normalde bu saate bin kez uyurdum ama anlatmadan uyuyamadım...eve geleli de çok olmadı zaten..neyse daldan dala atlamadan anlatıyım yasir öğle uykusuna erken yattı erken kalktı ama o uyandıgında ben hala uyumak istedim bayılmış gibiydim bi baktım saat 2.5 gecmiş arkları aradım dedim bu saatten sonra oraya gelmek çok geç olur ama içim de kaldı neyse apar topar çıktık apartmanın önü parkmış yasir tutturunca eşim onu oralarda oyalarken ben de muhabbet etmiş oldum çok iyi oldu yasir gelince aynı yaşıtı bi çocuk daha vardı onda tel gördü benimkini istedi ben de verdim yaşlı teyzelerden biri dediki aaa bu yaştaki çocuklara tel zararlı degıl mi arkadaşların anneleri diye bişey demedim rehberlikçiye falan soralım dediler rehberlikçi dedikleri de o okuldan ayrıldıktan sonra atanmış yüzünü ya bir ya iki gördüğüm hiçbir muhabbetim olmayan birisi neyse kız kaşını gözünü oynatarak ama surat ifadesi gözümden gitmiyo hala sinirliyim çünkü safa !!! dedi inanılmaz zaralı işte bizim hocalarımızda bunu hep söylüyo el kadar çocuklara tel verilir mi dedim ne oluyo da celalleniyosun bu kadar cocuk benim keyif benim hocalarını da seni de öpüyorum çocuk büyütmek sizin kitaplarınızda yazdıgı gibi değil demez mi
sen çocuguna sevgi veremiyosan madem bir de ikinci çocugu yapmıcaksın 
dedim sen hangi hakla böyle konusuyosun sen kimsin dedim ya ama ortamda 20 kişi var bi kişi ağzını açmıyo dedim sen önce bir evlen barklan çoluk cocuga karış ondan sora seni karşıma muatap diye alıyım ki şu seviyenle o zaman da almam ya kızdaki küstahlıga bak yaa bu nedir sen kendini ne zannediyosun sen kimsin yaa sonra ark.lar dedi o işte hep böyle biri neden kafana takıyosun falan dedim öyle biri derken deli mi manyak mı ne zoru var alala ee o zaman ben de böyle biriyim ama aşırı sinirlendim eğer yaşlı teyzeler olmasa şiddet bile uygulayabilirdim belki size de bu kdr sinirlenmem anormal gelebilir ama nfk nın deyimiyle yasir benim gerçekten yumuşak karnım onunla ilgili yakınımdan biri bile heleki anneliğimle ilgili tek kelime edemez heleki şu hayatımda hiçbir vasfı olmayan kişi Allah Allah yaa desem ki bi alıp veremediği var önceden de tanışmıyoruz yani yaa saf bir de psikoloji okumussun dime yani yok amaaannn neyse uzun oldu ama içimi dökmek istedim...
ordan da 212 diye bir avm varmıs hiç gitmemiştik baya begendik yasir kumandalı akülü arabalara bindi çok eglendi bir de tesettür için bir sürü marka vardı da benim ebatlarıma şu anda almak mantıklı gelmedi zaten indirimler de bitmiş hep yeni sezon ve el kadar şeyler 370 400...
baya bi geç kaldım yasirden sonra ama ancak namazdı buraya baktı bu saat oldu ben de herkese deliksiz uykular diliyorum iyi gecelerrrr bereketli uykularr