Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bende 21,5 yaşımda evlendim :1:
29 yaşında anne oldum:16:
bu sene kısmetse 31 yaşında olacağım:18:

İnanmıyorum yaaaa asıl sen hiç göstermiyorsun elinde defter tutsan liseli derdim.. Pamuk prenses.
Nfk sende de "erzurumun güzeli; çok güzel olur"sözünü canlı gördüm ben
Maşallah tüm temmuz annelerine

Herkeze selamlar. hepinizin ve tabii bebeklerinizin çok iyi olmasını diliyorum. umarım kimsecikler hasta değildir. birsüredir giremedim iş yoğunluğu ama asıl nedeni şifremle ilg:16:iliydi. nihayet düzeldi artık. geçmişe hiç bakamadım. birazdan bakmayı düşünüyorum. şimdilik öpüldünüz.

Selamlar güzel anneler, nasılsınız? Biz Pazartesi döndük sonrası malum, valiz boşalt, çamaşır yıka as derken bi hayli yorucu oldu (;
Bu sabah da ablamızın okulunda, anne ile yapılan etkinlik vardı, oraya gittim, çocuklara ekmeğin faydalarından bahsedip bir de ekmek yaptırdık
Akşama da yeni evlenen arkadaşımıza oturmaya gidicez eşlerle, kuzucukları ananeye bırakıcaz, çok tuhaf gelecek eminim çocuksuz olarak bi yerlere gitmek :9:
Şimdi oraya götürmek için chesscake yapıciim , çikolata soslu, bakalım nasıl olacak, diğer brownili cheescakeler dışında; ilk kez cheescake deniycem insallah güzel olur,
Busmai daha iyisindir insallah canım
Kuzucuklarınız iyidir insallah , öptüm hepsini minik kuzucukların:54:

ne güzel olmuştur tatil. hangi kaplicaya gitmistiniz.
cikolatali chescake çok güzel oluyor.

Ay inanmıyorum yaa ne konular dönmüş çok güldümm ;nfk sen var ya sennn:)
Ah ah Ne 90ı pamukhelvacım 85 doğumluyum ben..Facebooku eşim kendi adıma açmamı istemiyor diye kerem adına açmıştım tarihi de öylesine attım:))
Soranlara teşekkürler bugün çok daha iyiyiz Dün akşam annemlere gittik bugün de kv lere gidicez eski hayata döndük çok şükür :)

82 liyim bende ama eylül doğumlu yilin sonuna kalıyor yani ordan düşün biraz :)

ben yasimi yazmaaaaam :76:
Tatli cadim, kralice arimm iltifatlarin icin tes ederimm

İnanmıyorum yaaaa asıl sen hiç göstermiyorsun elinde defter tutsan liseli derdim.. Pamuk prenses.
Nfk sende de "erzurumun güzeli; çok güzel olur"sözünü canlı gördüm ben
Maşallah tüm temmuz annelerine

yok canım o kadar da değil:30:
ama tüm temmuz annelerinin güzellikleri yerinde maşallah:nazar:

kızlar size balkon manzarası gönderecektim de sadece pempiş ve nfk nin mail adresleri olduğu için onlara gönderebiliyorum bilginize..

hayal gibi valla, bi de benim balkon manzarami gorsen :37:

Bu arada nerenin balkonu bu? Sizin mi yoksamm???

82 liyim bende ama eylül doğumlu yilin sonuna kalıyor yani ordan düşün biraz :)
Sen ayrı bi olaysın zaten benden 3 yaş büyük olduğuna inanamıyorum, mübarek kadın ab-ı hayat suyundan içmişsin sanki :) Yıllandıkça gençleşiyor. Bir de çocuk doğurmak kadınları çökertir derler Elifnaz benim idolüm ilham kaynağım :) inşallah 3 çocukla ben de öyle fit olurum ha ha ha
görüşüyorum deseydin şaşıracaktım onlar kesin cinconla görüşüyorlardır :1:

Ben karakızla face ten görüşüyorum:) KK dan facebookunda olanlar ,yazdığı siyasi şeylerden dolayı onu silmişler öyle dedi.Listesinde bi ben kaldım galiba

elifnaz gibi olacagimi bilseeeeem; 3 dene de ben dogururum kiiiiz!:51:

Neye yazayım bilemedim :) okuyup durdum ama bir türlü yazamadım gün boyu. SİZ de maşallah bi güzel kaynatmışınız :)

Şeker portakalım vallahi o balkon manzarasına inanamadımmmmmmm!! O manzara sırf 1000 lira eder bence.

Nfkcım aryama jest yapamadan kotun azizliğine uğramışsın üzüldüm. Kısmetten öte köy yok :( rimellerini güle güle kullan.

Busmaicim iyileştim deyip yine yorma kendini. Bu kadar kısa sürede tamamen iyi olmamışsındır bence; coşmaaaa!!

Atarlı gelestan bornummmmm :) kavgalarda konuyu sapıtmamak lazım da bizde de oluyo valla napıcan??? :) umarım tez zamanda düzelir aranız ;)

Dilanaz yazmanı özlemişim kız kırmızı kırmızı :)

Elifnaz yazı getirdin valla siyah çanta diye diye :) kız zaten sen üç çocukla nerde çanta taşıycan??? :D

Çantaların modası geçiyor diyen alışveriş canavarı arkadaşa sesleniyorum; kur bir parti oyum sana hahhahaha. Parti falan demişkn geçen aklıma şöyle iki şey geldi. Birincisi sadece kadınlardan oluşan bi parti olsa nasıl olurdu?? Kesin oy almazdı çünkü kadın kadının düşmanı malesef... Fakat erkekler biz kadar pratik ve zeki değiller bence... İkincisi de neden siyasetle uğraşan adamlar hep çirkin çirkin (Allah ımın yarattığına çirkin demek haddime değil)??? Yani biskolata erkekleri neden siyasete atılmıyor?? :P tüm gençlerin oyunu aşırlar diyim ben :)

İşte kızlar burdan çıkan sonuç şudur ki uykusuzluk insana saçma sapan şeyler düşündürür :D

"Çantaların modası geçiyor diyen alışveriş canavarı arkadaşa sesleniyorum; kur bir parti oyum sana hahhahaha. Parti falan demişkn geçen aklıma şöyle iki şey geldi. Birincisi sadece kadınlardan oluşan bi parti olsa nasıl olurdu?? Kesin oy almazdı çünkü kadın kadının düşmanı malesef... Fakat erkekler biz kadar pratik ve zeki değiller bence... İkincisi de neden siyasetle uğraşan adamlar hep çirkin çirkin (Allah ımın yarattığına çirkin demek haddime değil)??? Yani biskolata erkekleri neden siyasete atılmıyor?? :P tüm gençlerin oyunu aşırlar diyim ben :)

diyerek beni benden ettin pembisim. Koptum yaaaaa!!! :9::9::9:
Gun boyu yazmamani da telafi ettin yani..

perpormansimiz supper yaa!.
Henuz gun bitmedi ama neredeyse 6 sayfa olmus. (1/3 unu de ben yazmis olabilirim :111: ) ne diyim; cenemize ve parmaklarimiza kuvvet :9:

Back
X