Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evet aryam ben geldim nasılsın kızın nasıl?sanırım doktora götürmüşün Allah haırlı şifalar versin yavruna..

Herkese selamlar.
iyisinizdir inşallah. mutlu ve bol güneşli güzel bir gün diliyorum herkeze.:16:

esim geldi, evde 4 cesit yemek var. Balik almis adam :37: neyse, hazirla ye topla temizle kalk anca..

Sen enistenin kiymetini bil.
Bak bize :111:
o benim kıymetimi bildiği sürece bende onunkini bilirim canım hatta fazlası bile var.

ben de kv den cok yakiniyordum anneme, aman soyle dedi aman boyle yapti diye. Annem biraz dinledi, sonra "usak yapin, usak!" dedi.. Yaa anne ne alakasi var, ben sana ne anlatiyorum sen ne diyosun dedim. "Usak yaparsan, kv nin yaptiklarini gormeye halin kalmaz, o da senle daha az ugrasir." demisti. Aynen de oyle oldu :9:
Ben doğurdumda ne oldu kv ters tepti walla. doğumdan önce daha iyiydik biz. banada hep şey der ben kızarım çok konuşurum ama ben anneyim sen bana gücenme der hep. bastığı yeri inletir valla. offf artık hiçbişeyi duymuyorum hatta o konuşunca hiç dinlemiyorum bile. bıktım çünki uğraşmıyorum.

Bu arada geçen cuma akşamı hiçbir zaman gülmediğim ve zaman zaman gıcık olduğum recep ivedik serisine gittik. (Madem gıcık oluyorsun niye gidiyorsun diyeceksiniz başka komedi filmi yoktu:31:) kocam da yazık beni kıramadı girmiş olduk filme. İkimizde uyuduk:1: Ara ara uyanıp beni de dürten kocam biletlerin parasını isteyip durdu:9: Bize inat salon gülmekten kırılıyordu ama:44:Ver hasıl adama durduk yere para kazandırdık iyi mi?
komik ser evet bende izlemiştim. önemli olan güzel keyifli vakit geçirmek. iyi yapmışsın.

Kizlarrr cok sagolunn yaa..yorumlarinizi dikkatle okudum..oncelikle sunu acikliyayim..esimin bana karsi bir soguklugu ilgisizligi filan yok tam tersi nfk nin dedigi sirnasmayi:)o bana yapiyor..pembisim tabiki ergenleri model almadim ama denk dustu sanki tam ben kafamda bunu kurcalarken ondan ornek verdimm..:)aryamin dedigi gibi hormonlara atacam sucu:) ama napim canim benim bi beklentim yok artik diyemiyecem..tanisma ve evlilik toplam 4.senemizdeyiz eskimedik daha beeeeaa...seviyor ve bekliyorum keza konustum esimlede kafamda kurup duracagima..bakalim ne cikarsa bahtimiza:)
ben çok duygusal olamıyorum. kv yüzünden heralde önceden çok beklentim olurdu şimdi o romantikleştikçe ben çok sıradan davranıyorum. kv yüzünden çok tartışmıştık biz. köreldim galiba artık. mutlu oluyorum ama işte çok sıradan geliyor. çok böyle arradabir romantikliğim tutar okadar. böyle uzak olunca daha iyi galiba o bu sefer bişeyler yapmaya çalışıyor.

Komik kısımları vardır kız; haksızlık etme :)

Nfkkkkkk aklıma ne geldi..????? Sen eskiden bir sürü şarkı paylaşırdın. Noldu?!?!? Çaptan düştün şekerim :)
ABE KAYNANA naptın bize naptın bize oy oy oy bende bir ara bu şarkıya takılmıştım. he hee .:52:

Komik kısımları vardır kız; haksızlık etme :)

Nfkkkkkk aklıma ne geldi..????? Sen eskiden bir sürü şarkı paylaşırdın. Noldu?!?!? Çaptan düştün şekerim :)

hosgeldin busmai. Kerem nasil simdi?
Bizimki bu gece yine ateslendi, nobetteydim yani.
Yolculuk nasil gecti? Dun esimle yaza dogru rizeye trabzona gitmeyi konusuyorduk. Esim uzun yolda aysecikle nasil olur diyo?:44:
Hoşgeldin canım. gezinin güzel geçmesine sevindim. ankara sıcaktı demek. süpermiş valla. oğluşuna dikkat et geçmişler olsun. hava dğişikliği heralde.

busmicim sana hoşgeldin demiştim alıntı yapmamışım diyorumya işyeri olunca hızlı hızlı yazıp çıkmak zorundayım.
NFK naber canım ayşecik nasıl oldu?
Herkezi öpüyorum şimdi çıkıyorum. işime devam etmem lazım.

Günaydın kızlar nasılsınız.naf canıım kusura bakmayın valla son iki hafta hem iş hem bedenen baya hırpalandım.kum döküyorum çok fena ağrısı var. Eşim il dişına çıktı annemelere gittim onlar da il dışına çıkmak durumunda kaldılar.hem hasta hem de çok yoğundum bi de üstüne oğlum yaramazım daoluncakısmet bugüne kaldı.......:14:
Geçmişi okudum da baya hareketlenmiş burası:)

nfk ayşeciğe geçmiş olsun canım. Ben uzun yolculuğa geçen sene çıktım gerçekten busmainin dediği gibi sona doğru mızıldanmaya başlıyorlar canım.inşallah halledersiniz.
Ecrin canım oğlun oluyormuş gözün aydın canım.çok duygulanıyorum sizin haberlerinizde.ikincide de aynı duyguları sen de yaşadın mı ben ço kmjutlu oldum.gerçi eşimin psikolojik baskısı nedeniyle bu hafta tekrardan baktıracam cinsiyete ki o erkek ben de deli gibi kız istiyorum hayırlısıyla....
Born hoşşgeldin canım. Oğlunu sütten kesmen hayırlı olsun.gebelikte de ilk trimestrın de bitmiş. Bu da güzel bi gelişme. O psikolog arkadaşın da yanlış ve zamansız konuşmuş.geçmiş olsun.tepkinde de haklısın canım.ama anne olmamak ile olmaka rasında çok var.o da ezbere konuşmuş.benim evimde tv olmamasına rağmen annemlere gidince tv ye yapışıyor çocuk herşeyden önce çok ilgi çekici şeyler tv telefon falan. Gerçekten de diğer arkadaşların da dediği gibi annelik iç güdü meselesidir.bunu da herkes beceremz.bu topikteki annelerin maşallahı var hem.sen üzme ama kendini.bebişin cinsiyetinin ne olmasını istiyorsun canım?bu arada kapına da yazı asman da bence de faydalı olur ben de kullanıyorum tabi benim aile apartmanı değil senin daha zor ama sen gebesin kendini düşün önce...
Busmai yolculuğu hayırlısıyla tamamlamışsın canım çok şükür. Gebelik ben de bulamıyorum ya çok da kızıyorum tesettür markalarına karnım daha hiç yok gerçi benim ama öbür aya hazırlık için çıktım sadece lcw da uzun bi gömlek aldım o kadar:19:
Pembiş ya maşallah sana... Saçlarını da değiştirmişin güle güle kullan.bana hem enerji hem de yön veriyorsun söyliyeyyim yani.hamaratlığım tutuyor sayenizde:)
elifnaz kızının doğum günü kutlu olsun allah nice güzel bereketli ömürler versin yavruna sana ailene.tadınız bozulmasın inşallah.
Ilbilgehatun canım nasılsın yavrusun nasıl.ya ben senin eski linkini çok merak ediyorum.bana da söylesene kesin hatırlarım ben:))
nkolikhoşgeldin.sen beni bilmezsin ama ben seni hatırlıyorum.başın sağolsun kp vefat etmiş.yeni yaşamın hayır getirsin sana ve yavruna..
Pamukhelvacım sen nasılsın bitanem yavruların nasıl.sanırım eşin erken gelmişti.allah hep beraber olmayı nasip etsin bize eşlerimize. çocuğu doktora götürdün mü kulağı için?ver mı bi gelişme...
Geçmiş olsun canım.

çok duygulandım..

Ben bunu her okuduğumda etkileniyorum ama pek gerçekçi gelmiyor valla ;)

günaydınnn hayırlı sabahlar:3:

busmai hoşgeldiniz canım :42:
güzel geçmiş tatiliniz çok sevindim kerem biraz hasta olmuş sanırım inşallah çabuk atlatır geçmiş olsun
ilk hamileliğinden kalan eşyaların yokmu :44:

born
kızlarda söylemiş bizimde kapıda var kızımız uyuyor diye kapılara asılan nottan genelde hafta sonları ben evdeyken ve rahatsız edilmek istemediğimiz zamanlarda asıyoruz :34:

nfk ayşeciğin ateşi çıkmış gene antibiyotik 5 günden sonra etki ediyor galiba:44:
bizde dün akşam balık yedik :1:

dün akşam yemeğimizi yedik sonra melisayı güzelce giydirdim kayınvalideme gittim melisayı görünce çok sevindi (halbuki gündüz benden daha çok görüyor) neyse oturduk baktım biz oturdukça açılıyor yüzü demekki azıcık ihmal etmişiz :26:
tabi ilk anlarda soramadım bir problem mi var diye baktım ben konu açtıkça açıldı sonrasında da mutluydu birşey söylemedim artık biraz daha sık çıkarız yanına :34:

Cici gelin :) ne güzel olmuş, ne kadar sevinmiş kadıncağız.. Neyse artık siz daha sık gidince o da daha iyi hisseder ;)

günaydın.:34:

nasılsınız? geçmişi fazla okuyamadım,

birazdan oğlumla dışarı çıkıcaz ,dönüşte okurum

son sayfalara bakabildim.busmai ve nfk geçmiş olsun canlarım.,

dikkat ettimizmi,birimizn çocuğu iyileşiyor,diğerimiznki hasta oluyor,sırayla gidiyoruz.:50:

hafta sonu annemlere gideceimiz yazmıştım,kardeşimle gelinimizde geldiler.annem bir orduyu doyuracak

kadar yemek hazırlamış.herkesin sevdiği ne varsa yapmış,anacığım.çocuklarım gelince hiç yorulmadan

keyifle yapıyorum diyor,sağolsun. bu gün itibarı ile sıkı bir diyete başladım.bu sefer azimliyim.başarılı olursam sonucu yazarım.:1:

Anneler....

Kızım neyine diyet yapıyosun bi yürü git ya?!????!?!?!

Günaydın kızlar nasılsınız.naf canıım kusura bakmayın valla son iki hafta hem iş hem bedenen baya hırpalandım.kum döküyorum çok fena ağrısı var. Eşim il dişına çıktı annemelere gittim onlar da il dışına çıkmak durumunda kaldılar.hem hasta hem de çok yoğundum bi de üstüne oğlum yaramazım daoluncakısmet bugüne kaldı.......:14:

nfk ayşeciğe geçmiş olsun canım. Ben uzun yolculuğa geçen sene çıktım gerçekten busmainin dediği gibi sona doğru mızıldanmaya başlıyorlar canım.inşallah halledersiniz.
Ecrin canım oğlun oluyormuş gözün aydın canım.çok duygulanıyorum sizin haberlerinizde.ikincide de aynı duyguları sen de yaşadın mı ben ço kmjutlu oldum.gerçi eşimin psikolojik baskısı nedeniyle bu hafta tekrardan baktıracam cinsiyete ki o erkek ben de deli gibi kız istiyorum hayırlısıyla....
Born hoşşgeldin canım. Oğlunu sütten kesmen hayırlı olsun.gebelikte de ilk trimestrın de bitmiş. Bu da güzel bi gelişme. O psikolog arkadaşın da yanlış ve zamansız konuşmuş.geçmiş olsun.tepkinde de haklısın canım.ama anne olmamak ile olmaka rasında çok var.o da ezbere konuşmuş.benim evimde tv olmamasına rağmen annemlere gidince tv ye yapışıyor çocuk herşeyden önce çok ilgi çekici şeyler tv telefon falan. Gerçekten de diğer arkadaşların da dediği gibi annelik iç güdü meselesidir.bunu da herkes beceremz.bu topikteki annelerin maşallahı var hem.sen üzme ama kendini.bebişin cinsiyetinin ne olmasını istiyorsun canım?bu arada kapına da yazı asman da bence de faydalı olur ben de kullanıyorum tabi benim aile apartmanı değil senin daha zor ama sen gebesin kendini düşün önce...
Busmai yolculuğu hayırlısıyla tamamlamışsın canım çok şükür. Gebelik ben de bulamıyorum ya çok da kızıyorum tesettür markalarına karnım daha hiç yok gerçi benim ama öbür aya hazırlık için çıktım sadece lcw da uzun bi gömlek aldım o kadar:19:
Pembiş ya maşallah sana... Saçlarını da değiştirmişin güle güle kullan.bana hem enerji hem de yön veriyorsun söyliyeyyim yani.hamaratlığım tutuyor sayenizde:)
elifnaz kızının doğum günü kutlu olsun allah nice güzel bereketli ömürler versin yavruna sana ailene.tadınız bozulmasın inşallah.
Ilbilgehatun canım nasılsın yavrusun nasıl.ya ben senin eski linkini çok merak ediyorum.bana da söylesene kesin hatırlarım ben:))
nkolikhoşgeldin.sen beni bilmezsin ama ben seni hatırlıyorum.başın sağolsun kp vefat etmiş.yeni yaşamın hayır getirsin sana ve yavruna..
Pamukhelvacım sen nasılsın bitanem yavruların nasıl.sanırım eşin erken gelmişti.allah hep beraber olmayı nasip etsin bize eşlerimize. çocuğu doktora götürdün mü kulağı için?ver mı bi gelişme...

Ah canım ya çok geçmişler olsun :( kum ve taş düşürme işleri çok kötü; doğumdan beter derler...

ABE KAYNANA naptın bize naptın bize oy oy oy bende bir ara bu şarkıya takılmıştım. he hee .:52:

Oynayasım geldi :))

Selam kızlar. Sabahtan beri giremedim bir türlü. İmam sarığı tatlısı yaptım. Bakalım nasıl olacak?

Sonuçtan haberdar et ;)

Ben bunu her okuduğumda etkileniyorum ama pek gerçekçi gelmiyor valla ;)

Cici gelin :) ne güzel olmuş, ne kadar sevinmiş kadıncağız.. Neyse artık siz daha sık gidince o da daha iyi hisseder ;)

Anneler....

Kızım neyine diyet yapıyosun bi yürü git ya?!????!?!?!

Ah canım ya çok geçmişler olsun :( kum ve taş düşürme işleri çok kötü; doğumdan beter derler...

Oynayasım geldi :))

Sonuçtan haberdar et ;)
Görüntü süper, tadını bilemiyorum. Akşama yazarım.

evlilik ömrü uzatıyormuş yalan mı doğru valla :1:

$21635_2450_03022012_7.webp

selamlarr..cok guzell bi hava var disarda bende eve yeni geldim kurstan..oglusum uyumustu biseyler atistirdim..ama doymuyorum galibs bu aralar durum fena..pembisin sozunu dinleyip uyusammi oglus uyurken diye dusunuyorum..yada evi silecem iki secenek var yani..
busmai hosgelmissin..seyahatin iyi gecmsine sevindim donuste kerem ateslenmis ama hava degisimindendir muhtemelen..
nfk aysecik kaninda cikan mikropu atmadiktan sonra ateslenecektir..ayni seyi yugenim yasadi ondan biliyorum canim..ustelik yemek problemi olan bi cocuk oldugu icin iki defa serum verildi..en kisa zamanda atlatir insallah..
ilbilge bu aralar tatlilardan gidiyosun..gecende incirli kurabiye simdi bu..afiyet olsun aksam..
baharcim kiz demedimi doktor size kesin olarak..benim esimde kiz istiyordu tam aksi ama yapacak bisey yok yani:)

selamlarr..cok guzell bi hava var disarda bende eve yeni geldim kurstan..oglusum uyumustu biseyler atistirdim..ama doymuyorum galibs bu aralar durum fena..pembisin sozunu dinleyip uyusammi oglus uyurken diye dusunuyorum..yada evi silecem iki secenek var yani..
busmai hosgelmissin..seyahatin iyi gecmsine sevindim donuste kerem ateslenmis ama hava degisimindendir muhtemelen..
nfk aysecik kaninda cikan mikropu atmadiktan sonra ateslenecektir..ayni seyi yugenim yasadi ondan biliyorum canim..ustelik yemek problemi olan bi cocuk oldugu icin iki defa serum verildi..en kisa zamanda atlatir insallah..
ilbilge bu aralar tatlilardan gidiyosun..gecende incirli kurabiye simdi bu..afiyet olsun aksam..
baharcim kiz demedimi doktor size kesin olarak..benim esimde kiz istiyordu tam aksi ama yapacak bisey yok yani:)
Bir süredir pasta işlerinden uzaklaşmıştım. Yeniden başladım. Hava çok güzel. Biraz sonra minik kuşuma parka götüreceğim.

doğruyu söyle reklam parası aliyormusun:1:
aaa, Allah kuru ifitardan saklasın :30:
benimki tamamen amme hizmeti, ahahhahaha:9:

kız ilahi sabah sabah güldürdün beni :1:
onlar hediye gelmişti aynısının kırmızısından da var
uu, süpper yaa. aynı ayakkabıdan iki tane hediye mi geldi?
o arkadaşlarını bana da tanıştır:9:

Merabalarrrr....
bizim de murnumuz akmaya başladı, bizde şifayı kaptık sanırsam:43:
Nfk sağol valla sen olmasan çarşıdan pazardan haberimiz olmayacak. En azından benim öyle..
Ateşiniz niye bu kadar sürdü yahu? Hep böyle mi oluyor yoksa bu kez inmedi mi?
geçmiş olsun, inş o kadarla kalır. şu ara bütün bebeler hasta :100:

ilk kez bu kadar uzun sürdü diyebilirim, ama bugün çok yükselmedi.

Busmaicim ohh sefan olsun cok iyi yapmissin iyice desarj olmussundur insana ne kdr iyi geliyo es dostla.gorusmek...
Dis giyimde bende sknti yasiyorum yasire.hamileyken bi ferace.almistim ama onu su an.pek sevmiyorum nisan mayis gibi bi ferace daha almayi planliyorum ozellikle tum yazi baya tombalak geciricem o yuzden soyle robali.bi ferace isimi gorecektir ic giyim zaten hersey yasirden duruyo ablama goturmustum hamile oldugumu ogrenince geri getirdim.olan ona oldu :)))
ferace çok kurtarıcı ya, benim de vardı. yarı hamileliğimi onunla geçirdim.
modelini ona göre seçmiştim, istediğin bollukta ayarlıyorsun ön kısmını. 50 liraya almıştım fatih çarşambadan

geçmiş olsun canım yaa. çok ağrılı olduğunu duymuştum :26:
seni sürekli anıyoruz, eşin de gelmiş gözün aydın..

tesettür firmalarına gıcığım ben!:47: yeni sezon diye reklamları çıktı, sayfasına girdim fiyatlar manyak.:kkk:

o benim kıymetimi bildiği sürece bende onunkini bilirim canım hatta fazlası bile var.

Ben doğurdumda ne oldu kv ters tepti walla. doğumdan önce daha iyiydik biz. banada hep şey der ben kızarım çok konuşurum ama ben anneyim sen bana gücenme der hep. bastığı yeri inletir valla. offf artık hiçbişeyi duymuyorum hatta o konuşunca hiç dinlemiyorum bile. bıktım çünki uğraşmıyorum.
valla, sana söyleyeyim. herkes hayatında, evliliğinde bi şeyden çekiyor bacım.
elbetteki tercihimiz eşten ve çocuktan çekmemektir. geri kalan herşeye katlanılır. n'apıcan? atsan atılmaaz, satsan satılmaaaz.. :100:

[video=youtube;XtBGsheddZA]http://www.youtube.com/watch?v=XtBGsheddZA[/video]
busmicim sana hoşgeldin demiştim alıntı yapmamışım diyorumya işyeri olunca hızlı hızlı yazıp çıkmak zorundayım.
NFK naber canım ayşecik nasıl oldu?
Herkezi öpüyorum şimdi çıkıyorum. işime devam etmem lazım.
sağol bacım, hamdolsun bugün ateşi çok yükselmedi.
ama mızmızlık had safhada:36: kolay gelsin canım, arada yaz, az da olsa yaz, :31:

Selam kızlar. Sabahtan beri giremedim bir türlü. İmam sarığı tatlısı yaptım. Bakalım nasıl olacak?
güzel olmuştuuur!:56: bir kere yedim, süpperdi.
Busmai, hoş geldin bebişim.gezdin, gezdin, geldin.:42:pirimizsin, yolundan gidemesek de.
duy da inanma :111:
evlilik ömrü uzatıyormuş yalan mı doğru valla :1:

Eki Görüntüle 1028003
:27::9:
:1::1::1:
Yalnızlık sıkıcı. Üç yıl evde tek kaldım, sıkıntıdan patlıyordum. Evlilik güzel bence.tabi yemek derdi olmasa.
bence deee:37:
nfk aysecik kaninda cikan mikropu atmadiktan sonra ateslenecektir..ayni seyi yugenim yasadi ondan biliyorum canim..ustelik yemek problemi olan bi cocuk oldugu icin iki defa serum verildi..en kisa zamanda atlatir insallah..)
sağol canım, bugün ilk kez adam akıllı yemek yedi. sanırım iyileşiyor.
sen de kaşınma, yat uyu derim :ssz::9:

Bir süredir pasta işlerinden uzaklaşmıştım. Yeniden başladım. Hava çok güzel. Biraz sonra minik kuşuma parka götüreceğim.

hadi bakalımm.. burada da harika bi hava var.
ayşeciği çıkardım, az koşturdu. eve sokarken çok zorlanıyorum ama :27::9:

Back
X