son zamanlar şu emzirme işi ile ilgili birkaç şey dikkatimi çekiyor sizinde fikirlerinizi almak istedim
biliyorsunuz ben çalışıyorum ilk zamanlar sürekli süt sağardım işyerinde kızıma sürekli anne sütü verdim
tabiki ek mama ve ek gıdalarda vardı ama emzirmeyi hiç bırakmadık ilk zamanlar insanlar aaa ne güzel sütün geliyor
emziriyorsun diye sevinerek ve mutlaka emzirmelisin şimdi gibii birşeyler söylüyorlardı
ama son zamanlar melisa herkesin içinde içeri gel meme diye beni çağırınca aaa hala emziriyormusun hem şaşırıp hemde
artık bırakmalısın gibi konuşmalar geçmeye başladı
- sütünün bu saatten sonra ona hiçbir faydası yok boşuna emziriyorsun
- böyle devam edersen gelişmeyecek emmek için yemek yemez küçük kalır
- kendine bağımlı bir çocuk yetiştiryorsun
- biraz daha devam edersen ilkokula kadar bıraktıramazsın daha çok psikolojisi bozulur
- göğüsüne acı sür bir iki gün ağlar unutur
- gece rahat uyumak istiyorsan emzirmeyi bırak ve geceleri çocuğa su verme alışmasın
- bir erkek bebeği olan arkadaşımada cinsel kimliği oluşmaya başladı memeyi artık başka amaçla emer demişler
allahtan ben bunların hiçbirine takılan biri değilim ama insanların bu ilk doğduğunda ısrarla sütünüz olmasa dahi
"aaa mutlaka anne süt şart" demeleri sonra çocuk biraz büyüyünce "aaa yeter artık emzirme" tavırları çok ilginç ya
acaba ilerleyen zamanlarda bizdemi böyle olacağız anlamadım yaa:44:
sonuçta emzirmenin çocuk ve anne bağındada çok önemli bir yeri olduğuna inanıyorum ben çünkü bende emzirirken huzur duyuyorum
ve o anın hiç bitmesini istemiyorum

(tabi gece çok sık kalkmalarda bazen tırlatabiliyorum :)
birde kuran- ı kerimde bile çocuklarımızı 2 yaşına kadar emzirmemizin uygun olduğu yazıyor
eğer bırakmak istersek eşiyle konuşup karar verilmesi gerektiği falan yazıyor da bu insanlar neden bu kadar fazla konuşuyorlar acaba
amannn çok yazdım içimde kalmıştı bu yazayım dedim umarım sıkmadım sizi