fotoğraf ekleme ikonunun yanında film şeridi ikonu var.
ona tıklayınca çıkan penceredeki bölmeye videonun linkini yaz
çok sağol canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotoğraf ekleme ikonunun yanında film şeridi ikonu var.
ona tıklayınca çıkan penceredeki bölmeye videonun linkini yaz
Hamileligin esleri uzaklastirmasiyla cok.baglantisi var buna kesinlikle.katiliyorum ama sen bisiler yapiyomusun mesela senden hic fikir geliyomu haydi sunu yapalim suraya gidelim diye bizde ben de.esim.de surprizleri severiz ama ne tek o.ne de tek ben yapariz mesela baharda tatile.cikma planini ben yapiyosam ne bilim cocugu birine birakmayi ayarlayip sinema yemek.planini da o yapar cicek konusunda da.klasik.erkek.en son hamile.oldugumi ogrenince aldi ondan oncede yasire.hamile old ogrenince almisti yani bidaha ne zmn alir.bilmem.cicegi her erkek.gb gereksiz goruyo bnmde.artik.eskisi kdr.umrumda dgl...ama.kesinlikle 2. Cocuk gelince durumlar cok.daha vahim.olucak simdi ne yaptkk yaptik onu bekleme bosvr sen yap.plan sonra o bidaha bisey yapmak isemezse.kendi plan kurmazsa o zmn kizarsin :)
anamm yorucu iki günün Ardından kerem'in doğum gününde mangal yaomayi planlıyorum
çok şükür atllattik. nfk, gecmis olsun antibiyotik tedavi eder canım inşallah. Küçük bizimkiler antibiyotik etkili olur.
hadi gözünaydınÖğlene kadar nöbetim rahat geçti. Bu haftasonu ygs olduğu için 12 lerin çoğu yok çok şükür :)
Herkesten fikir alabilirmiyim vaktiniz olunca..benmi abartiyorum acaba..zaten dusunuyordumda aksam gunesi beklerkeni izlerken daha bi sinir oldum kendi kendime..ordaki erkek karakterler sevgililerine bi hosluklar bi jestler..surpriz yemekler vs..ikinco bebekten sonra kendimize daha az vakit ayiracagimiz asikar..hosluklarda hatiri sayilir bi zamandir yok tarafima yapilan..esime diyorum iyice cocuklu.moduna girdik..sadece acikiyiruz bi yere girip yemek yiyor ve cikiyoruz bi hengameyle..hamilelik tamam ne kadar da olsa esleri biraz uzaklastiriyor bilmem anlatabildimmi..bunun etkiside varmi bilmiyorum..yani vesselam hosluk ve jest bekliyorum..siz ne dersiniz bu duruma?
ramazan hic aklıma gelmediaçık havada piknik gibi düşünüyordum. Çatalca da bir yer varmış. sadece yere para veriyorsun. etler, icecekler senden.
bir de bu filmlerde dizilerde ütopik aşklar sunuyorlar.
görüyorum, sürekli adam hediyeler jestler. sanki dünyaya onun için gelmiş herif
24 saat birbirlerine aşk sözcükleri mıç mıçç. gerçekte böyle bi şey yok. öyle olan varsa da bana samimi gerçek gelmiyor.
böyle çiftlerle kendimizi kıyaslamak mantıksız. kocaları da onlarla kıyaslayıp eksik görmemek gerek.
evlilik başka bi şey. flörte, nişanlılığa benzemiyor.
bazen her zaman yaptığım şeye eşimin içtenlikle teşekkür ederim demesi çok hoşuma gidiyor..
böyle ufak şeyler aslında çok önemli![]()
Gozlerim doldu gercekten kavusma anlari hele ne guzel o kdr buyuduklerini gorebilecekmiyim acaba :/güzel yapmışlar bizim çocuklarımızda büyüyünce bizi böyle özlerler mi
[video=youtube_share;Jbl9M9rFjys]http://youtu.be/Jbl9M9rFjys[/video]
Bazi arkadaslarim var dedigin gb sanki surekli bi supriz bisey bende inanmiyorum.ve zaman zaman gercek durumu da gorup anliyorum kimisininki sadece lafta amaan benden de.gcti ztn artik.cidden cok hevesim yok biseylere...bir de bu filmlerde dizilerde ütopik aşklar sunuyorlar.
görüyorum, sürekli adam hediyeler jestler. sanki dünyaya onun için gelmiş herif
24 saat birbirlerine aşk sözcükleri mıç mıçç. gerçekte böyle bi şey yok. öyle olan varsa da bana samimi gerçek gelmiyor.
böyle çiftlerle kendimizi kıyaslamak mantıksız. kocaları da onlarla kıyaslayıp eksik görmemek gerek.
evlilik başka bi şey. flörte, nişanlılığa benzemiyor.
bazen her zaman yaptığım şeye eşimin içtenlikle teşekkür ederim demesi çok hoşuma gidiyor..
böyle ufak şeyler aslında çok önemli![]()
Gozlerim doldu gercekten kavusma anlari hele ne guzel o kdr buyuduklerini gorebilecekmiyim acaba :/
Bazi arkadaslarim var dedigin gb sanki surekli bi supriz bisey bende inanmiyorum.ve zaman zaman gercek durumu da gorup anliyorum kimisininki sadece lafta amaan benden de.gcti ztn artik.cidden cok hevesim yok biseylere...
zaten simdi tartistik cok sinirliyim bu eve gelin geldigim gunden beri su kapiya tiklamayin gereksiz yere diye belki milyon kez diyorum yok anlamiyorum yaa yasiri uyuttum tam bende.daldim sozde zil calinmiyo ama kapi tokmagina oyle bi.vuruyoki uyuyomu diye esim acti kapiyi uyuyodu o da.uyiyo.diyip kapatti gelince tutustuk kavgaya dedim.uykum bolundu her inis cikista vurmasin demiyimuyum napim kendin soyle ben yuz kez soyledim hem bi saat uyudun yeter.yarim saat de uyumayiver deyince.sinirlendim bagrinca da simdi beni.suclu ilan etti aldi.cocugu cikti yukari.yaa.cidden deliricem.zirnik.beyni.olan varsa ayni apartmanda oturmasin!!
görürüz inşallah canım
aman aynı binada oturmak evet pek mantıklı değil ama birde iyi yönlerinden bakarak sanırım kendimizi biraz da telkin etmemiz lazım benimde sinrlendiğim çok günler oluyor ama yapacak pek birşeyde yok sanırım
sonuçta kira derdimiz yok ki en büyük nimetimiz bu sanırım ikincisi acil birşey olduğunda çocuğumuzu gönül rahatlığı ile emanet edebileceğimiz biri var yemek konusunda bazen yardımcı oluyor hasta olduğumuzda falan oğlunun yemeğini verse bize yetiyor falan aslında sayılacak daha çok artısı vardır canımbugün çok mu pozitifim ne
eşin değilde bu sefer sen kayınvalidene söylesen yaa anlıyorum yasiri görmek istiyorsunuz ama malum bende iki canlıyım artık yoruluyorum uykuya dalıyoruz tam sonra kalkmak zorunda kalıyorum desen anlarmı acaba?
Gelen kisi kv olsa!!!
Su gune kdr kv bu zile.on kez.basmamistir ee gelen kp olunca ayni uslupla konusamiyo insan her zmn...kac kez.neler dedim ama yok.bikac.gun kusuyo sonra yine ayni ve biz gunde.kac.kez cikarip.gosteriyoruz yani gormedikleri saat yok.desem yeridir...
senin saydigin artilar bende.cok.fazla.yok.cocuguma su ana kdr 3er saatten iki kez baktilar onda da burnumdan geldi yemek var ama ben o konuya da bulasmak istemiyorum binbir derdi var...
Benim kizdigim.esim.hep benden taraf oluyodu zaten yorgun uykusuzum bide 1 saat uyudun yeter diyo e buna kim karar vericek valla cok sinirliyim su anda kira vermeyi de.yeglerdim amaan herkes.veriyo napim
Gelen kisi kv olsa!!!
Su gune kdr kv bu zile.on kez.basmamistir ee gelen kp olunca ayni uslupla konusamiyo insan her zmn...kac kez.neler dedim ama yok.bikac.gun kusuyo sonra yine ayni ve biz gunde.kac.kez cikarip.gosteriyoruz yani gormedikleri saat yok.desem yeridir...
senin saydigin artilar bende.cok.fazla.yok.cocuguma su ana kdr 3er saatten iki kez baktilar onda da burnumdan geldi yemek var ama ben o konuya da bulasmak istemiyorum binbir derdi var...
Benim kizdigim.esim.hep benden taraf oluyodu zaten yorgun uykusuzum bide 1 saat uyudun yeter diyo e buna kim karar vericek valla cok sinirliyim su anda kira vermeyi de.yeglerdim amaan herkes.veriyo napim
şimdi sorsalar aynı apartmanda otururmuydun diye zaten oturmak istemedim ama işte o zamanlar aşk kör etmişti gözümü demekki
ama olan oldu oturuyoruz kira da veririz deme yaa çok zor kızz
işte sen gene kayınvalidenle konuş o anlatsın kocasına zırt pırt çalma kapıyı kızın özel bir durumu olur falan desin biraz fırçalasın yani
eşinde ailesinin laf anlamamasından ve sana karşı sürekli mahçup olmaktan bunalmıştır bence onada hak ver
bende bu aralar kayınvalidemlere gitmiyorum biraz kızıyordur bana içten eminim bu akşam yada yarın çıkmayı planlıyorum bu aralar zaten bir sıkıntısı var onun soracağım kocası yok artık bir sıkıntısı var ama anlayamadım sürekli camda suratı asık arada gözleri doluyor ahhh ahhh oğlu düşünmüyordur eminim benim kadar kıymetimi bilse bari![]()
aaa! benim idrakım mı kapandı yaa???
siz kv ile aynı binada oturuyorsunuz öyle mi?
sürekli camda mıı?:26: evde bi kızı vardı di mi evlenmemiş?..
öyle değilse, bi can arıyordur, yoksa niye camlardan baksın.
az yarenlik et kız.. arada akşam uğrayın bir saat evi şenlenir
Gelen kisi kv olsa!!!
Gozlerim doldu gercekten kavusma anlari hele ne guzel o kdr buyuduklerini gorebilecekmiyim acaba :/
Bazi arkadaslarim var dedigin gb sanki surekli bi supriz bisey bende inanmiyorum.ve zaman zaman gercek durumu da gorup anliyorum kimisininki sadece lafta amaan benden de.gcti ztn artik.cidden cok hevesim yok biseylere...
zaten simdi tartistik cok sinirliyim bu eve gelin geldigim gunden beri su kapiya tiklamayin gereksiz yere diye belki milyon kez diyorum yok anlamiyorum yaa yasiri uyuttum tam bende.daldim sozde zil calinmiyo ama kapi tokmagina oyle bi.vuruyoki uyuyomu diye esim acti kapiyi uyuyodu o da.uyiyo.diyip kapatti gelince tutustuk kavgaya dedim.uykum bolundu her inis cikista vurmasin demiyimuyum napim kendin soyle ben yuz kez soyledim hem bi saat uyudun yeter.yarim saat de uyumayiver deyince.sinirlendim bagrinca da simdi beni.suclu ilan etti aldi.cocugu cikti yukari.yaa.cidden deliricem.zirnik.beyni.olan varsa ayni apartmanda oturmasin!!
evet bende aynı binada oturanlardanım unuttun mu
yaa evet evlenmemiş görümcem var aynı evdeler ama sanırım biz bu aralar çok boşladık o yüzden sıkıntısı var diye düşünüyorum
gerçi geçen pazar ben kahvaltıya çağırdım kendilerini geldiler ama genede bir kırgınlık söz konusu yaa nfk cım doğru diyorsun her akşam uğramak
lazım annemde diyor 1 saat oturuverin uğrayın ne olacak diyor ama eee bende çalışıyorum bir an evvel kızımı göreyim diye evime koşuyorum emmeydi koklaşmaydı diyip hemen mutfağa giriş yemek topla evde yapılacaklar yap uyku vakti derken insan çok yoruluyor yaa yukarıya çıkasım gelmiyor yorgunluktan ama evde gelmeden oraya uğrarsakdaevdeki işlerim aksıyor biraz bencil mi davranıyroum bu konuda ne :26:
neyse akşam çıkacağım biraz bakayım ne sıkıntısı varmış kadıncağazın bir sorayım :44:
ben eskisine nazaran rahat gibiyim sanki. batuşun peşinde çok koşsamda.hoş şimdi çalışıyorum kv batuşa baktığı için daha rahatım.3 yaşından sonra daha rahat.5 den sonra okul başlıyor tabi yemede yanında yat![]()
eşim süprizlerle dolu bir adamdır yaw. övünmek gibi olmasın. seviyorum o yüzden.şahsım adıma söyleyebilirimki; benim eşim yapı olarak öyle jestler, sürprizler, hediyeler tarzı bi adam değildir.
benim de öyle bi beklentim yok. geçen gün iki saksıda çiçek getirdi, orkide ve sümbül. o beni bir sene idare eder, deeeermişim
hamileyken olay başka tabi. ama ben karnım burnumdayken bile her akşam farklı giyinir, saçımı başımı yapardım. Tensel temasi kesmemek lazimm
sarılmalar, ufak öpücükler sihirli etki yapıyor, muhabbeti artirirbence sen biraz sırnaş, o da açılır. sonra bu beklentini güzel bi dille anlatırsın..
walla benimki öyle diğil canım. vakit olsa neler yapar.Derin derin nefes al canım öncelikle. Şu ara terslikler üstüste geliyo. İnsan zehirlenmesi yaşamaya başladın :) bence ne kocanı üzdüğüne ne kendini üzdüğüne değmiyor. Onları değiştiremeyeceksin. Bu durumu böyle kabul et ve ev içinde çözümler üret. Mesela yatacaksan ve kocan da evdeyse kulağına pamuk tıka iyice kapını da kapat. Eğer oğluş uyanırsa da babası alsın gitsin.
Ben senin aynı binada oturduğunu bilmiyordum canikom. Bence sen yemek ve ortalık toplama işlerini yaparken önce Melisa kuzusunu yolla yukarı sonra da sen çık peşlerinden. Haftada bikaç beraber yemek yiyin. Sen camda vs diye anlatınca çok üzüldüm(
Ecrinim o dizidekiler gerçek :) ama sen ergen misin kız kendini güneşi beklerkendekilerle karşılaştırıyosun??? :) gençlikte genelde kimse beyni ile düşünmez biliyorsunbiz artık büyüdük; o yüzden de ne gençlikteki gibi en ufak birşey bizi etkiliyor ne de kocalarımız totosunu kaldırmak istiyor. Eskiden tocam bana çikolatalar çiçekler alırdı, birkaç yıl boyunca her ay kutlama ve ufak hediyeleşmemiz oldu düşün!! Şimdi oğluşa bir iki saat bakması bana en büyükk hediye olur
yani kısacası öncelikler de değişti, biz de
![]()
Ben geldim siz yoksunuz nereye kayboldunuz hemen ya.
ben eskisine nazaran rahat gibiyim sanki. batuşun peşinde çok koşsamda.hoş şimdi çalışıyorum kv batuşa baktığı için daha rahatım.
eşim süprizlerle dolu bir adamdır yaw. övünmek gibi olmasın. seviyorum o yüzden.
walla benimki öyle diğil canım. vakit olsa neler yapar.![]()
ahahahaahilişkinin ilk aylarında: göz göze
nişan zamanı: el ele
evliliğin ilk yılları: diz dize
orta ve ileri yaşlar: göt göte
son demler: git öte