Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kizlar, 3-4 gundur aysecigin salyasi cok akiyor. Surekli kiyafet degistiriyorum. Diger azilar mi cikiyor blmyrm. Acaba bu ates disle alakali olabilir mi? :44:

Aksam yine atesi cikti. İlaci zorla verdim. Sonra ilik bi dus aldirdim. Kiyamet kopardi tabi, bolca su yuttu, midesi bulandi ve epeyce cikardi. Simdi tekrar surup verdim uyutmaya calisiyorum.

Nfkcım ya geçmişler olsun. Sabahtan beri bi yazdırmadı ev ahalisi :( bizim aylardır salyamız var ama hiçbişi çıktığı yok... Ayşeciğimin mümüklü olma durumu da vardı ya bana grip gibi geliyor :(

kocanı boşayıp beni alırmısın;)

Efeciğim 1 saat 15 dk kadar memede kestirip sahalara döndü :) açlıktan kudurup durdu. Bişiler yiyince sakinleşti.

Ona yiyecek bişi hazırlarken ayağıma sandalye düştü. Çıkan sesten ve benim bağırmamdan korktu. Babası onca bağrışa totosunu kaldırıp geldi. Buz falan koyduk ama hala zonkluyo. Tırnağımın üstüne düştüğü için ortadan kırıldı tırnağım. Neyse asıl konu şu ki hala o halimle ve ağlayarak ben yedirdim oğlumun yemeğini... İçimden bolca sayıyor ve sövüyorum...

Bana geçmiş olsun diyen demeyen herkese teşekkür ederimmmmm. Parmağım bugün daha iyiydi. Hava da güzel olunca Efeyi dışarı çıkardık. Hopladı zıpladı mutlu oldu. Zaten yarın hava bozacakmış ve haftaiçi yavrum çıkamıyo diyerekten kendimi feda ettim :)

geçmiş olsun bizde de uyanmala sık bu ara ben dişten tahmin ediyorum...ateş yok bizde köpekler patlıyor...ikinci azılar gelecek kışa
colicos sen eskilerdenmişsin ama ben yeniyim;) yine de hoş geldin diyeyim yuvana;)

gunaydin canlar..

Aysecik bu gece en basit ve kaba tabirle "anami aglatti"
22.30 gibi uyudu, sabah 6.15 gibi ayaga dikildi. Ve gece tam 11 kez kalkti. Kendimi aynada gordum ve korktum. Sac bas dagilmis, gozler sis ve yorgun donuk bi surat. Bogazim sis ve oksuruyorum. Neyse mizildayan ve surekli esneyen aysecigi ayagimda salliyorum suan.

pembisim, gecmis olsun canim ya cik uzuldum.
Nasil bi sandalye ve dusustuki tirnagin kirildi oyle :25:
Esine de pes diyorum. Seni o halde birakip uyuyabildi yaaa!!:kkk: simdi nasilsin, hala agriyor mu?:26:

ecrinim; randevun var demek. Hayirli guzel haberlerle gel bacim ins bekliyoruz:31:

ilahiiii:9:
N'apiyo kiz kadin? Kalabalikta gozune batmaz.
Gelecekse kalabalik gelsinler :9:

Ne ikram yaptin soyle bakimmm?:56:

ben idare ediyorum da aysecigin atesi yukseliyor iste. Henuz oksuruk, hiriltili nefes gibi baska bi sikayeti yok, ins olmaz da. Takipteyim iste..

3 tencere yemek icin 3 saattir mutfaktayim ya. :99:
Ne kadar cok zamanimiz geciyor muftakta.
Annem gibi ayni anda iki uc yemek yapabileydim keskem
:30:
İkiniz de tez zamandan iyileşirsiniz inşallah.

Bazen sevmemek için çok fazla nedene ihtiyaç olmuyor. Nefret de aşk gibi...ve ben sevmediğimi çooook belli ediyorum.

kizlar, 3-4 gundur aysecigin salyasi cok akiyor. Surekli kiyafet degistiriyorum. Diger azilar mi cikiyor blmyrm. Acaba bu ates disle alakali olabilir mi? :44:

Aksam yine atesi cikti. İlaci zorla verdim. Sonra ilik bi dus aldirdim. Kiyamet kopardi tabi, bolca su yuttu, midesi bulandi ve epeyce cikardi. Simdi tekrar surup verdim uyutmaya calisiyorum.
İkinci azılar daha geç çıkıyor diye biliyorum. Tabi belli olmaz.
Hahahaha kız boşansam aynı hatayı yapar mıyım senceeee??? :D
Hımmm, bilmem sence?seninki gibi hamaratı kim istemez ki...

İkiniz de tez zamandan iyileşirsiniz inşallah.

Bazen sevmemek için çok fazla nedene ihtiyaç olmuyor. Nefret de aşk gibi...ve ben sevmediğimi çooook belli ediyorum.

Wuhuuuuuu çok felsefik oldu. Edebiyat mı parçalıyosun bize akşam akşam kız :)?!?!

İkinci azılar daha geç çıkıyor diye biliyorum. Tabi belli olmaz.

Hımmm, bilmem sence?seninki gibi hamaratı kim istemez ki...

Yok kız benim de bir sürü manyuk huyum var :D

normalde bu saate bin kez uyurdum ama anlatmadan uyuyamadım...eve geleli de çok olmadı zaten..neyse daldan dala atlamadan anlatıyım yasir öğle uykusuna erken yattı erken kalktı ama o uyandıgında ben hala uyumak istedim bayılmış gibiydim bi baktım saat 2.5 gecmiş arkları aradım dedim bu saatten sonra oraya gelmek çok geç olur ama içim de kaldı neyse apar topar çıktık apartmanın önü parkmış yasir tutturunca eşim onu oralarda oyalarken ben de muhabbet etmiş oldum çok iyi oldu yasir gelince aynı yaşıtı bi çocuk daha vardı onda tel gördü benimkini istedi ben de verdim yaşlı teyzelerden biri dediki aaa bu yaştaki çocuklara tel zararlı degıl mi arkadaşların anneleri diye bişey demedim rehberlikçiye falan soralım dediler rehberlikçi dedikleri de o okuldan ayrıldıktan sonra atanmış yüzünü ya bir ya iki gördüğüm hiçbir muhabbetim olmayan birisi neyse kız kaşını gözünü oynatarak ama surat ifadesi gözümden gitmiyo hala sinirliyim çünkü safa !!! dedi inanılmaz zaralı işte bizim hocalarımızda bunu hep söylüyo el kadar çocuklara tel verilir mi dedim ne oluyo da celalleniyosun bu kadar cocuk benim keyif benim hocalarını da seni de öpüyorum çocuk büyütmek sizin kitaplarınızda yazdıgı gibi değil demez mi sen çocuguna sevgi veremiyosan madem bir de ikinci çocugu yapmıcaksın :53: dedim sen hangi hakla böyle konusuyosun sen kimsin dedim ya ama ortamda 20 kişi var bi kişi ağzını açmıyo dedim sen önce bir evlen barklan çoluk cocuga karış ondan sora seni karşıma muatap diye alıyım ki şu seviyenle o zaman da almam ya kızdaki küstahlıga bak yaa bu nedir sen kendini ne zannediyosun sen kimsin yaa sonra ark.lar dedi o işte hep böyle biri neden kafana takıyosun falan dedim öyle biri derken deli mi manyak mı ne zoru var alala ee o zaman ben de böyle biriyim ama aşırı sinirlendim eğer yaşlı teyzeler olmasa şiddet bile uygulayabilirdim belki size de bu kdr sinirlenmem anormal gelebilir ama nfk nın deyimiyle yasir benim gerçekten yumuşak karnım onunla ilgili yakınımdan biri bile heleki anneliğimle ilgili tek kelime edemez heleki şu hayatımda hiçbir vasfı olmayan kişi Allah Allah yaa desem ki bi alıp veremediği var önceden de tanışmıyoruz yani yaa saf bir de psikoloji okumussun dime yani yok amaaannn neyse uzun oldu ama içimi dökmek istedim...
ordan da 212 diye bir avm varmıs hiç gitmemiştik baya begendik yasir kumandalı akülü arabalara bindi çok eglendi bir de tesettür için bir sürü marka vardı da benim ebatlarıma şu anda almak mantıklı gelmedi zaten indirimler de bitmiş hep yeni sezon ve el kadar şeyler 370 400...
baya bi geç kaldım yasirden sonra ama ancak namazdı buraya baktı bu saat oldu ben de herkese deliksiz uykular diliyorum iyi gecelerrrr bereketli uykularr:16:

born, tam anlamiyla sorunlu birine rastlamissin. Bekara kari bosamak kolay derler. Ayrica ukala ve hadini bilmez. Kendini bi sey saniyor. Bi de cocuk bakimi ve gelisiminde uzman gibi ona soruyorlar. o kim, capi ne? İyi cevap vermissin, o kadar insan icinde rezil oldu, aldi cevabini oooh !!

elifnaz, dogumgunu bugun di mi?
Kolay gelsin, ins kucuk hanimin gonlune gore bi kutlama olur. Simdiden saglikla huzurla nice yillara diyorum. :16:

Bu arada gunaydiiin. Aysecikle zor bi gece gecirdik.
Atesi surekli yukseliyor. Sabah namazda yine surup verdik. Suan ayagimda salliyorum. Yine yukselirse hastaneye gidicez. Pazar pzar cocuk dr u bulabiliriz ins..
Herkese guzel bi guniliyorum..

born, tam anlamiyla sorunlu birine rastlamissin. Bekara kari bosamak kolay derler. Ayrica ukala ve hadini bilmez. Kendini bi sey saniyor. Bi de cocuk bakimi ve gelisiminde uzman gibi ona soruyorlar. o kim, capi ne? İyi cevap vermissin, o kadar insan icinde rezil oldu, aldi cevabini oooh !!

Kolay gelsin, ins kucuk hanimin gonlune gore bi kutlama olur. Simdiden saglikla huzurla nice yillara diyorum. :16:

Atesi surekli yukseliyor. Sabah namazda yine surup verdik. Suan ayagimda salliyorum. Yine yukselirse hastaneye gidicez. Pazar pzar cocuk dr u bulabiliriz ins..

Canımcım tekrar geçmiş olsun. Kadın doğum ve çocuk hastanesi tarzı biryere giderseniz nöbetçi çocuk doktoru bulursunuz; yoksa hiç sanmıyorum :(

Ecrincim ya ben dün yeni paşa hayırlı olsun demedim sanırım??? Allah'ım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım.

Elifnazım bugün kolay gelsin sana doğum gününde ve herşey çok güzel olsun inşallah :)

Borncum gerçekten sinir bozucu bir olay yaşamışsın.. Zaten karşındaki kişi işinde iyi olan biri olsaydı ilk defa tanıştığı birine çocuğu ile ilgili yorum yapmazdı. Hele ikinciyi yapmama yorumunu tanısa da yapmazdı... Hormonların da tavan yaptığı için iki kat kızmışsın sanırım :) fiziksel şiddet vs çok ayıp :D ha ama işin doğrusuna gelirsek tabiki telefon vermemeli ve tv izletmemeliyiz. Ama malesef yok öyle bir dünya. Bazen onları hırpalamamak için önceden karşı çıktığımız bu şeyleri paşa paşa yapıyoruz valla... Sonuç: annelik iç güdü ile olan bişi; sana ne doğru geliyorsa yap geç. Allah bizi büyük hatalar yapmaktan korusun...

Günaydın demeden olaya girdim çünkü günün aydın olabilmesi için yatıp kalkmak lazım. Dün gece ise sadece kalkma kısmı oldu malesef. Efenin burnu çok tıkalı. Serum fizyolojiğe rağmen yine tıkandı durdu. Evde fısfıs vardı ama kocam bana bunu dabah hatırlattı. İşte bu kadar basit şeyleri unutuyor olduğum için kendime kızıyorum vallahi. Resmen beynimin yarısını kullanmıyor gibiyim!! Neyse... Güzel bir pazar diliyorum herkeseeeeeee

Gunaydinlarrr..bizde erkenciyiz bugun 7 olmadan kalktik..dun tebrik eden herkese cokkkk cokkk tesekkur ediyorumm..eksik olmayin hic emiii..bu arada dunku kontrolde oglus 126 gr ve 11 cm ciktii..basladik bakalim boy kg takibine simdiden..
Nfk cim ve pembisimm cok gecmisler olsun..kuzular hasta olunca biz bes beter oluyoruz..dislerde zorluyor sanirim onunda etkisi var biraz..gece yatarken kaynamis suya biraz viks koyup basucuna dogru bi yere kucuk bi kap koyarsaniz daha rahat nefes aliyorlar genelde oyle yapiyorum iae yariyor;daha rahat uyuyorlar..birde en son kullandigim tylol cold isimli soguk alginligi surubu bayagi iyi geldi bize bilginize...
Colios..borekcikleri seviyorum ben citir citir oluyor patateslisi favorim..denemeye deger yani canim.
Elifnazcim..dogumgununuzz kutlu mutlu olsunn..umarim guzel bir gun gecirirsinizz..
Bugun hava bayagi bi kapali burda evde tikilmaca sanirsamm..ama herkese 3Gli ve saglikli gunler olsun canlarm..

Günaydıınnn....

Ecrinim hayırlı olsun. Bi oğluş daha geliyormuş gözün aydın.

Nfk cım bence diş olabilir ya. Bizim de her dişte bi hastalık patlıyor. Birde Ayşecik erken çıkarıyor dişleri. Bizim daha köpek dişler bile gelmedi.

Pembişim çok geçmiş olsun parmağın ezilmiş. Bugün daha iyidir umarım. Bu kocaları da biz alıştırıyoruz böyle. Ceremesini de yine biz çekiyoruz.

Borncum herşey kitaplarda yazdığı gb olaydı ooooo.... Bin tane kitap okudum doğumdan önce, hala da okuyorum. Sorsan hangisini uygulayabiliyorum hiç birini... Yine dönüp dolaşıp size sorup fikir ediniyorum. O kız da bunları bilmediği için baya saçmalamış bence.

Bize gelince dr hiç yorum yapmadı sağolsun. Nisandaki kontrolümüzde herşey belli olacak sanırım. Ama taş değil midir acaba diye hala ümidimiz vardı, ama kesin bir şekilde taştır demiş sadece.
Biz oteldeyiz hala. Bugün çıkışımız. Son saatleri değerlendiriyorum.

normalde bu saate bin kez uyurdum ama anlatmadan uyuyamadım...eve geleli de çok olmadı zaten..neyse daldan dala atlamadan anlatıyım yasir öğle uykusuna erken yattı erken kalktı ama o uyandıgında ben hala uyumak istedim bayılmış gibiydim bi baktım saat 2.5 gecmiş arkları aradım dedim bu saatten sonra oraya gelmek çok geç olur ama içim de kaldı neyse apar topar çıktık apartmanın önü parkmış yasir tutturunca eşim onu oralarda oyalarken ben de muhabbet etmiş oldum çok iyi oldu yasir gelince aynı yaşıtı bi çocuk daha vardı onda tel gördü benimkini istedi ben de verdim yaşlı teyzelerden biri dediki aaa bu yaştaki çocuklara tel zararlı degıl mi arkadaşların anneleri diye bişey demedim rehberlikçiye falan soralım dediler rehberlikçi dedikleri de o okuldan ayrıldıktan sonra atanmış yüzünü ya bir ya iki gördüğüm hiçbir muhabbetim olmayan birisi neyse kız kaşını gözünü oynatarak ama surat ifadesi gözümden gitmiyo hala sinirliyim çünkü safa !!! dedi inanılmaz zaralı işte bizim hocalarımızda bunu hep söylüyo el kadar çocuklara tel verilir mi dedim ne oluyo da celalleniyosun bu kadar cocuk benim keyif benim hocalarını da seni de öpüyorum çocuk büyütmek sizin kitaplarınızda yazdıgı gibi değil demez mi sen çocuguna sevgi veremiyosan madem bir de ikinci çocugu yapmıcaksın :53: dedim sen hangi hakla böyle konusuyosun sen kimsin dedim ya ama ortamda 20 kişi var bi kişi ağzını açmıyo dedim sen önce bir evlen barklan çoluk cocuga karış ondan sora seni karşıma muatap diye alıyım ki şu seviyenle o zaman da almam ya kızdaki küstahlıga bak yaa bu nedir sen kendini ne zannediyosun sen kimsin yaa sonra ark.lar dedi o işte hep böyle biri neden kafana takıyosun falan dedim öyle biri derken deli mi manyak mı ne zoru var alala ee o zaman ben de böyle biriyim ama aşırı sinirlendim eğer yaşlı teyzeler olmasa şiddet bile uygulayabilirdim belki size de bu kdr sinirlenmem anormal gelebilir ama nfk nın deyimiyle yasir benim gerçekten yumuşak karnım onunla ilgili yakınımdan biri bile heleki anneliğimle ilgili tek kelime edemez heleki şu hayatımda hiçbir vasfı olmayan kişi Allah Allah yaa desem ki bi alıp veremediği var önceden de tanışmıyoruz yani yaa saf bir de psikoloji okumussun dime yani yok amaaannn neyse uzun oldu ama içimi dökmek istedim...
ordan da 212 diye bir avm varmıs hiç gitmemiştik baya begendik yasir kumandalı akülü arabalara bindi çok eglendi bir de tesettür için bir sürü marka vardı da benim ebatlarıma şu anda almak mantıklı gelmedi zaten indirimler de bitmiş hep yeni sezon ve el kadar şeyler 370 400...
baya bi geç kaldım yasirden sonra ama ancak namazdı buraya baktı bu saat oldu ben de herkese deliksiz uykular diliyorum iyi gecelerrrr bereketli uykularr:16:
İnsan psikolojisinden anlamıyor bir de psikoloji okumuş.hiçççç kafana takma sen cevabını vermişsin.

Çocuk acilde olur canım.

Back
X