar hamile :9:
saol canım amin. yazmayı mecburen bıraktım kp hastalığı,ortalığın gerginliği benim başıma gelenler (birgün özelden paylaşırım eklersen) vs.ler işte ve en sonda kp vefatı giremedim topiğe. zaten yeni taşındığım yerede aldıramadık interneti oda sıkıntı oldu. iskanı verilmemişti evin. nitekim haberleşemedik. bir süre sonra baktım foruma giremedim aktif olmadığım için sanırım. Neyseki beni anmanıza ve hatırlamanıza sevindim.
Bodum evet çok güzel yer ama sürekli yaşanacak yermi bilemiyorum. Çok fazla sakin. Evin deniz görmesi,yeşillik oksijen güzel ama evimi özlüyorum.
Bazı arkadaşlar hamile kalmışlar evet onlara çoook sevindim çook şaşırdımda. aaa oldum okuyunca. Allah analı babalı kucaklarına almak nasip etsin.
sizinde iyi olmanıza sevindim. sen çocuk düşünmüyormusun.

Back
X