Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 21,5 yaşımda evlendim
29 yaşında anne oldum
bu sene kısmetse 31 yaşında olacağım:18:
Selamlar güzel anneler, nasılsınız? Biz Pazartesi döndük sonrası malum, valiz boşalt, çamaşır yıka as derken bi hayli yorucu oldu (;
Bu sabah da ablamızın okulunda, anne ile yapılan etkinlik vardı, oraya gittim, çocuklara ekmeğin faydalarından bahsedip bir de ekmek yaptırdık
Akşama da yeni evlenen arkadaşımıza oturmaya gidicez eşlerle, kuzucukları ananeye bırakıcaz, çok tuhaf gelecek eminim çocuksuz olarak bi yerlere gitmek
Şimdi oraya götürmek için chesscake yapıciim , çikolata soslu, bakalım nasıl olacak, diğer brownili cheescakeler dışında; ilk kez cheescake deniycem insallah güzel olur,
Busmai daha iyisindir insallah canım
Kuzucuklarınız iyidir insallah , öptüm hepsini minik kuzucukların![]()
Ay inanmıyorum yaa ne konular dönmüş çok güldümm ;nfk sen var ya sennn:)
Ah ah Ne 90ı pamukhelvacım 85 doğumluyum ben..Facebooku eşim kendi adıma açmamı istemiyor diye kerem adına açmıştım tarihi de öylesine attım:))
Soranlara teşekkürler bugün çok daha iyiyiz Dün akşam annemlere gittik bugün de kv lere gidicez eski hayata döndük çok şükür :)
ben de aralik dogumlu oldugum icin ayni savunmayi yapiyom.82 liyim bende ama eylül doğumlu yilin sonuna kalıyor yani ordan düşün biraz :)
İnanmıyorum yaaaa asıl sen hiç göstermiyorsun elinde defter tutsan liseli derdim.. Pamuk prenses.
Nfk sende de "erzurumun güzeli; çok güzel olur"sözünü canlı gördüm ben
Maşallah tüm temmuz annelerine
Dün akşam annemlere gittik bugün de kv lere gidicez eski hayata döndük çok şükür :)
dilanaz, karakizla gorusmuyorum bacim.
ben kolay kolay irtibati koparmam da. Bu boyle oldu..görüşüyorum deseydin şaşıracaktım onlar kesin cinconla görüşüyorlardır![]()
Sen ayrı bi olaysın zaten benden 3 yaş büyük olduğuna inanamıyorum, mübarek kadın ab-ı hayat suyundan içmişsin sanki :) Yıllandıkça gençleşiyor. Bir de çocuk doğurmak kadınları çökertir derler Elifnaz benim idolüm ilham kaynağım :) inşallah 3 çocukla ben de öyle fit olurum ha ha ha82 liyim bende ama eylül doğumlu yilin sonuna kalıyor yani ordan düşün biraz :)
görüşüyorum deseydin şaşıracaktım onlar kesin cinconla görüşüyorlardır![]()